هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اصل ۴۳ قانون اساسی را ببینید:
اگر کسی یک کلمه شباهت بین این اصل و تفکرات کمونیستی پیدا کرد ۱۰۰ میلیون جایزه به او خواهم داد.
#عدهای_از_خدا_بیخبر
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
غنی نژاد: لیبرالیسم میگه انسان فقط باید بنده خدا باشه!!!😂😂😂😂
خدایا! مرزهای علم را جا به جا کرده غنی نژاد!😂😂😂
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
دکتر غنینژاد: لیبرالیسم یعنی بندگی خدا و بعد از آن "قواعد کلی" حاکمند بر جامعه و آزادی!
این دقیقا تعریف سکولاریسمه.
خدا فقط هست!
ولی در قانون دخالتی ندارد!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
غنی نژاد: ماتریالیسم در مقابل ایده آلیسم هست!😂
در نگاه این ها، اصلا دیدگاه الهی جا نداره!🤦🏻♂️
پ.ن:
ماتریالیسم یعنی ماده گرایی! مخالف مادی گرایی یعنی قائل بودن به ماوراء و خدا گرایی! خیلی واضح هست!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
⚠️غنی نزاد میگه تسخیر لانه جاسوسی توسط چپی ها بود!
💡حضرت آقا:
بنده در جزئیّات وقایع آن روز[سیزده آبان ۵۸] قرار داشتم؛ همان روزها مکرّر به لانهی جاسوسی رفتهام، آمدهام، نشستهایم، صحبت کردهایم، با جوانهایی که آنجا بودند، با دیگران، در شورای انقلاب -که آنوقت ما عضو شورای انقلاب بودیم- میدانم که چه تحرّکاتی از گوشهوکنار انجام میگرفت برای خنثی کردن این حرکت؛ امّا امام ایستاد.
سیزدهم آبان مظهر استکبارستیزی ملّت ایران بود.
حرکت دانشجویان که به سفارت حمله کردند در حقیقت حرکت دفاعی بود، بهجا و بهموقع و کاملاً عقلانی بود.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
⚠️غنی نژاد: اقتصاد اسلامی وجود ندارد!
💡سخنان زیر از حضرت آقا کاملا مناسب همین حرف هست!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📎علوم انسانی مثل پزشکی نیست، مثل مهندسی نیست، مثل فیزیک نیست که جهانبینی و نگرش نسبت به انسان و جهان در آن تأثیر نداشته باشد؛ چرا، تأثیر دارد. شما مادی باشید، یک جور علوم انسانی تنظیم می کنید. علوم انسانی ما برخاستهی از تفکرات پوزیتیویستی قرن پانزده و شانزده اروپاست. قبلا که علوم انسانیای وجود نداشته است؛ آنها آمدهاند همین اقتصاد را، همین جامعهشناسی را در قرن هجدهم و نوزدهم و یک خرده قبل، یک خرده بعد تدوین کردند و ارائه دادند؛ خب، این به درد ما نمیخورد. این علوم انسانی، تربیتشده و دانشآموختهی خود را آنچنان بار میآورد که نگاهش به مسائل مبتلابه آن علم و مورد توجه آن علم - چه حالا اقتصاد باشد، چه مدیریت باشد، چه تعلیم و تربیت باشد - نگاه غیر اسلامی است. میبینیم همان شخص متدین در داخل دانشگاه که فرض کنید مدیریت یا اقتصاد خوانده، هرچه با او دربارهی مبانی دینی این مسائل حرف میزنیم، به خرجش نمیرود. نه اینکه رد میکند، نه؛ اما آنچه که شما در باب اقتصاد اسلامی با او حرف میزنید، با یافتههای علمی او، با آن دو دو تا چهار تاهائی که او در این علم تحصیل کرده، جور در نمیآید.
🗓۱۳۸۹/۰۸/۰۲، بیانات در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و طلاب نخبه حوزه علمیه قم
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
غنی نژاد: قانون نظم خودجوش هست!😂
💡پس بریم جمع کنیم حکومت ها رو! بعدش هم قائل به بی خدایی بشیم! چون خدا و ۱۲۴ هزار پیغمبر نیاز نیست! نظم خود جوش خودش درست میکنه همه چی رو!😂😂😂
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
درباره ادعای هجوی که غنینژاد درباره مارکسیستی بودن قانون اساسی مطرح و حتی نتونست غیر از بنیصدر کسی از اعضا را نام ببرد و شهیدبهشتی را متهم به چپ بودن کرد و امام را مخالف آنان دانسته بود، جملات زیر را از امام بخوانید:
«می خواهند نگذارند قانون اساسی بر طبق آن طوری که اسلام حکم می کند تصویب شود.
باید حقوقدان های غربی نظر بدهند؟ما می خواهیم قانون اسلامی بنویسیم،از غرب بیایند نظر بدهند؟یا غربیها بیایند نظر بدهند؟ یا غربزده ها بیایند نظر بدهند؟حقوقدان اسلامی ما می خواهیم و این حقوقدانها، اسلام را نمی دانند یعنی چه»(صحیفه امام؛ ج 8، ص 171)
«قانون اساسی و سایر قوانین در این جمهوری باید صد در صد بر اساس اسلام باشد. و اگر یک ماده هم بر خلاف احکام اسلام باشد، تخلف از جمهوری و آرا اکثریت قریب به اتفاق ملت است.» (صحیفه امام، ج 9، ص: 308)
«در این موقع که بحمدالله تعالی قانون اساسی نوشته شد و به تصویب علمای اعلام و روشنفکران رسید، عناصر توطئه گر که با قدم و قلم می خواستند جمهوری اسلامی تصویب نشود و رأی نیاورد، اینک می خواهند به ثمر نرسد. قانون اساسی یکی از ثمرات عظیم، بلکه بزرگتر[ین] ثمرۀ جمهوری اسلامی است، و رأی ندادن به آن به هدر دادن خون شهیدان ماست.»
عزیزان من! امروز که ما در مقابل یک قدرت شیطانی قرار داریم ـ که کشور ما را می خواهند به تباهی بکشند ـ نگذارید اساس جمهوری اسلامی سست شود و دشمنان اسلام دلشاد شوند. از خداوند متعال عظمت اسلام و مسلمین و توفیق همگان را خواستارم. والسلام علیکم و رحمة الله .»
تحریف و دروغ بزرگ غنی نژاد را آگاهانه بشناسید و پاسخ آن را بدانید.
✍سیدامیرحسین حسینی
💡ریشه اختلافات اقتصادی و ریشه مشکلات اقتصادی در همه این چهل سال، همین تقابل لیبرالیسم و تفکر انقلابی بوده و هست.
📌تا حرف از امام و حضرت آقا میزنید، می گویند استدلال نیست!
خداروشکر این مناظره تمحیص تفکرها بود.⚘️
ممنونم از شبکه افق🙏🏻
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
📌حرف آخر من امشب!
⚠️اگر آقای رئیسی که واقعا به عنوان انقلابی قبولش دارم، این مناظره رو دیده باشه و امثال غنی نژاد رو از بدنه کارشناسی بیرون نکنه، باید خیلی تاسف خورد!
⛔️انشاءالله اگر ندیدند، ببینند!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
〽️نشر حداکثری
@jebhetse
⚠️این ته دلم باقی مانده بود که بگویم!
⛔️یقین دارم کسی که به حضرت امام و حضرت آقا توهین و جسارت کند، بعید است که عاقبت به خیر بشود!
@jebhetse
📌مشخص شدن راه واقعی برای سیاست گذار انقلابی!
لیبرال ها خوشحال هستند!
ولی متوجه نیستند که دکتر درخشان نقاب نفاق را امشب از چهره لیبرالیسم برداشت و کاری کرد که تمام حرف هایی که در مورد ضدیّت تفکر لیبرالیسم با تفکر انقلاب اسلامی میگفتیم، از دهان خود لیبرال ها بیرون کشیده شود!😎
حال که نقاب از چهره لیبرالیسم به آشکارا برداشته شد و چهره قبیح آن مشخص شد، سیاست گذار انقلابی راحت تر می تواند لیبرالیسم را به زباله دان تاریخ بیندازد!😉
⚠️امشب برای همه به عیان مشخص شد که لیبرالیسم در انقلاب اسلامی هیچ جایگاهی ندارد!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
💠 چرا پرفسور درخشان میگویند اقتصاد اسلامی را باید در امتداد اندیشه امامین انقلاب جستجو کنیم؟
مهمترین و ریشهایترین سوال در علوم اجتماعی این است که: وضع عادلانه کدام است.
هیچ سوالی ما قبل از این سوال وجود ندارد.
هر کسی هم در علوم اجتماعی حرفی زده در حقیقت در پاسخ به همین سوال بوده است؛ از کانت و جان استوارت میل تا مارکس و هایک و دیگران.
یعنی هر کدام از اندیشمندان بر اساس نظریه عدالت خودشان، به سوالاتی در حوزههای مختلف پاسخ دادهاند.
یکی راه را در دولتی کردن اقتصاد دیده مثل مارکس. یکی راه را در بازار و حذف کامل دولت دیده مثل هایک. یکی هم مثل امام و شهید بهشتی و بزرگان انقلاب گفتند نه شرقی نه غربی!
راه در سپردن همه چیز به "مردم" است.
نه حاکمیت سرمایهداران
نه دولتها
هیچکدام حاکم بر امورات مردم نباید باشند. فلذا در اصل ۴۳ قانون اساسی برخلاف تفکرات مارکسیستی و لیبرالیستی آمده است که ابزار تولید در اختیار "همه مردم" قرار بگیرد، طوری که نه دولت تبدیل به یک بنگاه بزرگ شود نه ثروت در دست سرمایهداران بچرخد.
اتفاقا اگر قرار باشد بگوییم دیدگاه هایک به کدام نزدیکتر است به همین اصل ۴۳ قانون اساسی شبیه است.
چون میگوید دولت و سرمایهداران کنار بروند و خود مردم بر امورات خود حاکم باشند. و عجیب این است که دکتر غنینژاد چنین اصلی را کمونیستی میداند. در حقیقت ایشان نه اسلام را میشناسد نه کمونیسم را و نه حتی نئولیبرالیسم را!
اما قانون اساسی در طول زمان نیاز به شرح و تفسیر مجتهد جامع الشرایط دارد. به ولیّ جامعه که بگوید اکنون به سمت خودکفایی برویم یا نه. به سمت رابطه با آمریکا برویم یا نه. به سمت کوچک کردن دولت برویم یا نه.
اتفاقا اینجا جاییست که اقتصاددان باید سکوت کند. مگر اقتصاددان نمیگوید من حرف ایدئولوژیک ندارم؟! چه شد؟! یکدفعه نمودارها را کنار گذاشتید و یک لیبرال معتقد شدید؟
به علت پیوسته بودن سیاست، اقتصاد، فرهنگ و بقیه مسائل مربوط به حکمرانی امکان ندارد کسی جز ولی جامعه بتواند در راهبردهای کلان اقتصادی جامعه نظر جامع و مانع بدهد طوری که بتوان نام آن را "اسلامی" گذاشت.
یعنی معنا ندارد مسیر حرکت جامعه به سمت ایدهآل اسلامی را یک اقتصاددان لیبرال تعیین کند. این حقیقتا مضحک است که بر اساس نظرات لیبرالها بخواهیم تنظیم امور اقتصادی مسلمین انجام دهیم.
فلذا این نکته بسیار دقیق است که اگر قرار است اقتصاد ما به سمت تحقق عدالت با قرائت اسلامی پیش برود باید نگاه کنیم به فهم امام جامعه از عدالت. وگرنه معاویه هم میگفت من عدالتخواهم! اما حق با علی (ع) بود.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بعد از صحبت های دیشب غنی نژاد لیبرال، این حرف های شهید بهشتی عزیز و مظلوم را بیشتر متوجه می شویم!
#شهید_بهشتی_مظلوم
@jebhetse
✨سیاستهای اصل ۴۴ یك اجتهاد صحیح شرعی بود كه قانون هم اجازه آن را داده است و انشاء الله به بهترین وجه و بدون افراط و تفریط اجرا شود.
🗓۱۳۸۷/۰۶/۰۷، دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر انقلاب
@jebhetse
✨قانون اساسی یکی از مترقیترین قانونهای اساسی دنیاست -قانون اساسی ما - این را توجه داشته باشید. یکی از بهترین قانونهای اساسی است؛ منتها قانون اساسی دو قسمت دارد؛ یک قسمت آنجایی که وظائف حکومت اسلامی، وظائف نظام، هدفها و آرمانهای کلی نظام جمهوری اسلامی، حقوق اساسی ملت و حقوق عمومی، اینها را بیان میکند. در این زمینه قانون اساسی ما حقّاً و انصافاً یکی از بهترین قانونها است و مترقیترین است و آن بخشهایش اگر هم گوشه و کنارش نقصی داشته باشد، واقعاً دست باید بهش نخورد، برای اینکه ما هر کار بکنیم، بهتر از آن را شاید نتوانیم بوجود بیاوریم. علتش هم این است، آن کسانی که نشستهاند این قانون را تدوین کردند، دو خصوصیت در آن جمع به طور جمع وجود داشت؛ یک خصوصیت علم دین بود، آگاهی از دین بود، یک خصوصیت روحیهی انقلابی و آگاهی از ایدههای انقلابی اسلام بود. این مجموعه و این ترکیب، محصول بسیار خوبی را به بار آورده که آن بخش هدفها و آرمانها و وظایف عمومی و حقوق اساسی و اینجور چیزها کلیات قانون اساسی است. اینش هیچ خدشهای و بحثی ندارد...
🗓۱۳۶۸/۰۲/۰۸، بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نمازجمعه
@jebhetse