eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت 🌐
4 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
5.7هزار ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌پایگاه هوایی نواتیم، واقع در حدود ۲۰ کیلومتری شرق شهر بئرشبع بوده و یکی دیگر از پایگاه‌های مرکزی محسوب می‌شود. فاصله این پایگاه از نوار غزه حدودا ۶۰ کیلومتر و از مرز اردن حدودا ۴۰ کیلومتر است. شاید بتوان گفت پایگاه نواتیم، مهم‌ترین پایگاه هوایی اسرائیل است زیرا از جنگنده‌های نسل پنجم میزبانی می‌کند. 🔹اسکادران‌های پایگاه نواتیم (پایگاه نیروی هوایی۲۸): ▪️اسکادران ۱۱۶ با لقب Lions of the South: جنگنده‎های چندمنظوره نسل پنجمی F-35I ادیر ▪️اسکادران ۱۱۷ با لقب First Jet: جنگنده‎های چندمنظوره نسل پنجمی F-35I ادیر ▪️اسکادران ۱۴۰ با لقب Golden Eagle: جنگنده‎های چندمنظوره نسل پنجمی F-35I ادیر ▪️اسکادران ۱۲۰ با لقب Desert Giants: هواپیماهای سوخت‎رسان KC-707 رعیم و هواپیمای چندمنظوره IAI وست‎ویند ▪️اسکادران ۱۲۲ با لقب Nahshon: هواپیماهای آواکس ایتام و هواپیماهای SIGINT شاویت ▪️اسکادران ۱۰۳ با لقب Elephants: هواپیماهای ترابری C-130E/H کرناف (هرکولس) و C-130J سیمسون (سوپرهرکولس) ▪️اسکادران ۱۳۱ با لقب Yellow Bird: هواپیماهای ترابری C-130E/H کرناف (هرکولس) ۶/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پایان انحصار! 🔸بیش از ۷۵ سال پیش در ساعت ۰۶:۰۰ روز ۲۹ آگوست (۸ شهریور ۱۳۲۸) در سال ۱۹۴۹، شوروی اولین سلاح هسته‌ای خود را با موفقیت آزمایش کرد و به انحصار حدودا چهار ساله‌ی هسته‌ای آمریکا پایان داد و به‌دومین کشور هسته‌ای دنیا بدل گشت. سلاح مورد استفاده از طراحی کلی سلاح گجت استفاده می‌کرد و با مردچاق به‌عنوان نسخه‌ی نوین‌تر گجت مشابه بود. این سلاح بر فراز برجی ۳۰ متری در قزاقستان آزمایش شد. در غرب جو-۱ و در شوروی RDS-1 نام گرفت. سوخت جو-۱ پلوتونیوم بود و توانی معادل ۲۰ تا ۲۲ هزارتن ماده‌ی منفجره‌ی TNT داشت. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌پایگاه هوایی هاتزریم، یکی دیگر از پایگاه‌های واقع در مرکز اسرائیل است. این پایگاه در حدود ۱۰ کیلومتری غرب شهر بئرشبع واقع شده و فاصله آن تا نوار غزه حدودا ۳۰ کیلومتر است. 🔹اسکادران‌های پایگاه هاتزریم (پایگاه نیروی هوایی۶): ▪️اسکادران ۶۹ با لقب Hammers: جنگنده‎های تهاجمی F-15I رام ▪️اسکادران ۱۰۷ با لقب Knights of the Orange Tail: جنگنده‎های چندمنظوره F-16I سوفا ▪️اسکادران ۱۰۲ با لقب Flying Tiger: جت آموزشی-رزمی آلنیا آئرماچی M-346 لاوی ▪️آکادمی آموزش رزم زمینی نیروی هوایی اسرائیل ▪️تیم آکروجت نیروی هوایی اسرائیل ۵/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌پالماخیم، پایگاهی در ساحل! پایگاه هوایی پالماخیم دقیقا در ساحل دریای مدیترانه، حدودا در ۱۶ کیلومتری جنوب تل‌آویو و ۸ کیلومتری شمال اشدود قرار دارد. فاصله آن از شمال نوار غزه حدودا ۴۰ کیلومتر است. از این پایگاه نیز مانند پایگاه هاتزر، درحال‌حاضر برای جنگنده استفاده نمی‌شود و میزبانی بالگردها و سایر هواگردها به آن سپرده شده. هم‌چنین پرتاب‌های فضایی صهیونیست‌ها از این پایگاه انجام می‌شود. 🔹اسکادران‌های پایگاه پالماخیم (پایگاه نیروی هوایی۳۰): ▪️اسکادران ۱۲۳ با لقب Desert Birds: بالگردهای چندمنظوره UH-60A/L ینشوف (بلک‎هاوک) ▪️اسکادران ۱۲۴ با لقب Rolling Sword: بالگردهای چندمنظوره UH-60A/L ینشوف (بلک‎هاوک) ▪️اسکادران ۱۶۱ با لقب Black Snake: پهپادهای هرمس ۴۵۰ ▪️اسکادران ۱۴۷ با لقب Goring Ram: پهپادهای هرمس ۹۰۰ ▪️اسکادران ۱۶۶ با لقب Fire Birds: پهپادهای هرمس ۹۰۰ ▪️اسکادران ۱۵۱: اسکادران تست موشکی ۴/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌پایگاه هوایی هاتزر (Hatzor)، جزو پایگاه‌هایی است که در مرکز فلسطین اشغالی واقع‌اند. این پایگاه در حدود ۸ کیلومتری جنوب‌غرب شهر اشدود واقع شده و فاصله‌اش تا شمال نوار غزه حدودا ۳۰ کیلومتر است. فاصله پایگاه هوایی هاتزر، از دو پایگاه هوایی همسایه‌اش یعنی پایگاه تل نوف و پایگاه پالماخیم به ترتیب، حدودا تنها ۱۲ کیلومتر و ۱۵ کیلومتر است. این پایگاه درحال‌حاضر میزبان جنگنده نیست و از سایر هواگرد‌ها میزبانی می‌کند. 🔹اسکادران‌های پایگاه هاتزر (وینگ۴): ▪️اسکادران ۱۰۰ با لقب Flying Camel: هواپیمای سوپرکینگ‎ایر B-200 اسکات با مأموریت پایش و مراقبت یا SIGINT/ELINT ▪️اسکادران ۱۴۴ با لقب Phoenix: پهپادهای Spark Nitsot ▪️اسکادران ۲۰۰ با لقب First UAV: پهپادهای IAI هرون (شُوال) ۳/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌پایگاه تل‌نوف، در ۲۵ کیلومتری جنوب تل‌آویو و ۱۵ کیلومتری شرق شهر اشدود قرار دارد و میزبان قسمت مهمی از جنگنده‌های اسرائیلی است. فاصله این پایگاه از شمال نوار غزه حدودا ۴۰ کیلومتر است. 🔹اسکادران‌های پایگاه تل‎نوف (پایگاه نیروی هوایی۸): ▪️اسکادران ۱۰۶ با لقب Spearhead: جنگنده‎های F-15B باز و F-15C/D باز (عاکف) ▪️اسکادران ۱۳۳ با لقب Knights of The Twin Tail: جنگنده‎های F-15A/B باز و F-15D باز (عاکف) ▪️اسکادران ۱۱۸ با لقب Night Riders: بالگردهای CH-53D یاسور ▪️اسکادران ۲۱۰ با لقب White Eagle: پهپادهای ایتان ▪️اسکادران ۶۰۱ با لقب Manat: اسکادران تست (مرکز تست جنگنده‎های F-15D باز و F-15I رام، جنگنده‎های F-16D باراک و F-16I سوفا و جنگنده F-35I ادیر) ▪️واحد ۵۵۵ با لقب Sky Crows: واحد جنگ‎الکترونیک (EW) ۲/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌پایگاه هوایی رامات دیوید، شمالی‌ترین پایگاه در میان هشت پایگاهی است که معرفی می‌شوند. این پایگاه، در نیمه شمالی اسرائیل، درحدود ۲۰ کیلومتری جنوب‌شرق بندر حیفا واقع شده. پایگاه رامات دیوید در نزدیک‌ترین نقاط، حدودا بین ۴۵ تا ۵۰ کیلومتر با مرز لبنان فاصله دارد. نکته جالب دیگر راجع‌به این پایگاه، احاطه شدن آن با شهرک‌های کوچک صهیونیست‌نشین است که با پایگاه هوایی تنها ۲ الی ۳ کیلومتر فاصله دارند. 🔹اسکادران‌های پایگاه رامات دیوید (وینگ۱): ▪️اسکادران ۱۰۱ با لقب First Fighter: جنگنده‎های F-16C باراک۱ (بازنشسته) ▪️اسکادران ۱۰۵ با لقب The Scorpion: جنگنده‎های F-16D باراک۲ ▪️اسکادران ۱۰۹ با لقب The Valley: جنگنده‎های F-16D باراک۲ ▪️اسکادران ۱۵۷ با لقب Squadron in the valley: پهپاد چندمنظوره (نوع نامشخص) ویژه جنگ‎الکترونیک ▪️اسکادران ۱۶۰ با لقب Shadow Hunter: پهپاد چندمنظوره (نوع نامشخص) ▪️اسکادران ۱۹۳ با لقب Defenders of the West: بالگردهای چندمنظوره دریایی AS565 نیروی دریایی اسرائیل ۱/۸ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌 آشیانه کرکس 🔹️از روزی که دست صهیونیست‌ها برای اولین‌بار به جنگنده و هواگرد رسید تا به‌امروز، نیروی هوایی اسرائیل عاملی تعیین‌کننده برای بقایش بوده‌است. ۱۹۴۸، ۱۹۵۶، ۱۹۶۷، ۱۹۷۳، ۱۹۸۲، ۲۰۰۶ و هم‌اکنون، در تمامی جنگ‌ها نیروی هوایی این رژیم فعالیت حیاتی برایش داشته‌است. 🔹️صهیونیست‌ها با درک میزان اهمیت نیروی هوایی برای اسرائیل، پایگاه‌های هوایی متعددی در پهنه محدود و کوچک جغرافیایی‌شان بنا کرده‌اند. نیروی هوافضای اسرائیل به‌صورت کلی هشت پایگاه هوایی و یک پایگاه موشکی تحت امرش دارد که این هشت پایگاه هوایی، در پست‌های بعدی معرفی می‌شوند. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌استقرار سامانه پدافندی پانتسیر-S1M برای محافظت از پل کریمه 🇷🇺 🔹طبق تصاویر منتشرشده، ارتش روسیه سامانه پدافندی کوتاه‌برد پانتسیر-S1M را برای حفاظت از پل کریمه، در نزدیکی این پل مستقر کرده است. پانتسیر-اس۱ام توانایی مقابله با انواع تهدیدات احتمالی علیه پل کریمه، یعنی موشک‌های بالستیک تاکتیکی، موشک‌های کروز و پهپادهای انتحاری را دارد. 🔹سامانه پدافندی پانتسیر-S1M توانایی شلیک موشک‌های پدافندی 57E6M با برد ۴۰ کیلومتر، 57E6 با برد ۲۰ کیلومتر و مینی موشک TKB-1055 با برد ۷ کیلومتر را دارد که البته در این تصاویر کم‌کیفیت مشخص نیست چه موشک‌هایی برروی آن بارگذاری شده است. ▪️پی‌نوشت ۱: جهت آشنایی بیشتر با موشک‌های قابل شلیک از سامانه پانتسیر-S1M، اینجا کلیک کنید. ▪️پی‌نوشت ۲: جهت آشنایی با تغییرات سری پانتسیر در گذر زمان، اینجا کلیک کنید. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌نکاتی در خصوص موشک‌های سامانه پانتسیر 🔹️چندی پیش که نمایشگاه بین‌المللی FLOT-2024 که در روسیه برگزار شده بود، ماکتی از سامانه پدافندی پانتسیر-S1M و نمونه‌هایی از موشک‌های قابل حمل توسط آن به‌نمایش گذاشته شده بود. 🔹️در تصویر آخر ۳ موشک قابل شلیک توسط این سامانه، به‌ترتیب از چپ به راست، موشک 57E6 و نسخه جدید آن یعنی موشک 57E6M و مینی موشک جدید TKB-1055 مشاهده می‌شوند. 🔹️موشک 57E6 دارای ۲۰ کیلومتر برد و ارتفاع عمل ۱۵ کیلومتر است که قابلیت درگیری با اهداف تا سرعت‌های ۱۳۰۰ تا ۱۷۰۰ متر بر ثانیه را دارد. 🔹️موشک 57E6M نیز خود موشک دارای وزن کمتر و بوستر بزرگ‌تری بوده و برد آن ۴۰ کیلومتر و ماکزیمم ارتفاع عمل آن نیز ۲۰ کیلومتر است. این موشک نیز قابلیت درگیری با اهدافی تا سرعت ۲۰۰۰ متر بر ثانیه را دارد. 🔹️مینی موشک TKB-1055 نیز که در یونیت TKB-1056 به‌صورت ۴ تایی لود می‌شود نیز دارای ۷ کیلومتر برد و ارتفاع عمل ۵ کیلومتر بوده که برای درگیری با اهدافی نظیر پهپادهای انتحاری مناسب است. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌سامانه پانتسیر: در مورد خود سامانه پانتسیر هم وضعیت از نسخه S1 پایه تا الان خیلی تغییر پیدا کرده و پانتسیر در سال ۲۰۰۸ نمانده است! 🔹ارتقا های مختلفی برای سامانه پانتسیر ارائه و عملیاتی شده که در حالت کلی می توان به نسخه های S2 و S1M و SM اشاره کرد. به تبع ارتقا رادارها و شاسی و ...موشک ها نیز ارتقا پیدا کرده اند. 🔹نسخه پایه موشک پانتسیر یعنی 57E6-E می توانست با اهدافی تا ماکزیمم سرعت ۱۰۰۰ متر بر ثانیه درگیر شود. بعدا یک نسخه از این موشک با همان بوستر قبلی ساخته شد که خود موشک کوچکتر و بهینه تر شد تا هم برد و ارتفاع درگیری آن افزایش پیدا کرده و هم توانایی درگیری با اهدافی در محدوده سرعت ۱۳۰۰ تا ۱۷۰۰ متر بر ثانیه را پیدا کند. 🔹یک مدل موشک هم برای نسخه SM و احتمالا استفاده همزمان روی S1M ساخته شده بوستر بزرگتر شده و بازهم سایز موشک کمتر شده و می تواند با اهدافی تا سرعت ۲۰۰۰ متر بر ثانیه نیز درگیر شود! 🔹اینفوگرافی های این پست از پانتسیر اس ام است ولی با توجه به بوستری که دیده شده، موشک میتوانسته از نسخه های S2 و S1M هم شلیک شده باشد. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شرکت آمریکایی AeroVironment نسخه ارتقا یافته مهمات سرگردان Switchblade-300 Block 20 را معرفی کرد. 🔹ارتقا این مهمات پرسه زن با در نظر گرفتن عملکرد آن در نبردهای اوکراین انجام شد. پهپاد جدید Switchblade ("Flipknife") حدود ۲.۲ کیلوگرم وزن دارد، در عرض 2 دقیقه مستقر می شود و می تواند از زمین، دریا و ... عملیاتی و پرتاب شود. این پرنده برای از بین بردن نفرات و وسایل نقلیه غیر زرهی، از جمله خودروهای در حال حرکت طراحی شده است. 🔹طبق اعلام شرکت سازنده این مهمات پرسه زن ۲۰ دقیقه مداومت پروازی دارد و می تواند شناسایی انجام دهد و سپس به هدف شناسایی شده حمله کند و تصاویر را به صورت Real Time مخابره کند. نسخه اولیه این پهپاد نمی توانست بیش از 10 دقیقه پرواز کند. 🔹 مهمات Switchblade 300 Block 20 برای حمل و پرتاب تنها به یک اپراتور نیاز دارد. سیستم کنترل آتش جدید مبتنی بر تبلت به اپراتورها اجازه می دهد تا به راحتی ماموریت ها را برنامه ریزی و اجرا کنند. 🔹پهپاد دارای برد پیوند داده دیجیتال (DDL) بهبودیافته و دوربین های اپتیکی EO/IR جدید است. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🗓| شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فرار نظامی صهیونیست در مواجه با آتش رزمندگان مقاومت در جنین 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌بمب FAB-3000 با کیت UMPK و نکته‌ای جالب در خصوص برد آن! 🔹اخیراً ویدئویی از پرتاب بمب ۳ تنی FAB-3000 M-54 مجهز به کیت هدایت ماهواره‌ای بال‌دار UMPK که توسط خلبان جنگنده تهاجمی سوخو Su-34 فولبک فیلم‌برداری شده است را مشاهده می‌کنید. 🔹نکته جالب و قابل‌توجه این است که اکانت‌های OSINT غربی متوجه شده‌اند که جنگنده سوخو-۳۴ روسی در فاصله حدود ۴۰ کیلومتری از خط‌مقدم جنگ اوکراین و برفراز مناطق اشغالی دونتسک اقدام به پرتاب و رهاسازی این بمب کرده است و این به این معناست که برد بمب FAB-3000 M-54 با کیت UMPK، قطع به‌یقین بیش‌از ۴۰ کیلومتر است که عدد قابل‌توجهی برای این بمب محسوب می‌شود. 🔹جالب این است که بعضی‌از اکانت‌های زرد توئیتری اوکراینی و کپی‌کنندگان تلگرامی آن‌ها، طی نتیجه‌گیری‌هایی عجیب و شگفت‌انگیز معتقد بودند که برد این بمب حدود ۱۰ کیلومتر و حتی کم‌تر است! که با تحلیل و نتیجه‌گیری درست، واضح است که برد این بمب بیش از ۴۰ کیلومتر است. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اولین تصویر از بمب FAB-3000 مجهز به کیت UMPK 🔹️همان‌طور که انتظار می‌رفت، تصاویری از بمب ۳ تنی FAB-3000 M54 مجهز به کیت هدایت ماهواره‌ای بالدار UMPK منتشر شده است. 🔹️چیزی که در ویدئو از این بمب مشخص است، این بمب همانند سایر بمب‌های نسخه M54 از خانواده بمب‌های فاب، در دماغه خود مجهز به یک بخش کپسولی‌شکل شده است تا با کاهش مقاومت هوا و پسای بمب، برد گلاید بمب افزایش یابد. 🔹️نکته جالب توجه دیگر این است که جنگنده تهاجمی سوخو Su-34 فولبک حامل این بمب بوده و یک‌تیر از این بمب در زیر بدنه جنگنده سوخو-۳۴ لود می‌شود. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ رسانه باشید... 🌍 حتی المقدور با لینک ارسال شود.