💡دوستانی که درباره نقد فکری فرهنگستان علوم اسلامی سوال می پرسیدند، یکی از کتاب های مناسب در این موضوع، کتاب «جریان شناسی فکری ایران معاصر» استاد خسروپناه است.
✨ایشان، استاد تمام حکمت اسلامی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مدرس خارج فقه نظام ولایی و سیاسی در حوزه علمیه قم، نویسنده کتابها و مقالات فلسفی و کلامی و فقهی، مدرس علوم اسلامی در دانشگاه ها، دارای اجازه اجتهاد در فقه و اصول، دریافت کننده جایزه بین المللی علوم انسانی اسلامی می باشند.
📚برای تهیه نسخه آنلاین کتاب، می توانید به آدرس زیر مراجعه بفرمایید:
https://taaghche.com/book/98831
@jebhetse
⚜️نماز روزهای یکشنبه ماه ذیالقعده
📍از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده هر کس این نماز را به جا آورد، توبهاش مقبول و گناهانش آمرزیده میشود؛ دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند؛ با ایمان میمیرد و دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود.
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
✨یکی از گزینه های مناسب برای ریاست جمهوری، آیت الله اعرافی می باشد. 💡بعضی از مناصب فعلی و سابق ایشا
💡چرا «آیتالله اعرافی»؟
✨تقویت جایگاه «نهاد دین» براساس گفتمان اصیل انقلاب اسلامی در مناسبات «حکمرانی»، تنها مسیر دستیابی به «تمدن اسلامی»
🔸در این مرحله از نهضت جهانی انقلاب اسلامی و مسیر دستیابی به تمدنی اسلامی، مهمترین و اثرگذارترین رویکرد و اقدام در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی، «حضور فعال نهاد دین و حوزههای علمیه» و روحانیت حاضر در صحنه برای جریانسازی ارزشها و اصول دینی در سطوح و لایههای گوناگون حکمرانی اعم از دانش پشتیبان، اسناد راهبردی، الگوها و مدلهای حکمرانی، قوانین و ساختارهای رسمی، تصمیمات میدانی و... با هدف «اقامه دین» در جامعه و حرکت بهسوی قلههای تمدنی اسلام است.
🔹بر این اساس، لازم است در سطح عالیترین سطوح نظام، اراده تعامل و بهرهمندی از ظرفیتهای حوزه و روحانیت، در کاملترین وجه وجود داشته باشد، در زمان دولت سیزدهم و ریاست جمهوری شهید رئیسی، دریچههایی به سوی حوزه گشوده شد و ارتباطات و تعاملات خوبی بین این دو نهاد شکل گرفت، هرچند در ابتدای راه و در حد اولیّه بود و باور عمیقی از سوی برخی دولتمردان نسبت به ظرفیتها و توان حوزه وجود نداشت و این تعامل با چالشهایی مواجه بود، لکن در ادامه این مسیر، ضروری است که رئیس جمهور بعدی، نقش دین و حوزه و روحانیت را در پیشبرد اهداف انقلاب و تحقق تمدن اسلامی بهخوبی بشناسد و در اینجهت تلاش نماید.
🔸آیتالله اعرافی؛ پرچمدار و پیشگام طراحی و تولید زیرساختهای اساسی ایفای نقش پشتیبانی حوزههای علمیه نسبت به نظام و حکومت و جامعه است، بسیاری از طرحها و برنامهها و تصمیمات مهم خصوصاً تشکیل «ستادهای راهبری» در موضوعات و مؤلفههای اساسی جامعه و حکومت اسلامی، از مهمترین گامهای اساسی در پاسخگو کردن حوزههای علمیه نسبت به نیازهای روز و اساسی جامعه و حکومت و ارتقای نقش و منزلت حوزه از یک نهاد نسبتاً سکولار به یک نهاد انقلابی و پیشرو در جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامی بوده است، قطعاً چنین اندیشه و رویهای در بالاترین سطح مدیریت عالی و اجرائی کشور به توسعه این رویکرد و فراگیری این تعاملات اثرگذار بین دو «نهاد دین» و «نهاد حکمرانی» کشور و در نتیجه تسریع و تسهیل امور در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی منجر خواهد شد.
🔹آیتالله اعرافی سابقه مدیریت کلان کشور را دارا هستند و با مسائل حکومتی نیز بواسط حضور در شورای نگهبان، مجلس خبرگان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای عالی انقلاب فرهنگی و... نیز آشنا هستند.
🔸از ویژگی های بارز ایشان، «نگاه و اندیشه تمدنی»، «جامعنگری و نظام اندیشه در معارف اسلامی و تفقه در موضوعات مختلف از جمله فقه حکومتی» می باشد.
🔹توانمندیهای آیتالله اعرافی در عرصههای گوناگون فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و حتی در عرصه صنعت و تکنولوژیهای نوین و تجربیات ایشان در سطح کلان نظام بایستی در جای خود تبیین گردد.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
#انتخابات
@jebhetse
هدایت شده از عبدالله محمدی
📌فرصت سوزی نکنیم!
لئن شکرتم لازیدنّکم و لئن کفرتم انّ عذابی لشدید.
❇️هفته گذشته ایران اسلامی شاهد انقلابی در جانها و اراده ها بود. انقلابی که برخی از جنبه های آن حتی در تشییع سردار سلیمانی نیز دیده نشده بود. بعثتی که خون شهید خدمت در جامعه ایجاد کرده است، با سالها کار فرهنگی و رسانه ای ایجاد نمیشد. شور و حال تشییع چند میلیونی آنهم برای یک شخصیت سیاسی که در رأس کار بوده و طبیعتاً در مظان انتقادات رایج و حتی اتهامات مغرضانه قرار داشته است، نظیری ندارد.
❇️حزن فراگیر ملت، جوشیدن چشمه عواطف و احساسات انقلابی، اقبال مجدد به شعارهای اصیل انقلاب، توجه ویژه عرصه بین الملل به ایران؛ حال و هوای سال 57 را احیا کرده است. این فرصت عظیم که جز با سنن الهی تبیین پذیر نیست، اگر به درستی بهره برداری شود، مسیر رشد کشور به اندازه چندین سال سرعت می یابد و اما اگر قدرشناسی نشود...یکی از شگردهای شیطان آن است که مومنان را سرگرم امور نیک میکند تا از وظایف اصلی غافل شوند یا حداقل با تأخیر و جدیت کمتری به آن اقدام کنند.
✳️در روزهای اخیر شماری از همراهان جبهه انقلاب، به جای پرورش دادن ابعاد این رویداد قدسی، درگیر مسائل فرعی چون گمانه زنی درباره کاندیداهای احتمالی جریانهای مختلف شده اند. جبهه باطل مجبور است با اتفاقات ساختگی هیجانی در جامعه راه اندازد و ذهن ها را به سوی خود جلب کند، اما ما نابلدان نسبت به این نعمت عظیم الهی ناسپاسیم و با دست خودمان آتشفشان را خاموش میکنیم. دشمنان گفتمان انقلاب به دنبال آن هستند هرچه سریعتر این حرارت که هم بعد عاطفی دارد و هم معرفتی؛ سرد شده و روزمرگی بر اذهان حاکم شود تا بتوانند برای معرفی چهره های لیبرال آماده سازند. متأسفانه برخی از همراهان ندانسته به قصد خدمت به جبهه انقلاب، زمینه را برای جریان مقابل فراهم میکنند.
✳️اگر نتوانستیم از ظرفیت معنوی تشییع سردار سلیمانی استفاده کنیم، با هوشیاری بهنگام فعلی، خسارت قبلی را نیز جبران کنیم.
👤عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
https://eitaa.com/abmohammadi
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️انتخابات و هبوط 💡پیرامون انتخابات ریاست جمهوری ١۴۰٣ 🎙استاد عابدینی 🗓شنبه ۵ خرداد ١۴۰٣ @jebh
⚜️این بحث استاد عابدینی بسیار مهم و ضروری برای انتخابات است.
هدایت شده از استاد عابدینی
36.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری | شهید انتخاب شده است
🔖 تاثیرگذاری شهید قطعی است اما قابلیت بهره مندی از تدبیر شهید بسته به زنده و ادامه دار بودن خط شهدا در جامعه است.
هرچه یاد و نام شهید در جامعه زنده تر، و دنباله روی از شهید در جامعه شعار بشود قابلیت بهره مندی ایجاد میشود.
در این صورت است که میتوان از ظرفیت شهید در جامعه استفاده کرد.
🎥 برشی از درس شرح تفسیر المیزان جلسه 941
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
📍ارائه مختصری از کتاب "بسیج مردمی در اقتصاد" 💡تبیین چیستی، راهکارها و الزامات مشارکت عمومی مردم در
✨به لطف خدا، مجوز کتاب «بسیج مردمی در اقتصاد» صادر شد.
🔔انشاءالله در آینده ای نزدیک، نسخه الکترونیکی کتاب در بسترهای فروش اینترنتی قرار می گیرد.
📚تلاش مان این است که برای چاپ نسخه کاغذی، کمک مالی جذب کنیم ولی تاکنون موفقیتی حاصل نشد.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
✨یکی از گزینه های مناسب برای ریاست جمهوری، آیت الله اعرافی می باشد. 💡بعضی از مناصب فعلی و سابق ایشا
✨کمی با آیت الله اعرافی آشنا بشویم (۱)
🔸آیتالله اعرافی به سال ۱۳۳۸ در شهر میبد در استان یزد و در خانهای دیده به جهان گشود که مأوی دینداران و امید ستمدیدگان در دوران ستمشاهی بود پدرش آیتالله محمدابراهیم اعرافی(ره) از علمای زاهد، شجاع و مردمداری بود که نقشی محوری در احیاء ارزشهای اسلامی و شعائر الهی در منطقه و سد محکم در برابر فرهنگ ستیزی و بیعدالتی رژیم پهلوی به شمار میرفت.
🔹آیت الله اعرافی پس از گذراندن روخوانی قرآن کریم، ادبیات و احکام اولیه در دوران کودکی نزد پدر و اساتید دیگر، در سال ۱۳۴۹ به قم هجرت کرد و دروس کلاسیک را پی گرفت و به سال ۱۳۵۰ دروس حوزه را آغاز، با ذوق و ذکاوت ذاتی و تلاش و کوشش تحسین برانگیز به سرعت دروس مقدماتی و دوره سطح حوزه را به پایان برد، به گونهای که در سال ۱۳۵۶ در درس خارج فقه و اصول بزرگان حوزه حاضر شد آیت الله اعرافی از آن دسته از شخصیتهای دینی و علمی است که مکتب اساتید بسیاری را در رشته های گوناگون درک و از محضر هر یک از آنان خوشه چینی کرده است.
🔸او که در درس خارج فقه و اصول، شاگرد اساتیدی چون آیت الله العظمی حاج شیخ مرتضی حائری(ره)، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)، آیتالله العظمی وحید خراسانی(دامت برکاته) و آیتالله العظمی جواد تبریزی(ره) بود، در درس تفسیر قرآن آیت الله میرزا علی مشکینی(ره) و هیئت علامه حسن زاده آملی(حفظه الله) شرکت جست و کتابهای فلسفتنا و اقتصادنا شهید صدر(ره) را نزد آیتالله سیدکاظم حائری(حفظه الله) فراگرفت.
🔹او که طی سالهای تحصیل از شرکت در دروس فلسفی بازنماند، اسفار اربعه، برهان شفا، فصوص الحکم و تمهید القواعد را نزد آیتالله جوادی آملی(دامت برکاته) و بخشی از اسفار را نزد آیتالله شهید مطهری(ره) آموخت و از علامه مصباح یزدی(ره) در مباحث فلسفه بهره برد.
https://arafi.ir/index.php/cv
@jebhetse
346.2K
🎙سخنان آیتالله سبحانی درباره احوالات خود این چند روز گذشته/ قبل از شروع درس خارج - ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
#رئیسی
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 آقای رئیسی، سرمایه اجتماعی کشور را در چشم دنیا آورد
✏️ رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی: قوّت اصلی نظام از ناحیهی علاقهی مردم است. سرمایهی اجتماعی از این بالاتر؟ این اجتماع، این گریه، این اندوه عمومی، نه فقط در تهران، [بلکه] در کلّ کشور؛ سرمایهی اجتماعی از این بالاتر؟ چه کسی این [کار] را کرد؟ چه کسی این را در چشم دنیا آورد؟ آقای رئیسی؛ ایشان کرد این کار را. اینها خیلی مهم است.
✏️ خدای متعال دوست داشت این مرد را و درگذشتِ او را اینجور بابرکت قرار داد، مبارک قرار داد.
☝ برشی از نماهنگ "خداوند ابراهیم را دوست داشت"؛ بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی
📥 مشاهده نسخه کامل نماهنگ در سایت | آپارات