📍سکانسهای برجامی یک مدیر عملیاتی که خطای راهبردی کرد !
🔹 ۲۰ بهمن ۹٧ | قالیباف در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما: افکار عمومی باورش شده بود که اگر امروز مذاکره کنیم مشکلات حل میشود؛ حضرت آقا از اول هم گفتند آمریکا قابل اطمینان نیست؛ در برجام رفتیم چه اتفاقی افتاد، نه مشکلات اقتصادی ما حل شد، نه مشکلات سیاسی ما حل شد، نه دشمنیشان رفع شد؛ ما نباید در روش مبارزه بدسلیقهگی کنیم و به اصطلاح گاف بدهیم
🔸 ۱۱ اردیبهشت ۹۶ | قالیباف "در ایام انتخابات" در شبکه دو سیما: من هم از برجام پاسداری میکنم؛ هر دولتی غیر از این دولت، همین مسیر را میرفت
🔸 ۵ مهر ۹۵ | قالیباف: مذاکره با دشمن نیز به نوعی مبارزه است! بنده با برجام موافق هستم|تسنیم
🔸 ۱۸ آبان ۹۴ | قالیباف:
باور دارم که مجموعه برجام در نگاهی کلی بدون شک، موفقیت بزرگی است.
تلاش عزیزان دستگاه دیپلماسی توانست سیاست های راهبردی نظام را در عرصه بین المللی محقق سازد. هر انسان منصفی موفقیت دستگاه دیپلماسی را پایه افتخار کشور می داند، بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا قدرشناسی کنم.|فارس
🔸 ۲۴ تیر ۹۴ | قالیباف خطاب به ظریف: خداقوت دوست عزیز، وظیفه خود میدانم از تلاشهای مجاهدانه تیم مذاکرهکننده ایران و بهخصوص دوست عزیزم جناب آقای دکتر ظریف تقدیر نمایم و به همه آنها خسته نباشید بگویم
🔴 رهبر معظم انقلاب1375/3/20:
«اگر #خواص بد فهمیدند، دیر فهمیدند و از ترس حذف پست و مقام، از ترس منفور شدن و تنها ماندن، در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمیکنند، کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد»
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
♻️نامه تشکر شهید رئیسی از جلیلی در خصوص ارائه برنامه ها، راهکارها و خروجی جلسات کارشناسی دولت سایه به دولت سیزدهم
#سعید_جلیلی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
الحمدلله
نتیجه انتخابات مشخص شد
حکمت الهی را ببینید ...
عضویت در کانال 👇
@km_zohor_yavaran_mahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 مدیریت یعنی تصمیم گیری در بحران ها؛ جلیلی در بحرانها تصمیمهای درست میگرفت.
⚜ روایت مرحوم رستم قاسمی، وزیر نفت سابق و از فرمانده سابق قرارگاه خاتمالانبیا درباره توان مدیریت راهبردی دکتر جلیلی
🆔 @Revayat_Saeed
هدایت شده از دست اول
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
این را برسانید دست آقای قالیباف
و دست ستادهای ایشون
تا متوجه تفاوت شدید فکریشون
با مبانی مقام معظم رهبری بشوند
تا شاید ضمن اصلاح گفتمان فعلی
در عمل هم تغییر ایجاد کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯💯💯
🎥 انصافا لذتبخش
👌👌👌
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♦️کشور با نمایش اداره نمیشود
🔹افشاگری مدیرعامل پیشین صندوق بازنشستگی کشور علیه داماد پزشکیان
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اصلح از منظر رهبری
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️۱۰۰ پرسش تمدنی از رئیس جمهور آینده ایران / قسمت اول
👌 اگر هدف انقلاب اسلامی را تحقق تمدن اسلامی می دانیم؛ باید مفاهیم بخشی و موضوعی مرتبط با ساخت تمدن اسلامی را بشناسیم و آن را در فضای تصمیم سازی کشور ترویج دهیم. ساخت تمدن اسلامی با کلی گویی درباره تمدن اسلامی و ایضاً تقلید از برنامه های پوزیتویستی به دست نمی آید. برخی از پرسش های تمدنی موضوع محور به شرح زیر است:
👌پرسش اول: چه تفاوتی میان نوع خدمات در دولت مدرن و نوع خدمات در دولت اسلامی قائل هستید؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟! (رئیس جمهور باید درکی تفصیلی از خدمات دولت اسلامی و تفاوت های آن با خدمات دولت مدرن داشته باشد!)
👌پرسش دوم: شاخصه های ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با شاخصه های ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس نماگرهای معیوب اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور شاخصه های جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌پرسش سوم: آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 پرسش چهارم: در دولت اسلامی معیارهای مطرح برای رتبه دهی به ساختمان چیست؟! آیا برای ارزیابی پایداری و مفید بودن یک ساختمان به معیارهائی مانند سبز بودن ساختمان و... بسنده می کنید؟! یا برای رتبه دهی و ارزیابی ساختمان شاخصه های جدیدی را تعریف خواهید کرد؟!
👌 پرسش پنجم: رئیس جمهور آینده ایران چه شاخصه هائی را برای ارزیابی موفقیت در سیاست های پولی و مالی مدنظر دارد؟! آیا شاخصه های معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور شاخص هائی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴-دریافت غیرمتمرکز زکات و... تعریف کرده ایم.)
✅ ادامه دارد....
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4