فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ قاطع بابک کریمی، بازیگر ایرانی به سوالهای جهت دار مجری شبکه بی بی سی:
"در هالیوود و سینمای اروپا هم از برخی زنان سوءاستفاده جنسی می شود؛ این مسأله ربطی به حکومت ایران ندارد به شرف و وجدان آدمها بستگی دارد!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم تشییع پیکر شهید اصلانی در مشهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | بوسه داور عراقی بر دستان نوجوان نوحهخوان ایرانی | عراقیها مبهوت صدای نوجوان ایرانی شدند
هنرنمایی سید محمد حسینی مداح نوجوان ایرانی به سه زبان ترکی، فارسی و عربی در مسابقه استعدادیابی مداحی وجیها بالحسین (ع) با حضور سید طالع باکویی و داوران عراقی و بوسه ملاعلی پاشازاده بر دستان این نوجوان را در ویدئویی زیر ببینید.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️شناسایی و دستگیری ١٨ عامل انتشار شایعه تجاوز به یک خانم قشمی در فضای مجازی
🔹عاملان انتشار شایعه تجاوز چند تبعه خارجی به یک خانم در شهرستان قشم در فضای مجازی، شناسایی و دستگیر شدند.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان هرمزگان:
🔹تعداد ١٨ نفر از عاملان انتشار این گزارش کذب و شایعه در فضای مجازی که ١۴ نفر در شهرستان قشم و ۴ نفر آنان خارج از استان و در شهرستان های جهرم، شیراز گناوه و بوشهر بودند شناسایی و دریک عملیات ضربتی دو نفر از عاملان در قشم دستگیر و تلاش پلیس برای دستگیری دیگر متهمان ادامه دارد.
🔹با بررسی های صورت گرفته متأسفانه این خبر با همین عناوین و ادبیات بدون کم و زیاد کردن حتی یک کلمه در سال های ٩٣ و ٩۵ نیز بصورت خلاف واقع و کذب به قصد تشویش افکار عمومی در استان یزد در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شده است
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴سناریوهای روسیه برای تجزیه اوکراین
🔹قسمت اول: روسیه پس از انجام عملیات مشغولسازی و انهدام بانک اهداف خود در شمال، بویژه کیف، اکنون با رهاسازی این منطقه و تمرکز عملیات ویژه نظامی در شرق و جنوب اوکراین، بر دو پلان A و B عملیاتی تمرکز کرده است.
🔹روسها در پلان A (مطابق نقشه) در صدد برخواهند آمد تا لوهانسک و دونتسک را به همراه ماریوپل، خرسون و اودسا تصرف کنند و ارتباط اوکراین با دریای سیاه را قطع کنند. استقرار جمعیت حداقل ۲۰% و حداکثر بالای ۵۰% روستبار در محیط جغرافیایی پلان A احتمال موفقیت روسیه در این سناریو را تا حدی ممکن میسازد.
🔹موفقیت در اجرای پلان A این امکان را برای روسیه فراهم میکند تا ماشین جنگی ارتش اوکراین را نابود و ضمن قطع اتصال ژئوپلتیک اوکراین به آبهای آزاد (دریای سیاه) این کشور را از حیث ژئواستراتژیک تهیسازی نمایند.
🔹بدیهی است موفقیت در اجرای سناریوی حداکثری به روسیه کمک میکند تا به اهداف غیر نظامی و بیطرفسازی اوکراین برسد و عملا مانع پیوستن این کشور به ناتو گردد. ضمنا موفقیت در اجرای این پلان، مزیتهای راهبردی در حوزه کشاورزی و معادن نیز برای روسیه به ارمغان میآورد...
دکتر #رضا_سراج
🌎جاسوس در ازای مبلغ
🔻سه شهروند ایرانی-آمریکایی زندانی در ایران -مراد طاهباز، باقر نمازی و سیامک نمازی در ازای آزادی 7 میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایرانیان در کره جنوبی آزاد می شوند.
🔻ظاهر امر میرساند که باید برای باز پس گیری مطالبات خود نفوذی ها و مزدوران آمریکایی را آزاد تا مبالغ بدستمان برسد خب تنها راه حلی که به ذهن من میرسه اینه که نیروهای آمریکایی در منطقه زیاد هستند میتونیم مبالغ بیشتری را بدست بیاریم/به نظر شما نمیتوانستیم به میزان هر مبلغی در هر کشوری که بلوکه شود ناوگان هایشان را توقیف کرد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شکار تروریستها با پهپاد شاهد ۱۲۹ هوافضای سپاه توسط شرق سوریه
🔹این پهپادها تحویل نیروهای کتائب سیدالشهدا داده شده است
نگاهی به بحرانسازیها و شکستهای اخیر جبهه استکبار
افغانستان، یمن و اوکراین؛ مثلث بنبست غرب
 رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران با تأکید بر ظلم حاکم بر دنیای امروز به برخی از نمونهها اشاره کردند: «شما به قضایای افغانستان مراجعه کنید، ملاحظه کنید، نگاه کنید، کیفیّت خروج آمریکاییها [را ببینید]؛ اوّلاً بیست سال در افغانستان ماندند و چه کردند در این کشور مظلوم مسلمان؛ بعد هم چه جور بیرون رفتند و چه مشکلاتی را برای مردم به وجود آوردند؛ و اموال ملّت افغانستان را هم به آنها نمیدهند! این افغانستان است؛ آن اوکراین است که رئیسجمهورش خطاب به غرب ــ که خود غربیها و دولتهای غربی او را سر کار آوردند ــ چه لحن تندی را به کار میبرد؛ این قضایای یمن است و بمباران هرروزهی مردم مظلوم و واقعاً مقاوم یمن؛ این کارهای عربستان است که در یک روز هشتاد نفر را گردن بزنند!» حوادثی که حقانیت ملت ایران در مبارزه با استکبار را نشان میدهد. رسانهی KHAMENEI.IR در گفتوگو با دکتر مسعود اسداللهی، کارشناس و تحلیلگر مسائل بینالمللی و منطقه نگاهی به بحرانسازی جبهه استکبار در افغانستان، جنگ هشت ساله علیه مردم یمن و بحران اوکراین داشته است.
 رهبر انقلاب در سخنرانی اول فروردین به ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار، موضوع افغانستان و خسارات غرب، عربستان و یمن و ماجرای اوکراین اشاره کردند تا بهنوعی از منافع و سود ایستادگی ملت ایران در برابر غرب در چهل و سه سال اخیر بگویند. تحلیل شما در مورد نقشآفرینی غرب و استکبار در این اتفاقات ذکرشده چیست؟
 این رویدادها در دورهای اتفاق افتاده که آمریکاییها معتقد بودند بعد از فروپاشی نظام دوقطبی و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، نظام جدیدی حاکم شده که نظامی تکقطبی است و آن قطب هم آمریکاست که خود را تنها قدرت برتر دنیا میداند و فارغ از هر نوع قیدوبندی در خصوص قوانین بینالملل، روابطبین الملل و حتی بحثهای اخلاقی، خودش را در هیچ چهارچوبی قرار نمیدهد و تنها منافع برایش مهم است. البته آمریکاییها تمام سیاستهای تجاوزگرانه خود را تحت عنوان تأمین منافع ملی آمریکا در داخل و خارج از این کشور تبلیغ میکنند، اما واقعیت مطلب منافع ملی آمریکا نیست. بسیاری از مردم آمریکا اصولاً نه خبری و نه تأثیری بر روند تصمیمگیریها دارند. در واقع، منافع طبقه سرمایهدار در صنایع تسلیحاتی، بانکی و بیمه حاکم بر آمریکا و بهطور کلی آن طبقه بسیار مرفه و پولدار که ثروتهای نجومی دارند، اقتضاء میکند که دولت آمریکا(از هر حزبی که باشد) در جهت تأمین منافع این افراد، گروهها و شرکتها حرکت کند.
در آن مقطع بعد از حادثه یازده سپتامبر، آمریکا تحت عنوان مبارزه علیه تروریسم به افغانستان حمله کرد و حکومت اول طالبان را سرنگون کرد و به قول خودش دموکراسی را به افغانستان هدیه داد. بیست سال تمام آمریکاییها در افغانستان حاکم و مستقر بودند. تعداد بسیار زیادی نظامی و افسران امنیتی، سفارتخانه ای بزرگ با تعداد بسیار زیادی آمریکایی تحت پوشش دیپلمات بر سرنوشت افغانستان حاکم بودند اما پس از بیست سال، وعدههایی که آمریکاییها میدادند به هیچ عنوان محقق نشد و علاوه بر اینکه دموکراسی در افغانستان حاکم نشد، حکومتهای فاسدی مثل حکومت اشرف غنی بر این کشور حاکم شد. هیچ نوع توسعه معناداری در زمینههای اقتصادی، اجتماعی، علمی و زیرساختی در افغانستان اتفاق نیفتاد و بسیاری از مردم افغانستان در زمان حاکمیت آمریکا از این کشور مهاجرت کرده و به کشورهای مختلف دنیا رفتند و ترجیح دادند که از کشور خودشان خارج بشوند. در واقع، حاضر شدند رنج مهاجرت را تحمل کنند، اما در حکومتی که توسط آمریکاییها سر کار آمده بود، باقی نمانند.
در این بیست سال، همان گروه طالبانی که توسط آمریکاییها سرنگون شده بود بهتدریج توانست خودش را بازیابی و شروع به پیشروی کند. آمریکاییها همراه ناتو به افغانستان رفته بودند و تمام اعضای ناتو در افغانستان حضور داشتند، اما در نهایت مجبور شدند در دوران ترامپ با طالبان وارد مذاکره بشوند که این خودش اولین شکست بود، چرا که به طالبان مشروعیت داد و از طرف آمریکاییها به رسمیت شناخته شد؛ اما بعداً معلوم شد که اصل این مذاکره برای گرفتن تضمین از طالبان بوده تا در زمان خروج آمریکاییها از افغانستان، طالبان به آنها حمله نکند؛ یعنی بهطور کامل ملت افغانستان و حتی
آن افراد شیفته غرب و غربزدههای افغانی را به حال خودشان رها کرده و فقط نیروهای خودشان را نجات دادند.
حتی بالاتر از این، آمریکا در این خروج (فرار) همپیمانان خودشان را هم خبر نکرد؛ یعنی یک تصمیم کاملاً یکجانبه گرفته شد. مانی که میخواستند به افغانستان حمله کنند، تصمیم دستهجمعی در ناتو گرفته شد، بحث شد و سپس تصمیمگیری و حمله شد؛ اما در عقبنشینی و یا به تعبیر دقیقتر فرار آمریکاییها هیچ مشورتی با همپیمانان خود انجام نداد و با آن مدل مفتضحانه فرار کرد؛ فراری که میلیاردها دلار سلاح و تجهیزات را روی زمین برای طالبان باقی گذاشت. افرادی که با آمریکاییها در آن بیست سال کار میکردند، با چه وضعی به آمریکاییها متوسل میشدند و حتی به هواپیماهای نظامی آمریکا آویزان میشدند که خودشان را نجات بدهند که عملاً هم نجاتی در کار نبود.

 در واقع این تجربه ثابت کرد که آمریکا بعد از دو دهه حضور در افغانستان نه تنها به بهبود شرایط این کشور کمکی نکرد بلکه اوضاع را بدتر نیز کرد.
 بله. آمریکاییها اگر سالهای طولانی در کشوری حضور داشته باشند، بهدنبال آبادکردن و عمران و توسعه آن کشور نخواهند بود. آمریکاییها در هر منطقهای به دنبال حضور نظامی و امنیتی هستند و آن کشور را تبدیل به کانون بحران برای همسایهها تبدیل میکنند. در افغانستان آمریکاییها با ایجاد پایگاههای مختلف سعی میکردند که افراد عضو گروهکهای مختلف ضدنظام جمهوری اسلامی را به افغانستان برده و آموزش داده، مسلح و سازماندهی کنند؛ یعنی فقط به افغانستان بهعنوان پایگاه نظامی-امنیتی نگاه میکردند. نتیجهاش هم آن، شکست مفتضحانه شد. آمریکاییها هیچوقت توسعه و پیشرفت را برای دیگر کشورها نمیخواهند. هر آنچه میخواهند برای خودشان است و آنهم برای آن طبقه سرمایهدار حاکم، نه برای ملت و شهروندان عادی خودشان که اتفاقاً همین شهروندان عادی آمریکا در قالب ارتش آمریکا به افغانستان آمده و کشته و مجروح و قطع عضو شدند و بسیاری از آنها دچار بیماریهای روحی-روانی گردیدند. در واقع، آنها بهای این نوع تجاوزگری را پرداخت میکنند ولی سود آن در جیب سرمایهدارها و کمپانیهای بزرگ میرود.
 حوادث مرتبط با یمن و تجاوزات عربستان به این کشور مظلوم را چگونه ارزیابی میکنید؟
 از زمانی که ملک سلمان در عربستان سعودی به قدرت رسیده، پسرش محمدبنسلمان، عملاً همهکاره نظام آلسعود شده و این همزمان با تغییر و تحولات در آمریکا شد، سال آخر دولت اوباما بود و از آنجا به بعد یک جنگ نابرابر و تجاوزکارانهای را آلسعود به مردم مستضعف یمن تحمیل کردند، با این تصور که چون یمن ضعیفترین کشور عربی از نظر اقتصاد است، به سرعت از پا درمیآید و عربستان میتواند فتح بزرگی انجام بدهد و محمدبنسلمان میتواند کاملاً پایههای پادشاهی خودش را بهعنوان فاتح محکم کند.
البته یمن بهعلتهای مختلف برای عربستان مهم بوده و هست. یمن منابع نفت و گاز زیادی دارد که بسیاری از آن، تا کنون استخراج نشده است. سواحل بسیار طولانی یمن در دو طرف تنگه باب المندب (جنوب در دریای عرب و غرب در دریای سرخ) دارد که موقعیت بسیار استراتژیکی و راهبردی را به هر دولتی میدهد که بر یمن حاکم باشد و تنگه بابالمندب عملاً تحت حاکمیت آن دولت خواهد درآمد. عربستان با این نیتها و برای اینکه نگذارد یمن به رقیب جدی برای آلسعود تبدیل شود، حمله کرد؛ چراکه یمن هم از نظر جمعیتی، هم از نظر منابع طبیعی و هم از نظر جغرافیای سیاسی، توان رقابت با عربستان را دارد. یمن از نظر تاریخی نیز در میان کشورهای شبهجزیره عربستان، تنها کشوری است که تاریخ و تمدن بسیار طولانی دارد؛ برخلاف شیخنشینها که اکثراً عشایر صحرانشین بودند و تا چهل پنجاه سال پیش در خیمهها زندگی میکردند و پابرهنه راه میرفتند و زندگی بسیار بسیار بدوی و ابتدایی داشتند.
همه این عوامل میتواند کشور یمن را به رقیب جدی برای آلسعود در شبهجزیره عربستان تبدیل کند؛ بنابراین، عربستانیها همواره سیاست ثابتشان این بوده که اجازه ندهند یمن قدرتمند باشد و حتی از وحدت یمن جنوبی و شمالی بسیار ناراضی بودند. آن زمانی که این وحدت با فروپاشی شوروی ایجاد شد، یمن جنوبی که حکومت چپگرا داشت، سرنگون شد و این وحدت ایجاد شد، ولی عربستان از همان ابتدا با این وحدت مخالفت کرد و بهدنبال تجزیه مجدد این کشور بوده است.
 عربستان برای تجزیه و گسست یمن چه اقدامی کرد؟
 عربستان با این نیت یعنی تجزیه یمن، حمله کرد اما این حمله فقط حمله عربستان نبود، بلکه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی علاوه بر یکی دو شیخنشین کوچک مثل امارات و بحرین ائتلافی را درست کردند که قاعدتاً باید بهراحتی در یمن به پیروزی میرسید؛ اما همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ملت مظلوم و مقاوم یمن ایستادگی کرد. ایشان چرا این دو صفت بارز را مطرح کردند؟ اولاً واقعاً این ملت
مظلوم است؛ چون در مقایسه با ارتش تا دندان مسلح عربستان و امارات و حمایتهای آمریکا و اسرائیل، آنها بدون توازن تسلیحاتی در حال مبارزه هستند. در واقع، قدرت نظامی یمنیها با زرادخانه بسیار گسترده عربستان و امارات اصلاً قابل مقایسه نیست. واقعاً جنگ نابرابر و ظالمانهای است که به این مردم مظلوم و فقیر تحمیل شده است.
عربستان با چنین ملت بسیار مقاومی مواجهشده و تمام محاسباتش اشتباه از آب درآمده است. فکر میکردند که بهراحتی ظرف یکی دو هفته یمن را میگیرند. همان اشتباهی که صدام در حمله به ایران کرد و جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کرد و فکر میکرد هفته اول خوزستان را میگیرد و هفته دوم به تهران میرسد. اینجا هم عربستان از تاریخ درس نگرفت و نمیگیرد. با همین نیت حمله کرد، اما الآن هفت سال از این جنگ میگذرد و یمنیها دست بالا را دارند. این اتفاق بهدلیل فرهنگ و شخصیت بسیار صبور، قانع، مبارز و سختکوش ملت یمن رخ داد که در برابر تجاوزات سعودی مردانه ایستادند؛ مردمی که از نظر جثه خیلی ضعیف به نظر میرسند، ولی نشان دادند که واقعاً انسانهای بسیار بزرگی هستند و با کمترین امکانات توانسته اند یک ائتلاف منطقهای بینالمللی را شکست بدهند؛ اما عربستانیها نمیخواهند بپذیرند که شکست خورده اند. چرا؟ به این دلیل که در فرهنگ عشایری کشورهای شیخنشین مثل عربستان، امارات، قطر و... آتشبس معنا نمیدهد و هر کسی تقاضا یا موافقت با آتشبس کند، شکستخورده تلقی میشود.
عربستان بهدنبال آن است که به هر نحوی که شده یمنیها را وادار کند تا ابتدا آنها درخواست آتشبس کنند و بعد عربستان بهعنوان پیروز صحنه جنگ آتشبس را بپذیرد، درحالیکه وضعیت برعکس است و این عربستان و امارات هستند که الآن مهمترین تأسیسات نظامی، اقتصادی و زیرساختهایشان توسط موشکها و پهپادهای یمنی مورد هدف قرار میگیرد و آنها هستند که خواستار آتشبساند، اما نمیخواهند این را اعلام کنند. میخواهند بهنحوی پیروز از این جنگ بیرون بیایند و خب اینهم غیرممکن است. ملتی که هفت سال مقاومت کرده، نمیپذیرد که پیروزی را مجانی به دشمن تجاوزکاری مثل عربستان تقدیم کند.

با توجه به این مقاومت بینظیر ملت یمن، سناریویی از طرف جهان غرب طراحی شد که تحت عنوان پیشنهاد نماینده سازمان ملل در امور یمن و به مناسبت فراررسیدن ماه مبارک رمضان، آتش بسی دو ماهه در همه جبهههای زمینی، دریایی و هوایی اعلام شود که قابل تمدید هم باشد و در عین حال محاصره یمن نیز پایان پذیرد. این دو موضوع در واقع شرطهای انصارالله برای پایان دادن به جنگ بوده و در این سناریوی غربی تحت عنوان طرح سازمان ملل برای آتشبس مطرح گردیده است. عربستان که پس از ۷ سال ادامه جنگ را فاجعهای برای خود دیده، بلافاصله با این آتشبس موافقت کرده و انصارالله نیز که خواستههای اصلی خود را تأمین شده دیده، آتشبس را قبول کرده است.
بنابراین جنگی که بدون هیچ هدف و راهبرد خاصی و بدون هیچ افق مشخصی از طرف عربستان ادامه پیدا کرده بود، تحت عنوان آتش بس متوقف شد؛ اما این ملتِ عظیم یمن بود که در مقابل عربستانیها سر خم نکرد و دماغ عربستانیها را به خاک مالید.
 در مورد ماجرای اوکراین رهبر انقلاب در همان روزهای اول این اتفاق هم غربیها را در رخداد بوجود آمده مقصر دانستند. در سخنرانی روز اول سال هم باز بر این نکته تأکید کردند. نقشآفرینی غربیها در بحران اوکراین را چطور ارزیابی میکنید؟
 نقشآفرینی غرب در جنگ اوکراین ماجرای طولانی دارد. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و ایجاد یکسری جمهوریهای جدید، آمریکاییها که در رأس ناتو قرار داشته و دارند، بهدنبال این بودند که حتی روسیه فعلی را تجزیه کنند؛ چون روسیه فعلی هنوز بزرگترین کشور از نظر مساحت هست و یک ابرقدرت قدرت بزرگ هستهای، نظامی و امنیتی محسوب میشود. این کشور همیشه میتواند در هر صحنهای رقیب آمریکا باشد که ما در سوریه این را دیدیم. آمریکاییها برای درگیرکردن روسیه سعی کردند ناتو را بهسمت مرزهای روسیه فعلی گسترش بدهند و در تاریخ هم ثابتشده وقتی قدرتهای بزرگ با هم هممرز میشوند، جنگ اتفاق میافتد؛ اما در مقاطعی از تاریخ هنگامی که دولتهای کوچک از نظر جغرافیایی بهعنوان دولتهای حائل بین دو قدرت بزرگ قرار میگرفتند، معمولاً بین آن دو قدرت جنگی اتفاق نمیافتاد و تا وقتی که بیطرفی آن کشور کوچک را به رسمیت میشناختند و وقتی از هم فاصله داشتند جنگی اتفاق نمیافتاد، اما وقتی به هر دلیلی یکی از این دو قدرت، آن کشور حائل را اشغال میکرد و یا بهنحوی به خودش ضمیمه میکرد، جنگ بین دو قدرت بزرگ اتفاق میافتاد.
روسها از این موضوع خیلی ناراحت بودند که ناتو در حال پیشروی بهسمت مرزهای آنهاست؛ بهخصوص اینکه توافقی بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی حاصل شده بود که اوکراین کشور حائل و بیطرف باقی بماند؛ اما آمری
کاییها بهتدریج داشتند این را نقض میکردند و کانون بحران در کنار مرزهای روسیه ایجاد میکردند.
ازطرف دیگر روس ها اطلاعات دقیق و جامعی در مورد مراکز و آزمایشگاه های تولید سلاح های بیولوژیکی در اوکراین جمع اموری کرده بودند که نشان می داد آمریکایی ها این آزمایشگاه ها را ایجاد و مدیریت کرده اند و از آنجایی که بیشتر این آزمایشگاه ها در کنار مرزهای اوکراین با روسیه ایجاد شده بود،برای روس ها یقین حلصل شده بود که هدف اول از تولید این سلاح های بیولوژیک، کشور روسیه می باشد.. روسها از مدتها پیش اولتیماتوم و هشدار میدادند و تهدید میکردند که این وضع را تحمل نخواهند کرد و از آمریکاییها میخواستند که دست از این کارها بردارند، اما آمریکاییها که بهدنبال ایجاد کانون بحران بودند. در نهایت توجهی به خواسته روسها نشد و روسیه جنگی را علیه اوکراین آغاز کرد تا مانع ضمیمه یا عضوشدن اوکراین به ناتو شده و آزمایشگاه های تولید سلاح های بیولوژیک را از بین ببرد.
البته جنگ در هر صورتی محکوم است. هیچکس جنگ را پدیده مثبتی نمیداند. دفاع متفاوت از جنگ است و در مقابل هر جنگی مشروع است. هر چند که ما این جنگ را تأیید نمیکنیم؛ چون اکثراً بیگناهان کشته میشوند و خرابی و ویرانی و هزاران مشکلات ایجاد میشود. ریشه این عملکرد تهدیدآمیز، تحریکآمیز و توسعهطلبانه هم مربوط به غرب و آمریکاست. اگر آمریکاییها واقعاً بهدنبال آرامش و ثبات در اروپا هستند اینگونه زمامداران بیتجربه اوکراین را تحریک نمیکردند که بستر چنین جنگی را فراهم کنند.
 رهبر انقلاب در بخشی از صحبتهایشان به نژادپرستی غربیها اشاره کردند که در ماجرای اوکراین بروز عجیبی داشت. ریشه این موضوع از دریچه تاریخی و نظری چه چیزی را بیان میکند؟
 یکی از جنبههای جنگ اوکراین این است که نژادپرستی غربیها را به صورت خیلی بارزی در مقاطع مختلف نشان داد. در گزارشها و مصاحبههایی که خبرنگاران مختلف شبکههای خبری غربی از جنگ اوکراین تهیه میکردند واقعاً عجیب بود که بهصراحت ابراز تعجب میکردند که دو طرف جنگ اروپاییاند و چطور چنین اتفاقی در اروپا افتاده است!!!؛ یعنی جنگ را مختص کشورهای جهان سوم و عقبمانده میدادند و چون فکر میکنند این دو کشور هر دو سفیدپوست و اروپاییاند، بنابراین، جنگ معنا ندارد. درحالیکه جنگهای جهانی و مهم در اروپا اتفاق افتاده است و بدترین سلاحهایی که ساختهشده در جهان غرب است. اینها را نادیده میگیرند، بعد با اظهارات نژادپرستانه بین خودشان و بقیه جهان خطکشی میکنند و خودشان را ملتهای پیشرفته و بقیه مردم دنیا را ملتهای عقبمانده قلمداد میکنند و بعد تعجب میکنند که چرا بین دو ملت پیشرفته جنگ شده است؟! اتفاقاً آن ملتهایی که اینها پیشرفته میدانند، جنایتکارانهترین جنگها در بین آنها اتفاق افتاده است!

حتی آوارگان و پناهندگانی که سعی کردند از مهلکه این جنگ جان سالم به در ببرند با آنها با تبعیضنژادی برخورد شد. پناهندگان سیاهپوست را از سفیدپوست جدا میکردند و هیچ نوع حمایتی از آنها نکردند و هر نوع برنامه و کمکی میخواستند ارائه بدهند به سفیدپوستها بود. این رفتارها از اروپاییهایی است که دم از دموکراسی و حقوق بشر میزنند! حقوق بشر مسئله ای عام هست و ربطی به رنگ پوست فرد ندارد. هر بشری که حقوقش ضایع بشود باید از آن فرد حمایت کرد؛ اما در جنگ اوکراین دروغ بودن تمام این ادعاها علنی شد و آنها، چهره واقعی خودشان را نشان دادند.ولی متأسفانه به این علت که رسانهها در کنترل حاکمان زر و زور و تزویر است، نمیگذارند این صحنهها را مردم دنیا بهخوبی ببینند. رسانه های غربی با اخبار دیگری، این نژادپرستی را تحتالشعاع قرار میدهند و سعی میکنند که خودشان را محق جلوه بدهند که در حال کمک به ملت اوکراین کمک هستند و چهره یک ناجی را از خودشان ارائه میدهند؛ درحالیکه آنها خودشان مسبب جنگاند و الآن هم با کمکهایی که اصلاً سرنوشت جنگ را هم تغییر نمیدهد، فقط سعی میکنند که بهصورت منافقانه و با ریاکاری خودشان را حامی مظلوم جلوه بدهند، درحالیکه اول ظالم، خودشان هستند.
.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خروج سپاه از لیست تروریستی تایید شد
🔻خبرنگار: "آیا سپاه پاسداران ایران را از لیست تروریستی FTO خارج می کنید تا به توافقی با ایران دست پیدا کنید؟"
🔻سناتور دموکرات کریس مورفی: بله... تاثیر عملی معرفی سپاه به عنوان سازمان تروریستی رسما بی اهمیت است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس کویتی: هر چند مرزهای منطقه میدان گازی (آرش) هنوز به شکل دقیق مشخص نشده اما این میدان فاصله زیادی از ایران دارد...
📍کارشناس سعودی: ایران هنوز از یمنیها حمایت میکند، اگر ایران رفتار مثبتی با ما داشت، امکان همکاری در این میدان بود اما ایرانیها هنوز نتوانستهاند اعتماد ما را جلب کنند و حتی مهمان ایرانی شما ادبیاتی زورگویانه دارد...
🔻کارشناس ایرانی: مهمانهای سعودی و کویتی شما اطلاعات دقیقی در رابطه با میدان آرش ندارند/اسم خلیج فارس مسالهای قطعی است و نمیتوانند آن را زیر سؤال ببرند/سعودیها 7 سال است درحال کشتار زن و بچه یمنی هستند، خجالت نمیکشند؟/فراموش نمیکنیم چه کسانی علیه ایران از صدام حمایت میکردند....
#عربی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نقطههای امید و نگرانی اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۱ چیست؟
بخش اول:
مقدمه
پیشبینی؛ پیشگویی نیست. پیشگویی وابسته به احساسات و داستانسرایی است اما پیشبینی معطوف به وقایع و عملکردهای قابل سنجش است و روندهای مورد انتظار حوادث را مدّنظر دارد. بنابراین آنچه در مطلب زیر از پیشبینی ایرانِ ۱۴۰۱ میآید مبتنی بر برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ و وعدههای مسئولان و اظهار نظرات کارشناسان این عرصههاست. البته هر پیشبینی درصدی از خطا و اشتباه را در ذات خود دارد که به شرط آن که اشتباهات فاحش و خطاهای راهبردی نباشد تا حدّ زیادی پذیرفتنی است. در این مقاله با توجه به اهمیت اقتصاد و اولویت آن به چشمانداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۱ میپردازیم.
ایران ۱۴۰۱؛ فروش نفت؛ رفع تحریم؛ درآمد نفتی؛ جنگ اوکراین
نقطههای امید و نگرانی اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۱ چیست؟
بخش دوم:
نقطه های امید در اقتصاد ایران
اول- در سال جاری شاهد افزایش میزان فروش نفت کشور خواهیم بود، از طرفی در بودجه سال ۱۴۰۱ قیمت ۷۰ دلار و میزان فروش یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در نظر گرفته شده و با افزایش قیمت نفت به بیش از ۱۰۰ دلار (پیشبینیها حکایت از این دارد که در صورت تحریم گسترده بخش انرژی روسیه، قیمت نفت به ۲۰۰ دلار افزایش پیدا خواهد کرد) درآمدهای کشور نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
دوم- نکته دیگر به تغییر رویه دولت در بخش مراودات بینالملل مربوط میشود که از همان ابتدای دولت سیزدهم، شرایط همکاری با کشورهای مختلف بررسی شد و بهصورت هفتگی رئیسجمهور، با سران کشورهای دیگر در حال گفتوگو است، به بیان دیگر دولت با دیپلماسی اقتصادی گامهای مهمی را در خصوص واردات و صادرات کالا، برداشته است که در سال آینده تداوم خواهد داشت.
سوم- اهتمام دولت و نگاه جدیتر دولتمردان کنونی و اتمسفر حرکت آنان، نشانگرآن است که اهتمام به خنثیسازی تحریم با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و نگاه به شرق و همسایگان و نیز مدیریت و روحیه جهادی مسئولان، همچنین هماهنگی مطلوب بین قوا، شرایط را برای رفع مشکلات اقتصادی و رشد تولید خصوصا تولید دانش بنیان فراهم خواهد کرد.
چهارم- در کنار اقدامات و شرایط پیشگفته، [ بنابراحتمالی] توافق در مذاکرات برای رفع تحریمها سبب افزایش درآمدهای کشور خواهد شد. از سوی دیگر توافق سبب آزادسازی بخشی از منابع بلوکه شده کشور خواهد شد که موجب ایجاد شوک مثبت در بازار خواهد شد. این شوک مثبت بر جریان تورمی کشور تاثیرگذار خواهد بود و میتوان انتظار کاهش تورم را در کشور داشت که البته این کاهش تورم برای بازار داراییها مناسب نخواهد بود.
پنجم- در واقع با افت انتظارات تورمی، سرمایهگذاری بر روی داراییها کاهش پیدا میکند، البته در بازار سرمایه شرایط به گونه دیگری رقم خواهد خورد. شرکتهای بورسی صادرات محور در سایه توافق با سوددهی همراه خواهند بود، همچنین به سبب خروج بانکها از تحریمها، گروههای بانکی نیز تغییر رویه داده و در جهت مثبت حرکت خواهند کرد.
ششم- اثبات ادعای مثبت بودن شرایط اقتصادی در سال ۱۴۰۱، بهطور کلی توافق هستهای و دیپلماسی اقتصاد موانع موجود بانکی، بیمهای، حمل و نقل و ... را حذف و شرایط صادراتی کشور تسهیل خواهد شد.
هفتم- از سوی دیگر در سایه تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه روسیه، شرکتهای ایرانی بیشتری در روسیه حضور پیدا خواهند کرد و این امر نوید رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۱ را خواهد داد.
هشتم- نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد این بوده در سایه همین افزایش درآمدها، روند چاپ پول، استقراض از بانک مرکزی و فروش اوراق کاهش پیدا میکند که این خود تاثیر مثبتی بر بازار سرمایه خواهد داشت.
نهم- در هر صورت، شرایط اقتصادی ایران در سال جاری مطلوب خواهد بود، اما نباید فراموش کرد که ادامه این وضعیت برای کشور قابل قبول نبوده و کشور باید در مسیر اقتصاد مقاومتی و خروج از تکمحصولی حرکت کند، همچنین دیپلماسی کشور باید به گونهای باشد که در شرایط تحریمی، مسیرهای واردات و صادرات کشور به طور کامل بسته نشود.
دهم- اگر چه کرونا درسال ۱۴۰۱ کماکان ادامه خواهد داشت و در متن زندگی مردم جهان حضور خواهد داشت اما کاهش احتمالی این بیماری جهانگیر موجب گشایشهای بیشتر و رونق کسب و کارهای مردم و جانگرفتن دوباره اقتصاد خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
در اولین بازجویی ، قاتل شهید اصلانی و شهید دارایی چه گفت؟
در بازجویی اولیهای از عامل تروریستی ماجرای حرم رضوی که توسط نیروهای دستگاه امنیتی از وی شده، این عنصر تکفیری ضمن دفاع از اقدام تروریستی خود در به شهادت رساندن روحانیون شیعه از خودش دفاع کرده و این اقدام را بر مبنای مبانی فکری خود عنوان کرده است.
ارتباطات وی نشان میدهد طی ماههای اخیر از سوی عناصر سلفی-تکفیری تحت اشراف کامل بوده و با القائات انحرافی تربیت شده است. بر همین مبنا نیز در ابتدای جلسه بازجویی خود عنوان کرده آماده ورود به بهشت هستم!
بررسیهای به عمل آمده از گوشی تلفن همراه وی نشان میدهد او ارتباطاتی با جریانات تکفیری و سلفی داشته و در گروهها و کانالهای بسیاری که حاوی القائات تکفیری و وهابی است حضور داشته است و رصد میکرده است.
کارشناسان معتقدند روند اتفاقات ضدامنیتی در حوزه مذهبی در هفتههای اخیر که با حمله به دو طلبه سنی در گلستان شروع و با حمله به طلاب شیعه در مشهد ادامه یافته است، در پروژه کلان درگیری ایران با اختلافات مذهبی قابل تحلیل است. در این رابطه نگاهی به تحرکات دو هفته اخیر در فضای مجازی ایران و افغانستان بیانگر زمینه سازی برای بروز این درگیری هاست.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نقطههای امید و نگرانی اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۱ چیست؟
بخش سوم :
بیمها و نگرانیها دراقتصاد ایران
اول- در صورت توافق در مذاکرات و افزایش درآمدهای ایران خصوصا درآمدهای نفتی، احتمال ریخت وپاشهای پولی بر اثر ضعف برنامهها را افزایش میدهد. برخی افزایشهای ایجاد شده در بودجه سال ۱۴۰۱ نیز موجب رشد پایه پولی و در نتیجه افزایش هشدارهای تورمی و تورم خواهد شد.
دوم- حذف ارز ترجیحی اگر چه ضرورت و اولویت دارد و مورد اتفاق قوا است اما نحوه اجرای آن در فرایند جاریسازی این مصوبه، بسیار مهم است. اجرای بد این اولویت و تحقق آن، میتواند به کوچکترشدن سفره مردم و افزایش نارضایتی مردمی و کاهش اعتماد عمومی خواهد شد.
سوم- غفلت از یک حرکت متوازن و متناسب در شکلگیری بازار پول و سرمایه موجب رشد بازارهای کاذب خواهد شد. نحوه مدیریت بورس، مدیریت بازار ارزها تاکنون چندان مناسب نبوده است و نیاز توجه ویژه در مردمیسازی اقتصاد دارد.
چهارم- جنگ سایبری و حمله به مراکز حساس و سامانههای نرمافزاری ایران و هدف قرار دادن آنها، میتواند در مواردی به آسیبهای جدی به زیرساختهای اقتصادی کشور قرار گیرد.
پنجم- گسترش جنگ اوکراین و روسیه و تداوم آن درسال جاری ، میتواند برخی نگرانیها را به وجود آورد. نقش این دو کشور در تامین کالای اساسی مانند نفت و گاز و نهادههای دامی و امثال آن نگرانیهای زیادی را به وجود آورده است. از آنجا که ایران در عرصه نهادههای دامی وابستگیهای زیادی دارد این امر میتواند مشکلات زیادی را پدید آورد.
جمعبندی:
چشمانداز اقتصاد ایران درسال ۱۴۰۱ به نسبت سال ۱۴۰۰ روشنتر و چندگام رو به جلو است. تغییر ریل نگاه و حرکت دولت و هماهنگیهای بین قوا و احتمال توافق برای رفع تحریمها از یک سو؛ اجرای نادرست برنامه حذف ترجیحی و برخی ناهماهنگیهای بین دستگاهی به علاوه تداوم ناامنی منطقهای و بینالمللی مجموعهای از بیمها و امیدها را پدید میآورد که لازم و بایسته است مسئولان از هماکنون برای آن تدابیر لازم را بیندیشند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وحشت در تلآویو
🔹فیلم منتشرشده از صحنه تیراندازی در تلآویو حاضران در محل را در حال فرار نشان میدهد.
🔹رسانههای صهیونیستی میگویند ۶ نفر در این تیراندازی زخمی شدهاند که حالشان وخیم گزارش شده است.
🔹نخستوزیر رژیمصهیونیستی هماکنون در مقر ارتش این رژیم است و در جریان حمله قرار گرفته است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔹عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تعلیق شد.
🔹مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای که به دنبال معلق شدن عضوین روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل بود را به تصویب رساند.
🔻93 کشور با این قطعنامه موافق بودند.
54 کشور ممتنع بودند از جمله :
🇧🇷 برزیل
🇪🇬 مصر
🇮🇳 هند
🇮🇶 عراق
🇵🇰 پاکستان
🇸🇦 عربستان سعودی
🇿🇦 آفریقای جنوبی
🇦🇪 امارات
و...
🔻24 کشور مخالف این قطعنامه بودند از جمله :
🇩🇿 الجزایر
🇧🇾 بلاروس
🇨🇳 چین
🇰🇵 کره شمالی
🇮🇷 ایران
🇷🇺 روسیه
🇸🇾 سوریه
🇺🇿 ازبکستان
و...
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اسم فارسی را با خط لاتین می نویسند.mp3
4.26M
🎙 نگرانی شدید رهبری از یورش به زبان فارسی:
🔴 اسم فارسی را با خط لاتین مینویسند! خب چرا؟
🔴 من خیلی نگران زبان فارسی هستم.
🔴 من احساس خطر میکنم.
🔴 من میبینم کار درستی در این زمینه انجام نمیگیرد و تهاجم به زبان زیاد است.
سخنرانی برای شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ ۱۹ آذر ۹۲.
🌍 فزا؛ فارسی زبان انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ فوری
عملیات در تلاویو
۵ صهیونیست به درک واصل شدن
واین نفرینه اونهمه کودک مظلومه که دامنگیر شما ها شده
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲ کشته در تیراندازی تلآویو
🔹شبکه خبری الجزیره به نقل از منابع بیمارستانی نوشته در تیراندازی تلآویو ۲ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدهاند. حال ۴ نفر از زخمیها وخیم است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
*خبر های داغ از فلسطین اشغالی*🔥🔥
🔴شنیده شدن صدای تیراندازی در یک ساختمان که پلیس اسرائیل آن را محاصره کرده است.
🚨#فوری | دو صهیونیست به هلاکت رسیدند
🚨پلیس تل آویو احتمال داد یک گردان چریک وارد تل آویو شده و عملیات انجام میدهد
🚨رسانه عبری:
سالهاست چنین صحنهای را ندیدهایم، برای اولین بار پس از سالها!
آن هم درگیری مسلحانه با ارتش در مرکز تلآویو!
🚨 برخی رسانهها از زخمی شدن ۱۵ صهیونیست خبر میدهند
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج*