🔰 سخننگاشت | پیام شهیدان را بشنوید
🔺️ رهبر انقلاب: وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِم مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ، يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ وَأَنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ (آلعمران ۱۷۰و۱۷۱)
شما بدانید که در آینده برای شما نه بیم وجود دارد، نه اندوه. این حرکتی که شما دارید میکنید، پیش خدا پاداش دارد و خدا این پاداش را ضایع نخواهد کرد. دارند ما را در این حرکت تشویق میکنند تا حرکت را محکمتر، قویتر، مستدامتر، مستمرتر انجام بدهیم. ۹۹/۱۲/۲۵
@jaryan_s
🔰 سخننگاشت | لزوم ثبت خاطرات پدر و مادر شهیدان؛
👈 فضای خانواده شهیدپرور باید شناخته بشود
🔺️ رهبر انقلاب: خاطرات پدر و مادر شهدا بخصوص از این جهت مهم است که فضای داخلیِ خانوادهی شهیدپرور را برای ما تصویر میکند. این خانوادهای که سه جوانش شهید میشوند چه کار میکرد؟ چه جوری اداره میشد؟ پدر و مادر چه کار میکردند که این جور انگیزه و حرکت و هیجان در این جوانها به وجود میآید که پا میشوند میروند جبهه؟ این مهم است. ۹۹/۱۲/۲۵
@jaryan_s
🔰 اطلاعنگاشت | ابتکارات مردم یزد
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای کنگره ملی شهدای مردم یزد (۹۹/۱۲/۲۵)، مردم یزد را پیشتاز در عرصه ابتکارات در مبارزات انقلابی و بعداز انقلاب دانستند و برخی از آن موارد را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
@jaryan_s
🔴مجلس وام ازدواج را برای زوجهای جوان به ٢٠٠ میلیون تومان افزایش داد
🔺محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹️بخش مهمی از اعتبارات خرج وام دادن به نورچشمیها و ابر بدهکاران بانکی میشد، نوبت مردم که میرسید میگفتند بودجه نداریم!
🔹️مجلس با هدف سوق دادن منابع به سمت رفع نیازهای مردم و برای حمایت از خانواده، وام ازدواج را به ۲۰۰ میلیون تومان برای زوجهای جوان و ۱۴۰میلیون تومان برای همۀ زوجها افزایش داد.
@jaryan_s
🔴 انحصار بازار وکالت و سردفتری باید شکسته شود
رئیس قوه قضائیه:
🔹چند قانون برای حمایت از تولید داریم اما برخی قوانین کامل اجرا نمیشوند
🔹 بر رقابتی شدن بازار خدمات حقوقی و قضایی از جمله وکالت، سردفتری و کارشناسی دادگستری و شکسته شدن انحصار در این بخشها تاکید داریم.
🔹 رقابتی شدن این خدمات به سود جامعه است؛ نباید اینگونه مشاغل انحصاری شوند بلکه باید جوانهای واجد شرایط قانونی بتوانند وارد بازار کار شوند.
@jaryan_s
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
🔹در آستانه سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و ۱۲ فروردین سالروز جمهوری اسلامی ایران، رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات یک هزار و ۸۴۹ تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
🔹رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرارسیدن این ایام فرخنده، در نامهای به رهبر انقلاب پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که از سوی کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شدهاند، ارائه کرد و این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد موافقت رهبر انقلاب قرار گرفت.
@jaryan_s
🔴📷 #جهان_مدیا|عفو ۳۰ نفر از محکومین امنیتی مناطق کردنشین
🔺با در خواست برخی از علمای اهل سنت از آیتالله رئیسی، تعداد ۳۰ نفر از محکومین امنیتی مناطق کردنشین به مناسبت نیمه شعبان در لیست عفو اخیر قوه قضائیه قرار گرفتند.
@jaryan_s
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازگشت 570 واحد تولیدی راکد و ناتمام کرمانشاه به چرخه تولید در سال جهش تولید
🔹احیای 300 واحد دیگر در دستور کار امسال ستاد رفع موانع تولید است.
@jaryan_s
🔴 سال 1933، قرارداد نفتی بین رضاخان و انگلیسیها منعقد شد که به موجب آن، فقط 20% منافع حاصل از فروش نفت به ایران میرسید و مناطق نفتی کشور تا سال 1993 کاملا در اختیار انگلیسیها میماند.
‼️همان کسانی که این خائن را ایرانساز میدانند، به توافق همکاری ضد تحریمی ایران و چین حمله میکنند!
#قرارداد1933_نفتی
#آری_به_جمهوری_اسلامی
#قرارداد_25ساله_ایران_و_چین
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
#انتخاب_رئیسجمهور_اصلح_انقلابی
@jaryan_s
جلیلی: قرارداد با چین میتواند فشار آمریکا را بشکند / چرا متن #توافقنامه منتشر نشده است؟
🔹گسترش همکاریهای اقتصادی برای کشور فرصت است و باید از آن در برابر دشمن صیانت کرد. این همکاری فرصتی است که میتواند در این بزنگاه فشار آمریکا را بشکند و به همین دلیل اینگونه از سوی مقامات رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی مورد هجمه قرار گرفته است.
🔹آمریکا میگوید هر کسی با ایران کار بکند، من او را #تحریم میکنم. شرکتش را تحریم میکنم، نفتش را تحریم میکنم، آدمهایش را تحریم میکنم. پس طبیعی است که از سوی هر دو طرف این همکاری راهبردی، سطح طبقهبندی اطلاعات این موضوع باید حفظ بشود.
@jaryan_s
🔴 #پرسمان| پاسخ به ۸ پرسش درباره برنامه همکاری جامع ایران و چین
1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟
🔹این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند و طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
2⃣ آیا سند همکاری ایران-چین علیه کشور ثالثی است؟
🔹این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقه ای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیج کشوری نیست.
3⃣ عدد و رقمهای مطرح شده چقدر واقعی است؟
🔹این سند صرفاً یک چارچوب کلان درباره حوزههای همکاری است و اعداد و ارقام در مراحل بعد که سند تبدیل به پروژههای مشخص سازمانها و بخشهای مختلف با ارگانهای چینی خواهد شد، میتواند روی کاغذ بیاید. لذا در شرایطی که فعلاً هیچ پروژهای نیست، بنابراین اعداد و ارقام نیز نمیتواند هیچ قطعیتی داشته باشد.
4⃣ چرا متن رسمی منتشر نمیشود؟
🔹اگر چه انتشار موافقتنامهها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریمهای غرب ایجاب میکند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد.
5⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟
🔹بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامهها، مقاوله نامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است.
6⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا میکند؟
چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن میتوان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافقهای جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد.
7⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟
🔹نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطبهای شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربهی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است.
8⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟
🔹سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویتهمکاریها لذا نشستن و غیبگویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند
@jaryan_s
🔴برای برجام که یک توافق الزام آور بود، بدون آنکه محتوایش را یکبار بخوانند، سینه چاک میکردند.
🔹برای سند همکاری میان ایران و چین که توافقنامه نیست و مفاد الزام آور هم ندارد، بدون اطلاع از محتوای آن اشک تمساح میریزند.
🔹مشکل شما منافع ملی نیست؛ حقارت ذاتی در برابر غربی هاست.
✍️ امیرحسین ثابتی
@jaryan_s