007_farhangi 1.mp3
29.5M
مهندسی فرهنگی
استاد شجاعی
جلسه هفتم(از۱۴) _ بخش اول
#استاد_شجاعی
#مهندسی_فرهنگی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
ادامه این مطلب را در دوشنبه های فرهنگی کانال دنبال کنید
007_farhangi ۲.mp3
26.15M
مهندسی فرهنگی
استاد شجاعی
جلسه هفتم(از۱۴) _ بخش دوم
#استاد_شجاعی
#مهندسی_فرهنگی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
ادامه این مطلب را در دوشنبه های فرهنگی کانال دنبال کنید
31.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقبّل الله سکولار!
تشکیلات + کار اقتصادی
#استاد_پناهیان
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
قرارگاه راهبردی جوانان مومن و انقلابی🇮🇷
تقبّل الله سکولار! تشکیلات + کار اقتصادی #استاد_پناهیان مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت
تقبّل الله سکولار!
گفتم خراب بشود مسجدی که مؤمنیناش به هم اعتماد نکنند.
مگر سکولاریزم شاخ دارد یا دُم یا سُم؟ همین است! سکولاریزم این نیست که تو فقط توی مسجد مرگ بر اسرائیل بگویی. سکولاریزم آن است که مرگ اسرائیل را توی مسجد رقم بزنی و مرگ اسرائیل فقط توی مسجد رقم میخورد. امشب با شما این بحث را بیشتر در میان خواهم گذاشت. تقبّل الله سکولار!
بابا بچههای هیئت با همدیگر دوست هستند حالا شما میخواهی بیا دعوا بیاندازی. این بحث اقتصادی بیاید دعوا میافتد! مسجد ربطی به سبک زندگی من و بخش عمدۀ سبک زندگی من یعنی شغل، درآمد نداشته باشد فقط تویش یک دانه مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس بگوید این انقلابی شد؟ شما این را قبول میکنی؟
دوستان من! من معتقدم یک عالم دینی از پول درآوردن حرف نزند، از چیزهای دیگر فقط حرف بزند، دین مردم را کمکم القایی تحریف کرده. ما در یک جنگ اقتصادی هستیم امروز!
مقام معظم رهبری: «جنگ واقعی جنگ اقتصادی است. جنگ واقعی تحریم است. جنگ واقعی گرفتن عرصههای کار و فعالیت و فنّاوری در داخل کشور است. این جنگ واقعی است!»
توی مسجدی رفتم گفتم چند نفر اینجا پول گذاشتند توی بانک؟ ماشاءالله همه تقریباً دستهایشان را بالا کردند.
بعد گفتم که چرا پولتان را میگذارید توی بانک؟ تکاثر ثروت دزد درست میکند. شما که اکثرا میدانید که بانکها از راه حلال غالباً پول در نمیآورند. خودشان میگویند کارخانههای ما اکثراً ورشکسته است، دارند از راه دلّالی پول در میآورند. پول میگذاری توی بانک فقط موجب گرانی میشود. گفتند ما نمیتوانیم با این پولهایمان کاری بکنیم.
گفتم مسجد نیست مگر اینجا؟ دور هم جمع بشوید من دانشجوهایی که صنایع دانشبنیان دارند تعداد هفت هشت ده تا میشناسم. پول بدهید کارخانههایشان را راه بیاندازید اینها نروند درِ بانک وایستند گدایی بکنند وام بهشان ندهند پدرشان را دربیاورند بخواهند وام بهشان بدهند. گفتند به هم اطمینان نمیکنیم.
پس شما چرا پیش هم نماز میخوانید؟ همه متقلّب هستیم؟ حاج آقا تعاونیهای زیاد ایجاد شده، بعد سر همدیگر را کلاه گذاشتند. توی مسجد ایجاد شده؟! توی هیئت؟ یقیناً نه!
آقا چهجوری جمع بشویم دور همدیگر؟
مؤمنهایی که بهشان اعتماد دارید جلو بیاندازید. اگر خیانت کردند چی؟ یکی دیگر. شوخی است، رفتی مسجد رندانه سلام علیکم حال شما خوب است احوال شما؟ شرّت کم، شرّت کم. سراغ من نیایی ها! قرض بگیری، تصادف کردی بیمه مگر نیست؟ تقبّل الله سکولار! نمازت قبول باشد فقط.
چرا مرگ بر اسرائیل میگویی ولی مرگ اسرائیل را توی مسجد رقم نمیزنی؟ مسجد جای تعامل اقتصادی نیست؟ صهیونیستها با هم خرید میکنند با هم میفروشند. صهیونیستها مرز مالکیت بینشان نیست. هیچوقت شکست نمیخورند. از این جیب به آن جیب میکنند، همیشه پیروز هستند. مرگ بر اسرائیل به جاهای باریکی کارش کشیده.
مقام معظم رهبری: «مسئلۀ اقتصاد کشور در اولویت اول قرار میگیرد.»
بیش از ده بار رهبری فرمودند ما توی نبرد اقتصادی هستیم! ممکن است مشکلاتی پیش بیاید، حل میکنیمشان مشکلات را. راستی این خاطره را تکمیل کنم؛ به امام جماعت عزیز و دوست داشتنی آن مسجد گفتم حاج آقا میافتد جلو یک تعاونی اقتصادی راه بیاندازید کم و زیادی هم داشتید دور خودتان حل میکنید از کتاب شذر، چون میخواستم یک کمی هم بحثم معنوی بشود چون میدانی ما را توی مناسبتهای معنوی دعوت میکنند صحبت کنیم دیگر، باید ما هم یکجوری کنیم مباحث معنوی بشود.
از کتاب شذرات المعارف استاد عرفان حضرت امام مطالبی را عرض کردم که اگر جمع مؤمنین #تشکیلات راه انداختند مشکلی پیش آمد چهجوری این مشکل را حل کنند بدون مراجعۀ به قوۀ قضائیه. که بحث کاملاً عرفانی بشود دیگر. بعد گفتم امام جماعت محترم مسجد هم هستند جلو میافتند. امام جماعت محترم گفتند حاج آقا ما را دردسر نیانداز ما نیستیم، دوزار آبرو داریم در مسائل اقتصادی از بین میرود. بدون شرح.
#تشکیلات
#استاد_پناهیان
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
چگونه جذابیت ایجاد کنیم؟!
سوالی است که بسیاری از مربیان و مسولین تربیتی به آن برخورده اند و برای اکثرشان جواب نا گویاست.
باید بدانیم #جذابیت زمانی حاصل میشود که اتفاقی نو در زندگی متربی رخ بدهد.
یعنی متربی با دیدن افراد جدید یا اتفاقاتی در مجموعه یا مرکز ، به این نتیجه برسد که فضا برای رشد او مهیاست.
افراد جدید همان رابطین و مربیانی هستند که با #مهربانی و لبخندشان بر جذابیت خود می افزایند.
همان افرادی که #گوش_شنوا برای شنیدن مشکلات متربی دارند، همان افرادی که برای متربی ارزش قائل می شوند و متربی این را با گوشت و استخوان درک میکند.
برای همین او جذب مربی اش میشود و مربی را عضو جدید خانواده اش میبیند.
اتفاقاتی که در موردشان صحبت کردیم عبارت است از بازی ، تفریح ، گردش و ...
هر کاری که شاید بعضا خیلی از خانواده ها آن را فراموش کرده باشند. خانواده ها گاهی کمتر وقت برای فرزندان خود می گذارند. دغدغه هایشان با فشار های اقتصادی دچار تغییر است و برای همین سخت میکوشند تا بتوانند فقط خرج خوراک و پوشاک و مسکن را در بیاورند.
پس شما تنها کافی است آن ها را سرگرم به بازی کنید.
مهم نیست چه بازی ، اگر قرار است آن ها در مجموعه تثبیت شوند و کم کم به مجموعه بیایند تنها همین راه است.
چرا که در بین بازی ها حلقه ها شکل میگیرد و دوستی ها رغم خواهد خورد.
حالا دو دوستی که در هئیت با هم اشنا شدند کجا وعده میگذارند؟!
همان هئیت یا مرکزی که قبلا در آن آشنا شده بودند. از طرفی هم نباید خیلی آن ها را وارد فضاهای کلاسی و آموزشی کرد؛ چرا که کم کم ماهیت نوجوانی اش را از او میگیریم و جایش دغدغه های خود را تزریق میکنیم
و اینجا #تربیت_صنعتی رخ می دهد.
او متحول میشود اما نه آن که باید شود ، بلکه آن چه ما میخواهیم میشود...
پس توجه شود که ما نمیگوییم حلقه ی تربیتی چیز بی فایده ای است ، اما میگوییم به اندازه و به اقتضای زمان.
مثلا هیچوقت شما نمی توانید ارزش نماز اول وقت را در حلقه بگویید . ولی در بین هیایوی بازی اگر صدای اذان شنیدید و بازی را رها کردید آن وقت توانستید یک کار تربیتی انجام دهید بدون نیاز به حلقه...
سعی کنید فضای سرد حلقه را با شوخی کردن گرم کنید و فضای سنگین حلقه را با مثال ها شفاف سازی کنید.
لازم نیست برای پایه ی ششم حلقه های سنگین بگذارید ، همان دور همی و گرد نشستن شاید خودش کافی است.
اجازه ندهید متربیان از حلقه خسته شوند و برایشان نشستن در حلقه عادت بشود.
شور و حال بازی متربیان را لطفا با بحث های کلیشه ای و خسته کننده از بین نبرید.
✍مصطفی کریمی
#یادداشت
#جذب
#ایجاد_جذابیت
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
#معرفی_کتاب
کتابخانه تربیتی مربی
کتاب های مناسب برای نیازمندی های تربیتی مربیان
ناشر : شفق
سال نشر : 1397
مخاطبان اصلی مجموعه «تربیت با کتاب» مربیان و والدینی هستند که بارها در کلاس های تربیتی و یا در جلسه های مشاوره، از اساتید و مشاوران خواسته اند تا کتابی سودمند برای مطالعه خود یا فرزندشان به آنها معرفی کنند؛ اما معمولا پاسخی درخور و قانع کننده نگرفته اند.
در شرایط کنونی، معرفی کتاب های خوبی که پاسخ گوی نیاز تربیتی والدین و مربیان باشند، کار ساده ای نیست و دشوارتر از معرفی چنین کتابی به این دو گروه، پیشنهاد کتاب های جذاب و البته ارزشمند به نوجوان ها است.
برای پر کردن این کمبود و پاسخ به نیاز سه گروه «مربیان و معلمان و مبلغان»، «والدین» . «متربیان نوجوان» به کتاب های سودمند و دارای رویکرد تربیتی، باید کتاب هایی برای هر یک از این سه گروه شناسایی و معرفی شوند.
مجموعه تربیت با کتاب، دستاورد یک طرح پژوهشی با همین هدف است و «کتابخانه تربیتی مربی»، جلد اول از این مجموعه است. در این کتاب 100 عنوان از کتاب های مناسب برای نیازمندی های تربیتی مربیان معرفی شده است.
بخش یک: فلسفه تربیت اسلامی
بخش دوم: اهداف میانی تربیت
بخش سوم: روش های تربیت
بخش چهارم: مخاطب شناسی
بخش پنجم: برنامه تربیتی
بخش ششم: مهارت های مورد نیاز مربی
بخش هفتم: عوامل تربیت (غیر از مربی)
بخش هشتم: موانع تربیت
پیوست ها
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
مدگرایی در جوانان
برای پاسداری از الگوهای مناسب و مطلوب و مبارزه با مدلهای نامطلوب دو کار ضروری به نظر میرسد:
۱. تبیین الگوهای مطلوب و شناساندن آنها به جوانان جامعه.
۲. اثبات عقلانی نبودن تقلیدهای کورکورانه و پیرویهای ناآگاهانه برای #جوانان.
همان گونه که ارائهی رفتارهای مطلوب و اشاره به مسائل مختلفی که میتواند در اطراف مدل مورد نظر مطرح شود، جذّابیت رفتار مطلوب را افزایش میدهد، پرسش در جهات مختلف الگوهای ناصواب نیز میتواند زمینهی مبارزه با آن را فراهم سازد.
بررسی آثار و پیامدهای الگوهای تازه برای آنان که میاندیشند، نقش مؤثّری دارد و چنان چه به طور کامل شناخته شود، میتواند در جاذبهی الگوها تأثیر بگذارد. اگر جوان بداند پوشیدن لباس خاصی با رنگ و اندازه و چسبندگی مخصوص، روغن زدن افراطی به موهای سر و... باعث بیارادگی انسان میشود و زمینهی خودباختگی را فراهم میسازد، هیچ گاه قدم در این راه نخواهد نهاد؛ زیرا خواهد فهمید که این کار هیچ گونه منفعتی نداشته و صرفاً برای پسند و لذّت دیگران بوده است و هویت گمشدهای را دنبال کرده که هیچ گاه پیدا نخواهد کرد، و در نتیجه کورکورانه راهی را انتخاب نمیکند. به جای این که دیگران را ملاک قضاوت قرار دهیم باید به خود بیابیم. هر کسی باید خودش باشد؛ آن گونه که استعداد دارد و توانایی دارد که استعدادها را شکوفا سازد.
اصولاً کسانی که خلأیی در شخصیت خویش احساس میکنند، به دنبال امتیاز گرفتن از دیگران هستند تا به نحوی خلأ موجود را پر کنند. وقتی از آنها سؤال میشود چرا این گونه موهایتان را سامان دادهاید، نمیگویند این گونه راحتتریم، بلکه میگویند دیگران بهتر میپسندند و در واقع از پسند دیگران احساس رضایتمندی میکنند. هر چه دیگران بخواهند، او همان را انجام میدهد. وقتی انسانی این گونه رشد کرد، به خاطر خواست دیگران تن به کاری میدهد که بسیار زیان بخش است و چون دیگران نمیخواهند، از کارهایی روگردان میشود که بسیار پرمنفعت است. عقربهی وجودی چنین فردی به سویی میچرخد که دیگران میخواهند. چرا انسان خودش نباشد؟ برهنگی فرهنگی از مهمترین معضلات زندگی انسان است. کسی که به دنبال هویت از دست رفتهاش نباشد از مزایای انسانی بی بهره است.
بنابراین مدهای مختلف چنان چه بر اساس تشخیص سود و آثار مطلوب خودشان پذیرفته شوند، هیچ اشکالی ندارد. امّا چنان چه نوعی خودباختگی و پیروی خفّت بار به دنبال داشته باشد، مطرود است. هر کس باید ابتدا به دنبال ابتکار باشد. خطّ، شعر و یا هنر دیگری را به کار گیرد که خود میپسندد. دلیلی ندارد که ما خود را به چیزی که خواسته ی دیگران است محدود کنیم. اگر جوان به این نکته برسد، بی چون و چرا هیچ چیزی را نمیپذیرد.
#مدگرایی
#الگو
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
💢خاطرات آقای مربی💢
صفحه پنجم
-سعی می کنم تو جلسه هیئت و وعظ توجه داشته باشم.
- نمی خوام فقط پل باشم برای دیگران ، همه رد بشن برن ،برسن و من بمونم
- میخوام راه باشم ، برسونم و برسم!
امام علی علیه السلام فرمود:
مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاه
هر كس رابطه خود را با خدا اصلاح کند، خدا رابطه میان او و مردم را اصلاح فرماید.
و هر کس کار آخرت خود را اصلاح کند، خدا کار دنیای او را اصلاح می کند.
ادامه دارد...
#مربی
#دفترچه_خاطرات
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
ادامه این مطلب را یکشنبه ها دنبال کنید...
چگونگی کار فرهنگی
در این وضعیت سخت فرهنگی ، انقلاب اسلامی به فعالان موفق و مؤثر فرهنگی چون شما خیلی نیاز داره
اما همیشه این سوالات بوده که:
چرا باید کار فرهنگی کنیم؟
اصلا کار فرهنگی چیست؟
چه کاری کنیم؟
چطوری انجام بدیم؟
و...
در #دوشنبه_های_فرهنگی تلاش میکنیم درباره ی پاسخ این سوالات با هم صحبت کنیم.
طی ۲۵ جلسه با عنوان #چگونگی_کار_فرهنگی درباره مسائل زیر صحبت خواهیم کرد:
➕ چرا کار فرهنگی(دو جلسه)
➕ ویژگی یک فعال فرهنگی(سه جلسه)
➕ شروع کار فرهنگی(یازده جلسه)
➕ عرصه های فعالیت فرهنگی(نه جلسه)
جلسات قبل در این پستها تقدیم شد:
1⃣ چرا کار فرهنگی؟(۱)
2⃣ چرا کار فرهنگی؟(۲)
3⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۱)
4⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۲)
5⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۳)
6⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۱)
7⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۲)
8⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۳)
9⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۴)
0⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۵)
1⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۶)
2⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۷)
3⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۸)
4⃣1⃣ سروع کار فرهنگی(۹)
5⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۱۰)
6⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۱۱)
7⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۱)
8⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۲)
9⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۳)
0⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۴)
1⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۵)
2⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۶)
3⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۷)
جلسه #بیست_و_چهارم تقدیم شما👇
_faaliyt farhagi taghdiri.24.MP3
17.9M
#چگونگی_کار_فرهنگی (۲۴)
➕ عرصه های فعالیت فرهنگی(جلسه هشتم)
حجة الاسلام میر حامد تقدیری
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
این مطلب را در دوشنبه های فرهنگی کانال دنبال کنید.
مهندسی فرهنگی
استاد شجاعی
جلسه هشتم(از۱۴)
#استاد_شجاعی
#مهندسی_فرهنگی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
ادامه این مطلب را در دوشنبه های فرهنگی کانال دنبال کنید
4_5778531136992969582.mp3
37.31M
مهندسی فرهنگی
استاد شجاعی
جلسه هشتم(از۱۴)
#استاد_شجاعی
#مهندسی_فرهنگی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
ادامه این مطلب را در دوشنبه های فرهنگی کانال دنبال کنید
تشکیلات وسیله هدایت
شرط هدایت مومنان
خداوند متعال در قرآن کریم دو شرط برای هدایت مومنان را ضروری می داند: «فعالیت جهادی و اخلاص در عمل» و می فرماید:
«وَالَّذينَ جاهَدوا فينا لَنَهدِيَنَّهُم سُبُلَنا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنينَ»
اگر این وعده الهی را در فعالیت های تشکیلاتی و فرهنگی فراموش کنیم، هیچ گاه این فعالیت به نتیجه نمی رسد و از مهمترین ثمره آن که«خودسازی» است نیز محروم می شویم
چراکه شهید بهشتی می فرمایند: «تشکل باید سازنده ما، آسان کننده ی خودسازی ما و کمکی برای سیر الی الله برای شرکت کنندگان در این تشکل باشد».
گاهی آغاز یک فعالیت فرهنگی برای خدا و با انگیزه های الهی است اما در ادامه مسیر به دلائل متعدد انگیزه ها متحول و قلب ها غافل می شوند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این رابطه می فرمایند:
«شما حرکت را علی باب الله و متوکلا علی الله و قاصد لوجه الکریم ادامه دهید؛ تا ان شاء الله خدای متعال از شما قبول کند؛ که اگر قبول کرد، از همه ی این ها عظمتش بیشتر است؛ غصه و درد آنجاست که تلاشی بکنی، امّا خدا آن را قبول نکند؛ به خاطر اینکه اخلاص ما در آن کم است. مخلصاً، موقناً و متوکلاً علی الله راه بیافتید، خدای متعال ان شاء الله کمک خواهد کرد. هم کمک مادی و هم کمک غیر مادی».
یکی از نویسندگان عرب می نویسد: نباید نام سازمان ها، گروه ها و جمعیت ها بین ما و وفاداری خدا حائل شوند. هرگاه شیفتگی و علاقه بسیار، مارا به دفاع از نامها و عناوین و ساختارها کشاند؛به یاد بیاوریم که اینها تنها وسیله اند و هدف،دستیابی به رضایت و خشنودی خداوند یکتا است.
اگر هاله ای از قداست به گرد سازمان های خویش بکشیم، بیش از وظیفه و هدف از سازمان ها را برای آنها تحمیل کرده ایم.
قرآن کریم نیز می خوانیم:
« مَا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِهِ إِلَّا أَسْمَاءً سَمَّيْتُمُوهَا أَنْتُمْ وَآَبَاؤُكُمْ »
و نتیجه ی پایبندی به وسیله و غفلت از هدف چیزی جز گمراهی نیست.
حجت الاسلام میلاد عچرش از فعالان فرهنگی خوزستان
منبع: خبرگزاری حوزه
#تشکیلات
#مربی
#مربی_محور
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
آسیب شناسی تشکیلات
#شهید_بهشتی
«من تلخی برخورد #صادقانه را به شیرینی برخورد #منافقانه ترجیح میدهم.»
یک #آسیب_کار_تشکیلاتی وجود تعارف و رودروایستی بین اعضا هست. گاهی اوقات ما با مطلبی، اقدامی، برنامهای، بیانیهای و... موافق نیستیم ولی به دلیل وجود تعارفات نادرست بین خودمان و سایر اعضا و #شورای_مرکزی تشکل، به جای اعلام نظر #صریح و #قاطع در هنگام تصمیمگیری، به رایزنی، درددل، سخنفرسایی و گفتوشنود بیفایده، پس از تصمیمگیری و اجماع، میپردازیم و این امر اگر ادامه پیدا کند، آغازی خواهد بود بر #تفرقه و #افول تشکل!
#آسیب_شناسی
#اخلاق_تشکیلاتی
#مربی #مربی_محور
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
نهادینه کردن رفتارهای تشکیلاتی
چنانچه بخواهیم رفتارهای بین اعضای تشکیلاتی نهادینه شود باید:
➕ اعضای تشکیلات خیرخواه همدیگر باشند و توقعات را از همدیگر کم کنند.
➕ در تشکیلات باید ظرافت برخورد را رعایت کرد، یعنی اینکه با چه کسی، چگونه برخورد کنیم.
➕ معاونت دادن اعضا در کارهای همدیگر
➕ روحیه توصیه بایستی در بین اعضا وجود داشته باشد و اعضا همدیگر را به حسنات توصیه کنند و اعضا از کنار مشکلات همدیگر نباید به آسانی عبور کنند.
➕ بذل و بخشش باید درتشکیلات نهادینه شود و افراد نسبت به یکدیگر روحیه ایثا و فداکاری داشته باشند.
#مربی #مربی_محور
#تشکیلات #تشکیلاتی
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
#هشدارهای_تربیتی
📞 ارتباط
شرط لازم تربیت است
پس آن را تحت هیچ عنوانی قطع ✂️نکنیم.
☀️ مواظب باشیم که این روزهای کرونایی باعث جدایی و ایجاد فاصله نشود.
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
تربیت علم است...
💠 خدای متعال برای هیچ یک از علوم پیامبری نفرستاد.
🔻نه برای فیزیک، نه برای شیمی و نه برای... اما برای اصلاح امر بشر یا همان ترییت رسولان فراوانی فرستاد.
🔺این که تربیت را امری ساده و دم دستی بدانیم و فقط به آنچه به ذهنمان میرسد اکتفا کنیم و خود را هم پژوهشگر، هم مجری و ... بدانیم نشان از نشناختن این امر خطیر است.
🔹 و همان طور که هر کس بتواند در این جهت قدمی بردارد و این کار را نکند مسوول است هر کس نتواند و چنین کند هم مسوول است و معاقب.
✅ بنابراین به عزیزانی که به امر تربیت دینی اهتمام دارند پیشنهاد میکنم حتما در این امر:
🟠 مشورت با افراد دارای صلاحیت،
🟤 بازدید از مراکز تربیتی و الگو برداری از آنان،
🟢 داشتن محتوای تربیتی صحیح، جذاب و اثرگذار
🔴 داشتن ساختار و نظام منسجم(تشکیلات)
🟣 انتخاب افراد مناسب
را فراموش نفرمایند.
💫 این کلام رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم را ببینید:
✨ مَنْ عَمِلَ عَلَى غَيْرِ عِلْمٍ كَانَ مَا يُفْسِدُ أَكْثَرَ مِمَّا يُصْلِحُ.
📚الكافي، ج۱، ص۴۴
💫 پیامبر خدا (ص) فرمود:
✨ هر كس كه بدون دانش (مهارت و تخصّص) به كارى دست زند، بيش از اينكه آن كار را اصلاح کند، خراب مىكند.
#تربیت #هشدار_تربیتی
#مربی #مربی_محور
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
#کلیدهای_تربیتی
فرزندان و شاگردان ما
💎 قیمتیترین سرمایه و
⚰ مهمترین توشه ما
برای سفر آخرتند؛
💢 پس برای حفظ و ارتقای آنها
🤔 برنامه ریزی کنیم
😓 تلاش کنیم
🤯 نفس بزنیم و
🤲 دعا کنیم.
✌️بالاخره هر طور هست پیروز میشویم.
#تربیت #مربی
#مربی_محور
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
چگونگی کار فرهنگی
در این وضعیت سخت فرهنگی ، انقلاب اسلامی به فعالان موفق و مؤثر فرهنگی چون شما خیلی نیاز داره
اما همیشه این سوالات بوده که:
چرا باید کار فرهنگی کنیم؟
اصلا کار فرهنگی چیست؟
چه کاری کنیم؟
چطوری انجام بدیم؟
و...
در #دوشنبه_های_فرهنگی تلاش میکنیم درباره ی پاسخ این سوالات با هم صحبت کنیم.
طی ۲۵ جلسه با عنوان #چگونگی_کار_فرهنگی درباره مسائل زیر صحبت خواهیم کرد:
➕ چرا کار فرهنگی(دو جلسه)
➕ ویژگی یک فعال فرهنگی(سه جلسه)
➕ شروع کار فرهنگی(یازده جلسه)
➕ عرصه های فعالیت فرهنگی(نه جلسه)
جلسات قبل در این پستها تقدیم شد:
1⃣ چرا کار فرهنگی؟(۱)
2⃣ چرا کار فرهنگی؟(۲)
3⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۱)
4⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۲)
5⃣ ویژگی های فعال فرهنگی(۳)
6⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۱)
7⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۲)
8⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۳)
9⃣ شروع فعالیت فرهنگی(۴)
0⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۵)
1⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۶)
2⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۷)
3⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۸)
4⃣1⃣ سروع کار فرهنگی(۹)
5⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۱۰)
6⃣1⃣ شروع کار فرهنگی(۱۱)
7⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۱)
8⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۲)
9⃣1⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۳)
0⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۴)
1⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۵)
2⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۶)
3⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۷)
4⃣2⃣ عرصه فعالیتهای فرهنگی(۸)
جلسه #بیست_و_پنجم تقدیم شما👇
فعالیت فرهنگی25.MP3
15.07M
#چگونگی_کار_فرهنگی (۲۵ _ آخر)
➕ عرصه های فعالیت فرهنگی(جلسه نهم)
حجة الاسلام میر حامد تقدیری
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf
دوستان گرامی
ظاهرا ایتا مشکل داره و برخی فایلها دانلود یا فوروارد نمیشن
این مشکل برای تعداد زیادی از کاربران رخ داده که از طریق پشتیبانی ایتا موضوع رو پیگیری کردیم و پاسخ ایتا:
"" با سلام و پوزش از شما
به دلیل بروز یک ایراد فنی و غیرمترقبه در بخشی از سرورهای ذخیره سازی، تعدادی از فایلها و رسانهها قابل فوروارد یا دانلود نیستند
همکاران ما در حال بررسی این موضوع میباشند. عذرخواهی ما را پذیرا باشید""
امکان ارسال فایلها به صورت خصوصی یا در پیام رسان دیگر برای ما وجود نداره، لطفا به Pv مدیر مراجعه نکنید
ان شالله به زودی مشکل بر طرف میشه