فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ از رهبری فوقالعاده بود
کاش میشد هزار بار نشرش داد !
#حجاب #قانون_حجاب
#من_فدای_سیدعلی❤️❤️
● آنان که به ظاهــر غـم مــردم دارند،نـوکر و ریـزه خــور اغــیارند.
تیر همه شان خورده است به سنگ
چون حزب الله به رهـبری حضرت
خامــنه ای بیـدار است...
#مرگ_بر_سازشکار
#مرگ_بر_منافق😡😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازگشتیم تا ایران را مواخذه کنیم
🔹️ اولین اظهارنظر ترامپ درباره ایران پس از تحلیف
🔹ترامپ: برگشتیم تا ایران را جوابگو کنیم و استفاده این کشور از درآمدهای نفتی برای تأمین مالی گروههای تروریستی را متوقف سازیم.
قابل توجه غرب گداها
و افساد طلب ها
🔴«قانونی که پولدار را پولدارتر کند...»
♦️امام خامنهای(حفظه الله):
«نماینده باید طرفدار #ضعفا باشد.
♦️نماینده باید شجاع و #باشرف و امین و طرفدار ضعفا و قشر ضعیف باشد.
قانون باید بتواند از حقوق ضعفا #دفاع کند، والاّ قانونی که پولداران را پولدارتر کند، قانون مملکت اسلامی نیست. قانون باید بتواند گرهها را باز کند و به دردِ دل قشرهای #محروم برسد.»
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حامیان گرانسازی دلار که عمدتاً ذینفعان گرانی دلار هستند، مدعی حمایت از تولید داخل شدهاند و میگویند اگر نرخ ارز کاهش یابد واردات افزایش خواهد یافت و تولید داخلی آسیب خواهد دید!
فارغ از اینکه عمده واردات ما مواد اولیه و واسطهای تولید یا ماشین آلات است و افزایش نرخ ارز، موجب افزایش هزینههای تولید میشود، این ادعا نیز که کاهش نرخ ارز منجر به افزایش واردات خواهد شد غلط است.
ها جون چانگ اقتصاددان کرهای، درباره دوران جهش اقتصادی کره جنوبی مینویسد: «دولت مالیاتهای بسیار سنگینی بر واردات کالاهای لوکس وضع کرده بود که عملاً واردات این نوع اقلام را ممنوع میکرد. واردات برخی کالاها اساساً ممکن نبود، نه به این دلیل که ممنوعیت قانونی وجود داشت، بلکه به این دلیل که دولت اجازه تخصیص ارز برای واردات آنها را نمیداد».
این نکته «عدم تخصیص ارز برای واردات» بسیار مهم است. این یعنی در کره جنوبی اینطور نبود که صادرکنندگان اجازه داشته باشند ارز خود را به هر قیمتی فروشند یا با آن هرچه میخواهند وارد کنند. ارز کاملاً تحت کنترل دولت بود.
چانگ در جای دیگری مینویسد: «ارز ارزشمند، به راستی حاصل خون و عرق جبین سربازان صنعتیمان بود که در کارخانههای کشور، دستاندرکار جنگ صنعتی بودند. کسانی که با خرید چیزهای بیهوده، مثل سیگارهای قاچاق خارجی، ارز حاصله را به هدر میدادند، «خائن» به شمار میرفتند. هزینه کردن ارز برای هر چیزی که برای توسعه صنعتی ضرورت نداشت، ممنوع بود».
یارانه پنهان.pdf
1.45M
ارزیابی عدالت اقتصادی در سیاست حذف یارانه پنهان حاملهای انرژی از منظر اقتصاد اسلامی
چکیده
در دهههای اخیر، طرح مفهوم یارانة پنهان حاملهای انرژی حاوی این ادعاست که اقلامی همچون بنزین به مردم ارزان فروخته میشود؛ و به همین خاطر به مصرفکنندگان یارانة پنهان ناعادلانه داده میشود. در این مقاله با روش تحلیلی به بررسی منطق استدلالی نهفته در سیاست حذف یارانة پنهان از منظر اقتصاد اسلامی میپردازیم. بنا به یافتههای پژوهش، این سیاست حاوی دو گزارة توصیفی (تعلق یارانة پنهان، بهرهمندی بیشتر ثروتمندان - بیشمصرفی)، یک گزارة ارزشی (بیعدالتی توزیعی - اتلاف منابع) و یک گزارة تجویزی (آزادسازی قیمتی - اعطای یارانة آشکار) است. این گزارهها با مشکلاتی همچون اعتبار نادرست یارانه، عدم اعتبار مالیات پنهان، خطا در برجستهسازی یارانة مصرفی، و خطا در نظریة قیمت عادلانه روبهروست. بازگشت سیاست مزبور به این ادعای پنهان میباشد که «قیمت عادلانة اقلامی همچون بنزین، قیمت سایر کشورها یا قیمت صادراتی/ وارداتی است». این ادعا با نظریة عدالت در اقتصاد اسلامی سازگار نیست؛ زیرا قیمت مزبور با قیمت سرزمینی و حقیقی برابر نیست. برخلاف ادعای مطرحشده، اقشار ضعیف ضرر بیشتری از افزایش قیمت این اقلام متحمل میشوند. پذیرش این منطق مستلزم آن است که قیمت همة کالاها و خدمات بر اساس قیمت سایر کشورها یا قیمت صادراتی/ وارداتی تعیین شود؛ اقدامی که بهخصوص در مورد دستمزدها عملاً محقق نمیشود و در عمل مالیات
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مصاحبه با شبکۀ 3 سیما:
با یک تیم تخصصی، بودجۀ پیشنهادی و تورم زای دولت (با دلار 66 هزار تومانی) را با نرخ ارز مناسب 28500 تومانی اصلاح و با امضای 107 نمایندۀ عزیز تحویل #رئیس_مجلس دادیم، ولی نه اجازۀ طرح در صحن مجلس دادند و نه اجازۀ بررسی در کمیسیونها !
تا این لحظه هم پاسخی به ما داده نشده است!
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸دولت و مجلس مقصران وضع موجود هستند.
مهمترین مسالۀ امروز در کشور ما #معیشت_مردم است که ریشه در #گرانی_ارز دارد.
همین اشخاصی که اطراف رئیس جمهور را احاطه کرده و همین افرادی که الان رئیس مجلس و رئیس کمیسیون اقتصاد هستند، خودشان بانیان معضلات فعلی بودند.
این #تفکر_ناتراز است!
آقای رئیس جمهور، ناترازی را نمیتوان با گرانی حل کرد.
#نه_به_مکتب_گرانکن