11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کسب درآمد از ویدیوهای نتایج جعلی انتخابات در یوتیوب
🔹یوتیوب از حذف چندین ویدیو زنده خبر داد که سعی داشتند نتایج جعلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را پخش کنند.
🔹یوتیوب میگوید ویدیوهای یادشده نتایج جعلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به هزاران مخاطب نمایش دادند. به گفته این پلتفرم، برخی از ویدیوها تبلیغات داشته و این یعنی تولیدکنندگان آنها موفق به کسب درآمد شدهاند.
🔹سخنگوی یوتیوب در این رابطه گفت: «پس از بررسی دقیق، لایواستریمهایی که قوانین را نقض میکنند حذف میکنیم. ما انتشار ویدیوهای اسپم، فریبکارانه و کلاهبرداری را ممنوع کردهایم و به نظارت بر محتواهای مربوط به انتخابات، پس از برگزاری آن ادامه میدهیم.»
🔹تعدادی از ویدیوهای جعلی به کانالهای بیربط مثل موزیک تعلق داشتهاند.
🔹تصاویر نشان میدهند کانالها چند صدهزار دنبالکننده و یکی از آنها به نام Wicked Sounds بیش از 1 میلیون 400 هزار دنبالکننده داشته است.
🔹بر اساس این گزارش، ویدیوهای جعلی پس از جستجوی عبارات کلیدی در قسمت سرچ یوتیوب به کاربران نمایش داده شدهاند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
.
🔘 خشم و عصبانیت در توییتر
این یادداشت در مردم سالاری منتشر شده است.
⛔️ بررسی سیصد میلیون توییت منتشرشده در یک سال گذشته از سوی کاربران فارسی زبان بیش از هشتاد درصد عصبانیت و خشم است.
⛔️ هر چند امید و شادی با سهم حدودا ده درصدی در رتبه بعدی در توییت ها قرار دارند اما در حقیقت توییتر در این یک سال بستری عصبانی و تند بوده است.
⛔️با نگاهی به محتواهای منتشر شده می توان فهمید که این عصبانیت در دو موضوع است:
1⃣ اینکه رویکرد کلی توییتر در تمام جهان رویکردی انتقادی ، صریح و بدون روتوش است از این رو تا حدودی طبیعی است که محتواهای منتشر شده در این بستر نقادانه و با نگاه موشکافانه باشد و تا حدودی به موضوعات رادیکال نگاه کند.
2⃣ موضوعات اقتصاد و سیاست فضای عمومی کشور را در گیر هیجانات زیادی کرده است که این هیجانات به صورت بزرگ نمایی شده در توییتر بازتاب داشته است که این بزرگ نمایی قدری به نگاه انتقادی توییتریست ها بر میگردد و قدری هم به فعالیت های سازمانی حاکم بر توییتر.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️فـومـو؛ طاعون مدرن
🔹به دنیای «ترس از دست دادن» یا «فومو» خوش آمدید. آخرین اختلال فرهنگیای که بیسروصدا آرامش ذهن ما را تحلیل میبرد.
🔹فومو، زاده پیشرفت تکنولوژیک و گسترش اطلاعات است و به احساس از دست دادن چیزی مهیجتر، مهمتر و جالبتر گفته میشود که در جایی دیگر در جریان است.
🔹نگرانی برای ازدستدادن خبرها در روزگار شبکههای اجتماعی چنان بالا گرفته است که حالا نامی برای خودش دارد: فومو یا «ترس ازدستدادن».
🔹همه میدانیم اسباب پریشانخاطری است اگر دیگران در حال لذتبردن از تجربهای ارزشمندتر باشند و ما جزئی از آن نباشیم. بر اساس یک مطالعۀ جدید، ۵۶ درصد از کسانی که از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، از این طاعون مدرن رنج میبرند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
دانلود اپلیکیشن 👇
cafebazaar.ir/app/ir.jebreil
🚦 #خطای_دید
🔸وقتی حتی نمیتوانیم به چشمان خودمان اعتماد کنیم، چطور به اخبار، تصاویر و کلیپ های فضای مجازی اعتماد می کنیم؟!
📍#نگاه_انتقادی_به_رسانه_ها
▫️گویهای موجود در تصویر همگی یکرنگ هستند!
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️ تلگرام هنوز نفس میکشد
با گذشت بیش از ۲ سال و نیم از فیلتر تلگرام، آیا مردم همچنان از تلگرام استفاده میکنند؟ برای پاسخ به این سؤال رجوع به کلاندادهها و دادهکاوی تلگرام، روش مفیدی برای فهم سازوکار حاکم بر آن است.
🔸چرا استفاده از تلگرام در مهرماه افزایش یافته است؟
🔸بازدید کانالهای خبری از ابتدای سال چگونه بوده است؟
🔸کدام مطالب در ماه مهر بیشترین بازدید را در تلگرام داشته است؟
🔸وضعیت کانالهای سیاسی در تلگرام چگونه است؟
🔸آیا کانالهای تلگرامی مخالفان جمهوری اسلامی کاربران بیشتری را جذب کردهاند؟
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
دانلود اپلیکیشن 👇
cafebazaar.ir/app/ir.jebreil۰
🔻 کودکان #آنلاین، والدین #آفلاین
🔹پسر نوح با بدان بنشست، پسر من رفیق اینستا شد
🔹بازی برای کودکان یا بازی با آینده کودکان!
🔹شبا که ما میخوابیم دخترمون بیداره!
🔸با حضور اساتید کشوری
🔸ثبت نام فقط با ۵۰ هزارتومان👇
https://jebreil1.ir/tbs/
https://jebreil1.ir/tbs/
🔹تخفیف ویژه برای والدین و معلمین
🔸پاسخگویی به سوالات @jebreil8
🔹دوره به صورت مجازی و آنلاین می باشد
🔸بنیاد راهبری فضای مجازی جبرئیل
📱https://t.me/jebreil1
♦️شبکهای از پهپادها اینترنت 5G ارائه میکنند
🔹دو شرکت انگلیسی تصمیم دارند با شبکه ای از پهپادها که در لایه استراتوسفر جو قرار می گیرند اینترنت ۵G را برای کشورهای در حال توسعه فراهم کنند.
🔹دو شرکت SPL و Cambridge Consultants تصمیم دارند ناوگانی از این آنتن ها را در ارتفاع ۶۵ هزار و ۶۱۷ فوتی زمین قرار دهند. هر کدام از آنتن ها می توانند ۴۸۰ اشعه قابل هدایت اینترنت را به منطقه ای مشخص بتابانند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️بازداشت موموهای خطرناک ایرانی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا:
🔹مومو یک چالش مشخص نیست. بلکه فضای شیطنتها و آزار و اذیت گروههای همسال است.
🔹پلیس فتا بر اساس گزارشهای مردم در این مورد خاص یعنی مومو که سطح پراکندگی و انتشارش در جامعه زیاد شده و رعب و وحشت را برای افراد ایجاد کرده بود وارد عمل شد.
🔹بررسیهای پلیس فتا نشان داد که تمام این پیامها مزاحمت بوده است. عدهای با اکانتهای ایرانی با انگیزه آزار و اذیت پیامهایی را منتشر کردهاند. این اتفاق در حوزه مزاحمتهای رایجی است.
🔹مزاحمتهایی که در فضای مجازی اتفاق میافتاده و حالا تحت عنوان فضایی با عنوان مومو مطرح شده است./شهروند
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
دانلود اپلیکیشن 👇
cafebazaar.ir/app/ir.jebreil
✅ علل گرایش جوانان به شبکه های اجتماعی
🔸تازگی، جذابیت و همچنین قابلیت های شبکه های اجتماعی باعث شده تا امروره مخاطب از آن حالت منفعل بودن خارج و خود را موجودی فعال در بین میلیون ها فرد فعال دیگر ببیند.
🔻افراد به دلایل زیر به سمت استفاده از شبکههای اجتماعی مجازی گرایش پیدا میکنند؛
1️⃣ نوجویی و هیجانخواهی؛
شبکههای اجتماعی مجازی پدیدهای نوظهور هستند که قابلیتهای پرهیجانی را به کاربران خود میدهد مانند آشنایی با برنامههای جدید، طرح موضوعهای شگفتانگیز و پرتحرک، خلق صحنههای اعجابآور، ارائهی اطلاعات جدید و… در نتیجه افرادی که از هیجانخواهی بالایی برخوردارند، برای ارضای این نیاز خود به سمت شبکههای اجتماعی میروند.
2️⃣ میل به محبوبیت و خودشیفتگی؛
پژوهشها نشان میدهد شبکههای اجتماعی بهشت افرادی است که دچار اختلال شخصیت خودشیفتگی هستند یا حداقل میل زیاد به محبوبیت دارند؛ زیرا آنها میتوانند بدون داشتن روابط دوستانه واقعی، تعداد زیادی #رابطه_موهوم و تخیلی برای خود دستوپا کنند؛ بنابراین شبکههای اجتماعی مجازی #توهم_محبوییت را صرفاً براساس کمیت تعداد دوستان برای فرد به وجود میآورد.
3️⃣ حفظ ارتباط با دیگران در عین تنهایی؛
برخی افراد به دلیل ویژگیهای شخصیتی و تغییرات سبک زندگی، ترجیح میدهند در عین تنهایی و داشتن زندگی خصوصی، با جهان پیرامون خود ارتباطات گستردهای نیز برقرار کنند. شبکههای اجتماعی مجازی به بهترین حالت ممکن این نیاز را برآورده میکنند.
4️⃣ میل برای فرار از محرکهای تنشآور؛
برخی کاربران شبکه اجتماعی برای رهایی از تنش روزمره و ایجاد فراغت، به سمت این فضا میروند. شبکههای اجتماعی مجازی نیز میتوانند اوقات خوشی را برای آنان فراهم کنند تا فرد بتواند نگرانی و تنشهای خود را با دوستان خود مطرح و در نهایت بهگونهای از طرف آنان حمایت اجتماعی دریافت کنند.
5️⃣ باورهای غیرمنطقی و غیرسازشی:
باورها و افکار غیرمنطقی و نادرست میتواند زمینه استفاده مفرط از شبکههای اجتماعی را ایجاد کند؛ از جمله این باورها میتوان به این موارد اشاره کرد: «فقط فرد در شبکههای اجتماعی برای خود کسی است و در آنجا قابل احترام است»؛ «هیچکس در بیرون از این شبکههای اجتماعی مجازی از من خوشش نمیآید»؛ «شبکههای اجتماعی تنها جایی است که واقعاً میشود مردم را شناخت»؛ «هر کسی به نوعی عضو این شبکههاست.»
6️⃣ ارضای نیازهای روانی؛
افراد از آن رو شیفته یک فرد یا فعالیتی خاص میشوند که نیازی را در آنها ارضا کند. طبق این نظریه افراد با گرایش به شبکههای اجتماعی تا حدی نیازهای خود را برآورده میکنند. مثلاً افراد با کاوش در ابعاد فنی شبکههای اجتماعی مجازی، توانایی بالقوهی ذهنی خود را ابراز میکنند، یا با ابعاد مختلف شخصیت خود که پیش از این پنهان بود، آشنا میشوند، عقاید و نیازهای هنری خود را بیان و به اطلاعات موردنیاز خود دسترسی پیدا میکنند و… از سویی شبکههای اجتماعی محملی برای گریز از واقعیت و وسیلهای برای ارضای نیازهای روانی است.
7️⃣ ایجاد حس پیشرفت و غرور؛
حضور در شبکههای اجتماعی مجازی و کار با اینترنت، هر روز تجربهی جدیدی را در اختیار کاربران قرار داده که در درجهی اول احساس فعال بودن و در درجهی دوم حس غرور و عزت نفس را در افراد تقویت که در ادامه فرد به مرور احساس میکند حضوردر این فضا به او قدرت میدهد.
8️⃣ اضطراب اجتماعی؛
در بسیاری از تحقیقات روانشناسی بر ارتباط بین اضطراب اجتماعی، هراس اجتماعی و کمرویی با گرایش به استفاده از اینترنت رابطهی مثبت یافتهاند. در واقع مطالعات حاکی از آن است که افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی در هنگام ارتباط آنلاین احساس راحتی و خودافشایی بیشتری میکنند. این افراد تعامل آنلاین را برای حفظ گمنامی و دوری از شرکت در تعاملاتی که ترس از ارزیابی دیگران به وسیله مشاهده وجود دارد، راحتتر یافتهاند.
9️⃣ اعتیاد اینترنتی؛
استفاده مکرر و زیاد از اینترنت دچار اعتیاد اینترنتی میشود، که در ادامه، اعتیاد اینترنتی و حالات روانشناختی محتمل بر آن نیز، به نوبهی خود، باعث گرایش بیشتر افراد به سمت شبکههای اجتماعی میشود. درواقع، قطع بودن یا عدم دسترسی به اینترنت باعث ایجاد حالات افسردگی و اضطراب میشود و این افراد برای رهایی از این حالات ناخوشایند دوباره به سمت استفاده از شبکههای اجتماعی میروند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
💡توییتر بعد از کاهش قدرت سیاسی #ترامپ نسبت به توییت های او واکنش نشان داد!!!
#ترامپ به توییت زدن های نامتعارف و هجو معروف است و بارها توییت های نامربوط و مخرب ارسال کرده ...
حال که در دمادم انتخابات شانس او برای پیروزی کم شده توییتر ، توییت های #ترامپ را برجسب می زند کاری که پیش تر از این باید انجام می داد ..
از رسانه های جدید انتظار نمی روند اینگونه و مانند رسانه های سنتی #رسانه_ی_وابسته به قدرت باشند .. اما ... گویا هنوز تا تحقق #رسانه_های_آزاد راه زیاد است.
#پژوهش_رسانه
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
اگر آرای الکترال ترامپ و بایدن مساوی شود، چه میشود؟!
🔰 در حالی که ترامپ و بایدن در رقابتی شانه به شانه تلاش میکنند، رای ایالتهای باقیمانده را در سبد انتخاباتی خود بریزند، این احتمال وجود دارد که در "رویدادی نادر" هیچ یک از آنها نتوانند به عدد ۲۷۰ الکترال دست یابند.
♻️ نامزدی پیروز انتخابات شناخته میشود که بتواند حداقل ۲۷۰ رای الکترال (یعنی نصف به علاوه یکِ آرای کالج انتخاباتی) را از آن خود کند.
بایدن تا این لحظه ۲۵۳ رای قطعی را در سبد خود دارد و ترامپ نیز از روز گذشته در عدد ۲۱۴ ثابت مانده است.
♻️ چنانچه بایدن در ایالت جورجیا با ۱۶ رای الکترال پیروز شود و ترامپ نیز در پنسلیوانیا (۲۰ رای الکترال)، کارولینای شمالی (۱۵ رای الکترال)، نوادا (۶ رای الکترال)، آلاسکا (۳ رای الکترال) و آریزونا (۱۱ رای الکترال) حائز اکثریت آرا شود، تعداد آرای الکترال هر دو نامزد در عدد ۲۶۹ برابر میشود.
در این صورت، سرنوشت انتخابات در دستان کنگره قرار میگیرد؛ به این معنا که رئیسجمهور جدید را مجلس نمایندگان و معاون او را مجلس سنا انتخاب خواهد کرد.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1