⭕️ آیا میدانستید ایران جزء ده کشوری است که کمترین میزان آمار طلاق در دنیا را دارد؟
آمریکا و کشورهای اروپایی بیشترین آمار طلاق در دنیا را دارا هستند! در خود ایران هم هرچه به سمت مناطق بالای شهر میرویم وضعیت طلاق نامناسبتر است.
✅ پس برخلاف تصور بسیاری از مردم علت اصلی طلاق "سبک زندگی غربی" است نه فقر و رفاه!
به قول لئو تولستوی(نویسنده،فیلسوف روس):
مسبب ازدیاد طلاق در اروپا،تمدن فاسد و اختلاط جنسی است که زن به واسطه معاشرت با مردی که موافق میل اوست، از همسر خود روی می گرداند و محبت صادقانه به عنوان اساس رابطه خانوادگی در اروپا نادر است...
@jaryan_s
اخیرا رسانه های ضد انقلاب در خبری مدعی شدند که سردار ربیعی و جمعی دیگر از نیروهای سپاه پاسداران به جرم جاسوسی بازداشت شده اند.
در همین راستا یک مقام عالی رتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تکذیب این شایعه گفت: این موضوعی که در رسانههای معاند و فضای مجازی منتشر شده کاملا کذب میباشد و سردار ربیعی همچنان محکم و استوار به عنوان یکی از نیروهای باارزش و خدوم مشغول انجام وظیفه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
وی گفت: این چندمین خبر دروغ و شایعه است که طی چند ماه اخیر و پس از تصمیم آمریکا مبنی بر تروریست خواندن سپاه پاسداران منتشر میشود. دشمنان آرزوهای خود را در قالب شایعات و دروغها به زبان میآورند.
@jaryan_s
⭕️ واردات غذای سگ و گربه به کشور ۵ برابر شد
🔹آمار گمرکات کشور از واردات ایران در فروردین ماه امسال، نشان میدهد که طی یک ماه نخست سال، بیش از یک میلیون دلار غذای سگ و گربه به کشور وارد شده است.
🔹واردات این حجم غذای سگ و گربه به کشور در شرایطی است که با توجه به تحریمهای سنگین اخیر و هدفگذاری آمریکا برای کاهش درآمدهای ارزی ایران، درآمدهای ارزی کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است و هزینه کردشان برای موارد غیرضروری چندان منطقی به نظر نمیرسد
@jaryan_s
⭕️ آدرس را اشتباه نروید!
🔸آقای رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته است: "نظام بانکی باید مانع ورود نقدینگی به حوزه مسکن، خودرو و سکه و طلا شود و راهکارها را مدنظر قرار دهد."
🔹این تلقی ایشان درباره هدایت نقدینگی یا ایجاد مانع در برابر نقدینگی کاملا اشتباه است. نهادی که باید مانع هجوم نقدینگی به بازارهای غیرمولد شود، سازمان امور مالیاتی است، نه نظام بانکی.
🔸راهکار نیز کاملا روشن است. سازمان امور مالیاتی اولا باید بر تمامی مبادلات و معاملات افراد حقیقی و حقوقی اشراف کامل داشته باشد. ثانیا با اخد مالیات، سطح سود فعالیت غیرمولد را به زیر سطح سود تولید برساند.
🔹با یک مثال آنجه باید انجام شود را توضیح میدهم. فرض کنید یک سوداگر مسکن یا سکه و خودرو، با صرف ۱۰ میلیارد تومان تعدادی از این اقلام را با هدف سفتهبازی دارایی(property speculation) خریداری میکند. یعنی میخرد تا پس از گران شدن، بفروشد و سود کند. این خرید به نام خریدار ثبت میشود و تحت اشراف سازمان امور مالیاتی قرار میگیرد. وقتی دلال و سوداگر کالای خریداری شده خود را میفروشد، فروش او نیز ثبت میشود و سودش توسط نرمافزارهای سازمان امور مالیاتی محاسبه میشود. فرض کنیم این خرید و فروش در بازه زمانی یک سال اتفاق بیفتد، و قیمت کالاهای خریداری شده، ۲ برابر شود. یعنی ۱۰ میلیارد تومان آن سوداگر تبدیل به ۲۰ میلیارد تومان شود؛ یا به عبارتی ۱۰۰ درصد سود. در اینجا سازمان امور مالیاتی سود تولید در همان بازه زمانی یک ساله را محاسبه میکند و فیالمثل میبیند که سقف سود فعالیت تولیدی در آن بازه زمانی یک ساله، ۲۰ درصد بوده است. یعنی اگر آن ۱۰ میلیارد تومان در فعالیت تولیدی سرمایهگذاری میشد، الان تبدیل به ۱۲ میلیارد تومان شده بود، نه ۲۰ میلیارد تومان. اینجا سازمان امور مالیاتی از آن سوداگر باید بیش از ۸ میلیارد تومان مالیات بگیرد تا سودش از سودی که ممکن بود از فعالیت تولیدی به دست آورد، کمتر شود؛ به عبارتی باید بیش از ۸۰ درصد مالیات اخد کند.
🔸در شرایط کنونی، دلال و سوداگرِ فرض ما، یک ریال هم مالیات نمیدهد! بنابراین، این انتظار وزیر صنعت که سرمایهدار، پولش را به بازار مسکن و خودرو و... نبرد، کاملا نامعقول و غیراقتصادی است.
🔹اگر نظام مالیاتی ما این وظیفه را درست انجام داد و از فعالیتهای غیرمولد، جذابیتزدایی کرد، آن روز، روز هدایت نقدینگی به سمت تولید خواهد بود.
🔸اگر تمامی خرید و فروشها ثبت شد، ما با پدیده احتکار هم مواجه نخواهیم بود و لازم نخواهد بود که قوه قضاییه رهپاه بیفتد انبار احتکار کشف کند. محتکر اگر بداند خرید و فروشش ثبت میشود و سود غیرمتعارفش را باید مالیات بدهد، خودش کالا را وارد بازار خواهد کرد.
🔹اگر این اتفاق افتاد، اثر کنترلی فراوانی روی تورم نیز خواهد گذاشت. دلالها و سفتهبازها که سرمایهشان را در خودرو و مسکن و دلار و سکه و... میبرند، از همه ابزارها برای ایجاد تلاطم در بازار و گران کردن کالاها استفاده میکنند، چون به نفعشان است که کالایی که خریدهاند، گران شود. لذا حوزههای سوداگریشان را متورم میکنند و این تورم به حوزههای دیگ نیز سرریز میکند.
برخی میگویند اگر نظام مالیاتی به این شکل عمل کرد، سرمایهدار احساس امنیت نمیکند! پاسخ این است که تامین امنیت سرمایهای که بناست اقتصاد ما را فلج کند، خیانت است. سرمایهای محترم است که در تولید هزینه شود و چنین سرمایه مشوق هم باید بگیرد.
📝 سید یاسر جبرائیلی
@jaryan_s
🖍 آیا بنزین در ایران ارزان است؟
🔹کانال بلومبرگ فارسی مطلبی در خصوص #قیمت_بنزین با توجه به درآمد متوسط خانوار منتشر کرده است که خواندش جالب است، بر اساس گزارش بلومبرگ قیمت بنزین به نسبت درآمد سرانه در ایران #سه_برابر بیشتر از آمریکا وامارات ، و #دو_برابر قیمت بنزین در نروژ،کانادا و آلمان است :
مردم جهان چه سهمی از درآمد خود را صرف بنزین می کنند؟
این گزارش بر مبنای داده های سال ۲۰۱۸ است-(متوسط قیمت دلار ۷۲۰۰ تومان در ایران )
🔸 #ایران (صادرکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۰.۱۴ دلار
متوسط درآمد روزانه مردم: ۷.۹۳ دلار
سهم یک لیتر بنزین ازدرآمد روزانه: ۱.۷۸ درصد
🔹#آمریکا (تولیدکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۰.۶۹ دلار
متوسط درآمدروزانه مردم: ۱۷۱.۲۸ دلار
سهم یک لیتر بنزین ازدرآمد روزانه: ۰.۴۰ درصد
🔹 #کانادا (واردکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۰.۹۰ دلار
متوسط درآمدروزانه مردم: ۱۲۱.۱۹ دلار
سهم یک لیتربنزین ازدرآمد روزانه: ۰.۷۵ درصد
🔸#نروژ (تولیدکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۱.۸۲ دلار
متوسط درآمد روزانه مردم: ۲۱۱.۱۰ دلار
سهم یک لیتر بنزین ازدرآمد روزانه: ۰.۸۶ درصد
🔹#آلمان (واردکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۱.۵۷ دلار
متوسط درآمد روزانه مردم: ۱۲۸.۹۰ دلار
سهم یک لیتربنزین ازدرآمد روزانه: ۱.۲۲ درصد
🔸#امارت (صادرکننده نفت)
قیمت متوسط یک لیتر بنزین: ۰.۵۹ دلار
متوسط درآمد روزانه مردم: ۱۱۳.۶۳ دلار
سهم یک لیتربنزین ازدرآمد روزانه: ۰.۵۲ درصد
🖊 نکته مهم اینکه مبنای محاسبه قیمتها دلار 7200تومانی سال 2018بوده است و با محاسبه قیمتها با نرخ ارز14هزار تومانی فاصله قیمتها بسیار بیشتر خواهد شد.
http://yon.ir/YGJVI
@jaryan_s
✈️الامارت العربی المتحده😍👏
🔻امارات بدون سانسور🔻
🏢کشور برج های مجلل سر به فلک کشیده و تکنولوژی های پیشرفته، با مساحتی حدود ۸۰ هزار کیلومتر مربع یعنی ۲۰ برابر کوچکتر از ایران و کوچک تر از استان خراسان شمالی
🚋 با جمعیتی حدود ۸ میلیون نفر یعنی یک دهم جمعیت ایران
‼️و کشوری با صادرات روزانه ۳ میلیون بشکه نفت یعنی حدود ۱/۵ برابر ایران
👆اعداد و ارقام بالا نشان می دهد درآمد نفتی امارات به ازای هر اماراتی بیش از ۱۵ برابر درآمد نفتی هر ایرانی است!!!
❌امارات کشوری است که هرگز تحریم را تجربه نکرده
💢قطعا کشوری که درآمد نفتی اش ۱۵ برابر ایران باشد آنهم بدون تحریم باید نسبت به ایران بیش از ۱۵ برابر پیشرفته تر باشد و رضایت مردم آن از حکومت هم ۱۵ برابر بیشتر
‼️اما برخلاف ایران، امارات از علم و دانش و صنعت داخلی تقریبا هیچ یک را ندارد و هر آنچه از زرق و برق و ساختمان و تکنولوژی در آن دیده میشود به مدد دلارهای نفتی و هنرنمایی شرکت های مهندسی آمریکایی یا اروپایی است!
💰تبدیل شدن این کشور به یکی از مراکز بزرگ تجاری جهان هم ماجرایی دارد به این شرح که
📛در کشور امارات توسط حکومت قوانینی تصویب شده تا مفسدان اقتصادی و فرار کنندگان مالیاتی جهان بتوانند سرمایه های خودشان را با خیال راحت به این کشور بیاورند و بدون نگرانی از افشا شدن اطلاعات مالی شان مشغول تجارت شوند، از این جهت هم گروه سنجش مالی «تکس جاستیس نتورک» این کشور را در رتبه نهم دنیا از نظر «فساد سیستماتیک» (fsi) یا «فساد قانونی شده» قرار داده است.
📉 با وجود درآمد نجومی نفتی، ۱۷ درصد مردم این کشور زیر خط فقر قرار دارند و وضعیت رضایت مردم از حکومت بنحوی است که در این کشور، پرداختن رسانه ها به مشکلات مردم یا وضعیت خاندان پادشاهی ممنوع است و هرگز به مردم اجازه اعلام نظر درباره حاکمان را از طریق انتخابات داده نمی شود...
🖐در فوریه 2018 کمپین اخراج امارات متحده عربی از سازمان حقوق بشر با شعار "امارات کشور سرکوبگر پلیسی و شبیه نظام دیکتاتوری پینوشه در شیلی است" راه اندازی شد .
⏺و با همه ی این اوصاف، امارات کشوریست که عده ای از به اصطلاح آریایی ها با دیدن ظواهر فریبنده و ساختمان های مجلل آن، حسرت میخورند و درباره بذل و بخشش پادشاهان تن پرور آن، دروغ ها می بافند و با آب و تاب به خورد هموطنان به اصطلاح آریایی شان می دهند!!!!!!
📚منابع:
▪️http://yon.ir/rLbld
▪️http://yon.ir/xxSuY
▪️https://tn.ai/1808283
نشر دهید
@jaryan_s
این #سلبریتی استعداد بانوان را در رقص و خوانندگی می بینه! تاسف می خورم به کشورم که اینا هنرمندان شونن! بابت افکار عیاشی که دارن! بازیگر کجان؟ یبار شد به نفع اسلام نطق کنن؟ یبار شد برای سرافرازی #جمهوری_اسلامی پست بزنن؟ چرا همیشه دست میذارن رو چیزایی که اسلام باهاش مخالفه؟!
#پریناز_ایزدیار #سلبریتی_بیسواد #عصر_جدید
@jaryan_s
🔴 کلام شاه عین قانون است...
🔻 "شاه به تدریج دیگر تحمل شندین واژه دموکراسی و دادن وعدهی آن را به مردم نداشت. ....ایران در ظاهر نظام چند حزبی داشت و در برابر حزب ایران نوین _اکثریت_ حزب مردم نقش اقلیت را ایفا میکرد ولی با آنکه نمایندگان هردو حزب را خود دستاه دولتی گلچین کرده بود و اینان خوب میدانستند به چه کسی باید سر سپردگی داشته باشند، باز هم شاه آمادگی کوچکترین خورده گیری را نداشت!" (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 72)
🔹 نویسنده در صفحهی بعد پس از اذعان به انحلال تمام احزاب توسط شاه و تک حزبی شدن رژیم چنین تعریف میکند "علم تعریف می کند به همراه همسرش به حوزه برای نام نویسی و دریافت کارت الکترال میروند، یا جمعیت انبوهی روبهرو میشوند که می خواهند کارت الکترونیک بگیرند. علم روز بعد این داستان را برای شاه تعریف می کند: «شاهنشاه تعجب فرمودند بعد فرمودند حالا معلوم نیست اینها به کی رای بدهند برای یک لحظه شاه را نگران یافتم...» ولی جایی برای نگرانی نبود و دستگاه حزبی دولتی ترتیبی داده بود که نتیجه انتخابات تفاوتی با گذشته نداشته باشد." (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
🔻 " شاه در این گیرودار در هرفرصتی یادآور میشد که به هر حال این تحولات را نباید به معنای آغاز دموکراسی و کاهش اختیارات او پنداشت.... ظاهرا خواننده ای در نامهای به روزنامه اطلاعات میپرسد که پس از تاسیس حزب، ضابطه تعیین نخست وزیر چه خواهد بود و چرا این موضوع در اساسنامه حزب رستاخیز پیش بینی نشده است؟ روزنامه با لحنی آشنا پایه میدهد «قید چنین موضوعی در اساسنامه حزب رستاخیز مطلقا مورد ندارد. زیرا عزل و نصب وزرا مطابق اصل چهل و ششم متمم قانون اساسی به موجب فرمان همایونی صورت میگیرد که ریاست فائقه قوه مجریه را در عهده دارند و ربطی به اختیارات حزب و پارلمان نخواهد داشت»"(یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
🔹 گستاخی و خودمحوری شاه تا جایی بود که کلام خود را عین قانون میدانست. نویسنده اعتراف میکند "حتی شاه اصرار دارد برای لوایحی که پیش از تقدیم به پارلمان به تایید او رسیده اند، قابل اجرا هستند و نیازی نیست دولت در انتظار گذراندن آنها از مراحل قانونی، دست روی دست بگذارد! " (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 75)
💢 "بی اعتنایی به افکار عمومی و خواست مردم و پذیرفتن اصالتی برای آنان به تدریج دستگاه دولتی را هم فرا گرفت و برخی دیگر حتی پاس کمیته دموکراسی را در پایین ترین سطح نیز نداشتند." (یادداشتهای علم، ج ۱، ص 76)
#بازخوانی_تاریخ
#خاطرات_علم ( قسمت 3)
@jaryan_s
1_66289090.mp3
7.8M
🔊 #صوت_مهدوی
🔖 #شرح_دعای_افتتاح
👤استاد #پناهیان ؛ جلسه ١١
📝 ذکر امام زمان در #دعای_افتتاح ، باعث میشود که کم کم لذت یاد امام زمان را بچشیم.
🔖 ویژه ماه #رمضان
@jaryan_s
⭕️ چراغهای فروزان، در سیاهی شب
🔹 پیامبر گرامی اسلام، در فرصت های مناسب، بارها از یاران وفادار خود در آخرالزمان یاد میکردند و همواره ایمان استوار و فداکاری آنها را گرامی میداشتند.
🔸 امام باقر فرمودند: روزی عده ای در حضور پیامبر گرامی نشسته بودند و آن حضرت با شور و شوقی دعا میکردند و میفرمودند: «خداوندا، مشتاق دیدن برادران عزیزم هستم.» و این جمله را تکرار نمودند. اصحاب ایشان پرسیدند: مگر ما برادران تو نیستیم؟ آن حضرت فرمودند: «نه، شما یاران من هستید؛ برادرانم مردمی هستند که در آخرالزمان به من ایمان دارند، در حالی که هیچگاه مرا ندیده اند. ثابت ماندن یکی از آنها بر دین خود، از صاف کردن درخت خاردار (قتاد) با دست در شب ظلمانی، دشوارتر است و همانند کسی هستند که آتش سرخ را در دست گرفته است. آن ها چراغ های فروزان هستند. پروردگار، آنان را از هر فتنه تیره و تاری نجات می دهد.»
📚 بحارالانوار، ج ۵٢، ص ١٢۴
🔺 باید این را بدانیم که بهشت و زندگی جاودانه را به بها میدهند، نه بهانه. هنر حفظ ایمان، و هنر عشق راستین در این زمان و در این شرایط نامناسب، آشکار و ثابت میشود.
#آخرالزمان ١٩
@jaryan_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند اختصاصی فاز 3
#فاز3
قسمت #شانزدهم
سازمان ها و نهادهای بینالمللی شیوه مدرن استعمار استعمارگران بر دنیاست!
رابطه مسیحیت و یهود برای ایجاد سرزمین موعود یهودیان !
پینوشت
پشت پرده صنعت مد، کشاورزی و ...
نکته:
این قسمت شامل حقایق تلخی است به کسانی که روحیه حساس دارند توصیه نمیشود!
@jaryan_s
📝 نیویورکتایمز: اسرائیل از تبعات درگیری آمریکا و ایران در هراس است
🔸اسرائیل در حال فشار (بر آمریکا) برای انجام اقدامات علیه ایران است اما خواهان جنگ نیست.
🔸 این اسرائیل بوده است که به واشنگتن درباره حملات احتمالی ایران (به نیروهای آمریکایی) اطلاعات ارائه داده و بنیامین نتانیاهو نخستوزیرش هم دائما در اندیشه اهداف استراتژیک ایران است، او همین اواخر در ماه فوریه ایده جنگ با ایران را مطرح کرده بود اما تحلیلگران و مقامهای نظامی و اطلاعاتی سابق اسرائیلی میگویند که دولت اسرائیل در حال دسیسهچینی برای یک جنگ تمام عیار بین ایالات متحده و ایران نیست.
🔸مقامهای اسرائیلی نگران هستند که چنین جنگی میتواند اسرائیل را به ورطه درگیری ویرانگر متقابل با حزبالله متحد ایران در لبنان بکشاند.
🔸 برای اسرائیل هیچ چیزی ترسناکتر از اقدام محتمل ایران در زمینه از بند رها کردن زرادخانه حزبالله نیست. اسرائیل میگوید که حزبالله حدود ۱۳۰۰۰۰ راکت در اختیار دارد، میزانی که بسیار بیشتر از توانایی سیستم دفاع هوایی اسرائیل است
@jaryan_s
⭕️ترامپ و جان بولتون
💢این درست است که ترامپ تعمداً و با شناخت کامل فردی بدنام چون جان بولتون را بعنوان مشاور امنیت ملی برگزید تا سیاستهای تهدیدآمیز را علیه ایران پیش برد، ولی روشن بود که وضع داخلی کنونی آمریکا و پایگاه اجتماعی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، و انتخابات آتی ۲۰۲۰، اجازه جنگ با ایران را نمیدهد.
💢آمریکا حتی در تهاجمیترین دوران موجودیتش در چهل ساله اخیر، که دوران پس از حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و زمامداری جرج واکر بوش است، گزینه تهاجم نظامی به ایران را بسیار خطرناک و ناکارآمد میدانست. سیاست جنگطلبانه بوش در واپسین سالهای دولت او به بنبست رسید و در ۱۴ دسامبر ۲۰۰۸ (۳۷ روز پیش از انتقال قدرت به اوباما) به امضای توافق بوش- مالکی دال بر خارج کردن نیروهای نظامی آمریکا از عراق انجامید که بطور عمده در زمان اوباما، در سالهای ۲۰۰۹- ۲۰۱۱، تحقق یافت.
💢اوباما و ترامپ، برغم تفاوتهایشان، مولود فضای پس از دوران نظامیگری لجامگسیخته جرج بوش- دیک چنی هستند و با شعار خروج نیروهای نظامی آمریکایی از خاورمیانه و تمرکز بر حل معضلات اقتصادی داخلی آمریکا به قدرت رسیدند. فضای داخلی آمریکا در سالهای پس از شکست سیاستهای جرج بوش- دیک چنی بگونهای است که حتی فردی جنگطلب چون سناتور تد کروز، از گزینههای اصلی حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، در سپتامبر ۲۰۱۳ با حمله نظامی به سوریه مخالفت کرد.
💢تبلیغات سنگین جنگی دو هفته اخیر آمریکا علیه ایران، که از روز چهارشنبه ۱۵ مه/ ۲۵ اردیبهشت به عقبنشینی صریح ترامپ انجامید، هر چند کارکرد روانی داشت با هدف وادار کردن ایران به تسلیم و مذاکره از سر ضعف، ولی بنظر میرسد جان بولتون ۷۰ ساله، که در پایان حیات سیاسی خود بسر میبرد، واقعاً در پی برافروختن جنگ بود. بولتون، که از بدنامترین چهرههای نئوکان دوران جرج بوش است، بهمراه کانونهای جنگطلب منطقه، نهایت تلاش خود را کردند تا این وضع را از «جنگ روانی» به «جنگ واقعی» تبدیل کنند. برخی تحلیلگران نیات بولتون را با پمپئو ۵۵ ساله متفاوت میدانند که هنوز به آینده سیاسی خود امید دارد و به این دلیل تابع محض ترامپ است.
👤 عبدالله شهبازی
@jaryan_s
⭕️ مقام آمریکایی: منتظر تماس ایران، پای تلفن نشستهایم
🔹شبکه المیادین به نقل از خبرگزاری رویترز شامگاه جمعه (27 اردیبهشت) به نقل از مقام مسئولی در دولت دونالد ترامپ گزارش داد، هنوز ایرانیها تماسی با آمریکاییها نداشتهاند.
🔹این مقام گفت: «ما کنار تلفن نشستهایم؛ ولی هیچ پاسخی (تماسی) از سوی ایران در ارتباط با گفتوگوهای رو در رو دریافت نکردهایم».
🔹مقام آمریکایی همچنین گفت: «به اعتقاد ما تهران باید از تنش [با آمریکا] خلاص شود و به سمت مذاکره برود».
@jaryan_s