🌹 کانال جبههٔ انقلاباسلامی در فضای مجازی را دنبال کرده و این کانال را به دوستانِ خود معرفی کنید:
✊ https://eitaa.com/jebheh
🚨 اداره فضای مجازی کشور، نیازمند حرکتی انقلابی است. «امام خامنهای»
👊 گامهایی بلند به سوی هدفی بزرگ
گفت ⬅ اطلاع دارم که استفاده از فیلترشکن حرام است آیا قانوناً جرم هم هست؟
گفتم ➡ بله استفاده از فيلترشكن طبق قوانين موجود جرم است؛
💡دلیل و استناد قانونی؛ ماده ١ قانون جرايم رايانهای صريحاً هرگونه دسترسی غيرمجاز به دادهها يا... كه بوسيله تدابير امنيتی حفاظت شده است را جرمِ دسترسی غيرمجاز دانسته و برای آن مجازات تعيين كرده است.
⚡ ابتدا چند نكته؛
1⃣ دسترسی غيرمجاز اطلاق دارد و هرگونه دسترسی به هرشكل و با هر وسيله و روشی را شامل است.
2⃣ عبارت «حفاظت بوسيله تدابير امنيتی» نيز اطلاق دارد و حفاظت بوسيله خود صاحبان سايتها و... و حفاظت بوسيله دولت را به نحو راساً و ابتدائاً شامل است.
3⃣ ماده ١ راجعبه حقوق اشخاص حقيقی و خصوصی صحبت نمیكند؛ بنابراين نمیتوان گفت كه اختصاص به زمانی دارد كه اشخاص خودشان از سايتها و... متعلق به خود حفاظت كردهاند.
4⃣ عبارت «داده» و دسترسی به آن بهتعبير حقوقدانان فاقد هرگونه خصوصيت خاص میباشد؛ شما وقتی وارد يک سايت مسدود میشويد قطعاً به داده های آن دسترسی غيرمجاز يافتهايد؛ لذا استفاده از يک داده يا خرابكاری در آن يا هر عمل ديگری بر روی آن مطلقاً برای تحقق مفهوم دسترسی لازم نيست.
5⃣ منظور از تدابير امنيتی اين نيست كه مثلاً سايت مسدود شده يا حفاظت شده، متعلق به مراجع امنيتی يا دولتی باشد؛ اين تعبير نيز اطلاق دارد.
⚡ و اما يك استدلال؛
ما در علم حقوق میگوييم كه قانون يك ظاهر و يك «روح» دارد. نمیتوان به بهانهٔ عمل به ظاهر قانون به روح آن بیتوجه بود. قانون يک غايت متعالی دارد و اين هدف و غايات را نمیتوان با تفسير منجمد و جمود منطوقی و لفظی از قانون نقض كرد. چطور بپذيريم كه اگر صاحب يك وبلاگ كه فردی عادی است و يكسری دادههای عادی را هم در وبلاگ خود منتشر كرده و سپس با حفاظت از آنها امكان دسترسی به آنها را ممتنع ساخته است و كسی به نحو غيرمجاز به آنها دسترسی يابد، عملش مجرمانه باشد؛ اما اگر مثلاً سايتی كه حاوی صريحترين توهينها به اخلاق و دين و مذهب ملت است، اما صاحبان آن تمايلی به محدودسازی يا مسدودسازی دسترسی به آنها را ندارند و دولت در مقام دفاع از ارزشهای جامعه مبادرت به فيلتر نمودن آنها مینمايد، وانگهی افرادی با فيلترشكن وارد آن سايت میشوند، عملشان مجرمانه نباشد؟ در علم حقوق در اين مواقع گفته میشود امكان تعريف اولويت وجود دارد و به حكم عمل به احكلم عقلی و روح قانون بايد چنين عملی را نيز جرم دانست.
⏪ مضافاً اينكه؛
1⃣ اينكه در قانون عبارت استفاده از فيلترشكن بكار نرفته است، به معنی فقدان حكم قانونی نيست. كلماتی مثل زمين خواری، شرخری، باجگيری و زورگيری و خيلی از رفتارهای ديگر در قوانين ما به صراحت بكار نرفتهاند اما هرگز نمیگويبم كه اين اعمال جرم نيستند، زيرا زمينخواری را معادل تصرف عدوانی میدانيم؛ از شرخری به شاكيان حرفهای تعبير میكنيم و باجگيری و اخاذی را به جرم تهديد اشخاص و اخذ مال از آنها ملحق میكنيم.
پس ملاحظه میكنيد كلمه فيلترشكن اولين واژهای نيست كه حكم قانونی دارد اما به صراحت در قانون بكار نرفته است.
2⃣ حتی بالاتر از همهٔ اينها از 💡 ماده ٥٤٣ قانون مجازات اسلامی (تعزيرات، ٧٥) كه ناظر به جرم فک پلمب است، وحدت ملاک میگيرم و میگويم حتی اگر قانون جرايم رايانهای را نداشتيم با اين ماده میتوانستيم دسترسی به سايت مسدود شده را بهوسيلهٔ فيلترشكن جرم فک پلمب سايبری بدانيم. در اين مادهٔ كلمهٔ «يا چيزی» هرگونه اقتضا يا خصوصيتی را از واژهٔ مقدم بر آن يعنی «محلی» سلب نموده و اطلاق آن میتواند شامل فيلترشكن نيز بگردد.
✒ دکتر سلمان کونانی، جرمشناس
🏫 مرکز پاسخگویی به سؤالات فضای مجازی
🏫 @ramim.ir
#یادآوری !
🔴 آگاهینامهٔ شمارهٔ ۳ تبیین مواضع «جبهه انقلاب اسلامی در فضایمجازی» در سوم آبانماه ۱۳۹۴
🔔 پیشنهادِ ۲۰ اقدامِ راهبردی و عملیاتی برای «حمایت از کالای ایرانی» در فضای مجازی و پیشرفت اقتصاد دیجیتال...
⬇ اهل فکر و تدبیر حتماً بخوانند:
🔗 http://blog.ramim.ir/?p=2411
✊ @jebheh
پیام مهم دکتر عبدالصمد خرمآبادی، معاون محترم دادستان کل کشور و دبیر محترم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه:
⬅ این روزها خبرنگاران محترم مکرراً سوال میکنند آیا قرار است موضوع رفعفیلتر توئیتر و یوتیوب به تازگی در کارگروه تعیین مصادیق و یا شورایعالی فضای مجازی مطرح شود؟
1⃣ پاسخ این است که توئیتر و یوتیوب در اجرای دستور مراجع قضایی فیلتر شدهاند و مراجع دیگر نمیتوانند در اموری که توسط مراجع قضایی تعیین تکلیف شدهاند دخالت نمایند.
⚡ علت فیلتر توئیتر و یوتیوب عدم تبعیت آنها از قوانین کشور و جلوگیری از انتشار میلیونها محتوای مجرمانه و سدکردن راه جاسوسی، نفوذ و تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور بوده است.
👊 نهتنها توئیتر و یوتیوب رفعفیلتر نخواهند شد، بلکه در آستانه ورود به سال ۱۳۹۷، اتفاقنظر بینظیری بین مسئولین برای قطع تسلط و نفوذ دشمن برفضای مجازی کشور ایجاد شده است.
2⃣ با تمیهداتی که بعمل آمده و در حال انجام است انشاءالله بزودیِزود شاهد تحولی عظیم در خصوص نجات فضای مجازی کشور از سلطه و نفوذ برخی از شبکههای اجتماعی بیگانه و مهاجرت مردم ازشبکههای خارجی به شبکههای داخلی خواهیم بود.
⚡ البته باید هوشیار بود چرا که اندک اشخاصی که این اتفاق نظر مبارک منافع آنها را بهخطر انداخته، با مطرح کردن موضوع انحرافی رفعفیلتر توئیتر میخواهند فضای مجازی کشور را از چالهِ نفوذِ برخی از شبکههای خارجی به چاه وِیلِ توئیتر و سایر شبکههای صهیونیستی هدایت نمایند.
👊 قطعاً مسئولین ذیربط و اعضای انقلابی و با بصیرت شورایعالی فضای مجازی از دخالت غیرقانونی در اموری که تکلیف آنها توسط مراجع قضایی تعیین شده است، خودداری خواهند کرد و در این موقعیت حساس اجازه نخواهند داد بحث انحرافی رفعفیلتر توئیتر و یوتیوب بهعنوان دستور جلسات آن شورا مطرح شود.
🔗 http://sapp.ir/khoramaabaadi
✊ @jebheh
⚠️لوح| تهدیدی که فرصت شد
🔺رهبرانقلاب در پیام نوروزی سال۹۷: جمهوری اسلامی توانست تهدیدهای منطقهای که هدفشان ضربه به جمهوری اسلامی بود را تبدیل کند به #فرصت.
☑️ @Khamenei_ir
👊 به حول و قوهٔ الهی و رهبری اماممان، تهدید تلهگرام، اینستاگرام، توییتر، واتساپ و گوگل را هم که «هدفشان ضربه به جمهوری اسلامی» است، با حذف کامل از اینترنت ایران و جایگزین نمودن داخلیها به #فرصت تبدیل میکنیم؛ إنشاءالله
#یادآوری !
🔴 آگاهینامهٔ شمارهٔ ۳ تبیین مواضع «جبهه انقلاب اسلامی در فضایمجازی» در سوم آبانماه ۱۳۹۴
🔔 پیشنهادِ ۲۰ اقدامِ راهبردی و عملیاتی برای «حمایت از کالای ایرانی» در فضای مجازی و پیشرفت اقتصاد دیجیتال...
⬇ اهل فکر و تدبیر حتماً بخوانند:
🔗 http://blog.ramim.ir/?p=2411
✊ @jebheh
🔷 چگونه «آشنا» پای حزباللهیها را بهجاهای «ناآشنا» باز میکند؟
🔗 @pasdaran_channel
مدتیست جوی پرحجم از ادعا و موجسازی عناصر دولتی برای ضرورت ورود به توئیتر و رفعفیلتر آن مطرح است. همزمان، حسامالدین آشنا، مهرهٔ ویژهٔ رسانهای دولت، با راهانداختن یک موجِجدید از موضعگیری نسبت به مندرجات حساب کاربری برخی فعالان فضای مجاری، تنویر توئیتر را بهشدت داغ کرده است...
برخی از دوستان مؤمن معتقدند که پاسخ دادن به جریانات ضدانقلاب در توئیتر را انحصاراً باید در خودِ این شبکه انجام داد.
جدا از غلط بودن راهبردیِ این رویکرد که بارها به آن کارشناسان مختلف پرداختهاند، باید گفت پاسخ دادن به حتی حسامالدین آشنا هم نیاری به عضویت در شبکهٔ برانداز توئیتر ندارد. در این زمینه یادآوری همین یک مورد کافیست:
🔹 آشنا به کیهان جوابیه نوشت!
یکشنبه 95/1/15 در ستون طنز کیهان مطلبی با عنوان «باطری» نوشته شده بود. در این مطلب آمده است:
⚡ «گفت: آقای آشنا، مشاور فرهنگی رئیسجمهور در توئیت خود خطاب به اوباما نوشته است؛ آقای اوباما، قبل از نوامبر آخرین بقایای جنگ سرد را نه فقط در کوبا که در خاورمیانه نیز پایان دهید.
گفتم: در کجای خاورمیانه «جنگ سرد» است؟ یعنی حملات وحشیانه آلسعود به یمن و شکنجه مردم بحرین و کشتار مردم غزه و قتلعام مردم سوریه و... جنگ سرد است؟!
گفت: این مشاور فرهنگی! یک چیزی به نام جنگ سرد شنیده ولی ظاهرا نمیداند یعنی چی؟
گفتم: از کی تا حالا، اوباما، پیامآور صلح بوده است که آقای مشاور رئیسجمهور از او میخواهد در خاورمیانه صلح ایجاد کند؟ یعنی نمیداند که آمریکا با صراحت به جنگافروزی خود اعتراف دارد؟»
درپی درج این مطلب در روزنامهٔ کیهان، وی جوابیهای برای این روزنامه ارسال کرد. در بخشی از آن جوابیه آمده است:
⬅ «...به عرض شریف میرساند در تاریخ شنبه 14فروردین 1395 در ستون طنز گفت و شنود با استفاده از بخش ناقصی از یک پیام چند بخشی که در یک شبکه اجتماعی مخابره شده بود، استفهامهای انکاری و سخنان نه چندان شایسته و منصفانهای مطرح شده است. ضمن ارسال متن کامل پیام ارسالی که در خبرگزاریها و سایتهای مختلف نقل شده است. تقاضا دارم مطابق قانون مطبوعات این توضیح و متن ارسالی در اولین شماره و همان صفحه منتشر شود.»
اما کیهان در حاشیه جوابیه نوشت: «آنچه کیهان از قول آشنا نوشته است عین متن توئیت آشناست بدون کم و زیاد.»
🔴 دوستان توجه داشته باشند که این اقدامِ آشنا یک تاکتیک برای تقویت تلاش دولت در بازگشایی توئیتر است. مشخص است که برای وادار کردن آشنا به پاسخ و واکنش، نوشتن در توئیتر نه لازم است و نه معجزهگر.
1⃣ چرا هدف دولت و «آشنا» با برخی دوستان ارزشی یکی شده است؟
2⃣ پای نفوذِ جریانی در کار است یا ضعف فکری منجر به نفوذِ گفتمانی؟
✒ ابوذر منتظرالقائم [@pasdaran_channel]
✊ @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
#اطلاعیه
➡ در پاسخ به صدها پیامی که در ارتباط با نرمافزارهای مختلف از جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی پرسیده میشود، به اطلاع میرساند این جبهه نرمافزارهای ایرانی زیر، که تقریباً تمام امکانات نمونههای خارجی را دارند، از آنها یقیناً امنترند و هر کدام دارای ویژگی ممتازی نیز هستند، تأیید میکند و از همهٔ اعضاء محترم میخواهد از یکی یا چند نرمافزار زیر استفاده کرده و تنها این محصولات را تبلیغ کنند:
1⃣ برای فعالیتهای رسانهای «پیامرسانهٔ سروش» توصیه میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 dl.sapp.ir
2⃣ برای استفادههای علمی، تفریحی و مدارس، «شبکهٔ تعاملی گپ» تأیید میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 dl.gap.im
3⃣ برای کسبوکار و تجارت، «پیامپرداخت بله» توصیه میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 bale.ai/#download
4⃣ برای استفاده از ویژگی تماس داخلی و خارجی، «پیامافزار بیسفونپلاس» تأیید میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 bisphone.com/fa/download
5⃣ برای استفاده از قابلیت به اشتراکگذاری عکس و فیلم، «تصویرافزار سلام» پیشنهاد میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 salamup.ir/dl
6⃣ برای بهاشتراکگذاری عکس، «عکسافزار لنزور» تأیید میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 dl.lenzor.ir
7⃣ برای ارتباطات خصوصی و عمومی، «پیامرسان ایتا» تأیید میشود. دریافت از طریق نشانی:
📎 eitaa.org
✊ @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
#⃣ #پیشنهاد ثابت
تمام کانالهای زیر را دنبال کنید ↘⬇↙
🇮🇷 جبهه انقلاباسلامی در فضایمجازی:
📱 پیامرسانهٔ سروش ⬅ sapp.ir/jebheh
📱 شبکهٔتعاملی گپ ⬅ gap.im/jebheh
📱 پیامپرداخت بله ⬅ ble.im/jebheh
📱 پیامرسان ایتا ⬅ eitaa.com/jebheh
📱 پیامافزار بیسفون ⬅ bpn.im/enghelab
🏪 مرکز آموزش سواد فضایمجازی:
🔗 تارنما ⬅ 24on.ir
📱 پیامرسانهٔ سروش ⬅ sapp.ir/24on.ir
📱 تصویرافزار سلام ⬅ salamup.ir/channels/majazi
📱 شبکهٔتعاملی گپ ⬅ gap.im/24on
🎬 فیلمافزار آپارات ⬅ aparat.ir/ramim
📱 پیامافزار بیسفون ⬅ bpn.im/24on.ir
🏫 مرکز پاسخگویی به سؤالات فضایمجازی:
📱 پیامرسانهٔ سروش ⬅ sapp.ir/ramim.ir
🔗 تارنما ⬅ ask.24on.ir
💻 شبکهٔتعاملی گپ ⬅ gap.im/elm
📷 عکسافزار لنزور ⬅ lenzor.com/ramim
🏥 مرکز مشاورهٔ فضای مجازی:
🚑 gap.im/10002408
📏 کانال افکارسنجی مردم ایران (کاما):
📊 sapp.ir/10002408
📚 کتابخانه تخصصی فضای مجازی:
💎 gap.im/ketabkadeh
📚 برخی از کتابهای مورد تأیید:
📖 کتاب دنیای قشنگ نو؟! / انتشارات هلال، مؤسسه موعود
📖 کتاب دشمنان آنلاین، مسئولان آفلاین / انتشارات هلال، مؤسسهٔ موعود
📖 کتاب شبکهٔ عنکبوتی / دفتر تبلیغات حوزهٔ علمیه / نویسنده: حجةالاسلام محمد کهوند
📖 و...
👆💐 با استفاده از این سرویسهای مردمی و نشر مطالب آنها، به این راه مقدس کمک کنید...
🏤 مؤسسه فرهنگی پویشگران (مرکزِ توزیعِ کتاب و محصولاتِ فاخرِ فضای مجازی و اعزام مدرس و سخنران به سراسر کشور):
📲 پیامک ⬅ 10002408
📞 شماره تماس ⬅ 02122486901
🕐 امروز بخشی از مشهورترین مدیران مراکز ناقض امنیت سایبری ایران با وابستگی آشکار و پنهان به سرویسهای اطلاعاتی دشمن، پیرامون فیلترینگ احتمالی تلگرام ابراز نگرانی کردند. وضعیت قابل توجه و جالبی است... آیا مراکزی همچون "اسمال مدیا" انگلیس و "اصل19" آمریکا مستقیم از داده های ایرانیان تغذیه میشدهاند؟
🕑 علت کمپین همزمان برخی نمایندگان مجلس لیست امید و سرتیمهای روزنامههای زنجیرهای در شبکههای اجتماعی بر ضد تصمیم حاکمیت چیست؟ کمپین رباتی برخی چهرههای جریان اصلاحات برای تحریم اپهای ایرانی حاصل سلایق شخصی غربگرایان است یا پشت صحنه بده بستان عملیاتی با دشمن در جریان است؟
👌 آیا دست دشمن از گنج اطلاعاتی ایرانیان کوتاه خواهد شد؟
🕒 با نزدیک شدن به موعد تصمیمسازی پیرامون بقای سرویس تلگرام در فضای حاکمیت سایبری ایران، عصبیت جریانهای متنوع اپوزیسیون در فضای شبکههای اجتماعی بروز و ظهور جدیتری یافته است.
🕓 پرونده تلگرام تا اینجای کار تنها موضوعی است که همه طیف های اپوزیسیون را با هم متحد کرده است. از دوستان حامی جریان اصلاحات تا نیروهای ضدنظام در دو طیف اوباما/کلینتون ذیل "نایاک" و اندیشکدههای منتسب به جمهوری خواهان همچون "FDD"... همگی متحد آرایش دفاع از تلگرام به خود گرفته و نظام را با انواع استدلالهای جالب بابت تصمیم احتمالی مسدود کردن تلگرام، تهدید میکنند!
🕔 ظاهرا پاول دوروف از شدت مستقل بودن به همه طیفهای اپوزیسیون ایران خدمات میداده است! سرویس و بودجه با تیم کالین اندرسون و نخبگان سایبری باند حقوق بشر در مرکز OTF دموکراتها وابسته به سیا; تامین محتوا هم با رفقای جمهوریخواه، میت، موساد و البته انگلیسیهای مزور! داستان هیجانانگیزتر از همیشه در جریان است.
🖋 زهرا طباخی
✊ @jebheh
⚡ درآمد اصلی فیسبوک (مالک واتساپ و اینستاگرام)، از «فروش اطلاعات مردم به شرکتهای تجاری» است.
#⃣ #صیانت_از_امنیت
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 تیم کوک خواستار ارتقا امنیت اطلاعات شخصی کاربران
🔵 تازه تیم کوک تو سال ۲۰۱۸ بعد کلی سوءاستفاده داره روشنگری میکنه!
درحالیکه همین حرفرو مومننسب و برخی کارشناسان دیگر سالها پیش میگفتن و متهمشون میکردن به فناوریهراسی و متحجر؛
عجب دورانی شده!!!
به گزارش بلومبرگ، مدیرعامل اپل که روز گذشته به همراه برخی از سرشناسترین چهرههای سیلیکون ولی در «انجمن توسعه چین» حضور داشت، عنوان میکند که باید قوانین جدیدی ایجاد شود که از افشای اطلاعات شخصی کاربران و سرهمبندی آنها برای استفادههای نامشخص، بدون اینکه خود کاربر از این موضوع اطلاع داشته باشد، جلوگیری شود.
اظهار نظر جدید تیم کوک، فشار تازهای است بر اتفاقی که به تازگی برای فیسبوک افتاده است.
🔗 https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-24/apple-s-tim-cook-calls-for-more-regulations-on-data-privacy
#⃣ #صیانت_از_امنیت
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
بروجردی:
🔴 تلگرام بستر بخشی از تهدیدهای امنیتی و در چند کشور فیلتر است
⬅ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹 اطلاعات رد و بدل شده در تلگرام در اختیار انگلیس، آلمان و رژیم صهونیستی قرار میگیرد.
🔹 باید با ایجاد اعتماد مردم به شبکههای داخلی و اطلاع رسانی پاسخگوی نیاز مردم در چارچوب قانون باشیم.
🔹 به دلیل تهدید امنیتی تلگرام کشورها آن را فیلتر کردند و از شبکه ها و پیام رسان های داخلی و ملی خود استفاده می کنند.
🔹 صاحب تلگرام روسیالاصل و یهودی زاده است، که به دلیل امنیتی از روسیه خارج شد و تابعیت دیگری گرفته است.
🔹 نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به پاول دوروف که مالک و سرمایه گذار تلگرام است به عنوان سرمایه بزرگ برای اسرائیل یاد می کند و شکرگزار این سرمایه است.
🔹 نخست وزیر رژیم صهیونیستی چندی پیش شخصا به حضور او رسیده و در سمیناری به عنوان قدردانی از این سرمایه دار اسراییلی گفته بنده کمال قدردانی از زحمات شما که از برادر به من و کشور اسرائیل نزدیک تر و مهربان تر هستید را دارم.
🔹 با این صحبتها ماهیت تلگرام مشخص است و ایران بیشترین کاربر تلگرام را دارد بنابراین باید به موضوع تلگرام با نگاه منافع ملی و امنیت ملی نگریست.
🔹 حتی کشوری مانند کره جنوبی شبکه ملی خود را تعریف کرده و از آن استفاده می کند.
🔹 در خصوص فضای مجازی نهایتا شورای عالی امنیت یا شورای عالی فضای مجازی تصمیم گیری می کنند.
🔹 از فیلتر کردن تلگرام از منظر حفظ امنیت ملی دفاع می کنم ضمن اینکه بسیار مهم است که مسئولان قضایی و امنیتی کشور تشویق کننده پیامرسان داخلی و ملی باشد.
🆔 @harfema
بارنشر در ✊ @jebheh
bisim-bagheri-bakeri.mp3
1.52M
بچهها!... کُفف... وقت خواب نیست!... کُفففف... شبِ عملیاتِ... کُفففففف... «سروش، گپ، بله، بیسفون، ایتا» توی محاصرهاند... کُففف... «سلام» رو اشغال کردن، باید برش گردونیم... کُفف... جنگِ... کُففف... جنگگگگِ... کُففف... کُففففف... «باقری» کجاست؟... کُفففففففف... افسرامون کمک میخوان... کُفففف...
🔊 [تماس «شهید باقری» با «شهید باکری» که در محاصره گیر افتاده است] را بشنوید!
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
⭕️پیامرسانهای ایرانی ۱۴ برابر امنتر از تلگرام هستند
مؤمننسب کارشناس فضای مجازی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹مشکلی که به تازگی برای سروش مطرح شد، یکی از بحرانهای قدیمی تلگرام است ولی متأسفانه مرغ همسایه از نظر برخی، همیشه غاز است.
🔹بهخاطر باگهای نرمافزاری موجود، اطلاعات هر کسی که وارد تلگرام میشود، به راحتی هک شده و از راه دور قابل کنترل است.
🔹برنامهنویسان تلگرام هنوز نتواستهاند مشکل لو رفتن شمارهٔ کاربران در تلگرام را حل کنند و بعید است به سادگی بتواند این باگ را رفع کنند.
🔹حل این مشکل توسط سروش در کمتر از یک روز، نشان از توان بالای تخصصی تیم فنی و امنیتی پیامرسانهای داخلی دارد.
🔹تلگرام از نظر برنامهنویسی، عقبافتاده، کپیکار و ضعیف است. پیامرسانهای ایرانی هم در لایهٔ اپلیکیشن و هم در لایه نتورک بیش از ۱۴ برابر امنتر از تلگرام هستند.
@yjc.ir
@jebheh
هدایت شده از م ع
تراژدي تلخ «ستايش» تکرار شد
تاریخ انتشار: 97/01/14 8:36
akharinkhabar.ir/social/4153968
کسپرسکی:
🔴 هکرها با استفاده از آسیبپذیری روز-صفر تلهگرام که از سال 2017 تا اکنون ادامه دارد، ارزهای پایه کاربران را استخراج کردند.
⚡ همچنین هکرها با هک تلهگرام، تروجانی بر روی سیستمهای قربانیان جهت کلاهبرداری و باجگیری نصب کردهاند.
👊 مدعیان امنیت تلهگرام پاسخگو باشند.
این هم سند 🔗 goo.gl/GJWM25
✊ @jebheh
⚠️لوح| تهدیدی که فرصت شد
🔺رهبرانقلاب در پیام نوروزی سال۹۷: جمهوری اسلامی توانست تهدیدهای منطقهای که هدفشان ضربه به جمهوری اسلامی بود را تبدیل کند به #فرصت.
☑️ @Khamenei_ir
👊 به حول و قوهٔ الهی و رهبری اماممان، تهدید تلهگرام، اینستاگرام، توییتر، واتساپ و گوگل را هم که «هدفشان ضربه به جمهوری اسلامی» است، با حذف کامل از اینترنت ایران و جایگزین نمودن داخلیها به #فرصت تبدیل میکنیم؛ إنشاءالله
بدافزارِ #تلهگرام
👊 #عقبافتاده است؛ چون با کانالها و رباتهای یکطرفه، اینترنت ما را به وبِ یک و فضای استاتیک بازگرداند...
👊 #کپیکار است؛ چون ایدهٔ کانال و اشتراک مکان و بسیاری دیگر از امکانات ابداعی نرمافزارهای ایرانی را کپی کرد و به خودمان بازگرداند...
👊 #ضعیف است؛ چون حتی یک کودک هم به سادگی میتواند همکلاسیها و والدین خود را هک کند و آنقدر هک شده که با جستجوی نامش، هزاران روش برای هک آن یافت میشود... به حدی ضعیف است که هزاران نفر شغلشان هک تلهگرام شده است و کاربرانش از اسپم و اد اجباری و تحت باجگیری قرار گرفتن، اشباع شدهاند!
👊 #ناامن است؛ چون امنیت کشورمان را بارها بهخطر انداخته، بستر ارتکاب ۸۵٪ از جرایم فضای مجازی کشور است و هر لحظه باید منتظر افشای اطلاعاتمان باشیم و اخبار سوءاستفاده از اطلاعات کاربران تلهگرام از بس تکرار شده، از ارزش خبری افتاده است!
✊ @jebheh
#فجج و شرکاء بدانند:
👊 حواسمان هست که میخواهند خودشان را علمدار مبارزه با تلهگرام جا بزنند، تا مبارزه را به مسیر غلط هدایت کنند.
👊 حواسمان هست که نقش پلیس خوب و بد را بین خودشان تعریف کردهاند تا در بزنگاه مسیر مطالبات را به جهت مطلوبِ غرب تغییر دهند.
👊 حواسمان هست که بهدنبال رسمیت بخشیدن به محصولات اصیل و اورجینال آمریکایی مثل توئیتر و یوتیوب و... هستند.
👊 و اجازه نمیدهیم با بالا بردن هزینهٔ فیلترینگ قطعی تلهگرام، اجرای ۱۹ فرمان دیگر دوم بهمن ۹۶ امام خامنهای را مانند ۴۰+۱۰+۲ فرمان سالهای قبل متوقف کنند...
⚡ و اجازه نمیدهیم حامیان و عاملان اصلی تمام فجایع فضای مجازی خود را در لباس مطالبهگری جا کنند و جای شهید و جلاد باز هم عوض شود...
✊ @jebheh
در طلیعه سال 1397 مسئولین کشور با وحدت و هماهنگی کم نظیری به منظور عینیت بخشیدن به شعار "حمایت از کالای ایرانی در فضای مجازی" ،در حال فراهم کردن زمینه مهاجرت مردم از شبکه های اجتماعی خارجی به شبکه های داخلی هستند.
در همین راستا "آئین نامه حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسانهای داخلی" توسط ریاست محترم قوه قضاییه تصویب و به مراجع قضایی سراسر کشور ابلاغ شده است.
یکی از موضوعات مهم آئین نامه مذکور، حمایت جدی از حریم خصوصی اشخاص و تاکید بر حفاظت از اطلاعات مردم در شبکه های اجتماعی داخلی است
بموجب ماده 3 آیین نامه مصوب رئیس محترم قوه قضائیه، ارتباطات خصوصی مردم در پیام رسان های داخلی مشمول اصل 25 قانون اساسی است و هرگونه شنود غیرقانونی ارتباطات خصوصی پیام رسان های داخلی ، توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی جرم بوده و قابل تعقیب کیفری می باشد.
همچنین بموجب مواد 5،6 و7 آیین نامه «حمایت حقوقی از فعالیت پیام رسان های داخلی»، مدیران پیام رسان های اجتماعی مسئول حفاظت از اطلاعات کاربران خود می باشند و نمی توانند بدون رضایت کاربر یا الزامات قانونی ، اطلاعات خصوصی اشخاص را ذخیره ، پردازش ، افشا یا منتشر نمایند و یا در دسترس دیگران قرار دهند و موظفند با بکارگیری تمهیدات حفاظتی و امنیتی مناسب از دسترسی به این اطلاعات ممانعت بعمل آورند.
استکبار جهانی و اذناب داخلی آن که این روزها از وحدت مسئولین و عزت واقتدار ایران اسلامی و موفقیت های آن در عرصه های مختلف ملی و بین المللی بسیار عصبانی و مستأصل شده اند, تمام تلاش و توان خود را برای مخدوش کردن اعتماد مردم نسبت به کالاهای ایرانی در فضای مجازی بکار گرفته و تبلیغات وسیعی علیه پیام رسان های ایرانی براه انداخته اند. ولی به فضل الهی در این عرصه هم مانند سایر عرصه هاشکست خواهند خورد.
به ضرس قاطع همانگونه که مردم در استفاده از سامانه های مخابراتی به کالای ایرانی و اقدامات مسئولین در حفظ حریم خصوصی خود اعتماد کرده اند و روزانه چند میلیارد تماس تلفنی و پیامک مخابراتی را در شبکه های داخلی مبادله می نمایند در استفاده از پیام رسانهای ایرانی نیز تردید به خود راه نخواهند داد و نقشه دشمنان را در این خصوص نقش بر آب خواهند کرد
http://sapp.ir/khoramaabaadi
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⚠ به استناد این سند که مستقیماً از سایت وزارت خارجهٔ آمریکا گرفته شده، باراک اوباما (رئیس جمهور سابق آمریکا)، دقیقاً ۱۳ روز بعد از تأسیس شورایعالی فضای مجازی و صدور ۴۰ فرمان در ارتباط با فضای مجازی توسط امام خامنهای (در ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۰)، ده فرمان خطاب به دولت و ملت ایران میدهد...
👊 متأسفانه بعد از گذشت بیش از ۶ سال، از ۴۰ فرمان امام هیچکدامشان اجرا نشده و تمام ده فرمان اوباما در ایران اجرا شده است!
#فجج ، #نفوذ
✊ @jebheh
⚠ نکاتی در ارتباط با حملهٔ سایبری اخیر و توضیحات #جهرمی:
1⃣ ️به چه علت، در این گفتگو ما با ظاهری بیانگر «مهندس جهرمی» -در فضایی غیررسمی و بدون کت و شلوار - مواجه شدیم نه «وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات» ؟ آیا سؤالات فنی را نمیشد از یک کارشناس خبره پرسید؟ روشن است که گفتگو با وزیر انجام شده نه یک کارشناس، اما چرا فضا بهجای آنکه فضای پاسخگویی مسئولانه باشد، فضای کارشناسی است؟ شاید پاسخ این ملاحظه، در نکات بعدی نهفته باشد...
2⃣ ️چرا آقای وزیر بهجای نمایش گزارشات تولید شده توسط زیرساختهای خودِ وزارت ارتباطات، از گزارشات سرویس اینترنتی «شودان» برای گزارش به مردم ایران استفاده کرده و حتی به خود و زیرمجموعه، زحمت برگردان نام شرکتهای ایرانی به رسم الخط فارسی را هم نداده؟ این شکل از گزارشدهی را هر کارشناسی میتواند ارائه دهد -برای نمونه بدنیست به گزارش شرکت امنافزار شریف در صفحات روی ضدبدافزار ایرانی پادویش در فضای مجازی مراجعه کنید که دقیقا با اتکا به مندرجات شودان تهیه شده- اما ما گزارش «وزیر ارتباطات ج.ا.ا» را ندیدیم؟
3⃣ ️مهندس جهرمی چرا هیچ سند مستقلی دال بر صحت مندرجات گزارشات شودان ارائه نکرده و فقط عین آنها را بهعنوان گزارش رسمی وزیر مطرح کرد؟! علائم مهمی دال بر احتمال مخدوش بودن گزارش شودان و «تالوس» وجود دارد که در فرصت مناسب به آنها اشاره میشود، فقط برای نمونه باید اشاره کرد، شعاردادن بنفع انتخابات آمریکا از طریق هک روترهای آمریکایی و درج echo و پرچم این کشور در روترهای خود آمریکا بیمعناست، مگر اینکه در مورد محدوده و شکل این عملیات، اطلاعات منتشره دقیق نباشد... مثل اینکه کسی روترهای ج.ا.ا را هک و متنی برای حمایت از جا.ا در آن اکو کند!!! . بر این اساس، آیا باید بپذیریم این گزارش مهندس جهرمی است «که اطلاعاتی بیش از این ندارد» یا «وزیر نمیخواهد گزارش بدهد»؟! البته از وزیری که به سرویسهای داخلی اعتماد ندارد، توقع نگاه نقادانه به این هژمونها نیست، درحالیکه الآن خود اینها از متهمان این پروژه ویژه هستند..
4⃣️ زشت ترین قسمت این به اصطلاح گزارش، آنجاست که وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی ایران قائل است جز در مورد هسته مرکزی شبکه، مسئولیتی متوجه این وزارتخانه نیست و حداکثر مسئولیتش «تذکر جدی» بوده و متأسفانه، وی در میانهٔ یک جنگ بزرگ سایبری ملّی، از سالم ماندن رایانههای وزارتخانهٔ مطبوع خود خوشحال است! گرچه با وضعیتی که در نحوه مدیریت فناوری اطلاعات کشور وجود دارد، البته که عدم تخریب رایانههای داخل اتاق وزیر هم جای بسی خوشوقتی است، زیرا با توجه به «وارداتی بودن همه چیز» و رویکرد «بیاتکایی و بعضاً حتی ضداتکایی به تولید داخلی» در وزارت ارتباطات در تمام حوزههای زیرساختی اعم از سختافزار و نرمافزار، بعید نبود وزیر نتواند سلامت تلویزیون هوشمند پشت سرخود در این حملات سایبری را هم تضمین کند! از وزیری که استفاده از سرویس داخلی در امنیت را بیخاصیت میداند یا ادعا میکند که سرویسهای داخلی نتوانستهاند اعتماد امنیتی مردم ایران را بهدست بیاورند، بیش از این انتظاری نیست.
خدا را شکر که نهادهای دفاعی و امنیتی کشور در معظلات راهبردی کشور مانند ایشان بنا را بر فرار از پاسخگویی نگذاشتهاند؛ وَاِلا فرماندهٔ هنگهای مرزی کشور هم هنگام حملهٔ قوای معارض باید به «ارائهٔ تذکر جدی» به مردم برای حفظ امنیت خودشان اکتفا کرده، از اینکه طی تعرض دشمن، انبار مهمات پادگانش سالم مانده و مهماتی هم مصرف نشده، «بعنوان نقطه قوت» خوشحال خوشحال، به فرمانده مافوق گزارش دهد و منتظر تشویق هم باشد!
شاید این راز لباس غیررسمی آقای جهرمی است!
5⃣ ️فرض کنیم یک هواپیما یا یک قطار، در یک شرکت خصوصی داخلی، بخاطر مصرف یک کالای وارداتی، تصادف میکرد که خسارات جانی و مالی برای مردم و کشور ببار میآورد. آیا تنها وظیفهٔ وزیر راه، تذکر جدی به مصرف کنندگان آن محصول خارجی در مورد مخاطرات آن محصول است، یا وزیر راه تضمین کننده امنیت راههای کشور و جان و مال مردم است و طرح این ادعا که «مشکلی نیست همه بیمهاند» هم بیشتر به آبروی وزیر ضربه می زند تا حفظ آن؟!
✒ ابوذر منتظرالقائم [@pasdaran_channel]
✊ @jebheh
«محمد»، عضو جبهه:
⬅ یکی از مهمترین ضررهایی که تلهگرام به کشورمان میزند، جلوگیری تلهگرام از رشد اینترنت فارسی و تولید محتوا است. امروزه افرادی که تلهگرام دارند، حتی یک ایمیل ساده ندارند و نیازی هم نمیبینند که داشته باشند! وبلاگنویس نمیبینید و همه یک کانال میزنند و مطالبشان را آنجا مینویسند. مطالبی که هیچوقت در اینترنت واقعی منتشر نمیشوند و اگر شما لینک کانال یا آن گروه را نداشته باشید، هیچوقت به آن مطالب نمیرسید. مطمئناً این خوب نیست. یعنی فاجعه است.
✊ @jebheh