شناسایی ۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در رفسنجان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از شناسایی ۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دکتر جمالی زاده گفت: از دیروز تا امروز ۵ خردادماه ماه ۴ مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس که یک اقای ۳۹ ساله و سه خانم ۳۰ ، ۵۲ و ۸۳ ساله بودند در رفسنجان و انار شناسایی شد.
وی افزود: با مثبت شدن تست این ۴ نفر مجموع تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا ویروس در رفسنجان و انار به ۱۵۱ نفر رسید که به تفکیک ۷۰ نفر مرد و ۸۱ نفر زن بوده اند و از ابتدا تا کنون ۹۵۶ نمونه ارسالی به آزمایشگاه داشته ایم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد که ویروس کرونا هنوز از بین نرفته است و همچنان به مردم توصیه می شود نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و از حضور در تجمعات و میهمانی ها پرهیز شود.
📣 اطلاعیه مهم
به اطلاع کلیه مدیران تالارها و عموم مردم شریف رفسنجان و انار می رساند ، تا این لحظه هیچ دستور العملی مبنی بر بازگشایی تالارها پذیرایی برای برگزاری مراسم جشن عروسی ، جشن تولد و ... از سوی ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا ابلاغ نشده است.
زمان بازگشایی تالار ها، هفته آینده در جلسه ستاد استانی تصمیم گیری و چنانچه موافقتی در این زمینه صورت گیرد ، اعلام خواهد شد.
ضمنا: عرضه قلیان نیز از سوی رستوران ها ، کافه ها و ... همچنان ممنوع و با صنوف متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
در پایان تاکید می شود ، مردم به شایعات توجه نکنند، اخبار مربوطه را از ستاد مبارزه با کرونا شهرستان یا روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دنبال کنند.
ستاد مبارزه با کرونا شهرستان رفسنجان
جوار
واردات کالا در قبال صادرات پسته انجام شود
واردات کالا در قبال صادرات پسته انجام شود
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متأسفانه محصول ارزآور پسته در پیمان ارزی قرار دارد و صادرات آن با مشکل مواجه است خواستار حمایت دولت از کشاورزان پسته کار شد و گفت: می توان تفاهم نامه ای بین بانک مرکزی و گمرک منعقد کرد تا در قبال صادرات پسته ارزی وارد نشود و به جای آن کالای مورد نیاز وارد کشور کرد.
حجت الاسلام حسین جلالی با اشاره به اینکه مصرف داخلی پسته کم و به میزان 20 درصد است اظهار داشت: پسته باقیمانده باید صادر شود؛ برند پسته متعلق به رفسنجان است امّا متأسفانه به دلیل اینکه این محصول در پیمان ارزی قرار گرفته است سال قبل کشاورزان نتوانستند پسته خود را صادر کنند.
وی ادامه داد: امسال هم با این اوضاع صادر نمی شود و ممکن است 300 هزار تن پسته روی زمین بماند و آفت بزند از طرفی دولت اصرار دارد که ارز حاصل از صادرات پسته به صورت نیمایی و یا به شکل تهاتر و کالا وارد شود.
جلالی بیان کرد: شناسایی و بررسی مشکلات و آسیب های کشاورزان می تواند به صادرات کمک کند یکی از متقاضیان پسته ایران کشور چین است لذا نباید بازار جهانی پسته را از دست بدهیم که اگر سهل انگاری شود آمریکا بازار جهانی پسته را به دست خواهد گرفت و به ضرر ایران است.
وی خاطرنشان کرد: دولت باید کمک کند تا کشاورز به زمین نخورد پسته، نباید حتما در پیمان ارزی باشد و ارز حاصل از صادرات این محصول به حساب دولت برود که به ضرر کشاورز است کشاورز برای تولید هر محصول 40 تا50 هزار تومان ضرر می کند.
وی گفت: خوشبختانه بحث واردات کالا بدون انتقال ارز فرصتی جدید برای صادرات پسته است که اگر بتوان با بانک مرکزی و گمرک ایران جلسه ای گذاشت و تفاهم نامه ای مبنی بر واردات کالا در قبال ارز حاصل از صادرات پسته منعقد شود که بدون انتقال ارز امکان واردات کالا وجود خواهد داشت و دراینجا باید منشأ ارز مشخص شود تا کالا وارد کنیم و با این کار دیگر نیاز به انتقال پول به حساب بانک مرکزی نیست .
آغاز فعالیت رسمی مجلس یازدهم از امروز
منتخبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امروز فعالیت رسمی خود را آغاز میکنند؛ مراسم افتتاحیه، تشکیل هیات رییسه سنی، تشکیل هیات رییسه موقت و بررسی و تصویب اعتبارنامهها جزو تقویم کاری این مجلس خواهد بود.
حضرت آقا در پیامشان به مجلسیان یازدهم (نقل به مضمون) فرمودند:
به جای مسابقه در جایگاه، در عمل مسابقه بگذارید.
این میز ۴٠ در ٩٠ نمایندگان مجلس است، این همه تبلیغات برای رئیس و هیأت رئیسه روی میز نشان از مسابقه در کسب قدرت است.
ای کاش برای، عمل و خدمت به مردم این چنین از یکدیگر سبقت می گرفتند.
https://eitaa.com/joinchat/1377828909Ccc31b4d5f2
#حافظه_تاریخی 👇👇👇👇👇👇
📅 ۱۶ شهریور ۸۸ | چاوز با حضور در ایران و در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با احمدینژاد: از ماه آینده، روزانه ۲۰ هزار بشکه بنزین به ایران صادر میکنیم، دلار هم نمیگیریم، بلکه با خرید ماشینآلات از ایران، پولش را تهاتر میکنیم؛ با وحدت، میتوانیم شرایط سخت بینالمللی راپشت سر بگذاریم
📅 ۵ تیر ۹۲ | ژنرال زنگنه: باید گروهبان هایی که الان سر کار هستند، بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها بیایند کارها را انجام دهند
📅 ۱۷ اردیبهشت ۹۳ | با دستور زنگنه، وزیر نفت دولتهای روحانی و خاتمی، دفتر شرکت ملی نفت ایران در ونزوئلا تعطیل شد
📅 ۱۸ اردیبهشت ۹۳ | زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به منتقدان لغو قراردادهای نفتی در مجلس: دفتر نفتی ایران در ونزوئلا تعطیل شد؛ شرکت ملی نفت چین هم از میدان نفتی آزادگان خلع ید کردیم 👈 در دولت قبلی برخی قراردادهایی بسته شد که متاسفانه قراردادهای مطمئنی نبود!
📅 ۸ دی ۹۸ | صادرات روزانه نفت ایران به ۲۱۳ هزار بشکه رسیده که ۶۰% آن را هم چین میخرد که آن هم مدیون قراردادهای احمدینژاد با چینیهاست
📅 ۲۸ خرداد ۹۸ | ژنرال زنگنه، وزیر نفت در مجلس: امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم!
📅 ۵ خرداد ۹۹ | نخستین نفتکش حامل بنزین ایران به ونزوئلا رسید|فارس
خاطره ای از #علامه_جعفری از زبان دخترشان:
یادم میآید مسافرتی با ایشان بودیم یک جا پیاده شدیم، چیزی بخوریم، خانمهایی که حجاب رعایت نکرده بودند، پدر میگفت: دخترم میبینی چه وضعیتی شده از اینها دیگر ابن سینا، فارابی و ... دنیا نمیآید، زندگی عوض شده است دیگر ما عالمی و دانشمندی در این دوره نمیبینیم، چون خانمها بسترشان و مسیرشان عوض شده و آن حیاء و عفت از بین رفته است، این را قشنگ به خاطر دارم و واقعاً هم به وقوع پیوست همیشه هم خیلی تأکید میکردند که من دو چیز را به خانومها سفارش میکنم، اگر اینها را رعایت کنند من بهشت را به آنها تضمین میکنم یکی غیبت نکنند و دیگری عفت و پاکدامنیشان را حفظ کنند، من قول صد در صد بهشت را به آنها میدهم.
قالیباف رئیس مجلس یازدهم شد
محمدباقر قالیباف حائز اکثریت آرای وکلای ملت شد و با ۲۳۰ رأی برای سال نخست اجلاسیه یازدهم بر صندلی ریاست مجلس تکیه زد.
قاضیزاده و نیکزاد نواب اول و دوم هیأت رئیسه مجلس یازدهم شدند
🔹امیرحسین قاضی زاده هاشمی با ۲۰۸ رأی و علی نیکزاد با ۱۹۶ رأی به ترتیب به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس یازدهم انتخاب شدند.