🔴نکات مهم یک مصاحبه
✍یادداشت مهدی فضائلی در خبرگزاری فارس
🔻بخش اول:
🔹حدود یک هفته پیش و در واپسین روزهای دولت کنونی آمریکا، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در گفتوگوی مفصلی با «اندیشکده شورای روابط خارجی» موضوعات مهم و متنوع آمریکا در حوزه سیاست خارجی را مورد توجه قرار داد و به پرسشهایی در این باره پاسخ داد؛ از چین و روسیه، جنگ غزه و سوریه گرفته تا ایران.
آنچه وی در باره ایران گفت، حاوی نکات مهم و قابل توجهی است که نباید از دیدها پنهان بماند.در این یادداشت تلاش می کنم به برخی از این نکات اشاره کنم.
🔹نخست، اعتراف صریح بلینکن به تلاش آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران است. وی در این گفتوگو به صراحت میگوید:《به نظر من اگر به بیست سال گذشته نگاه کنیم، آزمایشهای ما در تغییر رژیم، دقیقاً موفقیتهای چشمگیری نداشتهاند.》
اینکه چرا بلینکن تلاشهای چهل و پنج ساله آمریکا برای براندازی را به بیست سال گذشته محدود میکند برایم روشن نیست ولی اینکه به این صراحت به حداقل بیست سال آن اعتراف می کند، جالب و قابل توجه است.
🔹دوم، در همین جمله بلینکن یک اعتراف دیگر هم نهفته است و آن شکست در این تلاش بیست ساله است که میکوشد با عبارت موفقیت چشمگیر نداشتن، قدری این شکست را رقیق نماید.
همینجا حداقل دو سؤال بسیار مهم و قابل بحث و مطالعه وجود دارد؛ سؤال اول اینکه، این تلاشها دقیقا چه بوده است؟ و سؤال دوم، چرا آمریکا در این تلاشها موفق نبوده و شکست خورده است؟( در ادامه با استناد به صحبتهای بلینکن دو پاسخ به این سؤال خواهم داد)
🔹سومین نکتهای که در اظهارات بلینکن قابل توجه است، اعتراف صریح به آماده سازی عدهای در داخل کشور برای همراهی با آمریکا و ایفای نقش در جهت هدف این کشور یعنی براندازی است.
《آنچه ما در زمانهای مختلف تلاش کردهایم این است که تا حد امکان، مردم داخل ایران را که آیندهای متفاوت برای کشور خود میخواهند، توانمندتر کنیم - تا بتوانند ارتباط برقرار کنند، بایستند و برای این کار منابعی داشته باشند.》
همینجا باید اشاره کنم که طبق برخی شواهد و قرائن و بر اساس تأکید بلینکن در همین مصاحبه به ادامه این رویکرد، آمریکایی ها مجددأ در حال آماده سازی مزدوران و پیاده نظام خود در داخل ایران هستند تا یکبار دیگر براندازی را آزمایش کنند! و معلوم است که هیچ نظام عاقلی اجازه چنین حرکت سازماندهی شدهای را به مزدوران بیگانه نمی دهد و به نظر می رسد اشاره اخیر رهبر حکیم انقلاب پاسخ به همین گزافه گویی بلینکن بود.
《 یک عنصر آمریکایی از مسئولین آمریکایی، جزو گزافهگوییهایش یکی این است که میگوید: «هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم»؛ مجموع حرفش این است؛ به این تصریح نمیکند امّا حرفش این است؛ در لفّافه بیان میکند امّا کاملاً روشن است که این را دارد میگوید. احمقها بوی کباب شنیدهاند! نکتهی اوّل اینکه ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد.》
🔹چهارمین نکتهای که در این یادداشت به اظهارات بلینکن اشاره میکنم، لو دادن و اعتراف به یکی از مهمترین دلایل شکست آمریکا در طرحهای براندازی خود در ایران است.
《 اما من اولین کسی هستم که اذعان میکنم این کار ( تغییر رژیم ) از بیرون واقعاً دشوار است.
از دیدگاه من و طبق تجربهی خودم، فکر میکنم این کار از بیرون سخت است و شما ناگزیر با عواقب ناخواسته و اثرات درجه دوم و سوم مواجه میشوید که باید در مورد آنها بسیار مراقب باشید... من در مورد تلاش برای مهندسی هر چیزی از
بیرون بسیار محتاط هستم».
دشوار بودن تغییر رژیم از بیرون یا مهندسی از بیرون در کنار نکات دیگری که وزیر امور خارجه آمریکا در این مصاحبه مطرح می کند مانند نداشتن روابط دیپلماتیک، پردهبرداری از خساراتی است که آمریکا از نداشتن سفارت در ایران متحمل شده است!
به عبارت دیگر، نداشتن سفارت در ایران،دست آمریکاییها را برای طراحی فتنه ها و توطئههای بیشتر یا دقیقتر اجرا کردن فتنههایشان بسته است و این آن ضربه سختتر به آمریکا یا به تعبیر امام راحل(ره) انقلاب دومی است که در جریان تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاد. مکانی که مبتنی بر مستندات کتاب خواندنی " ایستگاه خیابان روزولت" فقط محل جمعآوری اطلاعات نبوده بلکه مکانی یا پوششی برای طراحی و اقدام هم بوده است!
🔹ادامه 👇
#جلوه_سیاسی
🏷 @jelvenews
جلوه
🔴نکات مهم یک مصاحبه ✍یادداشت مهدی فضائلی در خبرگزاری فارس 🔻بخش اول: 🔹حدود یک هفته پیش و در واپسین
🔴 نکات مهم یک مصاحبه
🔻بخش دوم
🔸ادامه یادداشت ...
🔹پنجمین و آخرین نکتهای که در این یادداشت به آن میپردازم اعتراف مهم دیگر بلینکن است در باره پایگاه مردمی نظام که یکی از مهمترین دلایل شکست توطئهها و برنامههای براندازی دولتمردان آمریکا نیز بوده است.
《 آنطور که من میبینم، فکر میکنم ایران بسیار چند تکه است و افکار مختلفی در آنجا وجود دارد... یک بخش بسیار محافظهکار در ایران وجود دارد که از نظر تعداد قابل توجه است و به رژیم وفادار مانده است.»
آری پشتوانه مردمی نظام که برخی آنرا " هسته سخت " نظام میخوانند، پایگاه و پشتوانه ایست گسترده و عظیم، به لحاظ سلایق و ذائقه سیاسی و فکری متنوع و در عین حال با ایمان و انگیزه بالا، گوش بفرمان رهبر و آماده فداکاری در لحظههای سخت.
در مجموع اظهارات شفاف و بیپرده وزیر امور خارجه دولت بایدن در روزهای پایانی کارش، اعترافات خوبی است برای شناخت آمریکا و توطئههایش به عنوان دشمن اصلی ملت ایران و شیطان بزرگ.
💢متن #یادداشت در خبرگزاری فارس
https://farsnews.ir/Fazaeli/1735376094014613146
#جلوه_سیاسی
🏷 @jelvenews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مراد برداقچی (Murat Bardakçı) مورخ، نویسنده و روزنامهنگار مشهور ترکیهای متخصص تاریخ عثمانی و مسائل مرتبط با خاورمیانه درباره عقبه فرهنگی ترکیهایها وعثمانیها برایتان توضیح میدهد!
1⃣ خط عثمانی، الفبای ایران است.
2⃣ ما اسلام را از ایرانی ها گرفتیم.
#جلوه_تمدن
🏷 @jelvenews
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بزرگداشت حماسه ۹ دی در استانهای مختلف
🔹مردم انقلابی و بصیر تهران تا دقایقی دیگر در میدان آئینی امام حسین اجتماع خواهند کرد.
#جلوه_بصیرت
🏷 @jelvenews
♦️غسل و نماز توبه ی یکشنبه امروز فراموش نشود♦️
بزرگان برای ورود به ماه رجب دستور به انجام این عمل در آخرین یکشنبه ی قبل از شروع ماه رجب می داده اند.
حتما انجام دهیم و دیگران را هم تشویق به انجام کنیم
«غسل و نماز توبه»
کیفیت آن چنین است:
💠 روز یکشنبه غسل به نیت توبه بهجا آورد؛
💠 وضو گیرد؛
💠 چهار رکعت نماز بخواند؛(دو نماز دو رکعتی)
در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره «ناس» را یک مرتبه بخواند؛
💠 پس از اتمام نماز دوم (رکعت چهارم) هفتاد مرتبه استغفار کند؛
استغفار را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ» ختم نماید؛
💠 سپس بگوید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا انت».
#جلوه_معارف
🏷 @jelvenews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مناظره داغ کارشناسان آمریکایی و یمنی:
📍کارشناس آمریکایی: ایران ضعیف شده، یمنیها مردمانی فقیر هستند و در سطحی نیستند که بخواهند تهدیدی برای آمریکا باشند...
🔻مجری برنامه: شما یمنیها را مرتبط با ایران میدانید، اگر ایران ضعیف شده پس چرا هنوز یمنیها درحال کوبیدن تلآویو با حملات موشکی خود هستند و آمریکا میلیاردها دلار برای مقابله با حملات آنها هزینه میکند؟
🔻کارشناس یمنی: مهمان شما میگوید ما فقیر هستیم، لازم است بگویم آنچه مهم است و انسان نباید به آن دچار شود فقر اخلاق است، شما آمریکاییها فقیرترین کشور جهان از نظر اخلاق و انسانیت هستید، فرهنگ ما شکم پروری نیست و شیفته داراییهای خود نیستیم، به خدا قسم اگر هیچ امکاناتی هم نداشته باشیم برای دفاع از فلسطین به مبازره با شما ادامه میدهیم...
#جلوه_مقاومت
🏷 @jelvenews
🔴 غفلت از بازار...
✍یادداشت کانال تاریخ حوزه تهران
🔹 پیش از انقلاب، متدینین به تبعیت از نظر مراجع تقلید، از ورود به مشاغل دولتی پرهیز میکردند، زیرا کارمندی برای حکومت پهلوی را معونت ظالمین میدانستند. فرقی هم نمیکرد اهل مبارزه باشند یا نه.
این اعتقاد باعث میشد متدینین و به ویژه نیروهای انقلابی به مشاغل آزاد و فعالیت در بازار رو آورند.
🔸علما و روحانیون هم با همین باور از مشاغل دولتی پرهیز داشتند و اگر برخی از آنها در نهادهای آموزشی یا قضایی مشغول کار میشدند از چشم سایرین افتاده و عملا از جامعه روحانیت طرد میشدند. این امر نیز باعث تمرکز فعالیت روحانیون در مدارس علمیه، مساجد و تکایا میشد که ارتباط تنگاتنگی با بازار داشت. اینها همه بازاری پدید آورده بود که نقشی مهم در مسیر نهضت امام خمینی ایفا کرد. هیئتهای مؤتلفه اسلامی یکی از نهادهای مذهبی سیاسی برآمده از پیوند بازار و علما بود. جریانهای دینی بیتفاوت نسبت به نهضت نیز باز متاثر از پیوند میان بخشی از بدنه بازار و طیفی از علمای سنتی بود و در نتیجه به هویت دینی بازار قوام میبخشید.
🔹پس از پیروزی انقلاب اما غفلتی عارض شد. محدودیتهای گزینش و استخدام در مشاغل دولتی، عمدتا باورمندان به نظام و افرادی که تا حدودی پایبند به ارزشها هستند را (با شدت و ضعفشان) وارد مشاغل اداری کرد، هرچند کلیت ندارد و البته در نهادهای نظامی از حساسیت بیشتری برخوردار است.
کار کارمندی با خصوصیاتی که دارد خیلی از متدینین و حتی طلاب را به خود جلب کرد. بهگونهای که این طیف، مشاغل دولتی را بر اشتغال در بازار ترجیح دادند. سایرین هم که دستشان به کارمندی نمیرسید، ناگزیر به بازار و فعالیت اقتصادی در بخشهای خصوصی روی آوردند.
🔸 عده زیادی از روحانیون هم همین مسیر را پیمودند و طی چند دهه، پیوند میان حوزه و بازار دچار گسست شد.
🔹این یادداشت نه به معنای نفی تدین از بازار و بخش خصوصی است و نه به معنای نفی ارتباط روحانیت با بازاریان؛ و البته کلیت هم ندارد؛ بلکه درنگی است بر چالشی که امروز در پیوند میان حوزه و بازار و سستی دیانت و انقلابیگری در این مرکز مهم اقتصادی به چشم میخورد.
این امر یکی از خطاهای راهبردی بود که لازم است حاکمیت، حوزه و متدینین نسبت به آن سیاستگذاری و اقدام نوینی داشته باشند.
#آسیب_شناسی_حوزه_تهران
#جلوه_اقتصاد
🏷 @jelvenews
📌محمد محبوبترین نام نوزاد پسر
در برلین آلمان در سال ۲۰۲۴
#جلوه_بین_الملل
🏷 @jelvenews
❖ تاثیر جهان بینی فلسفی در طبابت
📝 #سید_روح_الله_خمینی
بدن به دنبال نفس است و قضيه به عكس درك و گمان تودۀ مردم است؛ يعنى چون نفس اراده مىكند كه بدن حركت كند، قهراً حركت خواهد كرد و اگر بخواهد بنشيند، بايد بدن، اطاعت تكوينى ذاتى نمايد و ملال اين از ملال اوست و فرح و نشاط اين، از نشاط و فرح اوست،ضعف معده و ساير قوا از كم لطفى نفس است كه مقدارى از سايهاش را از سر آنها كم مىكند، پس به نفس بايد گفت كه خدا سايهات را كم نكند.
ولى آن عالم طبيعى، كه قائل به نفس نيست مىگويد: همين بدن است و غير آن نيست و خرابى مال بدن است كه روزى قوى بود، روزى هم ضعيف و ناخوش مىشود. يا آن طبيب هم، كه توجه به نفس و تجرد آن ندارد - چون اينها فقط به ظاهر نگاه مىكنند و ديدۀ باطنبين يا ندارند، و يا اگر داشته باشند بسته است - حكم خواهد كرد كه ضعف، مال بدن است بدون اينكه متوجه باشد ضعف آن، از كمعلاقگى نفس است.
ولى حكيمى فلسفى كه با برهان، نفس را اثبات كرده و براى آن اثبات تجرد نموده، اين حرفها را نمىگويد، و تمام حيثيات را به آن صورتِ متحصل نسبت مىدهد و براى مادۀ غير متحصل، حيثيتى و فعليتى قائل نيست؛ زيرا شيئية الشىء به كمال اوست كه صورت باشد، نه به نقصش كه ماده باشد.
#جلوه_حکمت
#جلوه_طب
🏷 @jelvenews
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
❖ آغاز به کار کانال مدرسه علوم انسانی اسلامی ❞سها❝
📌 مدرسه تخصصی علوم انسانی سها با همت جمعی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم بدون وابستگی به هیچ ارگان و نهادی آغاز به کار کرد، گفتمان تفصیلی مبانی علوم اسلامی همراه با درسگفتار های رایگان و یادداشت های اختصاصی فلسفه و علوم اجتماعی بر محوریت اندیشه علامه طباطبایی و امام خمینی
📕 اجتهاد تشکیلاتی برای تولید علوم انسانی اسلامی
♦️ درسگفتار رایگان نظام فلسفی علامه طباطبایی همراه با پشتیبانی علمی
🔹درسگفتار رایگان منطق ذهن شناسی
و....
لینک عضویت در کانال مدرسه سها
🔽🔽🔽🔽🔽🔽
https://eitaa.com/joinchat/3660514329Cae9d9a1928
جلوه
✅ اعتماد به نفس ۳ #قسمت۳ 🟠 کودکان چگونه می توانند اعتماد به نفس لازم را کسب کنند؟ 1⃣ اطمینان و قابل
✅ اعتماد به نفس ۴
#اعتماد به نفس۴
🟠 کودکان چگونه می توانند اعتماد به نفس لازم را کسب کنند؟
2⃣ توانایی و کارآرایی:
فعالیت هایی که فکر می کنید کودکتان در انجام آن توانایی دارد، یا کارهایی که دوست دارد انجام دهد و با انجام آن احساس خوبی پیدا می کند را تحت عنوان مهارت های مختلف لیست کنید. این مهارت ها عبارتند از:
🔻 مهارت های عملی: توانایی ساخت و تعمیر وسایل
🔻 مهارت های جسمانی: توانایی های ورزشی
🔻 مهارت های ذهنی: ارائه نظرات درست و مناسب، توانایی حل مشکلات عملی
🔻 مهارت های اجتماعی: توانایی بازی و همکاری با دیگران، توانایی درک دیگران، مهربان و ملاحظه کار بودن
🔻 مهارت های پردازشی: توانایی آزمایش و تجربه کردن فعالیت های جدی، توانایی در انجام موفقیت آمیز کارهای سخت
برای اینکه تایید و تحسین خود را نسبت به مهارت های کودک نشان دهید، درهر زمینه ای که استعداد و مهارت دارند، از آنها کمک بگیرید.
📌 غرور ناشی از موفقیت های آنها را به رسمیت بشناسید و از جملاتی مانند« شرط میبندم که الان احساس خیلی خوبی داری» برای نشان دادن اطمینان خود به آنها استفاده کنید.
#جلوه_کودک
🏷 @jelvenews
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨مرحوم نجم الدین اربکان رئیس جمهور سابق ترکیه:
انقلاب ایران باید به اهداف خود برسد و حفظ شود. زیرا بزرگترین دشمن صهیونیسم، انقلاب اسلامی ایران است.
#جلوه_مقاومت
🏷 @jelvenews