*🛑 جهاد تبیین ، جهاد قطعی و فوری*
*⭕️اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم*
➖➖➖➖➖➖➖➖
*👈 جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود :*
*1️⃣ - ویژگی های جنگ نرم :*
*۱- پیچیده بودن*
*۲- آرام و بی صدا*
*۳- غافلگیر کننده*
*۴- پیشرفته*
*۵- هنرمندانه*
*۶- سازماندهی شده*
*۷- سریع و پرشتاب*
*۸- دقیق نبودن مرز های خودی و غیر خودی*
*2️⃣ - روش های اعمال جنگ نرم :*
*۱- فریب مردم*
*۲- شایعه پراکنی*
*۳- شبهه افکنی در جامعه*
*۴- کارشکنی در برنامه ها*
*۵- نفوذ ( نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان - نفوذ در برنامه ها و تصمیمات )*
*۶- برخی اغتشاشات صنفی*
*3️⃣ - ابزارهای جنگ نرم :*
*۱- رسانه ؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره ، اینترنت ، فضای مجازی*
*۲- سلبریتی ها از هر قشری ( هنرمند ، ورزشکار ، شاعر ، خواننده و ...)*
*4️⃣ - اهداف جنگ نرم :*
*۱- تغییر باورها و اعتقادات*
*۲- تغییر افکار و اندیشه ها*
*۳- تغییر رفتار*
*۴- تغییر ساختار ( هدف غایی)*
*5️⃣ - پیامدهای جنگ نرم :*
*۱- سست کردن مقاومت ملی*
*۲- از بین بردن وحدت و انسجام*
*۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه*
*۴- ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود*
*۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها*
*۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی ، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی*
*۷_ ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان ؛ چه این اطراف ، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر و ...*
*6️⃣ - راههای مقابله با جنگ نرم :*
*۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد*
*۲- بصیرت افزایی*
*۳- نیکوکاری*
*۴- تقویت همبستگی*
*۵- خدمت به مردم*
*۶- شایسته گزینی*
*۷- مبارزه با فساد*
*۸- صداقت با مردم*
*۹- حضور در مراسم های مذهبی و ملی*
*۱۰- تقویت روحیه ایثار*
*۱۱- تقویت امید در جامعه*
*۱۲- باور به نقش جوانان*
*۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان*
*۱۴- تسهیل ازدواج*
*۱۵- توجه به معیشت مردم*
*۱۶-اعتقاد به اصل"ما می توانیم"*
*۱۷- ساده زیستی و پرهیز از اسراف*
*۱۸ - مصرف کالاهای داخلی*
*۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت*
*۲۰- کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین .*
*🛑 جنگ امروز ، امتداد جنگ هشت ساله دیروز است ، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر .*
*⏪ جهاد تبیین ، جهاد امروز ما*
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: الگوی جمهوری اسلامی یک الگوی جذاب برای مسلمانان دنیاست
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: آمریکا نمونه کامل جاهلیت مدرن است
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: آمریکا یک رژیم مافیایی است
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 بعثت پیامبر اسلام هدیه به همه بشریت است/ عقلانیت و تزکیه دو عنصر مورد تاکید اسلام است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: مبعث رسول اکرم را به همه امت بزرگ اسلامی و به ملت عزیز ایران و به همه آزادگان جهان تبریک عرض میکنم. روز مبعث و شب مبعث، روز و شبی است که بزرگترین هدیه عالم وجود که از آن تعبیر شده است در دعای شب مبعث به تجلیالاعظم به نبی مکرم اسلام، برترین بنده خداوند اعطا شد و هدیه داده شد. البته بعثت، بعثت نبی مکرم (ص) هدیهی به همهی بشریت هم هست. اگر ما در میان ارزشهای فراوان اسلام، سلسلهی ارزش های اسلامی، اگر فقط دو ارزش را در نظر بگیریم یعنی عنصر گسترش عقلانیت و عنصر پرورش اخلاق -که مجموعهی ارزشهای اسلامی خیلی گسترده است- این دو عنصر برجسته از این ارزشهاست.
🔹اگر همین دو عنصر را در نظر بگیریم که اسلام نسبت به آنها چه تاکیدی کرده تصدیق خواهیم کرد که اسلام عالی ترین هدیه را و وسیله سعادت را به بشریت عطا کرده. این که اسلام به عقلانیت و گسترش عقلانیت دعوت میکند این خیلی چیز مهمی است. در قرآن دهها آیه، دهها مورد شاید نزدیک به صد مورد اگر کسی بشمارد وجود دارد که با تعابیر مختلف با تعبیر تعقلون، با تعبیر تتفکرون، با تعبیر یتدبرون، خدای متعال مخاطبان را و آحاد مردم را ه اندیشه و تفکر و عقل دعوت کردند.
🔺در مورد گسترش مفاهیم اخلاقی و پرورش اخلاقی هم، همین بس که اسلام در صدر اهداف بعثت اخلاق و تزکیه را ذکر کرده. در جای قرآن هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِه وَيُزَكِّيهِمْ اول تزکیه است. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
✅ گام دوم انقلاب، مبعث جوانان
📝 حمید عزیزی
🔸 بدانیم که آن روز [روز مبعث]، بعثت نبی مکرم بود، امروز بعثت امت اسلامی است. امروز امت اسلامی باید احساس بعثت بکند؛ خود را مبعوث بداند؛ آگاهانه و با بصیرت حرکت و اقدام کند؛ بر علم خود اضافه کند، بر توانائی های خود اضافه کند، بر انسجام ملی و انسجام بینالملل اسلامی خود اضافه کند. و بین ایشان توحید کلمه خیلی مهم است. این پیام ملت ایران، پیام انقلاب اسلامی، پیام نظام جمهوری اسلامی است. و افق هم برای ما روشن است. به توفیق الهی می دانیم چه کار داریم می کنیم، می دانیم به کجا خواهیم رسید و می دانیم که راه رسیدن به آن نقطه، رفتن است؛ نه ایستادن و نه عقبگرد کردن.
🔸 بدون تردید انقلاب اسلامی عصر جدیدی در تاریخ بشریت و امتداد نهضت عظیم بعثت نبوی می باشد و گام دوم انقلاب فصل جدیدی از بعثت جوانان، سلوک معنوی و رستاخیز اجتماعی آنان با قصد ایجاد تمدن توحیدی می باشد. در ادامه به توصیف بعثت، جوانان، و نسبت این دو در گام دوم انقلاب می پردازیم.
🔹 بعثت به معنای برانگیختگی است. همچنان که در آیات قرآن به زنده شدن مردگان، بعث گفته می شود، برانگیختگی یک انگیزش، جوشش، انقلاب و تحولی بعد از سستی و بی تفاوتی و رکود است. این تحول و انقلاب ابتدا در روح و جان نبی آغاز می شود و نبی که با استعداد سرشار، آماده به دوش کشیدن این مسئولیتی بزرگ و سنگین است، وحی الهی در او تحول و انگیزش بوجود می آورد. این انقلاب نبی، چشمه فیاض جوشانی می شود که تمام اجتماع را به حرکت می آورد. یک تحول و دگرگونیِ عمیق بنیادی از ریشه در جامعه و یک رستاخیز اجتماعی را ایجاد می کند.
🔸جوان به معنای انسان رشید است. انسان رشد یافته کسی است که انتخاب هایش بزرگ است و منشا انتخاب های بزرگ، اراده های قوی است. بدین جهت، جوان را دارای نشاط، تلاش، انرژی، انگیزه، امید، تفکر، خلاقیت و نیز اصلاح طلبی، آرمان خواه، مسئولیت پذیر و معنویت گرا می دانند. کسانی که انتخاب های سطحی و زودگذر دارند، اهداف بلندمدت و اساسی ندارند، به حداقل ها راضی می شوند، جوان نیستند هرچند سن جسمی آنان سن جوانی باشد اما به واقع روحیه جوانی را دارا نیستند.
🔹 بیانیه گام دوم انقلاب، بعثت جوانان است. همچنان که در توضیحات مذکور مشاهده کردید، معنای بعثت با معنای جوان بسیار سازگاری دارند. جوانان بذاته قابلیت برانگیختگی و جوشش و رستاخیز اجتماعی را دارند. در بیانیهی گام دوم مضمون «جوانان باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیت دهند.» سه بار تکرار شده است و بارها جوانان مورد خطاب گرفته است. همچنان که در بعثت، خود نبی تزکیه و تعلیم و کتاب و حکمت را دارد و بعد از بعثت، همین موارد را در اجتماع پیاده می کند، جوانان نیز باید مبانی معرفتی دینی خود را تقویت کنند و در تهذیب اخلاق و معنویت خود به جد تلاش کنند تا بتوانند چون موتور محرکه ای، بدنه عمومی مردم را به حرکت درآورند. در واقع این اراده جوانان با جهت دهی درست است که اراده ملت ایران را به تحرک وا می دارد تا حیات طیبه و تمدن نوین اسلامی را محقق کند.
🔸 در طول تاریخ همواره جوانان محور حرکت ها و حوادث عالم بودند. در خود بعثت نبوی، رسول الله جوانی چهل ساله بودند و اولین کسی که به او ایمان می آورد نوجوانی چون امیرالمومنین علیه السلام بود. جوانان دیگری چون جعفر بن ابیطالب، زید بن حارثه، عبدالله بن مسعود، جابر بن عبدالله انصاری، مصعب بن عمیر، حنظله، اسامة بن زید و جوانان فراوانی دیگری در طول نبوت پیامبر صلوات الله علیه و آله رشادت های زیادی در میادین مختلف خلق کردند. با مروری کوتاه و گذرا در تاریخ زندگانی امامان شیعه میتوان عنایت خاص آنان به جوانان را بهوضوح مشاهده کرد و به یکی از مهمترین عوامل موفقیت آنان پی برد. همچنین بسیاری از یاوران حضرت مهدی عجالله تعالی فرجهالشریف در هنگام ظهور را جوانان مومن تشکیل میدهند.
🔹 امروزه انقلاب اسلامی در جایگاهی مهم و تاریخی قرار دارد به طوری که ما در حدفاصل بعثت خاتم انبیاء و ظهور خاتم الاوصیاء قرار گرفتیم و رسالت ما جوانان این است برای تحقق تمدن جهانی زمینهچینی و کمک کنیم که اصلیترین فلسفه بعثت پیامبر (ص) می باشد.
💬 پی نوشت:
۱. بیانات در دیدار مسئولان نظام به مناسبت مبعث حضرت رسول اعظم (ص) / ۱۳۸۷/۰۵/۰۹
۲. سوره مبارکه الجمعة آیه ۲؛
هُوَ الَّذي بَعَثَ فِي الأُمِّيّينَ رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَإِن كانوا مِن قَبلُ لَفي ضَلالٍ مُبينٍ
🔅#تحلیل_و_تبیین
🔰جاهلیت مدرن، بحرانساز است
🔻تبیین بخشهایی از بیانات روز مبعث رهبر انقلاب اسلامی در گفتوگو با آیتالله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔹جاهلیت مدرن استکباری و نظام سلطه جاهلیت بحرانخیز و تولیدکننده بحرانهای زیادی است. بعد از جنگ جهانی اول، جامعه ملل را برای جلوگیری از جنگ و تحقق صلح و امنیت ساختند، اما جنگها ادامه پیدا کرد و جنگ جهانی دوم شکل گرفت. بعد از جنگ جهانی دوم، کشورهای پیروز شورای امنیت را با شعار تحقق صلح و امنیت بینالملل شکل دادند، اما نهتنها صلح و امنیت بینالملل شکل نگرفت، بلکه جنگهای شدیدتری از آن موقع تا حالا با جنایتهای گوناگون و بحرانهای بیشمار رخ داد.
🔸بحران مدیریت جهانی، بحران ناامنی، بحران خانواده، بحران اخلاق، بحران غذا، شکاف طبقاتی و جنگ فقیر و غنی در جهان و بحران هویت ناشی از همین جاهلیت مدرن است. جاهلیت مدرن علاوه بر اینکه تولید بحران میکند، برای ادامه حیات خودش بحرانزاست و برای پیشبرد مافیای ثروت، قدرت، شهوت و جنایت بحرانسازی میکند. البته نمیتواند این بحرانها را جمع کند. راه چاره و پایان این بحرانها هم این است که بهجای الحاد و دوری از خدا و حاکمیت نظام استکباری و ظلم و جنایت و تجاوز به حقوق انسانها و بنبست و فروپاشی، مدیریت جهانی بهدست انسان صالح بیفتد و بر پایه عدالت و صلح واقعی شکل بگیرد. این همان مدیریتی است که نبی مکرم اسلام بر اساس آموزههای اسلام آن را بشارت دادند. اگر مدیریت جهانی بهدست انسان صالح بیفتد و بر اساس آموزههای حقیقی مثل مردمسالاری اسلامی، تحقق عدالت، امنیت و صلح بحرانهای انسانی را خاتمه بدهد، بشریت میتواند امنیت پایدار را تجربه کند. در قرآن کریم بشارت دادهشده که ساخت جهان بر مدار ایمان و عمل صالح و حاکمیت انسانهای صالح میتواند این دستاورد را داشته باشد و تمدن نوین اسلامی بر مدار ایمان و عمل صالح و تلفیق بین علم و فناوری و ایمان و عدالت و مشارکت و مدیریت انسانهای زمینخورده و پابرهنه و مستضعف اتفاق خواهد افتاد.
▫️متن کامل 👇🏼
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=49685
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔅#تحلیل_و_تبیین
🔰جاهلیت مدرن، بحرانساز است
🔻تبیین بخشهایی از بیانات روز مبعث رهبر انقلاب اسلامی در گفتوگو با آیتالله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔹جاهلیت مدرن استکباری و نظام سلطه جاهلیت بحرانخیز و تولیدکننده بحرانهای زیادی است. بعد از جنگ جهانی اول، جامعه ملل را برای جلوگیری از جنگ و تحقق صلح و امنیت ساختند، اما جنگها ادامه پیدا کرد و جنگ جهانی دوم شکل گرفت. بعد از جنگ جهانی دوم، کشورهای پیروز شورای امنیت را با شعار تحقق صلح و امنیت بینالملل شکل دادند، اما نهتنها صلح و امنیت بینالملل شکل نگرفت، بلکه جنگهای شدیدتری از آن موقع تا حالا با جنایتهای گوناگون و بحرانهای بیشمار رخ داد.
🔸بحران مدیریت جهانی، بحران ناامنی، بحران خانواده، بحران اخلاق، بحران غذا، شکاف طبقاتی و جنگ فقیر و غنی در جهان و بحران هویت ناشی از همین جاهلیت مدرن است. جاهلیت مدرن علاوه بر اینکه تولید بحران میکند، برای ادامه حیات خودش بحرانزاست و برای پیشبرد مافیای ثروت، قدرت، شهوت و جنایت بحرانسازی میکند. البته نمیتواند این بحرانها را جمع کند. راه چاره و پایان این بحرانها هم این است که بهجای الحاد و دوری از خدا و حاکمیت نظام استکباری و ظلم و جنایت و تجاوز به حقوق انسانها و بنبست و فروپاشی، مدیریت جهانی بهدست انسان صالح بیفتد و بر پایه عدالت و صلح واقعی شکل بگیرد. این همان مدیریتی است که نبی مکرم اسلام بر اساس آموزههای اسلام آن را بشارت دادند. اگر مدیریت جهانی بهدست انسان صالح بیفتد و بر اساس آموزههای حقیقی مثل مردمسالاری اسلامی، تحقق عدالت، امنیت و صلح بحرانهای انسانی را خاتمه بدهد، بشریت میتواند امنیت پایدار را تجربه کند. در قرآن کریم بشارت دادهشده که ساخت جهان بر مدار ایمان و عمل صالح و حاکمیت انسانهای صالح میتواند این دستاورد را داشته باشد و تمدن نوین اسلامی بر مدار ایمان و عمل صالح و تلفیق بین علم و فناوری و ایمان و عدالت و مشارکت و مدیریت انسانهای زمینخورده و پابرهنه و مستضعف اتفاق خواهد افتاد.
▫️متن کامل 👇🏼
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=49685