هدایت شده از مهدی کوچک زاده
♻️ضرب المثل
"پول بده رو سبیل شاه ناقاره بزن"
یعنی:
پول بده تو سایت جماران!
وسط خبر مربوط به دیدار یک آیت الله! با رئیس بنیاد شهید!
تبلیغ نحوه کلفت کردن لب! بزار!!!
چرا دختران باید با حیا باشند؟
وقتی این سایت حسن خمینی است!
Eitaa.com/kouchakzadeh
Virasty.com/kouchakzadeh
kouchakzadeh.bligfa.com
♨️ این توضیح قوه مقابله با دانه درشت ها در مورد طبری را دیدین؟
هیچ حرفی از تایید جرم و حبس و محاکمه سایر تخلفات این گردن کلفت نداره!!
انگار یجورایی داره میگه طبری دوستانی داره که آزادش کردن و ... !
چیه؟
ناراحتی نداره!
این مشکل بقیه اس که از این دوستای خوب قضایی ندارن!
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
از تمسخر نیروگاه سازی
تا فرافکنی درباره کمبود برق -۱
🔹روزنامه هم میهن برای معضل کمبود برق در فصل تابستان و خسارت ناشی از آن برای صنایع، ابراز نگرانی کرد، بیآنکه درباره ریشه ناترازی فعلی توضیح دهد.
این روزنامه صفحاتی را به گزارشی با عنوان«خاموشی صنعت، تشنگی در فصل گرما» اختصاص داد و اینکه « قطع برق تابستانی، زیان میلیارددلاری در پی دارد». روزنامه متعلق به کرباسچی همچنین در سرمقالهای با عنوان «سادهترین و پرهزینهترین تصمیم» مینویسد:
🔻«هیچ جامعهای بدون وجود زیرساختهای اساسی وارد فرآیند توسعه نمیشود. حتی اگر طرفدار سفت و سخت اقتصاد لیبرال هم باشیم، حداقل در مراحل اولیه توسعه موافق این ایده هستیم که دولت باید به هر نحوی که در توان دارد زیرساختهای ضروری توسعه را تامین کند.
🔻یکی از ویژگیهای جامعه ایران بهویژه در سالهای پس از جنگ تا ۸۴ کوشش برای گسترش و بهبود این زیرساختها بود که موتور توسعه و رشد اقتصادی نیز بودند. ولی از زمانی که تحریمها شکل گرفت ابتدا مشکل زیرساخت انرژی و آب، به مرور موارد دیگر یکبهیک از توسعه بازماندند.
اینکه آنها را تقصیر دولت قبل بیندازید مسئلهای را حل نمیکند، چون دولت قبل هم بهراحتی آن را تقصیر شما میاندازد که اجازه حل تحریم را نمیدادید و بدون حل مسئله تحریمها نیز نمیتوان امور زیرساختی را حل کرد، همچنان که در این دو سال نشده است.
🔻امسال برخلاف سال گذشته و تاکنون مشکل قطعی برق برای مصارف خانگی نبوده یا خیلی کم بوده است ولی این کار به چه قیمتی انجام میشود و چرا؟ قدری از بهبودی حاصل تجربیات بیشتر دولت در همکاری با ذینفعان است، ولی بخش اصلی آن ناشی از قطع برق کارخانجات سیمان و فولاد و سایر کارخانجات است. در واقع سادهترین تصمیم است. ولی عوارض آن برای اقتصاد ملی و تولید بالاترین است.».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است که دولت روحانی، پایینترین رکورد توسعه ظرفیتهای نیروگاهی را در مقایسه دولت قبل و بعد از خود داشته و بنابراین روشن است که موضوع بازدارنده تحریم با همه اهمیتش، علت اصلی کاهش تولید برق در دولت روحانی نبوده است.
🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاهها، دولت سابق پایینترین سهم را در مقایسه با دولتهای قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است.
🔹این در حالی است که اگر به سیاستهای کلی « اقتصاد مقاومتی» (ابلاغ شده در سال ۹۲) اهتمام میشد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب میکردیم.
💢ادامه دارد
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
از تمسخر نیروگاه سازی
تا فرافکنی درباره کمبود برق -۲
🔹مسئله مهم در این میان، تعهد دولت قبل در «توافق پاریس»، بدون اطلاع مجلس بود. آقای روحانی، ۳۰ آذر ۹۷ حقیقت مهمی را بازگو کرد اما متاسفانه رویه دولت وی خلاف این منطق درست بود:
🔻«برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند، گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده. برای ما مقاله نویسی کردند، ما هم رفتیم پشت سر آن مقاله ها و ملت خودمان را به دردسرانداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ کدام مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، مراعات می کنند؟ این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد. اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر می کنیم آیات قرآن است».
🔹دولت قبل طبق توافق پاریس، متعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی و گازهای گلخانهای شد، بیآنکه جایگزینی برای تامین انرژی پایدار (از جمله برق هستهای و انرژیهای تجدید پذیر) بیاندیشد. خانم ابتکار رئیس سازمان محیط زیست در این باره گفته بود: «در دولت یازدهم با برنامهریزی انجام شده، حرکت نزولی استفاده ازسوختهای فسیلی بهویژه در نیروگاهها آغاز شده است».
🔹غربیها از یکطرف با توافق پاریس، به طرف ایرانی گفتند پالایشگاه و نیروگاه نسازید و از سوخت فسیلی استفاده نکنید؛ و از طرف دیگر، با برجام، دنبال آن بودند که ایران به مدت ۱۰ تا ۱۵ سال نتواند از فناوری هستهای در تامین برق بهره مند شود.
🔹یک گرفتاری موازی، که دولت فعلی سعی کرده پیامدها و آثار آن را مدیریت کند، رویکرد وارونه «نساخت»! بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی انجامید.
🔻این منطق وارونه، در حوزه نفت میگفت «پالایشگاهسازی، کثافتکاری است»، در حوزه نیرو ادعا میکرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمیروم»؛ و در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار میکرد حتی یک واحد مسکونی نساخته است!
🔹دولت جدید ظرف کمتر از دو سال سعی کرده که ضمن بهبود مدیریت مصارف آب و برق و گاز، ظرفیتهای جدید تولید انرژی را در استانهای مختلف فعال کند. برخی از این طرحها در سفر استانی آقای رئیسی به بهرهبرداری رسیده و بخشی از چالش موجود را برطرف کرده است.
✍محمد ایمانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
هدایت شده از 🇮🇷 خبر 20:20
🚨میگه ما مواد تقلبی داخل دندون مذهبیا میریزیم و خودشونم نمیفهمن چرا باز دندوناشون خراب میشه‼️
🔶این خانم در بیمارستان دولتی داره کار میکنه‼️
✅ با خبر 20:20 🇮🇷 بروز باشید👉
🆔 @khabar2020_official
https://eitaa.com/joinchat/3941924875C8c0c11b231
هدایت شده از اندیشه پژوهان استاد رحیم پور ازغدی
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حجاب
#زن
🔻 آقا ! تو غرب بی حجابی رو اجباری کردن، شما هم حجاب رو اجباری کردید پس فرقی ندارید با هم!
چون هردو کار اشتباهه❗️
⬅️ پاسخ مختصر و مفید استاد ...
🔻 کانال اندیشه پژوهان استاد حسن #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوزاندن تورات صورت نگرفت
🔹یک کانال تلویزیونی عبری: شهروند سوئدی سوریهایالاصل که قصدش را برای سوزاندن نسخهای از تورات در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور اعلام کرده بود، با مراجعه به این سفارت گفت قصد چنین کاری را ندارد.
🔹احمد علوش که بعد از تهدیدش به سوزاندن تورات با موجی از محکومیت و مخالفت از سوی مقامهای رژیم صهیونیستی شامل رئیس و نخست وزیر این رژیم روبرو شد، امروز تهدیدش را عملی نکرد.
🔹او با حضور در محل سفارت این رژیم در شهر استکهلم اظهار کرد، قصد سوزاندن این کتاب را نداشته و صرفا میخواسته توجهات را به حادثه سوزاندن قرآن کریم در حدود دو هفته پیش در این شهر جلب کند.
✍️او با این اقدام نشان داد که جهان غرب با سیاست یک بام دو هوا با مذاهب برخورد می کند، از نظر آن ها سوزاندن قرآن مانعی ندارد ولی سوزاندن تورات محکوم است!
📌 @ponezs
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ مجازات دوبرابری، دستوری که بر زمین ماند!
🔰 حمید رسایی: با توجه به سکوت مسئولان قضایی، ظاهرا در حکم جدید #اکبر_طبری، میزان حبس او با کاهش اساسی همراه بوده و به 12 سال رسیده است! متاسفانه باید گفت، قوه قضائیه علاوه بر آزادی طبری با وثیقه، با کاهش حبس به 12 سال هم تبری دیگر بر اعتماد، امید و ایمان مردم وارد خواهد کرد. در حالی که مردم منتظر تحقق این مطالبه رهبر انقلاب بودند.
اکنون اگر روند جدید برخورد قوه قضاییه با پرونده اکبر طبری ادامه پیدا کند با توجه به قابل اجرا بودن بیشترین مدت حبس که احتمالا از ۴۵ ماه یا ۴ سال بیشتر نخواهد بود، عملا طبری حکم برائت خواهد گرفت و با احتساب ایام حبسی که تاکنون تحمل کرده، به زندان بر نخواهد گشت!
حق این است که نماینده دادستان کل کشور به عنوان نماینده مدعی العموم به حکم جدید شعبه هم عرض اعتراض و ورود کند و رییس دیوان هم در شرایط فعلی باید بر اساس مستندات جدید که دلالت صریح بر مجرمانه بودن اقدامات و رفتار طبری در تمامی اتهامات وارده دارد و مغایر با آنچه که تاکنون به ان استناد و تمسک کرده، به نفع مدعی العموم و به نفع حقوق عامه دادنامه ۱۲ ساله فرجام خواسته طبری را نقض و برای رفع نقص و صدورحکم مجدد به دادگاه اعاده نمایند و دادستان تهران هم قانونا میبایست راجع به آن بخش از مستندات مکشوفه جدیدکه موضوح حکم قبل نبوده، تشکیل پرونده و به بازپرسی ارایه دهند تا از نو رسیدگی و منتهی به کیفرخواست و برای تعیین مجازات به دادگاه ارسال نمایند.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ تبعات خالیبندی یک سفیر
🔰 حمید رسایی: بعداز انتشار خبر صدور بیانیهٔ گفتوگوهای راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیجفارس و طرح ادعا دربارهٔ جزایر سهگانه ایرانی، روز جمعه خبر دیگری در رسانهها بازتاب پیدا کرد که بسیاری آن را اصلاح موضع روسیه درباره جزایر سهگانه اعلام کردند.
خبر به نقل از کاظم جلالی، سفیر باقیمانده از دولت حسن روحانی در روسیه بود. وی ادعا کرده بود که درملاقات با معاون وزیر خارجه روسیه، باگدانف بر مواضع ثابت کشورش در قبال ایران بهعنوان کشور دوست و همراه با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران تأکید کرده.
اما نسخه انگلیسی خبرگزاری رسمی روسیه (تاس) به نقل از وزارتخارجه روسیه اعلام کرد که معاون وزیرخارجه روسیه هیچ اشارهای به تاکید روسیه بر تمامیت ارضی ایران نکرده و سفیر ایران به درخواست خودش به دیدار دیپلمات ارشد روس آمده!
این اقدام جلالی ضربه دیگری به حیثیت جمهوری اسلامی بود. درحالی برای بسیاری از خواص، موضع اخیر روسیه درباره جزایر سهگانه عجیب به نظر میرسد که اولا روسیه بدنبال منافع خودش است و ثانیا قرائن حکایت از سابقهدار بودن این موضع روسیه میکند. سؤال اینجاست که چرا سفیر ایران این واقعیتها را بدرستی به داخل منتقل نکرده است؟!
کاظم جلالی درحالی رصد سیاسی را رها کرده و خود را متمرکز بر مناسبات اقتصادی میداند که در آن حوزه هم موفق نبوده چراکه اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد. مبلغی که از حقوق یکساله برخی بازیکنان سرشناس فوتبال جهان، کمتر است!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین ویدئو کلیپ هایی که تاکنون دیده ام!!
#صفرمرزی
🇮🇷 کانال خبری تحلیلی صفرمرزی
https://eitaa.com/joinchat/309329995Cb940a36589