در تکریم مواضع خارجی پزشکیان
محمدكاظم انبارلويي
1- نيم قرن است نام ايران و ايراني تيتر اول رسانههاي جهان است.
آن هنگام كه در دو سال آخر سلطنت محمدرضا پهلوي اخبار فريادهاي رهاييبخش و اسلامخواهي ملت ايران در سال 56 و 57 مورد بحث تحولات انديشكدههاي جهان و مراكز قدرت آن روزگاران بود. اين اخبار از نفس نيفتاد اكنون كه جنگي نرم و سخت ملت ايران پنجه به پنجه استبداد و استعمار جهاني دارد هنوز ملت ايران سوژه اصلي مباحث جهاني است.
2- هگل ، فيلسوف آلماني ميگويد :« ايران جايي است كه در آن افراد منفرد ميتوانند با يكديگر باشند.» او از يك نور خدايي و روح ابژكتيو مشترك ايراني ياد ميكند و میگوید : «ايرانيان نخستين مردمان تاريخ هستند كه پويش و تداومیافتگی را با خود حفظ كردهاند.»
اين پويش و تداوميافتگي بهويژه بعد از ظهور اسلام باعث قوام، قدرت، عزت و اقتدار ايرانيان شده است.
نسيم حيات اسلام در محرم و صفر و نيز رجب، شعبان و بهویژه در رمضان را بهخوبی ميشود حس كرد. ايرانيان در كنار هم در مساجد و تكايا و حسينيهها يك مفهوم از حيات معنوي را حس ميكنند. اين حس در روزهاي عاشورا و تاسوعا و نيز شبهاي قدر بيش از هر زمان در ايران ديده میشود و به اوج خود میرسد.
3- استعمارگران از 400 سال پيش در مقابل اين پرسش قرار داشتند كه ايران كجاست ؟ و ايراني كيست؟ آنها به اين واقعيت دست يافتند ايران به شكل فيلي است به قد و قواره بيش از 10 ميليون کیلومترمربع از هندوستان تا شمال قفقاز و ازآنجا تا سواحل مديترانه را در برمیگیرد. كاخ اين امپراتوری روي دو پايه اسلام و زبان فارسي و رنگآميزي شيعي استوار است نام اين ايران را ايران فرهنگي نهادند.
استعمارگران با جنگهاي خانمانسوز اين جغرافياي وسيع را محدود به ايران سياسي كردند كه با دو قرارداد تركمانچاي و عهدنامه گلستان در دوران قاجار و توافقات در زمان پهلوي اول و دوم تكههاي بزرگي از ايران را جدا كردند.
ايران سياسي شبيه شيري بود كه هنوز در صحنه و سراي تاريخ ميغريد. نتيجه تجاوزات ارضي و فرهنگي بهویژه در دوران مدرنيته كه از مشروطه به بعد شروع شد اين شير به شكل گربهاي درآمد كه ما ايرانيان اكنون در وسعت جغرافيايي یکمیلیون و 648 هزار کیلومترمربع در آن زندگي میکنیم.(1)
جرم ملت ايران در تبعيت از امامين انقلاب اسلامي اين است كه اين «گربه» را به «شير» و «شير» را تبديل به «فيل» كردهاند.
شكلگيري محور مقاومت همين ايران سياسي و شير بيدار شده است.
عمليات طوفان الاقصي و پسازآن عمليات وعده صادق و شورش تمامعیار در دانشگاههاي اروپا و آمريكا و فريادهاي ملتهاي جهان در 5 قاره جهان آن «فيل» را تبديل به اژدهايي كرده است.
اين اژدها، كابوس استعمارگران شده است. همين كابوس باعث شده است جنگ سخت و نرم را همراه با تحریمهای اقتصادي به هم آميزند و به يك جنگ تمامعیار عليه ملت ايران دست زنند.
اين هماوردي باعث شده است نام ايران و ايراني زندهترين نام و ياد در تاريخ نیمقرن اخير باشد.
4- انتخابات چهاردهمين دوره رياست جمهوري در ايران برگزار شد آرامش اين برگزاري در قبل و حين و بعد از برگزاري، ويژگي اين دوره از رقابتها بود.
ما اكنون داراي رئيسجمهوري هستيم كه به روايت ديدگاههاي او به سمت وحدت ملي، اجراي دقيقتر قانون اساسي و اجراي اصلاح سياستهاي كلي رهبري در حوزههاي اقتصاد، فرهنگ ، سياست داخلي و خارجي و ... حركت ميكنيم.ما دارای رئیسجمهوری هستیم که در همین چند روز پس از انتخابات مواضع آشتیناپذیر جمهوری اسلامی را با استکبار جهانی شجاعانه تکرار و فریاد میزند.
استقبال رقبا و شخصيتهاي برجسته سياسي و مذهبي و لايههاي اجتماعي و سياسي كشور از چنين گزينشي موجي از آرامش و امنيت در ايران پديد آورده كه شايد در اين پنج دهه اخير كمسابقه باشد.
شير محور مقاومت اگر بخواهد زنده بماند بايد امنيت ملي و اقتدار ملي در ايران تضمینشده باشد اين يك درك از مفهوم حيات انقلاب اسلامي است كه همگان برآن واقف هستند. پيام رئیسجمهور منتخب به حزبالله لبنان و حماس و ديگر محورهاي مقاومت و پاسخهاي آنها نشان داد كه هيچ تغييري در سياستهاي ايران در منطقه پديد نيامده است.
استقبال كشورهاي جهان منهاي آمريكا و سه كشور شرور اروپايي نشان داد كه درب مناسبات ایران و غرب همچنان بر پايه خصومت و خشونت عليه ملت ايران میچرخد.
حرف آمريكا و سه كشور شرور اروپايي در عدم به رسمت شناختن حيات انقلاب اسلامي اين است .
اين عصاي موسايي كه امامين انقلاب براي بلعيدن مارهاي سحره فرعون طاغوتيان عصر ما انداختند بهصورت اژدها دارد پیش میرود.
آنها میگویند؛ اين فيلي كه در غرب آسيا تا گستره شرق آسيا و آفريقا و ... ظاهرشده بايد مهار شود اين شير بيدار شده در يمن ، عراق، افغانستان، سوريه و لبنان مدام ميغرد بايد خاموش شود. ايران و ايرانيان بايد در وسعت جغرافيايي به شكل گربه فرو كاسته شوند تا با هر تهديدي 2 گام به عقب بنشينند!
5- غنیسازی فرهنگ مقاومت در ايام محرم و صفر زير سقف مساجد، تكايا و حسينيهها يك امر مخفي نيست. اينكه ما به قول شهيد قاسم سليماني ملت امام حسينيم امر پنهاني نيست. اگر امام حسين (ع) با مثل يزيدي بيعت میکرد ما هم به تبعيت آن امام اين كار را میکردیم. ملت ما امروز مثل ملت امام حسين هستند و محال است با مثل يزيدي چون آمريكا بيعت كنند. آنهایی كه فكر میکنند با گفتوگوي ديپلماتيك يزيد زمان را به عقبنشيني وادار كنند يا تاريخ نميدانند يا حقايق تاريخ بهویژه تاريخ شيعي را انكار ميكنند. مقابله با يزيد زمان فقط در ميدان تعيينكننده است. پيروزي از آن كساني است كه فشار دست خود را بر شمشيرها شُل و رها نمیکنند. ما ایرانیان در نیم قرن اخیر هویتی جدید یافتیم، دنیا ما را با هویت حسنی میشناسد. ایران باید امن و قدرتمند بماند تا بتواند آن هویت الهی و حسینی را حفظ کند. تمام پیام مقاله آقای دکتر پزشکیان در روزنامه تهران تایمز در باب سیاست خارجی بیان همین هویت ملی و الهی است.
پينوشت :
1- تعبير فيل و شير و گربه از استاد عزيز و ارجمند – جناب آقاي دكتر موسي نجفي است.
سرطان دموكراسي!
محمدكاظم انبارلويي
1- پاپ رهبر مسيحيان جهان در مجمع سالانه كاتوليكهاي جهان بيتفاوتي مردم را سرطان دموكراسي ناميده و گفته ؛ «دموكراسي در جهان وضع خوبي ندارد.»(1)
او به چهار نكته كليدي اشاره كرده و نگرانيهاي خود را فهرست كرده است:
الف- مردم رأي نميدهند من نگران اين اتفاق هستم.
ب- بحران دموكراسي، ملتها را گرفتار كرده است.
ج- قطبيسازيها، دموكراسيها را تهديد ميكند.
د- سياستهاي پوپوليستي دموكراسيها محروم شدهاند.
بيش از دو قرن است سخن از حكومت مردم و مردمسالاري است. فيلسوفان سياسي غرب دموكراسي را تنها گزينه حكمراني خوب ميدانند. عقلانيت سياسي همين شيوه را ميپسندد. قرار است در مردمسالاري ، حاكم از ميان آرايي كه به صندوقها ريخته ميشود انتخاب شود، نه چكاچك شمشيرها ! همه به اين نتيجه بايد ملتزم باشند.
غرب با ظهور انقلاب اسلامي اعلام كرد ؛ نتيجه دموكراسي اگر منافع غرب را تهديد كند يا قدرت غرب و سلطه سرمايهداران را محدود كند را نميپذيرد.لذا هيچگاه آمريكا و اشرار اروپا حاضر نشدند انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي را به رسميت بشناسند. نظام ما 45 سال با تهديد، تحريم، تخريب و ... غرب روبهرو است.
از زماني كه جرج سوروس يهودي اعلام كرد ؛ ميشود زير ميز بازي دموكراسي زد و نتيجه را نپذيرفت، حيات و مشروعيت دموكراسي در جهان زير سؤال رفت.
او به انقلاب نارنجي در كشورهايي كه زير يوغ و سلطه غرب خارج ميشوند نياز به اين بدعت داشت، اما نميدانست اين رويكرد روزي گريبان كشورهايي را خواهد گرفت كه خود را مهد دموكراسي ميدانند . آمريكا از دوران ترامپ وارد اين وادي شد. فرانسويها از اين مصيبت در امان نيستند كافي است پس از اعلام نتايج انتخابات پارلماني اخير، وضعيت اين كشور را ملاحظه كرد.
دموكراسي در جهان به تعبير پاپ ، دچار سرطان است . سخنان پاپ يك رونمايي تلخ از روند دموكراسيخواهي در جهان است.
در حالي كه به روايت پاپ، دموكراسي در جهان از سرطان رنج ميبرد ملت ايران در چهاردهمين انتخابات رياست جمهوري، بلوغ سياسي خود را در صيانت از مردمسالاري ديني نشان دادند و تصوير زيبايي از دموكراسيخواهي را ترسيم كردند.
راه علاج اين سرطان ساخت سياسي «مردم» پايه است نه «سرمايه» پايه!
در هر انتخابات دو قطب با هم نهايتا رقابت ميكنند.دو قطبي آنتاگونيستي و آشتيناپذير دشمن دموكراسي است. دوقطبي مسالمتآميز منجر به اقتدار و امنيت ملي و صيانت از منافع ملي ميشود. غرب با اخلال در دوقطبي مسالمتآميز دنبال منافع خود در كشورهايي است كه مردمسالاري را براي نوع حكمراني انتخاب كرده اند.
2- شهادت آیتالله رئيسي رئيسجمهور و امير عبداللهيان وزير خارجه و همراهان يك شوك جدي به روند حكمراني در ايران بود. در كمتر از 50 روز نظام با تكيه بر آداب مردمسالاري ديني يك انتخابات رقابتآميز را در كمال امنيت ، سلامت و آرامش برگزار كرد.
به محض اعلام موفقيت رئيسجمهور منتخب ، رقبا به او تبريك گفتند و به راحتي، انتقال قدرت صورت گرفت. از دماغ كسي هم خون نيامد. طي دو دور انتخابات 55 ميليون انسان به پاي صندوقهاي رأي آمدند و رئيسجمهور خود را انتخاب كردند.
اين نظم، آرامش و نحوه مشاركت مردم ، دولتهاي جهان را به شگفتي واداشت و پيامهاي تبريك را به فرد منتخب سرازير كرد. از تمام كشورها فقط آمريكا و سه كشور شرور اروپايي كه دشمن دموكراسي در جهان شناخته شدند خشنود نشدند و حاضر نشدند به منتخب ملت تبريك بگويند و رأي ملت ما را به رسميت بشناسند.
علت اين ناخشنودي آن است كه آنها نظام هاي برخاسته از راي ملت كه منافع ملي را نمايندگي ميكنند، به رسميت نميشناسند . اين چهار كشور با آنكه امضاي خود را پاي يك پيمان و معاهده براي پايان دادن به تهديدها و تحريمها گذاشتهاند، مسير پيمانشكني را ميپيمايند به كمترين قول و قرار بينالمللي و حقوق بينالملل پايبند نيستند. اساس كار آنها نقض حقوق بشر و نقض آزاديهاي انساني است. آنها يك تهديد جدي براي صلح و امنيت و آینده دموكراسي در جهان هستند.
رئيسجمهور منتخب بايد پاسخ اين گستاخي و بياحترامي را بدهد. او بايد ثابت كند دنيا فقط اين 4 كشور شرور نيست. در دنيا بيش از 200 كشور وجود دارد كه اغلب آنها از جنايات آمريكا و همپيمانان اروپايي او بيزار هستند.
پينوشت :
1- سخنان پاپ در شهر تريسته در شمال شرقي ايتاليا 16/4/1403
📣#تلنگر_به_مؤمنان
✳️در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
❇️ #حق_مؤمن_بر_مؤمن پس از #چهل_گام
⭕️الأمالي للطوسي عن المفضّل بن عمر الجعفي :
دَخَلتُ عَلى أبي عَبدِاللّه ِ عليه السلام، فَقالَ لي : مَن صَحِبَكَ ؟
فَقُلتُ لَهُ : رَجُلٌ مِن إخواني .
قالَ : فَما فَعَلَ ؟
فَقُلتُ : مُنذُ دَخَلتُ لَم أعرِف مَكانَهُ.
فَقالَ لي : أما عَلِمتَ أنَّ مَن صَحِبَ مُؤمِنا أربَعينَ خُطوَةً سَأَلَهُ اللّه ُ عَنهُ يَومَ القِيامَةِ ؟!
📚الأمالي للطوسي : 413 / 927
الأمالى طوسى ـ به نقل از مُفضَّل بن عمر جُعفى ـ:
نزد امام صادق عليه السلام[در مدينه] رفتم . ايشان پرسيد :
«در راه ، چه كسى مصاحب تو بود ؟».
گفتم : مردى از برادرانم .
پرسيد : «اينك چه مى كند ؟» .
گفتم : از زمانى كه داخل [مدينه] شده ام ، از جاى او خبرى ندارم.
حضرت به من فرمود :
«مگر نمى دانى كه هركس با #مؤمنى #چهل_گام همراهى كند ، خداوند ، روز قيامت ، از او درباره آن مؤمن ، پرسش خواهد كرد ؟».
#حق_مؤمن_بر_مؤمن
#چهل_گام
#از_مؤمنان_بیخبر_نباشیم
🔲اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَولادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ.
🔲أعظَمَ اللّه ُ اُجورَنا و اُجورَکم بِمُصابِنا بِالحُسَينِ ، و جَعَلَنا و إيّاكُم مِنَ الطّالِبينَ بِثارِه مَعَ وَلِيِّهِ الإمامِ المَهدِيِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ عليهم السلام.
تاسوعا وعاشورا، ایام سوگواری اباعبدالله الحسین و یاران باوفای آن حضرت تسلیت باد.
🔲هان به شما #اجازه_رفتن_دادم. همگی میتوانید بروید که تعهدی به من ندارید
این بخشی از سخنان امام حسین (ع) در شب عاشورا است که به یاران خویش که آنها را که #باوفاترین و #نیکوکارترین اصحاب نامید، اجازه ترک کربلا را در تاریکی شب داد.
از امام زین العابدین (ع) نقل شده:
پس از آنکه عمر بن سعد بازگشت امام حسین (ع) یاران خود را در نزدیکی غروب شب عاشورا گرد آورد. من بیمار بودم خودم را به او نزدیک کردم تا بشنوم.
شنیدم که پدرم به یارانش میفرماید: «خدای تبارک و تعالی را به بهترین گونه میستایم و او را در خوشی و ناخوشی ستایش میکنم. خدایا! تو را میستایم که به نبوت گرامیمان داشتی و قرآن را به ما آموختی و ما را در دین، فهیم کردی و گوش و دیده و دل برایمان قرار دادی و ما را از مشرکان قرار ندادی.
اما بعد من نه یارانی نزدیکتر و بهتر از یاران خود سراغ دارم و نه خانوادهای نیکوکارتر و برقرار کننده پیوند از خانواده خود. خداوند از جانب من به همه شما جزای خیر دهد.
هان که گمان دارم از دست این دشمنان، فقط فردا را داریم.
هان به شما #اجازه_رفتن_دادم. همگی میتوانید بروید که تعهدی به من ندارید این شب است و تاریکی شما را فرا گرفته است. آن را مرکب خود کنید.
📚حکمت نامه امام حسین علیه السلام، محمدی ری شهری
📣#نقش_آفرینی_در_لحظه_مناسب
❇️این که گفتند: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» به معنای این است که زمان میگذرد، اما حوادث جاری در زندگی بشر، حقایق آفرینش دست نخورده است.
در هر دورهای انسانها نقشی دارند که اگر آن نقش را بدرستی، در #لحظه_مناسب، در زمان خود ایفاء کنند، همه چیز بهسامان خواهد رسید، ملتها رشد خواهند کرد، انسانیت گسترده خواهد شد.
https://khl.ink/f/6291
امروز این ملت، #وسط_میدان آمده است؛ امروز مسؤولان ملت، #مظهر_اراده_مردم و مظهر خواست این ملتند و باید مظهر اقتدار این ملت هم باشند.
اگر مسؤولانی بر سر کار باشند که نتوانند اقتدار ملی و عزت این ملت را نشان بدهند، نماینده این ملت نیستند.
https://khl.ink/f/3330
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺عکس کمیاب تاریخی
💥انتشار برای نخستین بار
👈 فقیه عاشورایی و مجاهد، حضرت آیت الله حاج شیخ فضل الله نوری رضوان الله علیه | بزرگمردی که میفرمود: داعیه ما همان داعیه کربلاست و بدین ترتیب، خون سرخش، اندیشه سبزش را ماندگار ساخت.
▪️ این تصویر نادر در بساط یکی از عتیقهفروشان و فروشندگان اسناد تاریخی پیدا شد. با تشکر از آقای سید علی شهیدی، نوه دکتر سید جعفر شهیدی (ره)
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این خیمهها و این کودکان برایتان آشنا نیستند؟
@Farsna
2.69M
🔲 روضه گودال قتلگاه کربلا و سینه زنی
❇️زنده ی جاوید کیست کشته ی شمشیر دوست
که آب حیات قلوب، در دم شمشیر اوسـت
گر بشکافی هنوز ، خاک شهیدان عشق
آید از آن کشتگان زمزمه ی دوست دوست
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارسال برای اولین و آخرین بار در جلسه هیات دولت روضه عباس(ع) خواندند؛ شاید میدانستند این آخرین تاسوعایش برای روضه عباس است!
و شاید به خاطر همین ارادت و اخلاص،او هم مثل مولایش در راه رساندن آب به شهادت رسید
🏴روضه خوانی شهید رئیسی در جلسه هیئت دولت در وصف ایثار و فداکاری حضرت عباس(ع)،چهارم مرداد1402
عیسی زارع پور
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
شورای تعیین وزرا، یا جمع متهمان
و محکومان پروندهها؟!
برخی اعضای شورای راهبری دولت جدید و کمیتههای فرعی آن که اسامی آنها در رسانههای مدعیان اعتدال و اصلاحات منتشر شده، سوابق فعالیتهای مجرمانه و بازداشت یا محکومیت قضائی دارند!
خبرگزاری خبر آنلاین وابسته به برخی مدیران دولت روحانی، اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم را اینگونه برشمرده است: «علی شکوریراد، هادی خانیکی، محسن رنانی، فاطمه مهاجرانی، محمدجواد ظریف، محمدجواد آذریجهرمی، علی عبدالعلیزاده، محمد قائمپناه، سیدرضا صالحی امیری، علی ربیعی، الیاس حضرتی، حسین مرعشی، محمد صدوقی، شهیندخت مولاوردی، حسین عبده تبریزی، نورالدین آهی، عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، محمدرضا جلاییپور و علی طیبنیا».
در میان این افراد و همچنین برخی اعضای کمیتههای انتخاب وزیران، اسامی برخی بازداشتیهای فتنه و آشوب 1388 (شورش علیه جمهوریت و انتخاب مردم)، متهمان پرونده فساد کرسنت، متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، شریک نزدیک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، متهمان سوء مدیریت در دولت روحانی، متهمان اجرای سند ضد فرهنگی و ضد اسلامی 2030 و... دیده میشود و جای شگفتی است که افراد ناصالح و ناشایستی از این دست بخواهند در مسند معرفی وزیر و مدیر بنشینند و به اسم گرهگشایی از معیشت مردم، حجم خسارتهای دولت قبل خود را چند برابر نمایند.
@IMANI_mohammad
💐انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
❇️تازهترین شماره کیهان فرهنگی با موضوعات متنوعی همچون «نخبگان تراز و فلسفه وجودی نظام»، در خصوص الزامات گزینش کارگزاران و چینش اعضای هیات وزیران، و نسبت آن با فلسفه وجودی نظام جمهوری اسلامی،
«پیام تراز انقلاب و برخوردهای ناتراز» بقلم استاد قلم حسین شریعتمداری، «سیاستهای کلی نظام و صدرنشینی قاعده برتر» بقلم حمیدرضا سلیمی، ایران «قوی یا ضعیف سازی ایران؟» نوشته استاد محمد ایمانی، «حکمرانی بشری» نوشته محمدکاظم انبارلویی، «اسلامستیزی در پوشش مدرنسازی نظام آموزشی» بقلم حجت الاسلام والمسلمین میلاد آهنگر، «ولایت مرگناپذیر است»، «هویت دینی استعمارشناسی ایرانی بقلم دکتر موسی نجفی»، «سه ضلع مغفول در منطق حکمرانی اسلامی» نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی افضلی و نیز .... چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
🔴هشدار روزنامه دنیای اقتصاد :
تیم اقتصادی، غنیمت جنگی نیست!
«اسامی متفاوتی درباره ترکیب تیم دولت منتشر شده. این رویکرد که رئیسجمهور بخواهد پستهای کابینه را مانند غنایم جنگی میان گروههای نزدیک تقسیم کند، باعث شکست خواهد شد.
دغدغه اصلی سیاستگذاران در دولت جدید باید مهار تورم و رشد اقتصادی باشد. دستیابی به چنین هدفی نیازمند یک تیم اقتصادی هماهنگ است.
تیم اقتصادی، غنیمت جنگی نیست! شایعاتی وجود دارد که گروههایی که در انتخابات حامی پزشکیان بودند، به صورت موازی در حال تشکیل تیم اقتصادی هستند و به چشم غنیمت جنگی به دولت نگاه میکنند.»
https://kayhan.ir/001Dxi
🔴هشدار روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد درباره چینش کابینه بر مبنای سهمخواهی و غنیمتطلبی
«تنوع اعضا بدون داشتن راهبرد مشخص و نگاه منسجم در دولت میتواند منجر به عدم شکلگیری اجماع در میان اعضای دولت شود.
در شرایطی که دولت، نیازمند دیدگاهی همسو در میان اعضای کابینه است، انتخاب وزرا توسط افراد دارای دیدگاههای معارض و متفاوت میتواند، منجر به تشتت آرا و جلوگیری از همکاری دولتمردان با یکدیگر شود.
به دلیل اختلافنظرهای موجود بین اعضا، رسیدن به اجماع برای تصدی وزارت ممکن است دشوار باشد.
اختلافات داخلی بین اعضای کارگروهها میتواند به تأخیر در فرآیند انتخاب وزرا منجر شود و حتی در مواردی باعث انتخاب افراد ناصالح شود.»
https://kayhan.ir/001Dxi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله هرکس تیری به سمت این نظام انداخت آواره شد
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صرفا جهت یادآوری
این حرف های رهبری را ببینید!
در واکنش به افتضاح مطالب آقای ظریف و مشخصا در مورد خود آقای ظریف بعد از لو رفتن صوتش علیه سردار سلیمانی در سال ۱۴۰۰ است...
«مایه تعجب»؛ «مایه تأسف»؛ «تکرار حرف های خصمانه دشمنان ما»؛ «خطای بزرگ» و ...
⏪ مگر نه این است که آزموده را آزمودن خطاست!؟
یاعلی🌹
👤محمد صالح مشفقی پور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از وقتی که این فیلم منتشر شده، هواداران ظریف و روحانی به شدت عصبانی و در حال فحاشی در شبکه های اجتماعی هستند.
البته طبیعی است ، چون پاسخی برای این سخنان دقیق و منطقی ندارند. اصلا مگر کسی میتواند از عملکرد ظریف از جمله بند ۳۷ برجام دفاع کند؟
🇮🇷https://eitaa.com/naghdemashhorat
طلیعه نهایی دکتر اصلانی.docx
29.5K
💐« #نخبگان_تراز_و_فلسفه_وجودی_نظام» سرمقاله شماره جدید کیهان فرهنگی با اشاره به فرازهایی از نهجالبلاغه امیرالمؤمنین ع یا «#مرامنامه_دولتمردان»،فرایند قانونی و الزامات چینش وزرا در دولت چهاردهم توسط رئیس جمهور تحت نظارت مجلس شورای اسلامی را مورد تحلیل قرار داده است.
⭕️فرازی از آن:
«اقتدار و کارآمدی قوه مجریه و ریاست محترم جمهور در همه دورانها، منوط و متوقف بر اقتدار و کارآمدی مجلس شورای اسلامی بوده و خواهد بود و ضعف دولت نیز ناشی از ضعف مجلس شورای اسلامی است.
هیچ رئیس جمهوری بدون مجموعه ای از همکاران قوی و کارآمد و کاردان و معتقد و دارای صلاحیت نمیتواند از موفقیت برخوردار شود. گزینش همه کارگزاران سیاسی دقیقا منطبق بر ارزشها و آرمانها یا #فلسفه_وجودی_نظام_سیاسی که نقطه مرکزی و محل تلاقی و تنظیمگر و انسجامبخش تمام اجزا و مؤلفههای آن است، صورت می گیرد. چینش نامطلوب وزیران و معاونان، ناسازگار با این فلسفه وجودی، خدای ناکرده میتواند این موفقیت را به شکست مبدل سازد که طبعا"همکاران ناکارآمد، بی تجربه، بیاعتقاد یا کم اعتقاد و یا بی ایمان به فلسفه وجودی نظام سیاسی و آرمانها و اهداف آن در این شکست تأثیر تام دارند. نبود انسجام در هیئت وزیران و ترکیب ناصحیح آن نیز میتواند مزید بر علت شود.»
«نمیتوان به وزیرانی ضعیف و ناکارامد رأی داد ، دولتی ضعیف و ناکارامد روی کار آورد ودر ادامه بر آن نیز نظارت نکرد ، سپس فرافکنی نمود و قصور و تقصیر را به گردن فرد یا نهاد دیگری انداخت و از زیر بار مسئولیت گریخت.»
❇️تازهترین شماره #کیهان_فرهنگی با موضوعات متنوع در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
👆انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
❇️تازهترین شماره کیهان فرهنگی با موضوعات متنوعی همچون «نخبگان تراز و فلسفه وجودی نظام»، در خصوص الزامات گزینش کارگزاران و چینش اعضای هیات وزیران، و نسبت آن با فلسفه وجودی نظام جمهوری اسلامی،
«پیام تراز انقلاب و برخوردهای ناتراز» بقلم استاد قلم حسین شریعتمداری، «سیاستهای کلی نظام و صدرنشینی قاعده برتر» بقلم حمیدرضا اسماعیلی، ایران «قوی یا ضعیف سازی ایران؟» نوشته استاد محمد ایمانی، «حکمرانی بشری» نوشته محمدکاظم انبارلویی، «اسلامستیزی در پوشش مدرنسازی نظام آموزشی» بقلم حجت الاسلام والمسلمین میلاد آهنگر، «ولایت مرگناپذیر است»، «هویت دینی استعمارشناسی ایرانی بقلم دکتر موسی نجفی»، «سه ضلع مغفول در منطق حکمرانی اسلامی» نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی افضلی و نیز .... چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
طلیعه کیهان فرهنگی 488 -دکتر اصلانی..pdf
205.8K
💐« #نخبگان_تراز_و_فلسفه_وجودی_نظام» سرمقاله شماره جدید کیهان فرهنگی با اشاره به فرازهایی از نهجالبلاغه امیرالمؤمنین ع یا «#مرامنامه_دولتمردان»،فرایند قانونی و الزامات چینش وزرا در دولت چهاردهم توسط رئیس جمهور تحت نظارت مجلس شورای اسلامی را مورد تحلیل قرار داده است.
⭕️فرازی از آن:
«اقتدار و کارآمدی قوه مجریه و ریاست محترم جمهور در همه دورانها، منوط و متوقف بر اقتدار و کارآمدی مجلس شورای اسلامی بوده و خواهد بود و ضعف دولت نیز ناشی از ضعف مجلس شورای اسلامی است.
هیچ رئیس جمهوری بدون مجموعه ای از همکاران قوی و کارآمد و کاردان و معتقد و دارای صلاحیت نمیتواند از موفقیت برخوردار شود. گزینش همه کارگزاران سیاسی دقیقا منطبق بر ارزشها و آرمانها یا #فلسفه_وجودی_نظام_سیاسی که نقطه مرکزی و محل تلاقی و تنظیمگر و انسجامبخش تمام اجزا و مؤلفههای آن است، صورت می گیرد. چینش نامطلوب وزیران و معاونان، ناسازگار با این فلسفه وجودی، خدای ناکرده میتواند این موفقیت را به شکست مبدل سازد که طبعا"همکاران ناکارآمد، بی تجربه، بیاعتقاد یا کم اعتقاد و یا بی ایمان به فلسفه وجودی نظام سیاسی و آرمانها و اهداف آن در این شکست تأثیر تام دارند. نبود انسجام در هیئت وزیران و ترکیب ناصحیح آن نیز میتواند مزید بر علت شود.»
«نمیتوان به وزیرانی ضعیف و ناکارامد رأی داد ، دولتی ضعیف و ناکارامد روی کار آورد ودر ادامه بر آن نیز نظارت نکرد ، سپس فرافکنی نمود و قصور و تقصیر را به گردن فرد یا نهاد دیگری انداخت و از زیر بار مسئولیت گریخت.»
❇️تازهترین شماره #کیهان_فرهنگی با موضوعات متنوع در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.