💢آکسیوس: دولت بایدن به بهانه بسته نشدن «درهای توافق هستهای» نمیخواهد شورای حکام علیه جمهوری اسلامی قطعنامه صادر کند!
.
.
.
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
https://t.me/Javanane_Alborzi
💠ایتا ، تلگرام، اینستا
🆔️ @Javanane_Alborzi
🆔️ https://t.me/Javavane_Alborzi
🇮🇷 جوانان البرزی 🇮🇷
💢احسان کیانی/ کارشناس سیاست خارجی
۷ خرداد ۱۴۰۱
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به دو طرح سنا علیه احیای توافق هستهای که نیمه اردیبهشت ۱۴۰۱ به تصویب رسید، بیان داشت که کاخ سفید به طور یکسان برای موفقیت یا ناکامی مذاکرات وین آمادگی دارد[۱]. انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و شیخ تمیم امیر قطر نیز برای گشودن مسیر مذاکرات در اواخر اردیبهشتماه به تهران سفر کردند. این یادداشت با ارزیابی تحولات اخیر مذاکرات وین و بنبست کنونی، به بررسی روندهای مؤثر بر مذاکرات و سناریوهای احتمالی ناشی از تداوم بنبست گفتگوها میپردازد.
زمینه توقف مذاکرات
مهمترین اختلافنظر کنونی، مسأله حذف سپاه پاسداران از فهرست «سازمانهای تروریستی خارجی» است. گرچه مسائل دیگری مانند تضمین، راستیآزمایی و دیگر تحریمهای غیرهستهای نیز مورد اختلاف است[۲]. آمریکا در این خصوص خواستار کسب امتیازی منطقهای است. در حالی که ایران تن به چنین امری نمیدهد. زیرا در آن صورت برجام را به مسائل منطقهای تعمیم داده و به فرمول دریافت امتیاز ایجابی در قبال فشار و محدودیت سلبی، مشروعیت میدهد. در واقع تضمینگر تداوم فشارها علیه ایران خواهد بود.
برخی کارشناسان بیان میکنند که ایران باید خواسته آمریکا مبنی بر اجتناب از انتقام ترور سردار سلیمانی را بپذیرد. در مقابل آمریکا ضمن حذف سپاه از این فهرست، گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره «ماهیت غیرقانونی» ترور سردار سلیمانی را تأیید کند[۳]. در حالی که اولاً صرفنظر کردن ایران از تحقق وعده انتقام بر اعتبار جمهوری اسلامی در محور مقاومت تأثیر منفی خواهد داشت. ثانیاً تأیید گزارش سازمان ملل از سوی دولتی که حتی قطعنامه مصوب شورای امنیت را اجرا نمیکند، امتیاز قابل ذکری نیست.
روندهای مؤثر بر مذاکرات
با توجه به رخدادهای کنونی میتوان چهار روند را بر فرآیند مذاکرات مؤثر دانست.
جنگ اوکراین: متأثر از نبرد اوکراین مخالفتهای داخلی آمریکا با احیای توافق هستهای تشدید شد. زیرا از منظر سیاستگذاران ایالات متحده، رفع تحریمهای ایران، به تقویت بلوک رقبای آمریکا منجر میشود. چنانکه مارک دوبوویتز، از مدیران بنیاد دفاع از دمکراسیها در یادداشتی بیان داشت: «پس از حمله به اوکراین، جهان تغییر کرده است. اکنون [توافق هستهای] به تضعیف نظم جهانی به رهبری آمریکا کمک میکند. اکنون زمان بازدارندگی و نه تقویت قدرتهای سرکش است»[۴]. تأثیر دیگر جنگ اوکراین، کاهش انگیزه مسکو برای میانجیگری میان ایران و کشورهای غربی در مذاکرات هستهای است. امری که نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی بر آن صحه گذاشته است[۵].
انتخابات کنگره: انتخابات کنگره اولین محک قدرت دو حزب پس از استقرار بایدن است. تاکنون نظرسنجیها اغلب از کاهش محبوبیت بایدن حکایت دارند[۶]. به نظر میرسد در صورتی که موقعیت حزب جمهوریخواه در نظرسنجیها و افکارسنجیهای پیش از انتخابات کنگره بهبود یابد، ممکن است همراهی بخش بیشتری از دمکراتها را علیه ایران چه در مجلس نمایندگان و چه در سنا کسب کنند و بدین ترتیب تمایل کاخ سفید به تعامل با ایران کاهش خواهد یافت.
منیع اندیشکده تبیان
خ ۱:
🔰سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد بر ملت شریف و متعهد ایران اسلامی تسلیت و تعزیت باد.🏴🚩🇮🇷🏴🚩🇮🇷
#شهدای_جوان🇮🇷
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
@Javanane_Alborzi
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آیا نویسنده و کارگردان عنکبوت مقدس یک آزارگر روانی است؟!
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
@Javanane_Alborzi
♨️ *بیانیه جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی به مناسبت نخستین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در آغاز قرن چهاردهم*
⬅️ جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی برگزاری نخستین سالگرد معمار بزرگ انقلاب اسلامی در آغاز قرن چهاردهم را فرصتی ارزشمند برای تحقق مکتب امامین انقلاب و شگفتی آفرینی های جبهه اسلامی در منطقه و جهان می داند . دور و دیر نیست که جمعه ای از کنار کعبه ندای انا بقیه الله و خیل انبیاء و شهدا و یاران آن حضرت ، عالم را از صلح و عدالت و مهر و عطوفت رحمانی پر کنند
متن کامل بیانیه را 👇 بخوانید
https://janbaz.net/fa/allcategories-fa-ir/10-event/1092-بیانیه-جمعیت-جانبازان-به-مناسبت-سالگرد-ارتحال-امام-خمینی-ره
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️امام(ره) چگونه #امام شد؟
🔸ماجرای جمله ای که امام خمینی(ره) در مراسم تنفیذ بنی صدر در بیمارستان گفت از زبان دکتر جلیلی
📖 وقتی خط به خط کتاب "آداب الصلاه " در حیات سیاسی و اجتماعی حضرت امام(ره) ترجمه شد و او قیام کرد.
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
@Javanane_Alborzi
رسانه های غربی از جمله جروسلم پست اعلام کردند کشوری که در فیلم جدید #تاب_گان به آن حمله می شود ایران است.
#سلبریتی بی دین می تواند نسبت به اهانت به #امام رئوف بی تفاوت باشد، ولی بی تفاوتی نسبت به #ایران همزمان با ادعای وطن پرستی را چطور باید توجیه کند؟
✍فوادایزدی
▪️امام(ره) چگونه #امام شد؟
🔸ماجرای جمله ای که امام خمینی(ره) در مراسم تنفیذ بنی صدر در بیمارستان گفت از زبان دکتر جلیلی
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
@Javanane_Alborzi
💢کشتنِ هدفمند؛ سیاست سِرّی اسرائیل
📚 #کریستوفر_اندرو در کتاب «جهانِ سرّی؛ تاریخچهٔ تجسّس» دربارهٔ سیاست موسوم به #کشتن_هدفمند که اصطلاح بَزَکشدهٔ «ترور کردن» است، مینویسد:
1⃣ #بنیامین_نتانیاهو، نخستوزیر فعلی [رژیم جعلی] اسرائیل، تأکید دارد که دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل باید همزمان از «روشهای کهن و نوین بهره جویند.»
2⃣ یکی از بارزترین خصوصیتهای #موساد «کشتنِ هدفمند» (ترور کردن) است که #اسرائیل بهکار گرفتن آن را با استفاده از بخشهایی از #تلمود [تورات شفاهی] «توجیه» میکند:
👈 «اگر کسی به قصد کُشتن تو میآید، بهپا خیز و در کُشتن او پیشدستی کن!»
3⃣ اگر از عوامل اطلاعاتی، مقامات یا قانونگزاران اسرائیلی بپرسید توجیهشان برای سیاست «کشتنِ هدفمند» چیست، بیشترِ آنها همین «به پا خیز و در کُشتن او پیشدستی کن!» را بهعنوان توجیهِ شرعی و اخلاقی آن ذکر میکنند.
4⃣ #صهیونیستها حتی پیش از تأسیس [رژیم جعلی] اسرائیل نیز کشتنِ هدفمند انجام میدادند. بهعنوان نمونه، دو گروه شبهنظامیِ صهیونیست (گروه #ایرگون بهرهبری #مناخم_بگین که بعدها نخستوزیر اسرائیل شد، و گروه #لحی [١]) از کشتنِ هدفمند برای شتاببخشیدن به فرایند پایان #قیمومیت بریتانیا بر فلسطین بهره جستند.
5⃣ اما تصمیم سرنوشتساز برای تبدیل کردن «کشتنِ هدفمند» به سیاستِ رسمی و سرّیِ اسرائیل توسط #داوید_بن_گوریون، اولین نخستوزیر اسرائیل و موسوم به «پدر بنیانگذار» آن، اخذ شد.
6⃣ تخمین زده میشود که تا سال ۲۰۱۸ دولت اسرائیل حدود ۲۷۰۰ عملیاتِ «کشتنِ هدفمند» انجام داده است که از هر کشور دیگری در غرب بیشتر است. [٢]
✍روزبه فیض
💢 *قدرت نظامی و پیشرفت اقتصادی*
برخی لیبرالها میان امنیت و پیشرفت دوگانهسازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسدین به دومی میدانند. آنها پاکستان و مصر را مثال زده و میگویند این دو کشور جزو ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان هستند، اما رتبه اقتصادی قابلتوجه و منزلتی در جهان ندارند. این شبهمغلطه، یک پاسخ ضدمغلطه دارد و آن اینکه امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما پاسخ دقیقتر، باید پاسخگوی چرایی عقبماندگی اقتصادی امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی باشد پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط لیبرالها تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است. پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان دادهام که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است. از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند. زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. سامانه موقعیتیابی جهانی (GPS) از طریق برنامه ماهوارهای نظامی ناواستار وزارت دفاع امریکا ایجاد شد و همچنان از منابع عمومی تأمین مالی میشود. شرکتهای کرهای کیا، سامسونگ، الجی و دوو همه مجریان پروژههای نظامی در دولت پارک چانگ هی بودند که پس از تحریم تسلیحاتی امریکا، رو به خوداتکایی نظامی آورد. این است که تجربه جهانی میگوید فناوری و قدرت اقتصادی ناشی از آن را باید در پروژههایی نظیر ماهواره نور و موشکهای دوربرد جست، نه در تنشزدایی با دشمن.
✍سید یاسر جبرائیلی
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
Javanane_Alborzi
خ ۱:
📸🖼️گزارش تصویری.
جلسه کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز با حجت الاسلام والمسلمین محمدی ریاست محترم ستاد نماز جمعه شهرستان کرج
.
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۲۳
#جوانان_البرزی🇮🇷
#نخبگان_البرزی🇮🇷
#فداییان_ولایت🇮🇷
#جمعیت_جانبازان_انقلاب_اسلامی_استان_البرز🇮🇷
💠کارگروه جوانان جمعيت جانبازان استان البرز
💠لیک گروه تلگرام
@Javanane_Alborzi