8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر ترشی😍😋
.
به درخواست دوستان ریپست شد ، این آموزش در قسمت ریلز بود و خیلیا نتونستن ببینن .
.
مواد لازم :
سیر ۱۰ بوته
سرکه ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلب لیتر ، ۲ تا ۳ لیوان
سرگه بالزامیک ۱ لیوان یا پیمانه
شیره خرما ⅓ پیمانه یا ۴ ق.غ
.
نکته :
حتما سیر ها بعد از شسته شدن خشک باشن و پوسته اولیه کنده شده باشد .
مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بعد از بجوش آمدن خاموش میکنیم
Mr.foodxمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلوهای سیاه و زرد و زرشکی
ولی بهترین آلو برای خشک کردن یا #رب در آووردن و یا #شربت شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانتره سانتوریزه میگن با بقیه آلوها هم میشه لواشک و ترشک درست کرد
امیدوارم این ویدئو بدرتون بخوره و شمام درست کنین چون خوب میدونیم که قیمت آلوی خشک ۶ برابر آلوی تازه هستش😉 البته در شهر ما😊
نحوه درست کردن آلو خشک؛
👈آلوهای سفت رو اتخاب کنین و بشورین
👈 آب رو جوش بیارین و آلوها رو بندازین توش
👈منتظر بشین ترکهای ریزی روی آلو دیده بشه
بردارین و روی سینی که دستمال پهن کردین بزارین
👈جلوی آفتاب یک هفته ای خشک میشه
✋✋✋هرازگاهی یه بار پشت و روشون کنین تا هر دو طرفشون آقتاب بخوره😁
👈جلوی پنکه هم میشه
👈فقط یه نکته بگم و تمام
👈من آلوها رو قبل ازینکه کامل خشک بشه برمیدارم یعنی حدودا ۴ روز جلوی آفتاب میمونن 👈و بعد میزارم فریزر
👈موقع پخت کافیه یکبار بجوشونین و آبشو بریزین دور و دوباره آب بریزین روش با یک یا دو قاشق شکر
👈همیشه مواظب آلو باشین چون شکر میریزین توش اولین چیزی که توی مهمونی ها میسوزه و غیر قابل خوردن میشه همین آلوئه
:
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
یروز من صورت دخترمو خودم #نقاشی کردم وقتی مهد رفت همه گفتن چطور تونستی ،گفتم اصلا کاری نداره یروزه یاد گرفتم از اونروز واسه مراسمات وجشن هاشون میرم روصورت تمام بچه ها نقاشی میکشم وخرج خودمو درمیارم ،من از #آموزشگاه ستاره خیلی هنرهارو یاد گرفتم یکیش گریم کودک هست مابقیش دکوپاژ ونقاشی پارچه وکوتاهی مو و.....
https://eitaa.com/joinchat/2904358984C7b7124fe0a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پخت یک غذای خوشمزه و سه سوته😋😋
سس بشامل ریخت روی مواد😋
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹همه چیز بستگے
به هوای دلت دارد ...
حال دلت که خوب باشد
همۀ دنیا به نظرت زیباست…
حال دلتون عااااالی❤️
عصر بهاری تون پر از خیـروبرڪت
بانوی بهشتی 🎀
.........🍃🍃🍃🍃..........
https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی تانجیلا😍😋
مواد لازم:
زعفران دم کرده 💛۴۰ سیسی
سیروپ شکر🍚 ۶۰ سیسی
گلاب 🌹۴۰ سیسی
عرق بهارنارنج🌿 ۴۰ سیسی
آب💧 ۱۰۰ سیسی
چهارتخم ۳ الی ۴ قاشق چخ
پنیرک دم سرد🪻 ۳۰ سیسی
یخ🧊
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
.
#روغن_دنبه
طرز تهیه:
اول دنبه رو شسته و ریز خرد کرده و حدود 12 ساعت یا یه شب بزارید داخل آب و نمک بمونه ، بعد تمیز بشورید و آبکش کنید ، بعد داخل یه قابلمه تکه های دنبه رو بادو لیوان آب و چند قاشق سرکه سفید و یکی دو عدد پیاز و چند عدد هویج روی حرارت متوسط بزاریدتا به جوش بیاد بعد حرارت رو کم کرده و چند عدد هل و یک فنجان گلاب رو اضافه کنید (میشه به دلخواه مقداری
زیره یا یک تکه چوب دارچین اضافه کنید )و بزارید با حرارت ملایم بجوشه و به روغن بیفته ، کم کم از روغن جدا کرده و صاف کنید (این کار چند ساعت طول میشه حرارت رو زیاد نکنید تا روغن نسوزه و تیره نشه ) وقتی روغن رو جدا کردید آخر ای کار چند قاشق ماست
رو اضافه کرده و بزارید با حرارت کم بجوشه تا رنگ روغن تیره نشه و باقیمانده روغن هم جدا کرده و صاف کنید ، روغن رو دو بار از الک ریز رد کنید و بگذارید تا خنک بشه ، روغن آمادست ☺️👌🏻
*این روغن اصلا بوی دنبه رو نداره و فوق العاده خوش عطر و طعم و پر خاصیت هست 👌🏻 .
#خواص_روغن:
روغن دنبه طبع_گرم دارد
به همین دلیل مصرف آن بسیار مفید است
روغن دنبه آسانتر از روغن های جامد و مایع هضم و جذب بدن میشود ، برای لاغری و تناسب_اندام مفید است .
یکی از خواص_روغن_دنبه که در طب سنتی به آن تاکید شده خاصیت ضد افسردگی این روغن است ، و همچنین خاصیت سم زدایی دارد .
روغن دنبه باعث تقویت قوای بدن و استخوان سازی میشود .
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
🍴
یک کوفته لذیذ و فوق العاده خوشمزه
.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
آرد سوخاری 2-3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
بلغور نصف لیوان
آب گرم نصف لیوان (برای خیساندن بلغور)
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چای خوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
.
چطوری درستش کنیم 😍
ابتدا روی بلغور آب گرم ریخته به مدت 30 دقیقه بذارید تا خیس بخوره. سپس در ظرف، گوشت، بلغور خیس خورده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، قاشق، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، آویشن، زیره و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب ورز بدید تا مخلوط یکپارچه بشه.
از مخلوط کوفته، به اندازه گردو بردارید با با دست صاف کنید در مجموع 22 کوفته گوشت بدست میاد.
کوفته ها رو حدود 1 ساعت در یخچال استراحت بدهیدو در روغن داغ سرخ کنید. کوفته ها را مرتباً وارونه کنید، با چرخوندن مداوم داخل و خارج کوفته به طور یکنواخت پخته میشه.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
تارت کیکی شربتی مغزدار😋
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc