فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده😍
@sepehr.dailylife
@sepehr.dailylife
مواد لازم
نان تست به تعداد دلخواه🍞
شیر ۱ لیوان🍼
شکر ۱ ق.غ🥄
وانیل ۱/۲ ق.چ
خامه قنادی ۵۰۰ گرم🍶
میوه دلخواه🍓🍌
.
اسم این ساندویچهای ژاپنی ساندو هست و خیلی سریع درست میشه😍
اونها نون رو با شیر و شکر مرطوب نمیکنن چون بافت و طعم نونهاشون با ما متفاوت هست شما هم میتونید نکنید🙌🏻
اونجا اول نون رو با میوه و خامه پر میکنن بعد دورش رو میگیرن بنابراین نتیجه تمیزتر و خوشگل تر میشه.😍
من اول دور نون تست رو گرفتم که دورریز کمتری داشته باشه😁
من بعد از اینکه خامه فرم گرفت ۲۰۰ گرم ماسکارپونه هم بهش اضافه کردم که خامه کم شیرین تر بشه شما میتوتید انجام ندید
این مقدار خامه حدود ۷ تا ساندویچ بهتون میده❤️
کانال دیدنی های آشپزی
@jazabbb😋
@jazabbb😍
@jazabbb😳