اصلاح چیست؟.mp3
6.53M
❌اصلاحات چیست؟
⚠️اصلاحات آمریکایی یا اصلاحات اسلامی؟!
💠بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۷۹/۰۱/۲۶
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
جبهه تمدن ساز انقلاب اسلامی
🔰بیانات مهم رهبری درباره اصلاحات ⚠️بسیار مهم ❌حتما گوش دهید 💠بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران ۱
⚠️در صورت وقت داشتن، صوت کامل را گوش دهید.
❌رهبری به دقت، پشت پرده اصلاحات را برملا کرده بودند.
#حتما_گوش_دهید
1_943984862.mp3
20.13M
🔰«سنت الهی حاکم بر انتخابات»
🔸سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عابدینی، سهشنبه ١۴٠٠/١/١٠
#تواصی_به_بصیرت
#انقلابی_فکر_کنیم
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
#باز_ارسال_به_مناسبت_شب_قدر
🔰انشالله قصد داریم، عید فطر، تعدادی قربانی به نیت سلامتی و فرج امام زمان عج و دفع بلا و گرفتاری از جامعه اسلامی و برگزاری انتخابات پرشور و پیروزی جبهه انقلاب، انجام دهیم. هر مقداری که در توان تان بود، در این امر سهیم بشوید.
می توانید به شماره کارت زیر که برای خیریه امام حسن علیه السلام شهر مقدس قم می باشد، کمک خود را واریز بفرمایید و به آیدی یا شماره زیر، اطلاع بدهید.
💠شماره کارت مرکز نیکوکاری امام حسن علیه السلام شهر مقدس قم:
6037-9979-5021-6516
@seyedmk
09308938901
🔸با خیریه مذکور، هماهنگی های لازم صورت گرفته است.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
مذاکره یعنی چه؟.mp3
4.03M
⚠️مذاکره یعنی چه؟
💠بیانات رهبری در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان
۱۳۷۲/۰۸/۱۲
#حتما_گوش_دهید
#انقلابی_فکر_کنیم
#تواصی_به_بصیرت
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
اتمام حجت.mp3
333.9K
🔰اتمام حجت رهبری با جوانان درباره روشنگری در مسائل سیاسی
💠بیانات در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان
۱۳۷۲/۰۸/۱۲
#انتخابات
#منفعل_نباشیم
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
❌گناه کسانی که بدون شایستگی پست میگیرند یا پست می دهند❌
🔸وَ يَرْوُونَ عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنَّهُ قَالَ: «مَنْ تَوَلَّى شَيْئاً مِنْ أُمُورِ اَلْمُسْلِمِينَ فَوَلَّى رَجُلاً شَيْئاً مِنْ أُمُورِهِمْ وَ هُوَ يَعْلَمُ مَكَانَ رَجُلٍ هُوَ أَعْلَمُ مِنْهُ فَقَدْ خَانَ اَللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ اَلْمُؤْمِنِينَ» .
🔸روايت كنند از پيغمبر صلّی الله علیه و آله كه فرمود: هر كه متصدى يك كارى از مسلمانان باشد و مردى را بر يكى از كارهایشان بگمارد و بداند در جایش مردى است كه از او عالم تر است، البته كه خيانت كرده بخدا و رسول خدا صلّی الله علیه و آله و همه مؤمنان.
💠التعجب من أغلاط العامة فی مسألة الإمامة ج ۱، ص ۵۹
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
‼️زنگ خطر
⚠️وندی شرمن، معاون وزير خارجه آمريکا:«ميخواهم از شريکان اروپاييمان تشکر کنم که حقيقتاً سررشته مذاکرات با هدف بازگشت مجدد آمريکا به برجام و مبنا قرار دادن آن براي رسيدن به توافقي طولانيتر، قويتر و بهتر جهت پرداختن به همه مسائل محل نگراني از جانب ايران مانند رفتارش در منطقه، موشکهاي بالستيک، تجارت تسليحاتي و سوابق حقوق بشرياش در داخل آن کشور و در سراسر دنيا را در دست دارند.»
❌آقای عراقچی!
در وين دارید بر سر چه چیزی مذاکره می کنید؟! باز دارید چه چیزی را از دست ملت می گیرید؟
ایندفعه دیگر مثل دفعه قبل نیست. با خون مان جلوی وطن فروشی شما را می گیریم!😡
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
http://eitaa.com/jebhetse
✍️ چرا هیچگاه «معیشت مردم» اولویت اصلی «دولتهای غیرانقلابی» نیست؟
🔰 امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغه یکی از ویژگیهای منافقین را حسادتورزی نسبت به رفاه مردم، ایجاد مشکل برای آنان و ناامید کردن آنان میدانند:
🔸 «حَسَدَةُ الرَّخَاءِ وَ مُؤَكِّدُو الْبَلَاءِ وَ مُقْنِطُو الرَّجَاءِ؛ بر رفاه و آسايش مردم حسد میورزند و بر بلا و ناراحتى آنان میافزایند و پيوسته تخم نااميدى بر دلها میپاشند.» (نهجالبلاغه؛ خطبه ۱۹۴)
اما یک سؤال مهم: چرا منافقین نسبت به رفاه مردم حسد میورزند و درنتیجه، بر سر راه آنان مشکل ایجاد میکنند؟ و یا اگر مسئولیتی در این زمینه داشته باشند، قدمی برای رفع مشکلات معیشتی مردم بر نمیدارند؟ آیهای از سورهی مبارکهی منافقون به این سؤال مهم پاسخ میدهد:
🔸 «هُمُ الَّذِينَ يَقُولُونَ لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى يَنْفَضُّوا؛ آنها كسانى هستند كه میگویند: به افرادى كه نزد رسول خدا هستند انفاق نكنيد تا پراكنده شوند.» (منافقون: ۷)
همانگونه که ملاحظه میشود در این آیهی شریفه، منافقین کسانی معرفی میشوند که اولاً به مردمی که حامی نظام اسلامی هستند انفاق نمیکنند (لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ) و ثانیاً هدفشان از انفاقنکردن به مردم یک چیز است: جدایی مردم از نظام اسلامی (حَتَّى يَنْفَضُّوا).
🔰 منافقینی که هدفشان براندازی نظام اسلامی است، با عدم رسیدگی به معیشت مردم، آنان را از نظام اسلامی دلسرد میکنند. به همین دلیل است که اگر آنان مسئولیتی نداشته باشند نیز همواره نسبت به آسایش و رفاه مردم حسادت میورزند و بر سر راه رفع موانع معیشتی مردم، مشکل ایجاد میکنند. چراکه رفع موانع معیشتی مردم؛ یعنی افزایش اقبال مردم به نظام اسلامی و این برخلاف هدف منافقین در براندازی نظام اسلامی است.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
جبهه تمدن ساز انقلاب اسلامی
✍️ چرا هیچگاه «معیشت مردم» اولویت اصلی «دولتهای غیرانقلابی» نیست؟ 🔰 امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغ
🚨 تحلیلی از علّت برخی رفتارهای متشابه ولیّ در مواجهه با مسئولین غیرانقلابی؛ از «تمجید از برخی ویژگیهای شخصی آنها» تا «سپردن برخی مسئولیتهای غیرکلیدی به ایشان»
0⃣ مقدمه: یکی از سؤالات مهم و مبتلابه درباره چگونگی رفتار ولی با منافقان و مریضدلان سیاسی، این است که چرا در حالی که ولیّ همواره با ارائه شاخصههای نفاق و شاخصههای غیرانقلابی بودن، به مردم کمک میکند تا مسئولین غیرانقلابی یا منافق را بهتر بشناسند، اما در عین حال، گاه با رفتارهای متشابهی، از برخی مسئولین غیرانقلابی تعریف میکنند و یا برخی مسئولیتها را به آنها میسپارند؟ بهطور کلی چرا نفاق منافقین و چهرهی واقعی برخی مسئولین غیرانقلابی توسط ولیّ «مخفی» نگاه داشته میشود؟
1⃣ سیره سیاسی پیامبر(ص) در پوشاندن ماهیت غیرانقلابی برخی افراد: خداوند متعال در سوره مبارکه توبه، به ماجرای برخی اصحاب غیرانقلابی پیامبر(ص) اشاره میفرماید که علی رغم تأکید پیامبر(ص) برای حضور در میدان جنگ، از ایشان اجازه خواستند تا در جنگ حاضر نشوند. درحالیکه اجازه ندادن پیامبر(ص) به آنان و تخلف احتمالی آنان از این دستور، میتوانست ماهیت غیرانقلابی و منافقانه آنان را عیان سازد، اما ایشان برخلاف برخی سیره قبلی، در این مورد به آنان اجازه دادند تا در میدان جهاد حاضر نشوند. خداوند متعال در پی این واقعه آیاتی نازل فرمودند:
2⃣ «عفا اللَّهُ عنْك لِمَ أَذِنْتَ لهُمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَ تَعْلَمَ الْكاذِبِينَ؛ خداوند تو را ببخشد! چرا پيش از آنكه راستگويان و دروغگويان را بشناسى، به آنها اجازه دادى؟!» (توبه/۴۳) تعبیر «عَفَا اللَّهُ عَنْكَ» در این آیه شریفه (برخلاف معنای لغوی آن) به فرموده علامه طباطبایی دعا به جان پيغمبر است؛ و به فرموده آیت الله جوادی آملی این تعبیر از باب «تحبیب» است و به معنای «سهلاً و مرحباً».
3⃣ در واقع خداوند با این تعبیر «سعه صدر» فوق العاده پیامبر(ص) را تحسین کند. گویی خداوند به پیامبر(ص) با زبانی به ظاهر عتاب آلود ولی در واقع تحسین برانگیز میفرماید: «بس است دیگر! چقدر سعه صدر! چرا به آنها اجازه دادی تا به جنگ نیایند؟ عذر آنها را نمیپذیرفتی، تا وقتی خودشان با وجود ادعاهای قبلی به میدان جنگ نیایند، ماهیت نفاق آلودشان بر همگان معلوم شود.» علامه طباطبایی دلیل این معنا را چهارمين آيه بعد از آيه مورد بحث میدانند که خداوند کار پیامبر (ص) در اجازه دادن به آنان را تأیید میفرماید:
4⃣ «لَوْ خَرَجوا فيكمْ ما زادوكمْ إِلَّا خبالًا وَ لَأَوْضَعُوا خِلالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَ فِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ؛ اگر آنها همراه شما به سوى ميدان جهاد حركت مىكردند بر قدرت رزمى شما نمىافزودند و جز خيانت خاصيّتى نداشتند و [منافقانه] در سپاه نفوذ مىكردند و به تفرقه انگيزى و فتنه جويى مىپرداختند. آنها در بين سپاه شما جاسوسانى دارند.» (توبه/۴۷) ایشان در این باره میفرمایند: «از اين آيه بر مىآيد كه اذن ندادن آن جناب فى نفسه «مصلحت» نداشته، بلكه «مصلحت» اذن دادنش بيشتر بوده؛ زيرا اگر اذن نمىداد و منافقين را با خود میبرد، بقيه مسلمانان را هم دچار فساد افكار مىكرد، و هم اتحاد آنان را مبدل به تفرقه مىنمود. پس، «اصلح» همين بود كه اجازه تخلّف بدهد تا با مسلمانان به راه نيفتند...
5⃣ چون همه مسلمانان داراى ايمان محكم نبودند. بعضى از ايشان ايمانشان سست و دلهايشان مريض و مبتلا به وسوسه بود. اين دسته گوشهايشان بدهكار سخنان فريبنده آنان و آماده پذيرفتن وسوسههاى آنان بود. همه اينها در صورتى بود كه منافقين رودربايستى میكردند و با مسلمانان به راه مىافتادند. و اگر صريحا اعلام مخالفت مىكردند و علناً فرمان آن حضرت را عصيان مىنمودند كه خود محذور بزرگ ديگرى داشت، و آن اين بود كه علاوه بر ايجاد دودستگى روى ديگران در نافرمانى باز مى شد.» ( المیزان؛ ج۹، ص۲۸۵)
6⃣ دو مصلحت مهم در پوشاندن نفاق منافق توسط ولیّ: از نظر جناب علامه، «مصلحت»، تعیینکنندهترین عامل در برخی رفتارهای متشابه ولیّ است. به عبارت دیگر در برخی موارد برای گرفتن یک تصمیم، باید مؤلّفههای متعدد پیرامون یک موضوع را در نظر گرفت و سپس تصمیمی که «اصلح» بوده و به «مصلحت» جامعه اسلامی نزدیکتر است را اتخاذ کرد. علاوه بر اینکه در برخی موارد همچون «تعریف از افراد» و یا «سپردن برخی مسئولیت ها به آنان»، ممکن است این کار دلایل «تربیتی» نیز داشته باشد. به این معنا که شاید این مریضدلان و منافقان با مشاهده اینگونه رفتارهای بردبارانه ولیّ، به خود بیایند و دست از خیانتورزیشان بردارند و به دامان انقلاب بازگردند.
7⃣ بنابراین، خاصیت اصلی متشابهاتی از این دست، حداقل دو چیز است: «جلوگیری از فساد بزرگتر و فتنهانگیزیهای بیشتر» و «مدیریت روانی فرد برای بازگشت احتمالی او به دامان انقلاب».
@jebhetse