فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لطیفه 😋
Mitnicakeمنبع پیج
آموزش #شیرینی_لطیفه_بازاری 😍🍰🍪
رولت یا لطیفه؟😍تو کدومو بیشتر دوس داری؟😋
تمام نکات شیرینی لطیفه تو این ویدئو گفته شده 😎👌 که خیلی راححتتتت تو خونه درستش کنی😍
پس این ویدئو رو تا انتها ببین☺️😘
.
زمان ۱۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه کافیه و دمای فر باید ۲۲۰ درجه باشه😎
مواد لازم:
آرد ۱۰۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰گرم
پودرقند ۱۰۰گرم
تخم مرغ خنک ۴ عدد
بکینگپودر ۱/۲ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو باهم الک کنین❤️
مراحل انجام کار به طور کامل در ویدئو هست😊
فقط بعد از اضافه کردن زرده ها به سفیده، مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو که سه بار از قبل الک کردین بریزید روش آروم، دورانی و در یک جهت با لیسه هم بزنید ☺️. بعد از اون انتقال بدین به قیف😘
Mitnicakeمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی در طبیعت!😋
حتما تا ثانیه آخر تماشا کنید😂😁
سوتیکده😉
ــــــــــــــــــــــــ😂ـــــــــــــــــــــ••••❥⊰
https://eitaa.com/joinchat/2804351072Cedbb8d5a7a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_موز_شکلات
آرد ( ۱ پیمانه )
بکینگ پودر ( ۱ قاشق چای خوری )
روغن ( ۱قاش غذاخوری )
شکر ( ۱ قاشق غذا خوری )
شیر(۳چهارم لیوان)
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر
مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۲ عدد
سبزی(جعفری شوید گشتیز) ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
لیمو ترش ۲ عدد
رب انار ۱ قغ
آرد ۴ قغ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
.
📝طرز تهیه:
ابتدا ماهی را با یک پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند...
بعد از چندساعت همه پیازها را از روی ماهی جدا میکنیم...
آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم...
حالا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را خرد میکنیم، با کمی روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده را اضافه میکنیم، در آخر رب انار میافزاییم، از روی حرارت برداشته...
داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم...
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پودینگ_شکلاتی👩🍳
موادلازم✍🏽
جودوسرپرک؛1/2 پیمانه
پودر کاکائو؛1 قاشق غخ
چیاسید؛1 قاشق غخ
شیربادام یا شیر معمولی؛3/4 پیمانه
شیره انگور یا خرما؛1 قاشق غخ
عصاره وانیل؛1/5 قاشق غخ
کره بادام زمینی یا نوتلای رژیمی(آموزشش تو پیجمون هست)؛ 1 قاشق غخ
فندوق و شکلات تلخ ذوب شده؛به میزان لازم
Life_love_styleeمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
ریحانه براری:
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲
روغن مایع ۱/۲
شکر ۱ پیمانه
ارد ۱ و ۲/۳ پیمانه
پودر کاسترد ۲ غ خ
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد لازم برای تهیه رویه کاسترد
کاسترد ۲ ق غ
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ ق غ
زعفران نوک قاشق چ
تخم مرغ رو با شکر و وانیل ۵ دقیقه می زنیم تا کشدار شه بعد شیر و روغن مایع رو در حد مخلوط شدن می زنیم ارد و پودر کاسترد رو اضافه می کنیم و هم می زنین کف مایتابه رو چرب می کنیم مواد رو می ریزیم داخلش وبشعله کم می ذاریم ۴۵ دقیقه بپزه.
شیر رو داخل قابله می ریزیم پودر کاسترد رو اضافه می کنیم هم می زنیم تا گلوله های کاسترد حل بشه یک قاشق شکر اضافه می کنیم می ذاریم رو گاز هم می زنیم تا به غلظت برسه زعفران رو اضافه می کنیم و هم می زنیم از رو حرارت بر می داریم و دو قاشق غ خ گلاب اضافه می کنیم مواد رو داخل قیف می ریزیم وپایپ می کنیم کیک می ذاریم داخل یخچال تا خنک شه
#کیک_نسکافه_وگردو
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ ونیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۲پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری
نسکافه ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب هم میزنیم.
سپس روغن را افزوده و مخلوط میکنیم.
شیر را داغ میکنیم ونسکافه را درشیر حل کرده و پس از سردشدن به مخلوط اضافه میکنیم.
در آخر مخلوط آرد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر را کم کم افزوده و هم میزنیم.
در آخر هم گردو را اضافه میکنیم. در فر از قبل گرم شده ۱۷۵به مدت ۵۰دقیقه بستگی به دمای فر بگذارید.
بانوی باسلیقه
Best.food.cakeمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست و بادمجون 🍛🍲
🍆🍆
بادمجون ۴ عدد
ماست ۱ و نیم پیمانه
گردو ۵ عدد
نصف لیمو
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
نون تافتون ۱ بسته
رب ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق
🥦 آشپزے با عشق
Mr_tabeeمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه و متفاوت😋😋
Pinkchery_irمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#مربای_سیب 🍏 😋
▫️1 کیلو سیب زرد
▫️1 کیلو شکر
▫️2 لیوان اب
▫️1 قاشق مربا خوری اب لیمو
🍎🍎🍎🍎🍎
🔸آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋🥐
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو تره🍱🍱🍱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_قاشقی🍘
تخم مرغ 1عدد
شکر یک استکان
وانیل نوک ق چ
آرد سفید یک و نیم استکان
پکینگ پودر یک ق م
شیر یک استکان
تخم مرغ و وانیل و شکر رو هم میزنیم شیر اضافه میکنیم بعد پکینگ پودر و آرد اضافه کرده هم میزنیم تا یکنواخت بشه در تابه روغن ریخته با قاشق از مایه ریخته و دوطرفش رو سرخ میکنیم روشم با شکلات آبکرده تزئین کردم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درست_کردن_گل_با_میوه
میوه ارایی یادبگیر و توی مهمونیات بترکوون
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#کتلت 🧆🥪🧆
🔸من براي ٣٠٠تا ٤٠٠گرم گوشت چرخكرده دو تا سه تا سيب زميني متوسط رنده شده ي پياز متوسط اب گرفته رنده شده و نمك فلفل زردچوبه بيشتر و يك عدد تخم مرغ رو خوب مخلوط ورز تو روغن سرخ كنيد (گاهي تخم گشنيز يا سبزي خشك معطر بهمراه پودر سير هم ميزنم بهش
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
ترشی_گورما ⛱
غذای_محلی 🏖غذایی لذیذ از دیارِ اردبیل زیبا 🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸دو تا پیاز بزرگ رو تفت بدید و گوشت های خورشتی رو بهش اضافه کنید. و با حرارت بالا تفت بدید، ادویه و کمی رب به موادتون اضافه کنید و مقداری آب روی گوشتهاتون بریزید و اجازه بدید همراه با یک چوب دارچین خوب بپزه
#لوبیا_چشم_بلبلی هاتونو از شب قبل خیس کنید و وقتی گوشتتون نیم پز شد به موادتون اضافه کنید نیم ساعت مونده به سرو آلو بخارا هاتونو که در آب خیس کرده بودید رو به خورش اضافه کنید، به همراه زعفران
چاشنی این خورش آبلیموست
وفتی خورش جا افتاد و لعاب دار شد به همراه کته سرو کنید
─
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#بستني_پسته👩🏻🍳
💚خامه قنادي فرم گرفته ٢٥٠ گرم
💚زرده تخم مرغ٤ عدد
💚شكر دانه ريز ٣٠ گرم
💚شير ٣٠ گرم
💚پودر پسته ٤٠ تا ٥٠ گرم
💚وانيل به ميدان لازم
💚پسته خرد شده به ميزان دلخواه
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون امکانات با یه عدد تخم مرغ🥰😍😋
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😋😍
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.
بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن.
حالا یه نکته ای هم بگم برای دوستانی که گارد میگیرن تا میبینن یه دستوری با اون چیزی که همیشه درست میکنن متفاوته.
آقا من حساب رو میذارم روی اینکه شما اونها رو خیلی خوب بلدید درست کنید، من مصدع اوقاتتون میشم که حداقل یچیز متفاوت تر و تجربه جدیدتری رو باهاتون به اشتراک بذارم.
دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید😁
Food.art.studioمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه لاکچری
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc