هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔆 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن عید فطر، برخی از احکام زکات فطره و فدیه را مطابق با فتاوای حضرت آیتالله خامنهای منتشر میکند.
🌺رمضان میرود ای کاش صفایش نرود
سحر و جوشن و قرآن و دعایش نرود
کاشکی پر شده باشد دلم از نور خدا
همره روزه و افطار، نوایش نرود🌺
💠عید سعید فطر بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد
🆔 @jiiss_ir
📝متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره حلول ماه شوال
:
بسم الله الرحمن الرحیم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع عموم مردم شریف ایران می رساند، بر اساس گزارش راصدان مورد وثوق و خبره که از نقاط مختلف کشور واصل شده است، رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ مطابق با ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۳۹ هجری قمری برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) محرز گردیده است، بنابراین فردا جمعه ۲۵ خرداد عید سعید فطر خواهد بود.
ضمن عرض تبریک این عید سعید به تمامی برادران و خواهران ایمانی و ملت مؤمن و بزرگوار ایران، نماز پرشکوه عید سعید فطر در سراسر کشور اقامه خواهد شد.
دفتر مقام معظم رهبری
۲۴ خرداد ۱۳۹۷
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
✳️ عید فطر در لسان مولا علی بن ابیطالب (ع)
💠 اي مردم! همانا اين روز، روزي است که در آن نيکوکاران پاداش ميگيرند و بدکاران زيان ميبينند و شباهت بسياري به روز رستاخيز دارد. پس با بيرونآمدن از خانههايتان به سوي مصلايتان، به ياد آن روزي افتيد که از گورهايتان به سوي پروردگارتان بيرون ميآييد و از ايستادن در مصلايتان، به ياد آن روزي افتيد که در پيشگاه پروردگارتان ميايستيد و از بازگشتن به سوي خانههايتان، آن روزي را ياد آوريد که به خانههاي خود در بهشت باز ميگرديد.
💠 اي بندگان خدا! کمترين چيزي که براي مردان و زنان روزهگير ميباشد، اين است که در روز آخر ماه رمضان فرشتهاي آنان را ندا ميدهد: بشارت بادا بر شما اي بندگان خدا! که خداوند گناهان گذشته شما را بخشود؛ پس مواظب باشيد که از اين پس چه ميکنيد
📚 تنبيهالخواطر: 2/157
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
💠 جشن پیروزی
استاد شهید آیتالله سید محمد باقر صدر:
عبادت در اصل، تجلیگر رابطه انسان و پروردگار است و سبب پایداری و استواری این رابطه میشود. اما عبادت در شریعت اسلامی بهگونهای طراحی شده است که در بیشتر موارد، ابزاری برای رابطه انسان با همنوع نیز هست و این همان چیزی است که ما از عنوان «جنبه اجتماعی عبادت» مد نظر داریم.
در برخی از عبادات خود تجمع و گردآمدن و ایجاد ارتباط اجتماعی میان عبادتکنندگان فرض شده است؛ مانند جهاد که جنگجویانی را که با جنگیدنشان خدا را عبادت میکنند، بر آن میدارد که در میان خود، روابطی را برپا کنند که در میان واحدهای لشکرهای نظامی برقرار است.
اما برخی دیگر از عبادات، بهخودیخود موجب جمع شدن نیستند، اما با وجود این، به شکلی به یکی از روشهای تجمع پیوند خوردهاند تا از این رهگذر، رابطه انسان با پروردگار در یک عمل و عبادت مشخص با رابطه انسان با همنوع بیامیزد. … تا آنجا که واجبی مانند روزه که در طبیعت خود عملی کاملاً فردی است نیز به عید فطر پیوند خورده است؛ عید فطری که جلوه اجتماعی این واجب قرار داده شده است و روزهداران را در شادی پیروزی بر شهوتها و امیال گرد هم میآورد و متحد میسازد.
🔸 الفتاوی الواضحة (رساله عملیه شهید صدر)، بخش نظام عبادت در اسلام، موضوع جنبه اجتماعی عبادت، ص٧٧٧.
@shahidsadr
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝متن کامل بیانات امروز رهبرانقلاب منتشر شد:
🔻خطبههای نماز عید فطر👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=39933
🔺️دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=39947
❇️ اصول سیاست در سیره امام علی (ع)
🔘 آیةاللهالعظمی سبحانی
💎 اصولی که امام علیهالسلام از آن پیروی میکرد همگی تحت پوشش ارزشهای اخلاقی و اصول انسانی قرار داشت و بر اساس عدل و دادگری استوار بود و هر نوع دگرگونی در کشور از این اصول سرچشمه میگرفت و امام کراراً به این اصول تأکید میکرد و هر نوع اداره کشور را بر غیر این اصول نفی مینمود؛ زیرا او به آینده کشور فکر میکرد نه به بقای قدرت و سلطه خویش.
💎 چه بسا ممکن است سیاستمداری از طریق مکر و خدعه و فریب مردم، قلوب و دلها را متوجه خود و در نتیجه یک نوع آرامش نسبی بر کشور حکمفرما سازد، ولی از آنجا که ظاهرسازی و تزویر اثر موقت دارد و همیشه نمیتواند کارساز باشد، امیرمؤمنان علیهالسلام از سیاستهای مزورانه سیاسیکاران، پیوسته نقد میکرد و میفرمود: «هیهات! لولا التقی لکنت ادهی العرب» (غررالحکم/ح10041؛ کافی/8/24) اگر پارسایی نبود من داهیترین و زیرکترین عرب بودم...
➕ متن کامل مقاله👈 yon.ir/KRDIP
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
💢نباید از بانکهای رباخوار غربی تقلید کنیم/ کارمزد قرض الحسنه فقط برای یک سال است نه چندسال!
✔️آیتالله مکارم شیرازی تصریح کرد:
🔹باید فکری برای بانکها کرد و تا مسئله بانک در این مملکت حل نشود، اقتصاد ما همچنان نابه سامان خواهد بود.
🔹پول مردم در حساب جاری است و بانکها بخشی از پول مردم را به خود مردم وام قرض الحسنه دهند؛ سرمایه خود بانکها غالباً به صورت ساختمانهاست اما اموال مردم در نزد بانکهاست که بخشی از آن را به مردم وام قرض الحسنه بدهند.
🔹اگر مطابق عقود شرعیه عمل کنند، هم شکوفایی اقتصادی است و هم مردم به جایی میرسند و از سرمایههای خود استفاده میکنند اما اگر بانکها عمل نکنند، باز همان بانک رباخوار غربی و باعث بدبختی میشود.
🔹در کنار بانکها، بعضی افراد رفتند صندوقهای قرض الحسنه تشکیل دادند که بسیار کار خوبی است و در این کار خیر به خصوص در ماه مبارک رمضان شرکت کنید و بتوانید افرادی را از مشکلات نجات دهید.
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
رهبرانقلاب، در خطبههای نماز عید فطر تاکید کردند:
⚙چرخ زندگی مردم با تولید میچرخد. ۹۷/۳/۲۵
#تولید_داخلی
#حمایت_از_تولید_داخلی
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir