هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 بله، چشم همه مسئولین قضایی و امنیتی کشور روشن!
🔹 هادی مهرانی ادمین بی شرف کانال جانبازان اصلاح طلب که بارها به اهل بیت علیهم السلام و شهدای مدافع حرم جسارت و توهین کرد با سوء استفاده از اعتماد وکیل احمقش از کشور متواری شد!
🔹 این بی شرف حقوق هم از بنیاد جانبازان دریافت می کرده!
🔹 حالا سر وکیل احمقش که براش وثیقه گذاشته بود کلاه گذاشته و فرار کرده!
🔸 واقعاً خدا قوت به مسئولین قضایی و امنیتی که همچین مجرم هتاکی توانسته به راحتی از کشور خارج شود!
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ الا لعنة الله علی القوم الظالمین
▪️تصاویر دلخراش بعد از کشتار شیعیان روزه دار در مسجد شیعیان در مزارشریف افغانستان
۳۰ شهید و ۸۰ زخمی تا کنون😭😭😭
🔥 @Moohem
هدایت شده از ParsinTV l پارسین
افغانستان روی موج ناآرامی
🔹امروز افغانستان شاهد چهار انفجار در ولایتهای کابل، بلخ، قندوز، ننگرهار بود. انفجار مزار شریف ۵ شهید و ۶۰ زخمی داشته و در انفجار ننگرهار هم ۴ عضو طالبان کشته شدهاند. تعداد جانباختگان انفجارهای بلخ و قندوز هم هنوز مشخص نیست.
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
هدایت شده از سُلَّمْ | کـاوه
♦️ عجیب نیست، نفاق است!
🌐 Sollam.ir وبگاه سُلَّم
🔹 منافق شناسی گاهی اوقات خیلی هم سخت نیست، فقط کافی است که صرفاً مواضع افراد یا رسانهها را در مواجهه با حوادث و ماجراهای مختلف رصد و مقایسه کنید.
🔸 مثلاً برخی افراد و رسانهها برای زخمی شدن چهار نفر در اوکراین سینه چاک میکنند ولی در قبال شهادت چهل نفر در افغانستان خفقان میگیرند!!! جالب نیست!؟
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #سلم #افغانستان #کشتار_مزارشریف #منافق_شناسی #اوکراین #نفاق
🆔 Eitaa.com/joinchat/728039441C2e847df137
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعار زیبای "خیبر ، خیبر ، ای یهودیان ، لشگر محمدی بازگشته است" در مسجدالاقصی پس از اقامه نماز جمعه توسط فلسطینیان طنین انداز شد!
🔥 @Moohem
هدایت شده از پونز
🔰 قالیباف را از روزی باید شناخت که در سال 88 سطل زبالهها خالی نشد تا آتش بگیرد. باید از نواصولگرایی شناخت که زاده نشد، باید از پیام تبریک برجامش شناخت و قطعا تداوم اصولگرایی قالیبافی یعنی ادامه مسیر پرتلاطم نظام بدون توجه به آینده و بازتولید شومنهای سیاسی.
🔰 قالیباف روحانی اصولگرایی است.
📌 @ponezs
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ لیستهای انتخاباتی باندهای قدرت
با پشت صحنه لیستهای انتخاباتی که باندهای قدرت در برابر مردم قرار میدهند، بیشتر آشنا شوید...
آیا این باندهای قدرت پاسخگوی عملکرد لیستی که ارائه دادند، هستند؟
#نه_به_وحدت_خوابکی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔰رئیسی کشور را با چه تورمی تحویل گرفت؟
🔹آیتالله رئیسی در تابستان ۱۴۰۰ اقتصاد ایران را با بالاترین تورم تاریخ ۷۰ سال اخیر ایران تحویل گرفت که باید آن را شرایط بحرانی تورم نامید.
🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ بدین سو در اقتصاد ایران محسوب میشود. در اوایل دهه ۱۳۲۰ اقتصاد ایران به علت تبعات جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و نرخ تورم به ۱۰۰ درصد هم رسید.
🔹پس از آن دوره، اقتصاد ایران هیچگاه تورم بالای ۵۰ درصد به خود ندیده بود و در سال ۱۳۷۴ در دوره ریاست مرحوم رفسنجانی نرخ تورم به ۴۹.۵ درصد افزایش یافت.
🔹اما در سالهای پایانی دهه ۹۰ به علت سیاستهای اقتصادی نادرست دولت دوازدهم، ایران بار دیگر تورم سنگین را تحمل کرد و نرخ تورم به بالای ۵۰ درصد رسید و دولت دوازدهم کار خود را با تورم تاریخی ۵۷ درصد به پایان رساند.
🔹به عبارت دیگر رئیسی اقتصادی را تحویل گرفت که پس از جنگ جهانی دوم، چنین شرایط بحرانی در تورم به خود ندیده بود.
✍ رجا نیوز
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
مهدی جمشیدی
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کرد و گفت:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است. ماهیّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان، همین اندازه تلخ است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi