.
♻️ از ما که نمیپذیرید، حداقل از آمریکاییها یاد بگیرید
حمید رسایی: ما نمیگوییم برای از دست دادن همسر نباید متأثر شد و گریه کرد، بلکه میگوییم وقتی شما اینقدر احساساتی هستید، وقتی اینقدر دلنازک هستید، وقتی امور شخصی شما تا این حد و اندازه روی مسئولیت اجتماعیتان تأثیرگذار است، پذیرش این مسئوليت بر شما حرام است نباید جلو بیفتید و مسئولیت بپذیرید!
✍اگر شنیدن این حرف حق از زبان امثال ما برایتان تلخ است و پذیرشش سخت، حداقل از آمریکاییها که در بسیاری از امور، قبله مدیریتی شما هستند، قبول کنید. ببینید چگونه از تاثیرگذاری مصائب و مشکلات زندگی شخصی بر مسئولیت اجتماعیاش جلوگیری میکند!
━━═━⊰❀🦋❀⊱━━═━━
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
مساله اینه که ما چه مسئولیتی برای مراقبت از بشار اسد و دولت آن داشتیم و این مسئولیت تا چه زمانی می بایست ادامه پیدا میکرد و در یک دهه گذشته که در سوریه حضور داشتیم دقیقا چه راهبردی را هدف گذاری کردیم و به چه علل و عوامل پیگیر وضعیت نشدیم؟خب این مسائل برای ایرانی ها و مقاومت بسیار مهم است
مشخصا مساله حضور ما در سوریه و عراق به امنیت ملی کشور گره خورده بود و این حضور تا حذف تهدید استراتژیک برای ایران بایست ادامه پیدا می کرد.
حذف داعش و تروریسم و دفاع از مقدسات یگانه عامل حضور ما در سوریه و عراق نبود بلکه موضوع عمق راهبردی و توسعه امنیت ملی بود که با خروج آمریکا از سوریه و عراق و نابودی اسرائیل محقق می شد. راهبردی که این رزوها کم تر درباره آن صحبت میشود
بر این اساس خروج آمریکا از منطقه و نابودی اسرائیل مهم ترین هدف برای برنامه های منطقه ای ایران بود که باید به آن فکر کنیم که
دستاورد کوتاه مدت برای مقابله با تروریسم و توسعه امنیت منطقه ای در یک دهه گذشته محقق شد اما عمق راهبردی ایران با ترور شهید سلیمانی و پاسخ نمایشی به عین الاسد مسیر پر مخاطره ای را آغاز کرد اما آقایان به شعارها و پیروزی های ساختگی بسنده کردند و به اخراج آمریکا از افغانستان افتخار می کردند
ترور شهید سلیمانی هم به موضوع بزرگی به نام اخراج آمریکا از منطقه حواله شده بود
در سرنگونی دولت بشاراسد حس مسئولانه ای که در بحران اول سوریه و تقویت داعش شکل گرفته بود وجود نداشت
درحالیکه مقاومت به آخرین مرحله برای دفاع از خود دربرابر اسرائیل و آمریکا رسیده بود و سوریه به عنوان هاب لجستیکی محور مقاومت نقش تعیین کننده ای برای آینده خاورمیانه و امنیت ملی اسرائیل داشت.
جنگ اخیر مقاومت و اسرائیل آسیب پذیری های امنیتی و اطلاعاتی و پدافندی قابل توجهی از ایران و محور مقاومت نشان داد که به نظر می رسد محاسبات طرف مقابل و ایران را بکلی تغییر داده است.
این موضوع وقتی در کنار مشکلات اقتصادی و اجتماعی ایران و ائتلاف های منطقه ای و جهانی قرار می گیرد مجموعه ای از ملاحظات و مسائل را برای ایران خلق میکند که مسیر جور دیگری باید ادامه پیدا کند و تا مرزهای خود عقب بنشیند
دولت تعدیلی پزشکیان با حمایت بخش های مهم امنیتی و سیاسی کشور به قدرت رسید تا در سه پرونده خاورمیانه_جنگ اوکراین و برنامه هسته ای فضای تعاملی ایجاد کند که خب با ترور شهید هنیه و نقشی که نتانیاهو در معادله خاورمیانه بازی کرد این پروژه تحت تاثیر قرار گرفت و اسرائیل فضای پرتنشی را با ایران ایجاد کرد که به حمله اسرائیل به بخش های پدافندی ایران و عملیات در جنوب لبنان و حذف رهبران سیاسی و فرماندهی و نابودی اندوخته ۳۰ ساله حزب الله لبنان و خلع سلاح آن در جنوب لیطانی و تغییر نظم سیاسی سوریه منجر شد و در عراق و یمن و ایران ادامه پیدا خواهد کرد.
مسیری که مشخصا عاقبت آن همانی شد که میبینید اما عزیزان نه آن زمان مذاکرات را تکمیل کردند و نه الان به مقاومت پایبند بودند.
به همین راحتی
ابوقاسم
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
اصرار ما این بود که بگوییم ما آمریکا را از افغانستان اخراج کردیم بدون اینکه این حرف بنیاد واقعی و عینی در افغانستان داشته باشد آمدیم برای توجیه این کار طالبان را تطهیر کردیم
میلیون ها مهاجر را وارد کشور کردیم و دالان تروریسم را که لابه لای مهاجرین وارد کشور شدند خودمان با دستان خودمان ایجاد کردیم.
آمریکا همچنان بازیگر پرنفوذ در افغانستان هست و ابلهانه است که فکر می کردیم ماهیت خروج آن ها از افغانستان همان اخراجی بود که ما بعد از شهید سلیمانی دنبال آن بودیم.
طالبان نارنجک رها شده آمریکایی ها در افغانستان بود
خطای محاسباتی اینجوری شکل می گیره که بنیاد ها ی اساسی تحولات را نمی بینیم و به دستاوردهای ساختگی اکتفاء می کنیم.
در حمله ای که ما به عین الاسد داشتیم بجای تغییر محاسبات ذهنی و ادراکی آمریکایی ها بدنبال اقناع سازی افکار عمومی بودیم و توجهی به تغییر موازنه نداشتیم.
بعد از خروج آمریکا از برجام،ترور شهید سلیمانی نقطه عطف مقابله آمریکا و اسرائیل با هژمونی محور مقاومت در منطقه بود که آقایان به شعارهای توخالی بسنده می کردند چون نمی دانستند چه اتفاقاتی در حال روی دادن هست.
صحبت از اخراج آمریکا از خاورمیانه کردند اما نگفتند دقیقا با کدام پول و امکانات و ائتلاف و دقیقا با چه ابزارها و برنامه هایی قرار است محقق بشه.
ما به این جور مسائل می گوییم اشتباه استراتژیک و خطای محاسباتی بزرگی که این روزها در حال پرداخت هزینه های آن هستیم.
ابوقاسم
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سقوط اتوبوس در جادۀ اندیشمک - پلدختر
🔹روابط عمومی اورژانس لرستان: ظهر امروز اتوبوسی در جادۀ اندیشمک - پلدختر ورودی روستای پاعلم به داخل دره سقوط کرد.
✅ ایران امروز
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
🔶اصل و فرع سفر قاهره
نحوه مواجهه منتقدان یا حتی مخالفان دولتها در ادوار گوناگون یکی از مهمترین مباحث سیاسی کشور به شمار میآید. وقتی دولتی شکل میگیرد، جریان سیاسی که دولت از آن پایگاه برخاسته، رویکرد حمایت حداکثری نزدیک به کامل را در پیش میگیرد، از آن سو جریان سیاسی منتقد نیز از دریچه مخالفت با سیاستها و اقدامات دولت مستقر فعالیتهای سیاسی خود را طراحی میکند. این وضعیت تا اینجا امری طبیعی و گاه لازم و اجتنابناپذیر نیز به حساب میآید.
اما گاه موضوعاتی پدید میآید که دیگر سطح آن جناحی و تاکتیکی نیست؛ مسائلی که یقیناً باید از زاویه منافع ملی و مصالح اسلامی به آن نگریست. در اینجا آنچه اهمیت دارد تفکیک بین امر جناحی و منفعت ملی است. برای نمونه، حضور رئیس جمهور در قاهره به منظور سخنرانی در اجلاس سران گروه دی ۸ که به نمایندگی از ملت ایران در این رخداد مهم سیاسی شرکت میکند، ضرورت دارد از زاویه کلان و راهبردی بررسی شود. در این زمینه توجه به سه نکته حائز اهمیت است:
1ـ هشت کشور در حال توسعه اسلامی، یعنی ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نيجريه اعضای این گروه هستند. با جمعیتی بیشتر از ۱/۲ میلیارد نفر، این هشت کشور نماینده جمعیت ۶۰ درصد مسلمانان جهان و ۱۳ درصد کل جمعیت جهان را تشکیل میدهد. اجلاس سران که هر دو سال یک بار تشکیل میشود، دارای بالاترین سطح اختیارات است و از رؤسای هر کشور عضو تشکیل میشود. این اجلاس تحت تأثیر تحولات منطقه خاصه مسائل سوریه از اهمیت خاصی برخوردار بود.
2ـ انتظار این است که مسئولان کشور و خاصه رئیسجمهور در مجامع سیاسی و بینالمللی بر اساس چارچوبها و پروتکلهای از پیش معین شده صورت گیرد. سخن اصلی آن است که مدیران ارشد نظام، چون کمترین و سادهترین اظهارات و رفتارهای آنان بازتابهای وسیع بینالمللی دارد، باید در بیان «سخنان و رفتارها» که دیگران آن را «مواضع دولت یا نظام» تلقی میکنند، به صورت دقیق و سنجیده عمل کنند.
۳ـ نکته دیگر از منظر سواد رسانه قابل فهم و درک است. وقتی مسئولان نظام به هر علتی نکتهای بیان کردند یا اقدامی از طرف آنان سر زد که منطبق بر منافع و مصالح کشور نیست، اما خودشان و تیم همکار آنان متوجه خطای صورت گرفته شدند، باید خط اصلاح و تصحیح را در فضای رسانهای دنبال کرد. اصرار منتقدان بر خطای ناخواستهای که صورت گرفته و تمرکز فشارهای سیاسی بر روی رئیسجمهور، بیتردید به حال منافع ملی کشور مضر است و پیامدهای هزینهساز به همراه خواهد داشت.
👤عزیز غضنفری
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
🔶اظهارات شما یکجانبه است!
معاون حقوقی و بینالملل وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات گروسی که گفته است «ایران اورانیوم را نزدیک به سطح نظامی غنی میکند و به سرعت به سمت یک کشور هستهای (کشور دارنده) حرکت میکند.» نوشت: «انتظار میرود مدیرکل یک سازمان تخصصی مبتنی بر واقعیات و گزارشهای فنی بازرسان آژانس صحبت کند.» «کاظم غریبآبادی» با اشاره به اینکه «نیت خوانی مبتنی بر سناریوهای فرضی جزء وظایف مدیرکل نبوده و خلاف متن و روح اساسنامه آژانس است، توسعه برنامه هستهای ایران منطبق با نیازهای فنی است و کاملاً تحت نظارتهای پادمانی آژانس انجام میشود.» افزود: «آن چیزی که در اظهارات گروسی هیچ وقت به آن اشاره نشده است، علت اصلی وضع موجود است که همانا عدم اجرای تعهدات طرفهای مقابل تحت برجام و خروج یکجانبه آمریکا از آن بود. عدم اشاره به این موضوع در اقدامی جانبدارانه، اعتماد جامعه بینالمللی را به نهادهای ملل متحد در تبیین درست واقعیات از سوی عالیترین مقامهای مرتبط، مخدوش میسازد.»
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
🔶پایان اسد و بازگشت داعش!
«دیدهبان حقوقبشر سوریه» اعلام کرد، از زمان سقوط دمشق در 8 دسامبر جاری «داعش» شش حمله انجام داده که به کشته شدن 70 نفر منجر شده که 52 نفر آنها نظامی بوده و به دست این گروه تروریستی ـ تکفیری اعدام شدند. به گفته دیدهبان حقوق بشر، خلأ امنیتی و تنشهای ایجاد شده در سوریه و تغییر نقشه مناطق تحت تصرف گروههای شبه نظامی، در کنار نبود نیرویی به نام ارتش سوریه، به فرصتی برای داعش تبدیل شده تا بار دیگر فعالیتهای خود را در سوریه از سر بگیرد. این گفته را گزارش «الجزیره» نیز تأیید میکند. این شبکه به نقل از منابع آگاه در پایگاه «التنف» وابسته به ائتلاف بینالمللی ضد داعش به رهبری آمریکا، میگوید که فعالیت گروههای وابسته به داعش از ابتدای سال 2024 افزایش قابل توجهی یافته و رسانهها تنها به مهمترین آنها، مانند حمله به میدان گازی «شاعر» و کشته شدن رئیس ایستگاه گاز این میدان به دست این گروه میپردازند.
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
🔶درستی هشدارهای ایران اکنون ثابت شده است!
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه اختصاصی با شبکه مصری «الغدب» با اشاره به رفتار صهیونیستها در جنگ غزه و لبنان و تجاوزات این رژیم علیه سوریه تأکید کرد: «این اقدامات نشانگر درستی هشدارهای ایران در مورد تهدید اسرائیل برای کل منطقه است.» عراقچی حمایت ایران از سوریه را نه حمایت از یک شخص، بلکه حمایت از مردم و حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه در مقابل تهدیدات صهیونیستی و تروریستی توصیف کرد و افزود: «جمهوری اسلامی ایران در چارچوب روند آستانه و نیز در مذاکرات دوجانبه توصیههایی در مورد نحوه تعامل با مردم و گروههای معارض سیاسی ارائه میکرد، ولی دولت سوریه دارای استقلال عمل بود و تحت کنترل ایران و روسیه نبود.» وی با اشاره به حضور مستشاری ایران در سوریه برای مبارزه با داعش و دیگر گروههای تروریستی با جانفشانیهای سردار شهید سلیمانی، نسبت به بازگشت تهدید تروریسم به سوریه به دلیل از همپاشیدگی امور در آن کشور، که تهدیدی برای تمامی کشورهای منطقه خواهد بود، هشدار داد.
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
🔶دور جدید مذاکرات ایران و اروپا در راه است!
«لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه آمریکایی «والاستریت ژورنال» در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس»، مدعی شد احتمالاً نمایندگانی از ایران و اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی دور جدیدی از مذاکرات را آغاز خواهند کرد. وی در این پیام نوشت: «به نظر من احتمال میرود که دور جدیدی از تماسهای سه کشور اروپایی-اتحادیه اروپا/ایران در ماه ژانویه در ژنو برگزار شود. هنوز مشخص نیست که بعد از تحلیف ترامپ در 20 ژانویه 2024 انجام میگیرد یا قبل از آن خواهد بود.» اظهارات نورمن در شرایطی مطرح شده است که اواخر آذر ماه، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران «اسماعیل بقایی» درباره زمان گفتوگوهای ایران و سه کشور اروپایی هم گفت، زمان دقیقی هنوز مشخص نشده و صرفاً تفاهم شد که این گفتوگوها ادامه یابد. نهم آذرماه، مذاکرات ایران و تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) با هدف بررسی آخرین تحولات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی، بهویژه مباحث هستهای و رفع تحریم، در ژنو سوئیس برگزار شد.
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn
◄ «محمدصالح جوکار» رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با اشاره به آخرین خبرها درباره برگزاری دوره هفتم انتخابات شوراهای شهر و روستا گفت: «با وجود اینکه وزارت کشور تاریخ برگزاری انتخابات دوره هفتم شوراهای شهر و روستا را 30 خرداد اعلام کرده؛ اما با توجه به اینکه بر اساس قانون تعیین زمان انتخابات شوراها و نظارت بر این انتخابات بر عهده مجلس است، زمان اعلامی از سوی وزارت کشور قطعی نیست.»
◄ جنبش حماس در بیانیهای نوشت: «تجاوزات مستمر اشغالگران به استانهای کرانه باختری اشغالی که آخرین مورد آن بمباران هوایی یک خودرو در اردوگاه طولکرم بود، در شکستن اراده مردم و عزم مقاومت فزاینده ما موفق نخواهد بود.» جنبش حماس در ادامه با تأکید براینکه ما از مردم خود در کرانه باختری اشغالی میخواهیم تا هر گونه اقدام مقاومتی را تشدید کنند، تأکید کرد، مردم کرانه باختری باید برای رویارویی میدانی با اشغالگران و شهرکنشینان آن متحد شوند.
◄ «عبدالجلال ایری» سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از آغاز فرآیند تحقیق و تفحص از وزارت نفت خبر داد و گفت: «به استناد گفتههای رئیسجمهور، روزانه 20 میلیون لیتر سوخت در کشور ناپدید میشود. این مسئله بیانگر ضعف جدی در نظارت و وجود تخلفات سازمانیافته در روند تولید و توزیع فرآوردههای نفتی است. چنین حجم گستردهای از قاچاق سوخت، که مصداق بارز غارت بیتالمال است، باید بهطور دقیق بررسی و عوامل دخیل در آن شناسایی و برخورد قانونی شوند.»
◄ «محمدعلی الحوثی» عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه زیرساختهای نظامی این کشور، اعلام کرد، حملات دشمن اسرائیلی- آمریکایی به زیرساختهای غیرنظامی، جنایات جنگی تروریستی به شمار میآید و محکوم است. الحوثی افزود: «جنایات اسرائیل و آمریکا، یمن را از ادامه انجام وظیفه حمایتی خود از غزه باز نمیدارد و عملیات یمن علیه تروریسم آمریکایی- صهیونیستی ادامه خواهد داشت.»
◄ برخی مقامات اوکراینی اذعان کردند، کییف در حال پیش رفتن به سمت توافقی تلخ با روسیه برای پایان دادن به جنگ است. بر اساس گزارش خبرگزاری «بلومبرگ»، این مقامات اوکراینی گفتند: «در حال پیش رفتن به سمت حل و فصلی تلخ هستیم که طی آن باید از مساحت گستردهای از خاک اوکراین به نفع مسکو در مقابل دریافت ضمانتهای امنیتی کوتاه بیاییم.»
◄ یک رسانه عبریزبان نوشته است، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی به دلیل هراس از بازداشت شدن، در مراسم یادبود اردوگاه «آشوویتس» در لهستان حاضر نخواهد شد. این مراسم ۲۷ ژانویه ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد. گفتنی است، دیوان بینالمللی کیفری اول آذر حکم بازداشت نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را صادر کرده است.
#ایالتمتحدهمقاومت
#مشتعلعشقعلییم ﷽
https://eitaa.com/jhanmn