#سواد_رسانهای
سهم موبایلها از کل زمان صرف شده در اینترنت
@jebreil1
#سواد_رسانهای
🕰زمانی که شهروندان کشورهای مختلف در هر روز در فیسبوک میگذرانند...
📌به ایران دقت کنید...
@jebreil1
⭕️#عناصر_ارتباط
🔶عناصر شش گانه ارتباطات عبارتند از:
۱- فرستنده (مولف)
۲- پیام (محتوا)
۳- مجرای ارتباطی (رسانه یا بستر انتقال پیام)
۴- گیرنده (مخاطب)
۵- رمزگان(برای مثال حروف الفبا نوعی رمزگان است که به صورت قراردادی از آن ها برای کدگذاری مفاهیم و معنا استفاده می کنیم)
۶- بافت (فرهنگی که پیام در بستر آن در حال انتقال است. اینکه پیام در چه بافت فرهنگی منتشر می شود در معنا و مفهومی که از آن برداشت می شود به شدت موثر است)
#عناصر_ارتباط
@jebreil1
#رژیم_رسانه_ای یکی از اصول حتمی در استفادهی مطلوب از رسانه هاست.
@jebreil1
#سواد_رسانهای
#فضای_مجازی
🔐جاسوسی سایبری
🔎علیرغم پیشرفت های گوناگون و خیره كنندهای كه در ابزار و ادوات جاسوسی بدست آمده، سرویسهای اطلاعاتی بر این باورند كه نیروی انسانی مطمئن ترین و كارآمدترین سرمایه برای دستیابی به اطلاعات پنهان میباشد.
لذا به حیلههای گوناگون سعی در نزدیك شدن به عامه مردم هستند.
🛡با توجه با اینکه میزان نحوه بهکارگیری فنآوریهای ارتباطی از جمله شبکههای اجتماعی موبایلی دربین مردم بیشتر میباشد، از این رو خروج اطلاعات شخصی کاربران در شبکههای اجتماعی به بیرون از کشور و فراهم شدن امکان جاسوسی از جمله مخاطرات مهم این شبکههای پیام رسان در کشور می باشد.
📌لذا در جهت پیشگیری از خطرات فضای مجازی باید کاربران شبکههای اجتماعی دانش اینترنتی خود را افزایش داده و با آگاهی کامل از این فضا استفاده کنند.
@jebreil1
🧠هوش مصنوعی چیست؟؟
برای هوش مصنوعی تا به حال ۴ تعریف ارائه شده است و هر یک از این تعاریف بیان گر جهت گیری مختلف است.
۱. ماشینی هوشمند که بتواند مثل انسان تفکر کند.
۲. ماشینی هوشمند که بتواند تفکر «عقلانی» داشته باشد.
۳. ماشینی هوشمند، که نه فقط تفکر کند، بلکه مثل انسان عمل کند.
۴. ماشینی هوشمند که هم مثل انسان عمل کند و هم تفکر عقلانی داشته باشد.
@jebreil1
🚩اضافه بار اطلاعاتی
امروزه با حجم وسیعی از اطلاعات گوناگون در رسانه ها مواجه هستیم که بدون دسته بندی خاصی و درهم به مخاطبان منتقل می شود. به ویژه از طریق #شبکه_های_اجتماعی که سرشار است از محتواهای غیر ضروری و سطحی که هیچ کمکی در تحلیل و درک درست مسائل به مخاطب نمی دهد.
✔️تحلیل درست و جامع مستلزم مطالعه ی دقیق و عمیق، صرف زمان و دوری از سوگیری های احتمالی است.
🔻اما کسانی که غرق در استفاده از شبکه های اجتماعی هستند و #رژیم_رسانه_ای درستی در انتخاب منابع مطالعاتی خود ندارند، به تدریج قدرت تفکر عمیق و انتقادی را از دست می دهند و تبدیل به مخاطبانی می شوند که به راحتی و با شواهد و استدلال های سطحی چیزی را می پذیرند و فرآیند copy -paste هرگونه محتوایی را به طور مداوم در #فضای_مجازی تکرار می کنند.
#اضافه_بار_اطلاعاتی
@jebreil1
📒 #تکنیک_های_اقناع
#گواهی_دادن
📲پیام های رسانه ای اغلب کسانی را نشان می دهند که درباره یک محصول، ایده، عقیده، قانون و یا هر چیز دیگری نظر می دهند و آن را تایید و گاهی هم رد می کنند.
🔹 افرادی که در این تکنیک مورد استفاده قرار می گیرند گاهی چهره ها هستند و گاهی هم نخبگان و یا مردم عادی.
📎بطور مثال وقتی یک برنامه خبری تلویزیون سراغ مردم عادی می رود تا نظرشان را راجع به یک برنامه تلویزیونی بپرسد، در بسیاری از مواقع می خواهد نظر خودش را از زبان آن ها به شما منتقل کند تا مورد پذیرش بیشتری قرار بگیرد.
@jebreil1
بنیاد فضای مجازی جبرئیل
🧠هوش مصنوعی چیست؟؟ برای هوش مصنوعی تا به حال ۴ تعریف ارائه شده است و هر یک از این تعاریف بیان گر جهت
⬅️در میان این تعاریف، تعریف چهارم مورد اجماع و مقبول همه دانشمندان است، زیرا «علوم شناختی» ثابت کرده است که انسان در برخی موارد به صورت عقلانی عمل نمی کند.
🛑 مثلاً دریک تحقیق از شهروندان تهرانی پرسیده شده بود که آیا طبق یک الگوریتم اقتصادی حاضر هستید میزان سود شما در بلند مدت به حداکثر برسد، اما تا آن زمان از برخی منافع کوتاه مدت صرف نظر کنید؟
〽️ اکثر مصاحبه شونده ها پاسخ منفی داده بودند و منافع کوتاه مدت را بر منافع بلند مدت ترجیح داده بودند.
⁉️فرق هوش مصنوعی با علوم شناختی در این است که علوم شناختی می خواهد بداند که انسان واقعاً چگونه رفتار می کند و به این نتیجه رسیده است که انسان در برخی موارد به صورت عقلانی عمل نمی کند.
✔ اما هوش مصنوعی به دنبال ایناست که انسان رفتار عقلانی داشته باشد ، استدلال منطقی داشته باشد و احتمالات را هم در نظر بگیرد . تولد «علم سایبرنتیک» در سال ۱۹۴۸ را باید نقطه آغارین پیدایش هوش مصنوعی قلمداد کرد .
🔖در سال ۱۹۸۰ صنعت هوش مصنوعی آغاز شد و صنایع هوشمند به بازار آمد و بالاخره در سال ۱۹۸۷ هوش مصنوعی به عنوان یک علم معرفی شد.
@jebreil1
#اضطراب_اطلاعاتی
حس سرخوردگی حاصل از احساس گناه به واسطه با خبر نبودن یا دیر با خبر شدن از اخبار شبکه های اجتماعی، نوعی اضطراب اطلاعاتی است. بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی اذعان می دارند زمانی که در شبکه حضور ندارند، نیز به اتفاقات شبکه و آنچه در آن در حال به وقوع پیوستن است فکر می کنند و همواره در اضطراب ناشی از با خبر نبودن از وقایع قرار دارند!! 👇
@jebreil1
📡عادتهای درست استفاده از فضای مجازی را به کودکان بیاموزیم.
#قسمت_دوم
2️⃣ هر صفحه و یا مطلبی را در صفحه مجازی باز نکنید و نخوانید
🚫 لازم نیست به همه پیامها و مطالبی که به اشتراک گذاشته میشود، توجهکنید. اگر بخواهید همه پیامها را بخوانید، زمان بسیار زیادی از شما گرفته میشود.
♨️ این نکته مهم را باید حتما به فرزندان خود بیاموزیم چون علاوه بر اینکه ممکن است طعمه افراد سودجو شوند، باعث میشود در صورت تداوم این عمل، بیهدف و از روی تکرار در فضای مجازی حضور داشتهباشند و نتوانند از قابلیتهای مثبت فضای مجازی استفاده کنند. باید این نکته را به آنها گوشزد کنیم که با مطالعه تمام مطالب یک سایت، که عموم آنها تاثیر مثبتی بر دادههای ما نمیگذارند، فقط وقت خود را هدر میدهیم.
@jebreil1