🔰بیانیه تفصیلی جبهه پایداری انقلاب اسلامی پیرامون دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی؛
📌تاکید بر مشارکت گسترده، انتخابات رقابتی، امنیت، سلامت و فراخوان برای معرفی نفرات اصلح به ملت شریف ایران
🔹بخش دوم: شکل گیری انتخابات رقابتی در سراسر کشور
➖دومین دغدغه و اولویت جبهه پایداری انقلاب اسلامی، شکلگیری انتخابات رقابتی در سراسر کشور است، چرا که حضور متکثر افراد و جریانهای گوناگون در انتخابات پیشرو، تجلی عینی از حاکمیت مردمسالاری دینی در کشور است.
➖حضور سلایق مختلف سیاسی در عرصه انتخابات، بیانگر این واقعیت در ایران اسلامی است که مردم، خود مسیر آینده کشور را تعیین مینمایند و با توجه به اصول و ارزشهای الهی و انقلابی که بارها در حماسههایی همچون ۸ سال دفاع مقدس، ۹ دی ۱۳۸۸، مراسمهای راهپیمایی مختلف خصوصا سالگردهای پیروزی انقلاب اسلامی و انتخابات گوناگون فریاد زده و به نمایش گذاشتهاند، مسئولین و کارگزاران نظام را انتخاب مینمایند.
➖مسلماً شکلگیری فضای سالم و با نشاط رقابتی در انتخابات پیشرو، بسترساز مشارکت گسترده در انتخابات خواهد شد و همه افراد، جریانات، اصحاب رسانه، صاحبان قلم و حوزههای مؤثر اجتماعی موظفاند در این راستا اقدام عملی و مؤثر انجام دهند.
➖البته رقابت بایستی بر محور برنامهها مبتنی بر تقویت نقاط قوت کشور و حل مشکلات و رفع نقاط ضعف باشد و خدای نکرده نباید معطوف به منازعات بیفایده سیاسی، برچسب زنیها، دروغپردازی، اقدامات و مواضع قبیله گرایانه و گروه گرایانه و در نهایت تخریب رقیب گردد.
➖از این رو محور رقابت باید ارائه راهکارها و برنامههای عملی جهت حرکت به سوی آرمانهای انقلاب اسلامی، تحقق منویات و مطالبات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و همچنین دغدغهها و اولویتهای اساسی مردم باشد و مسائل اساسی کشور مورد توجه قرار گیرد.
➖یکی از ملزومات مهم و اصلی در شکل گیری رقابت با نشاط و سالم، عملکرد عالمانه و دقیق رسانهها و فعالان رسانهای است؛ مطبوعات، خبرگزاریها و سایتها، صرف نظر از تمایلات و سلائق سیاسی مدیران و سیاست گذاران خود، باید منافع ملی را مد نظر قرار دهند و اجازه بدهند ایدهها و صداهای مختلف – ولو مخالف مشی سیاسی رسانه مورد نظر- با حفظ موازین اخلاقی و قانونی منتشر شده و فضای تضارب آرا و اندیشهها فراهم گردد؛ البته این مسأله متوجه جریانات و گروهها نیز میباشد؛ همه گروهها و جریانات بایستی با سعه صدر و تحمل و مدارا نسبت به یکدیگر برخورد نموده و به جای تنازع، رقابت سالم را دنبال و نهادینه نمایند. ضمن آنکه حتما مردم شریف و حوزههای تأثیر گذار اجتماعی اجازه نخواهند داد فضای رقابتی و آزاد انتخابات در کشور محملی برای سوء استفاده و حمله به اصول عقاید و ارزشهای انقلابی مردم گردد، لیکن بایستی همه خود را موظف بدانیم تا سلایق مختلف در چارچوبهای قانونی طرح شده و موافق و مخالف درباره آن اظهار نظر نمایند.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
آقای پزشکیان، دنیا گرد است!
مسعود پزشکیان بابت رد صلاحیتش ناراحت است. به گونهای که اظهار داشته به رد صلاحیتش اعتراض نخواهد کرد. جمله او از ناراحتی و قهر حکایت دارد. وی در همین رابطه گفته: «اعتراض نخواهم کرد. از نظر من قابل هضم نیست که بگویند، عدم اعتقاد عملی به نظام!»
بر فرض که حرف پزشکیان درست باشد و هیات اجرایی غیرمنصفانه به او برچسب "عدم اعتقاد عملی به نظام" زده باشند، با این اوصاف باید به ایشان گفت؛ می بینید آقای پزشکیان، برچسب زنی چقدر سخت است؟!
شمای نماینده مجلس سال گذشته اتهام سخت و بزرگی به نظام زدید که دل همه دوستداران انقلاب و نظام به درد آمد و علیرغم اینکه ادعای شما توسط مراجع ذیصلاح رد شد حاضر به اصلاح موضع خود و عذرخواهی از ملت نشدید. اگر رد صلاحیت شما سرمایه اجتماعی نظام را پایین می آورد، اظهارات خلاف واقع بر علیه نظام، سرمایه اجتماعی را نابود می کند چون شما در همین نظام مسئولیت دارید.
می بینید آقای پزشکیان، دنیا چقدر گرد است؟!
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔴 نیویورکتایمز: حجم به هم ریختگی در اسرائیل شگفتآور است؛ در حالی که دولت دموکرات آمریکا به دولت نتانیاهو برای جنایت تمامعیار در غزه چک سفید امضا داده، تحلیلگر ارشد دموکراتها تاکید کرد اسرائیل در معرض خطر نابودی است و هرگز آن اسرائیل سابق نخواهد شد.
🔺توماس فریدمن در نیویورک تایمز نوشت: چند روز قبل از آنکه به تلآویو بروم، بسیاری از دوستان و نزدیکانم هشدار دادند که اسرائیل پس از 7 اکتبر، دیگر اسرائیل سابق نیست. آنها حق داشتند. اسرائیل به مکانی تبدیل شده که ساکنان آن هرگز قبلاً در آن زندگی نکردهاند.
جایی که ژنرالها قبلاً هرگز مجبور نشده بودند از آن محافظت کنند و متحدی به نام آمریکا، هرگز قبلاً مجبور به مداخله و دفاع مستقیم از آن نشده بود. پس از سفر به اسرائیل و کرانه باختری، میفهمم که چرا همه میگفتند این حجم بزرگ از تغییرات پس از حملات غافلگیرکننده حماس روی داده است. صراحتا بگویم؛ برای من کاملاً روشن است که اسرائیل اکنون در معرض خطری واقعی و به مراتب بزرگتر از هر زمان دیگری از سال 1948 قرار دارد. به سه دلیل مهم.
🍃 نخست اینکه اسرائیل با تهدید مجموعهای از دشمنان مواجه است که جهانبینی خداسالارانه را با تسلیحات مدرن قرن 21 ترکیب کردهاند و دیگر نمیتوان آنها را بهعنوان گروههای کوچک شبهنظامی ردهبندی کرد، بلکه آنها هر کدام دارای ارتشهای جدید با تیپها، گردانها، قابلیتهای سایبری، موشکهای دوربرد، پهپادها و پشتیبانیهای فنی-لجستیک هستند. حماس، حزبالله لبنان، گروههای مقاومت اسلامی در عراق و حوثیها در یمن.
این نیروهای ضداسرائیلی مدتهاست که برای چنین روزی برنامهریزی کرده و اکنون همه آنها کنار هم ظاهر شدهاند و اسرائیل را از همه طرف تهدید میکنند. هدف این است که اعتماد اسرائیلیها را از بین ببرند و این امر را اثبات کنند که سرویسهای دفاعی و اطلاعاتی تلآویو دیگر نمیتوانند از آنها در برابر حملات غافلگیرانه محافظت کنند. اگر این مطلب به صورت کامل برای ساکنان اسرائیل اثبات شود، مجبور خواهند بود ابتدا از مناطق مرزی دور و سپس به طور کامل از اسرائیل خارج شوند. من از اینکه چه حجم از اسرائیلی این خطر را کاملا احساس میکنند، حیرتزده شدم.
🍃 تهدید دوم این است که تنها راه قابل تصوری که اسرائیل میتواند مشروعیت، منابع، زمان و متحدان را برای جنگیدن در چنین جنگ سختی آنهم با دشمنانی چنین زیاد به دست آورد، داشتن شرکای تزلزلناپذیر در خارج به رهبری ایالات متحده است.
بایدن، در تلاش برای کمک به اسرائیل در راستای هدف فوری خود یعنی سرنگونی حماس در غزه، گامهایی را برداشته. اما جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه مستلزم نبردهای شهری و خانه به خانه است که هزاران تلفات غیرنظامی شامل مردان، زنان و کودکان بیگناه را در پی خواهد داشت. باید بپذیریم که نابودی حماس بسیار سخت است و زیرساختهای نظامی این گروه در تونلهای چندین کیلومتری قرار گرفتهاند. نباید انتظار داشت که اسرائیل به سرعت بتواند به هدف خود دست یابد.
🍃 سومین نگرانی عمیق و شاید مهمترین آن این است که، اسرائیل بدترین رهبر تاریخ خود را دارد که هیچ اراده یا توانایی انجام ابتکارات خاص را ندارد. بدتر اینکه، من ازحمایت بیچون و چرای نتانیاهو از پایگاه راست افراطی خود و سرزنش مداوم سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل از سوی وی در جنگ حیرتزده شدم.
بایدن برای بهدست آوردن منابع، متحدان و زمان برای اسرائیل به حفظ همبستگی میان ارکان حکومتی و مردم اسرائیل نیاز دارد که اکنون متاسفانه در این مسیر قرار نداریم.
ـــــــــــــــــــــــ
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
📍لزوم تنبیه حاکمیت توسط مردم به بهانه بررسی صلاحیتها/ میراثداران کروبی از اغتشاش انتخاباتی حرف میزنند!
🔸محمدصادق جوادیحصار، فعال چپ و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی (حزب کروبی) به تازگی در یادداشتی که اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرده است با ادعای انتقاد از روند بررسی صلاحیت داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس در هیئتهای نظارت نوشت:
"امیدواریم که مردم تصمیم مناسب، مقتضی و درخور فهم و درک و ادراک عمومی از شرایط کشور را نشان داده و کاری بکنند که دوستان ما متنبه شوند و کشور هم زیان نبیند. اما اگر قرار باشد بازنده یا بازندگانی برای این شکل رفتار و برنامهریزی انتخاباتی در نظر بگیریم در راس آن میتوانیم از نظام حکمرانی و سیستم مدیریت کلان نام ببریم!
🔺اظهارات جوادیحصار در حالی است که اولا بیش از ۷۰ درصد از داوطلبان نامزدی در انتخابات تأیید صلاحیت شدهاند و ثانیا بخش بزرگی از اصلاحطلبان پیش از این دست به "تحریم انتخابات" زدهاند و اعتراض اینان به روند بررسی صلاحیتها یک عمل غیر منطقی است.
🔺پس از این مقدمه، آشکار است که جوادیحصار نقشه دوستان تحریمی خود را زودتر از موعد آشکار کرده و با "دعوت مردم به خیابان و اغتشاش" نتوانسته عجله خود برای اجرای خیانت نهفته در پشت پرده پروژه تحریم را پنهان کند.
🔺اینکه یک رجل سیاسی که وظیفه ذاتی او حضور در انتخابات و دعوت به مشارکت است؛ اولا دست به تحریم انتخابات بزند، ثانیا نظام حکمرانی کشور را متهم کند و ثالثا از مردم بخواهد حاکمیت را متنبّه کنند؛ تماما به معنای تقلا برای براندازی و بانیگری برای آشوب است.
🔺رخدادی که اگر فکری به حال آن نشود و دو رویکرد تبیینی_امنیتی در مقابل آن ایجاد نشود؛ بسا که بتواند به نقشههای شوم خود برسد.
🔺گفتنیست اصلاحطلبان تحریمی پیش از این کتمان میکردند که در پشت پرده تحریم انتخابات؛ دعوت به خیابان و اغتشاش وجود دارد!
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔴 مقاله پپه اسکوبار با عنوان "ایران و روسیه در فلسطین برای غرب تله گذاشتهاند":
قلب هر توافق استراتژیکی میان ایران و روسیه، تنگه هرمز است، جایی که از طریق آن حداقل ۲۰٪ نفت جهان (نزدیک به ۱۷ میلیون بشکه در روز) و ۱۸٪ گاز طبیعی مایع (حداقل ۳.۵ میلیارد فوت مکعب در روز) ترانزیت میشود.
ایران میتواند در هر آن تنگه هرمز را مسدود کند و بازار بورس ۶۱۸ تریلیون دلاری وال استریت را دچار سقوط کند، همانطور که سالها تحلیلگران گلدمن ساکس و جی پی مورگان و همچنین معامله گران مستقل انرژی خلیج فارس در مورد آن هشدار دادهاند.
بنابراین در صورت یک جنگ تمام عیار نه تنها روسیه و ایران بلکه بازیگران کلیدی جهان عرب مانند عربستان سعودی و امارات و بقیه کشورهای مسلمان نفتخیز نیز هر آنچه را که برای سقوط سیستم مالی ایالات متحده لازم است، دارند، بدون نیاز به شلیک یک گلوله. حل بحران سال ۲۰۰۸ به ۲۹ تریلیون دلار نیاز داشت، اما این بحران، اگر اتفاق بیفتد، حتی با چاپ بدون پشتوانه ۱۰۰ تریلیون دلار نیز قابل حل نیست.
چند تاجر نفت خلیج فارس به من گفتند، یک سناریوی محتمل این است که اوپک شروع به تحریم نفت اروپا کند، ابتدا از کویت شروع شود و سپس به دیگر کشورهای اوپک برسد و سپس همه کشورهایی که با جهان اسلام به عنوان دشمن رفتار می کنند، مورد تحریم قرار گیرند.
سناریوی محتمل این است که ایران، چین و روسیه هژمون آمریکا را به باتلاق جنگ بکشانند. حماس و حزب الله علیه یکدیگر در سوریه جنگیدند، اما هفته پیش سران حزب الله و حماس با یکدیگر دیدار کردند تا نشان دهند اختلافات حل شده و اکنون در یک جبهه هست، اخیرا نیز مقامات ایران و حماس در روسیه جلسه تشکیل دادند.
شش ماه پیش ایران برای روسیه پیغام فرستاد که "تنها به ما بگوئید چه چیزی نیاز دارید" اکنون نیز به طور متقابل چنین است زیرا دشمن یکی است. مسکو برای مقابله با وانهای آهنی (ناوهایهواپیما) آمریکا، جنگندههای Mig-31K را در حال گشت زنی ۲۴ ساعته بر فراز دریای سیاه قرار داده است که مجهز به Khinzals مافوق صوت هستند و برای رسیدن به دریای مدیترانه تنها ۶ دقیقه نیاز دارند.
نیروی دریایی چین با استقرار چندین ناو برای تمام اهداف عملی از ایران از راه دور محافظت می کند. با این حال، بیانیه نخست وزیر لی کیانگ حتی قوی تر از آن بوده است، چیزی که در دیپلماسی چین به طور غیرعادیای صریح و نادر است: چین به حمایت قاطعانه از ایران در حفاظت از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و کرامت ملی خود ادامه خواهد داد و به شدت با هرگونه دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی ایران مقابله خواهد کرد.
در حال حاضر گزینه واشنگتن ممانعت از تهاجم زمینی اسرائیل به غزه است تا زمان بخرد تا میدان جنگ را از اسرائیل به سوریه بکشاند تا به این ترتیب همان جبهه جنگ قدیمی را علیه روسیه بگشاید.
شبهنظامیان طرفدار ایران در سراسر محور مقاومت نیز اکنون وارد جنگ نخواهند شد اما در صورت تجاوز اسرائیل به غزه شرایط به این گونه باقی نخواهند ماند و واضح است که جهان عرب، با وجود تمام تضادهای داخلی عظیم خود، به سادگی کشتار غیرنظامیان را تحمل نخواهد کرد (و تحت فشار قرار خواهد گرفت که سناریو بالا را اجرا کند)
بنابراین صهیونیستهای مسیحی در ایالات متحده که ایران را تهدید میکنند، این پتانسیل را دارند که کل سیستم مالی جهان را به زیر بکشند.
🔻پ ن:
پپه اسکوبار تحلیلگر خیلی مشهوریه، با این که تنها ۳۰۰۰ تا توییت زده ۱۲۸،۰۰۰ تا فالوئر داره، در حالیکه ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی به حساب میآید و جریان اصلی رسانه ازش حمایت نمیکند.
سالها در ایران زندگی کرده، قبلا مشاور پرستیوی ایران بوده و الآن مشاور راشاتودی هستش.
چند ساعت پیش یه مقاله منتشر کرد که خودش در توصیفش نوشته خیلی مهمه و با اطلاعات دست اولی که از تهران و مسکو گرفتم نوشتم و پیشنهاد میکنم با این که طولانیه، بخونینش.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔰اعضای جدید شورای مرکزی جبهه پایداری مشخص شدند
🔹مجمع عمومی جبهه پایداری انقلاب اسلامی روز پنجشنبه ۲۵ آبان با حضور جمعی از مسئولین، نمایندگان مجلس و حدود ۱۰۰۰ نفر از اعضای جبهه پایداری در سطح استانها و شهرستانهای کشور در مجتمع فرهنگی آدینه تهران و به ریاست حجتالاسلام نصرالله پژمانفر برگزار شد.
گفتنی است در این مجمع با برگزاری انتخابات شورای مرکزی، ۱۷ عضو اصلی و ۵ عضو علیالبدل انتخاب شدند.
🔹اسامی ۱۷ عضو اصلی شورای مرکزی این تشکل که در مجمع عمومی جبهه پایداری انتخاب شدند، به ترتیب آراء بدین شرح است:
۱_ مرتضی آقاتهرانی (نماینده مجلس و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس)
۲_ صادق محصولی (فرمانده لشکر ۶ ویژهی پاسداران در دفاع مقدس و وزیر کشور و رفاه در دولتهای نهم و دهم)
۳_ علی خضریان (نماینده مجلس و عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی)
۴_ قاسم روانبخش (عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و مؤسس نشریه پرتو سخن)
۵_ زهره سادات لاجوردی (نماینده مجلس و عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس)
۶_ فاطمه آلیا (نماینده مجلس در ادوار هفتم، هشتم و نهم)
۷_ غلامحسین رضوانی (نماینده مجلس و قائم مقام سابق معاونت برنامهریزی و نظارت راهبری رئیسجمهور)
۸_ مجید متقی فر (نماینده سابق وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای عالی حج و مدیرکل سابق بازرسی سازمان حج و زیارت)
۹_ سعید تواناراد (دبیر جنبش مردمی «نه به FATF» و دبیر سیاسی سابق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل)
۱۰_ علی اصغر شکروی (عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و رئیس سابق دفتر ارتباطات این مؤسسه)
۱۱_ علیرضا تسلیمی (دبیر سیاسی و بینالملل سابق مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور)
۱۲_ محمدحسین قائدشرف (دبیر اسبق دفتر تحکیم وحدت)
۱۳_ علیرضا عباسی (نماینده مجلس و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)
۱۴_ رضا رخسایی (فعال سیاسی و عضو شورای مشورتی جبهه پایداری)
۱۵_ زهره طبیبزاده (نماینده ادوار مجلس در دوره نهم و رئیس مرکز امور زنان ریاست جمهوری در دولت نهم)
۱۶_ مهدی صرامی (مدیرعامل سابق مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی)
۱۷_ کریم کریمی تبار (فرمانده گردان در دوران دفاع مقدس و فرمانده بسیج دانشگاه صنعت نفت خوزستان)
🔹همچنین پنج عضو علیالبدل این تشکل نیز به شرح زیر انتخاب شدند:
۱_ سیدمصطفی موسوینژاد (فعال سابق دانشجویی و فعال در حوزهی مطالعات اقتصادی)
۲_ حسین رجایی ریزی (نماینده مجلس و قائم مقام سابق جبهه پایداری تهران)
۳_ محمدرضا اثنیعشری (عضو هیأت مؤسس گروه جهادی غدیر و فعال فرهنگی)
۴_ هادی قیومی (فرمانده گردان حمزه سیدالشهدا لشکر ۲۷ محمد رسولالله(ص) در دفاع مقدس و فرماندار سابق ساوجبلاغ)
۵_ خدیجه بور (عضو ادوار بسیج دانشجویی)
🔹گفتنی است در انتخابات هیئت بازرسی جبهه پایداری انقلاب اسلامی نیز افراد ذیل به ترتیب آراء به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند:
۱_ مهدی باقری (نماینده مجلس و مدیر سابق مؤسسه مطالعات فرهنگ و اندیشه اسلامی طوبی)
۲_ مجید دوستعلی (دبیر اسبق هیأت دولت و قائم مقام اسبق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی)
۳_ ابوالفضل عفتنژاد (مدیرکل سابق منابع انسانی سازمان تبلیغات اسلامی و معاون سابق توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی)
همچنین آقایان جواد ملاحتجو و مهدی شکری که از فعالان سیاسی اجتماعی میباشند نیز به عنوان اعضای علی البدل هیئت بازرسی جبهه پایداری انتخاب شدند.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔰دستاوردهای انقلاب در سایه مقاومت و پایداری بر روی اصول ارزش هاست
🔹محصولی دبیر کل جبهه پایداری: هر آنچه که کشور ما در طول انقلاب اسلامی به دست آورد در سایه مقاومت، پایداری بر اصول و ارزشها و حضور مردم در صحنه حاصل شد. جبهه پایداری تاسیس شد تا روی اصول و ارزشها در عرصه سیاسی و فرهنگی، مقاومت کند. بعضی میگویند شما گفته بودید که حزب نیستید. بله! الان هم میگوییم که حزب به معنای غربی آن نیستیم که صرفا برای افراد نزدیک خودمان به دنبال قدرت یا ثروت باشیم. چراکه این کار را خلاف شرع میدانیم. مسئولین ما باید در وهله اول انقلابی، دلسوز ، دینمدار و کارآمد باشند و این مهم با انتخاب اصلح محقق میشود.
🔹متاسفانه امروزه مردم می بینند که پولهای کثیفی را در هولدینگهای جریان غربگرا از شرکت های خودروسازی خصوصی گرفته تا شرکت های نفتی و پتروشیمی و غیره با ده ها روزنامه و سایت زنجیره ای برای تبلیغ تفکر سکولاری و لیبرالی و غیر انقلابی و سیاه نمایی اقدامات دولت و مجلس و ارگانهای انقلابی بکار می برند تا مردم را از آینده درخشان کشور مآیوس کنند جبهه پایداری در مقابل ده ها روزنامه و تارنمای جریان مقابل حتی یک روزنامه هم ندارد. چون به فضل الهی از هیچ رانتی برخوردار نیست.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔰عملکرد نمایندگان پایداری در مجلس قابل تقدیر است/افراد اصلح را برای مجلس معرفی و انتخاب نمایید
🔹حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقا تهرانی در مجمع عمومی جبهه پایداری: افراد صالح را انتخاب کنید؛ ممکن است این افراد جزو پایداری هم نباشند، اشکالی ندارد. همینکه صالح باشند، کافی است. کاری کنید که حضرت آقا بگویند مجلس دوازدهم از مجلس قبلی هم انقلابیتر است. قبیلهگری و طایفهگری را دور بریزید. مجلس فعلی قابل مقایسه با دو مجلس قبل نیست. نمیخواهم بگویم عیبی ندارد، اما اشکالات آن به مراتب کمتر از قبل است. کمک کنید تا افراد خوب به مجلس راه پیدا کنند. ما باید ارتباطاتمان را با همدیگر گسترش دهیم و بیشتر آشنا شویم. امیدوارم ایستادگی شما باعث کوری چشم آمریکا باشد و هرچه زودتر پیروزی مردم غزه را به نظاره بنشینیم.
🔹باید بدانیم که هیچ تشکلی نمیتواند بیبرنامه باشد. احزاب مختلفی در دنیا وجود دارند اما ما نمیخواهیم مثل آنها باشیم. این احزاب صرفا به دنبال رسیدن به قدرت از هر راه ممکن هستند.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
🔸 جبهه پایداری به دنبال کسب قدرت از هر طریقی نیست
#مرتضی_آقاتهرانی
#جبهه_پایداری
#ولایت
@AGHATEHRANI_IR
نیروسازی و تربیت نیروهای کارآمد سیاسی از مسئولیتهای مهم حزب است.
وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
آقای حق بیگی رئیس شورای پایداری استان آذربایجانشرقی در جلسه شورا و روسای شهرستانها ضمن اشاره به کشتار مردم غزه توسط صهیونیستها، بیان داشت:
نیروسازی و تربیت نیروهای کارآمد سیاسی از مسئولیتهای مهم حزب و یا یک گروه فعال سیاسی است. متأسفانه تاکنون پایداری به این مهم موفق نشده است. امروز برای تعیین کاندیداهای دوره سیزدهم مجلس شورای اسلامی در استان همین مشکل خودنمایی میکند، در واقع مسئولین شورای استان از میان نامزدهای موجود افراد نزدیک را برمیگزینند و در برابر عمل انجام شده قرار میگیرند. اگر ۵۰ درصد نمایندگان محترم مجلس از اشخاص قابل اعتماد و شایسته و کارآمد باشند بسیاری از مشکلات کشور برطرف میشود.
ایشان در ادامه گفت: پایداری در استان نه لیست داده و نه لیستی را تأیید کرده است. منتظر نتایج تأیید صلاحیتهای نامزدها هستیم و در صورت صلاحدید شورای مرکزی پایداری لیست مورد نظر تأیید خواهد شد. هم دوستان بدقت شایستگیهای کاندیداها را از جنبههای مختلف به ویژه جنبه تبعیت از ولایت زیر نظر داشته باشند، و در موقع نیاز اسامی آنها را ارسال نمایند. البته در سطح استان گروهها و اشخاص زیادی مشغول تهیه لیست و قول و قرار هستند، که غالباً بدون شناسنامه هستند و بایستی مواظب اینها بود.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
رئیس شورای پایداری استان در خصوص شرکت در اجلاسیه مرکزی (مجمع سالانه پایداری)گفت: دوستان توجه داشته باشند که این امر بسیار مهم و تاثیرگذار در جبهه پایداری محسوب شده، و بایستی تلاش مضاعف برای شرکت در اجلاسیه و تشویق دیگران ( هواداران ) انجام پذیرد. در این مجمع هم به مسائل مهم کشوری پرداخته میشود، و هم انتخاب اعضای شورای مرکزی انجام میپذیرد.
https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi
یکی از مهمترین پیامدهای عملیات طوفان الاقصی و مقاومت مردم غزه، توجه و بیداری ملتها و پی بردن به ماهیت استکباری و ضد انسانی سردمداران رژیم کودک کش صهیونیستی/
دکتر توکلی عضو شورای پایداری استان آذربایجان شرق و رئیس کمیته سیاسی ، که در جلسه شورای استان و شهرستان صحبت می کرد، ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و ابراز همدردی و حمایت از مردم مظلوم و شجاع غزه ، مطالبی درخصوص افول و مرگ دموکراسی،آزادی، حقوق بشرغربی درغزه بیان کردند. ایشان همچنین یکی از مهمترین پیامدهای عملیات طوفان الاقصی و مقاومت مردم غزه، توجه و بیداری ملتها و پی بردن به ماهیت استکباری و ضد انسانی سردمداران رژیم کودک کش صهیونیستی عنوان کردند. در ادامه به راهپیمایی های گسترده و خودجوش مردم جهان پرداخته و سپس به اقدامات مهم دولت درسطح شهرستان اشاره و از اتخاذ تدابیری مبنی بر استفاده از ظرفیت نیروهای انقلابی مطالب عنوان کردند.
توکلی با اشاره و تاکیدبه بیانیه گام دوم انقلاب که از دو بخش گذشته و آینده ی امیدبخش و به عنوان منشور پیشرفت و تعالی استفاده نمودند و گفتند: دربخش اول بیانیه مقام عظمای ولایت ضمن برشمردن افتخارات و پیشرفت های نظام فرمودند انقلاب اسلامی تنها انقلابی هست که در طول چهل سال به آرمان های خود؛ استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پایبند مانده است. تفاوت مبنایی مردم سالاری دینی ضمن اینکه محتوای آن را دین اسلام تشکیل میدهد ضعفهای دمکراسی غربی را ندارد. مهمترین ایراد دمکراسی غربی که عوام فریبیاست، مردم سالاری دینی ندارد و خبرگان جامعه رهبرجامعه را انتخاب میکند.https://eitaa.com/jebhepaydari_azarbaijanshargi