تربیت فرزندان از سوی رسانه یا والدین!؟
با استفاده بی رویه از تلویزیون، موبایل و فضای مجازی امروز خانوادهها بچه ها را دو دستی تقدیم رسانهها کردهاند به طوری که میتوان گفت که دیگر ابزار تربیتی خانوادهها والدین نیستند و در این نقطه رسانهها هستند که نقش والدین را در زمینه اجتماعی، روانی و دیگر بخشها برعهده گرفتهاند.
#سواد_رسانه_ای
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️فناوری «تایپ مودبانه» از راه رسید/ کلمات اهانت آمیز تار می شوند
🔸یک شرکت فنلاندی با استفاده از هوش مصنوعی فونتی را توسعه داده که با قلدری سایبری مقابله و کلمات تحقیر آمیز در متن را تار میکند.
🔹قلدری سایبری به مشکل فزاینده در عصر اینترنت تبدیل شده است. در همین راستا «تیتووری»(TietiEVRY)، شرکت فناوری فنلاندی امیدوار است تا با ارائه فونتی که بی ادبی را در نرم افزار ادیت متن، می پوشاند، این مشکل را حل کند. به طور دقیق تر این فونت در نرم افزارهای ورد و اوت لوک کلمات را تار می کند.
این فناوری «تایپ مودبانه»(The Polite Type) نام دارد و اصطلاحات اهانت آمیز را ردیابی و کلمات دیگری را جایگزین واژههای تحقیرآمیز کند.
🔸به عنوان مثال جمله « تو احمق هستی» با استفاده از این فناوری به «تو ساده لوح هستی» و جمله «من از تو متنفرم» به « من با تو مخالفم» تبدیل می شود.
🔹اصطلاحات تحقیرآمیزی که به نژاد، جنسیت و قومیت مرتبط هستند با کلماتی ساده که نشان دهنده یک گروه هستند، جایگزین می شوند.
«تیتووری» ادعا مکند این نخستین فونتی است که قابلیت تار کردن را به عنوان ابزاری برای سانسور نفرت پراکنی استفاده کرده است.
🔸کیا هارینگ سخنگوی این شرکت میگوید: می خواهیم قلدرها درباره کلماتی که به کار می برند و معنای آنها، دوباره فکر کنند. قلدری به خصوص به کودکان و نوجوانان آسیب می رساند.
فناوری «تایپ مودبانه» به طور رایگان قابل دانلود است و با بیشتر برنامههای فراوری کلمات همخوانی دارد. همچنین این فناوری در صورت آفلاین بودن کاربر نیز فعال است.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قابلیت Screen Sharing به تلگرام میآید
🔹تلگرام در حال کار روی قابلیت Screen Sharing است که به کاربر اجازه میدهد صفحه کامپیوتر خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارد
🔹این قابلیت کاربردهایی مثل عیبیابی مشکلات ساده یا نمایش یک پرزنتیشن پاورپوینت در یک تماس تصویری گروهی دارد.
🔹این قابلیت هنوز در مرحله ازمایشی است.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️تکنیک های عملیات روانی استفاده شده توسط تیم رسانه ای اموی:
۱-برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، واژه های مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آن ها به آحاد یا نهاد های مختلف نسبت می دهند گاهی هدف از این عملکرد آن است که ایده، فکر یا گروهی محکوم شوند
۲-انتقال:
یعنی انتقال اقتدار،حرمت و منزلت امری مورد احترام،به چیزی دیگر برای مطلوب جلوه دادن آن.
با استفاده از نمادهای مذهبی و یا ملی و انتساب به جریان هایی که مورد احترام توده های عمومی مردم قرار گیرند با ابزارهای چون طنز،کاریکاتور داستان کوتاه شعر و موسیقی و...
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
این روزها شاهد اتفاقات عجیب در حوزه تبلیغات شهری هستیم! عجیب ترین آن استفاده از متن شعر رپ (تکست) «تابستان کوتاهه» گروه زیر زمینی ... بر روی تابلو های تبلیغاتی در تهران هستیم. استفاده از شعر و جملات ریتمیک در تبلیغات از تکنیک های قدیمی در این حوزه است که دنبال اثر گذاری عمیق بر روی مخاطب است تا برند را در ذهن مخاطب ماندگار کند.
اما استفاده از متن شعری سراسر ابتذال با محتوا اروتیک برای تبلیغات شهری، نشان از سطح کیفیت و نظارت نهاد های متولی این حوزه است.
پینوشت: اینجا بحث بر سر گروه موسیقی و سبک موسیقی نیست! اصل بحث بر سر استفاده از محتوا شعری مبتذل در تبلیغات شهری است!
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔸کدام نمایندگان موافق محدودسازی شبکههای اجتماعی، در توییتر فعالیت دارند؟
طرح مجلس برای محدودیت اینترنت
در تازهترین طرحها برای نظارت، کنترل و محدود کردن اینترنت در کشور، مجلس طرحی را با امضای ۴۰ نفر با عنوان «طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» به جریان انداخته که یکی از سختگیرانهترین طرحها در زمینه سیاستهای اینترنتی در کشور است.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
♦️عدم توجه به فضای مجازی موجب شد از منظر آموزشی عقب بمانیم
محمد حیدرپور جامعهشناس و مدرس دانشگاه تهران در #دیدگاه_نخبگانی و یادداشت اختصاصی برای خبرفوری نوشت:
🔹عدم توجه به فضای مجازی بعنوان بستری برای انتقال بسیاری از مفاهیم آموزشی، موجب شد از منظر آموزشی عقب بمانیم.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
تجربههای خلاقانه برای تربیت حسینی کودکان و برپایی هئیتهای خانگی🏴
کتاب "پرچمدار کوچک من" را میتوان جزو اولین کتابها در حوزه تجربهنگاری سبک زندگی ایرانی اسلامی عنوان کرد، تلاشهایی مادرانه را روایت میکند که در موقعیتهای متفاوت، به دنبال یک هدف مشترک بودهاند: تعامل با کودک و پیوند دادن فرزندانشان به سیدالشهدا(ع) و...
پیوند تجربههای مادرانه با یادداشتهای کارشناسان در موضوع تربیت حسینی و ارائه ایدههای کاردستی، مداحی و متنهای گفتوگوی کوتاه پدر و مادر با فرزند با هدف انتقال هدف عاشورا، مزیت این کتاب میباشد.
👌در این روزهای کرونایی که لزوم برپایی عزاداری در خانه دوچندان شده، مطالعه کتاب را از دست ندهید.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1