🌓 نکات آموزشی جهت خرید یک سهم
💥نکته اول:حمایت هایی که برای سهم ترسیم میکنیم باید اعتبار سنجی بشه به این معنا که صرف اینکه سهم به حمایت رسید نباید ترید کرد بلکه۱_ در مرحله اول باید منتظر واکنش سهم به حمایت بود ۲_پس از واکنش، باید برگشت سهم با استفاده از مومنتوم ،rsi ، مکدی و... برامون تثبیت بشه ۵ درصد بالاتر ولی با اطمینان وارد سهمی بشیم بهتر از اینکه ضرر کنیم یا اسیر اصلاح زمانی طولانی مدت بشیم .پول های هوشمند وبزرگ در ابتدای روند صعودی تثبیت شده وارد سهم میشن(این نکته از نکاتی هست که خودم هم رعایت نمیکنم 😅)
💥نکته آخر:فارغ از هر گونه سم پراکنی و نامیدی ، همیشه صعود بازار در زمان کاهش حجم معاملات و اصلاح بازار در زمان افزایش حجم معاملات اتفاق میوفته .
✭ آ؎ۅزش رایگـــان بــــــــــورس✭
@jobranzarar
#سیو_سود
کارشناسان و افراد با تجربه در بورس سیو سود را یکی از مهم ترین رازهای موفقیت و کاهش ریسک در بورس می دانند و بکارگیری آن را شدیدا توصیه می کنند. یکی از فاکتورهای مهم برای جلوگیری از ضرر، محدود کردن ریسک است که یکی از بهترین راه های محدود کردن ریسک، سیو سود در بورس می باشد.
اما معنی سیو سود در بورس چیست و استراتژی های سیو سود بر اساس دیدگاه زمانی کدام است یا به عبارتی نحوه سیو سود چگونه است⁉️
یکی از روش های فروش سهام سیو سود می باشد. سیو سود یعنی زمانی که سهامدار در سهمی تا مقدار مدنظر خود سود کرد، آن را میفروشد تا ریسک از دست دادن سودی که به دست آورده کم شود و این ساده ترین معنی اصطلاح سیو سود است.
به زبان ساده سیو سود کردن در واقع یعنی رسیدن به سود ذهنی و یا از نظر قوانین بنیادی و تکنیکال رسیدن به سطحی که رشد قیمت بعد از آن بعید به نظر میرسد. در این حالت معامله گر از طمع دوری کرده و با سود از سهم خارج می شود.
🔹زمان سیو سود
چه زمانی برای سیو سود مناسب است و چگونه تشخیص دهیم که بهترین زمان برای سیو سود چه زمانی است⁉️
زمان سیو سود معمولا زمانیست که ما به آینده سهم خوش بین هستیم اما بنابر دلایل بنیادی یا تکنیکال نگران کاهش ناگهانی قیمت هستیم یا به دلیل نیاز مالی تصمیم به فروش مقداری از آن گرفته ایم.
🔹استراتژی های سیو سود بر اساس دیدگاه زمانی
در روش های سیو سود در ابتدا استراتژی و دیدگاه زمانی خود از خرید سهم را مشخص کنید:
▫️کوتاه مدت
▫️میان مدت
▫️بلند مدت
۱) کوتاه مدت
به منظور سیو سود در کوتاه مدت باید دید زمانی شما حدودا بین ۳ هفته تا ۳ ماه باشد و برای انجام اینکار باید با استفاده از ابزارهای تحلیل تکنیکال نقاط حمایت و مقاومت تشخیص داده و برای خرید سهم در روی حمایت سهم را خریداری نمایید و روی مقاومت هم سهم را بفروشید.
۲) میان مدت
به منظور سیو سود در میان مدت باید دید زمانی شما بین ۲ ماه تا ۶ ماه باشد و برای انجام اینکار میتوانید ۲کار انجام دهید
در روش اول میتوانید سود سهم خود را بفروشید و اصل سرمایه را نگهداری کنید. (مناسب برای افراد با ریسک پذیری متوسط)
در روش دوم میتوانید سود را نگه داشته و اصل سرمایه را بفروشید. (مناسب برای افراد با ریسک پذیری کم)
توجه فرمایید اگر در این روش از آینده سهم باخبر هستید و قصد دارید با سهم بمانید میتوانید روی نقطه حمایت بازهم سهم را خریداری نمایید.
۳) بلند مدت
به منظور سیو سود در بلند مدت باید دید زمانی شما بین ۶ماه تا ۱ سال باشد برای انجام اینکار چون دید شما بلند مدت است میتوانید اصلا سهم را نفروشید و صبر داشته باشید تا سهم مورد نظر به هدف قیمتی خود برسد و دیگر درگیر نوسانات کوتاه مدت و زودگذر آن نشوید.
🔹استراتژی های مختلف سیو سود
اگر تمایل ندارید به این ۳ استراتژی سیو سود عمل کنید میتوانید از استراتژی های دیگر اقدام نمایید:
در صورتی که سهم مورد نظر شما قفل در صف خرید بود و روند آن صعودی بود سهم را نفروشید تا زمانی که صف خرید آن بریزد، بعد از ریزش صف خرید میتوانید اقدام به سیو سود سهم مورد نظر کنید.
در صورتی که سهم به مقاومت رسید ولی از روند آن مطمئن نیستید یک پله سیو سود کنید. به طور مثال: نصف آن را بفروشید، و اگر در ادامه سهم نزولی شد و ریزش کرد باید سهم را در نقاط حد ضرری که برای خود تعیین کرده بودید بفروشید.
زمانی که در یک سهم سود خوبی به دست آوردید و به هدف قیمتی که تعیین کرده بودید رسیدید:
۱. میتوانید سودی که به دست آورده اید را نگهداری کرده و با سهم بمانید تا به اهداف بلندمدت خود برسد و یا اینکه کلا از سهم خارج شوید
۲. میتوانید سرمایه اصلی خود را سیو کرده و وارد سهم جدید شوید و آن را در نقاط حمایتی بخرید
🔸نکات مهم سیو سود🔸
🔸همیشه در سهامی سیو سود کنید که رشد و سود خوبی را حاصل کرده و سهامی را در اولویت سیو سود قرار بدید که بیش از حد رشد کرده باشد
🔸زمانی که حقوقی سهمی را عرضه میکند و به طور کلی تزلزل زیادی در سهم دیده می شود سیو سود کنید.
🔸میتوانید در طی چند روز سیو سود کنید به طور مثال یک روز ۳۰درصد، روز بعدی ۳۰درصد، روز بعدی ۴۰درصد. یا اینکه میتوانید در یک روز نصف و در روز دیگر نصف بعدی سهم را بفروشید
🔸 زمانی که اخبار منفی از شرکت منتشر شد به فکر سیو سود باشد.
🔸 زمانی که مشاهده میکنید نقدینگی در حال خروج از بازار است به فکر سیو سود باشید
🔸 در بازارهایی که رشد سریعی دارند و طمع زیادی در آن دیده میشود به فکر سیو سود باشید.
✭ آ؎ۅزش رایگـــان بــــــــــورس✭
@jobranzarar
#فیبوناچی
تفاوت بین فیبوناچی ریتریسمنت و فیبوناچی اکستنشن
✅تاریخچه
لیوناردو فیبوناچی ریاضیدان قرن ۱۲ میلادی در ایتالیا متولد شد و بزرگترین اثر وی کشف اعدادی طلایی از روی حل مساله ازدیاد تعداد خرگوش ها بود; اعداد طلایی کشف شده توسط این دانشمند را به احترامش اعداد فیبوناچی می نامند.
دنباله فیبوناچی با صفر و یک شروع می شود و هر عدد مجموع دو عدد قبلی می باشد …۳۷۷-۲۳۳-۱۴۴-۸۹-۵۵-۳۴-۲۱-۱۳-۸-۵-۳-۲-۱-۱
تا به حال هماهنگی های زیادی بین روابط این اعداد و قوانین طبیعت دیده شده است.
نسبت های فیبوناچی در همه جا دیده می شوند; از فاصله حرکت سیاره ها به دور ستارگان تا فاصله حرکت الکترون ها به دور هسته اتم; این اعداد نسبت هایی با یکدیگر دارند که در علم اقتصاد نیز کاربرد دارد; در زیر به بعضی قواعد این اعداد می پردازیم.
✅دلایل محبوبیت استفاده از نسبت های فیبوناچی
با استفاده از سطوح فیبوناچی می توان نقاط حمایت و مقاومت سهم را شناسایی کرد.
کار با استفاده از سطوح اصلاحی فیبوناچی بسیار راحت است و تحلیل گران تکنیکال به سادگی می توانند از این ابزار کاربردی استفاده کنند.
در صورت استفاده صحیح از سطوح فیبوناچی می توان سودهای مستمر و پیاپی در بازار کسب نمود.
✅فیبوناچی چه کمکی به معامله گران در بورس می کند؟
منظور از فیبوناچی در بازارهای مالی و بورس خطوط حمایت و مقاومت می باشد.
قیمت سهم در بین این سطوح حمایتی و مقاومتی در حرکت است.
این خطوط بر اساس ریشه طلایی اعداد فیبوناچی بوجود می آید و بواسطه آن می توان روند قیمت یک سهم در آینده را پیش بینی کرد.
✅تعیین حد سود و حد ضرر بر اساس سطوح فیبو ناچی
کاربرد درصدهای فیبوناچی در تعیین حد سود:
فیبوناچی در تعیین حد سود نقش بسیار مهمی ایفا می کند. برای درک بهتر به مثال زیر توجه کنید.
در فیبوناچی اصلاحی که از پایین به بالا ترسیم شده است نقطه ورود در تراز 61.8% می باشد.
در این حالت حد سود اول در تراز 50%، حد سود دوم در تراز 38.2، حد سود سوم در تراز 23.6 و همینطور حد سود چهارم در پایان نقطه ای می باشد که سطوح فیبوناچی بر روی آن ترسیم شده است.
✅کاربرد درصدهای فیبوناچی در تعیین حد ضرر:
یکی از مهمترین کاربردهای سطوح فیبوناچی در تعیین حد ضرر می باشد.
به عنوان مثال در فیبوناچی اصلاحی که از پایین به بالا ترسیم شده است نقطه ورود در تراز 61.8% می باشد.
در این حالت می بایست حد ضرر را کمی پایین تر از تراز 78.6% قرار داد و در صورتی که قیمت سهم از این تراز عبور کرد باید نسبت به فروش سهم اقدام نمود. ضمن اینکه باید به این نکته توجه داشت در صورتیکه فاصله این دو سطح ورود و حد ضرر زیاد باشد بهتر است از روش های متداول دیگری که در تحلیل تکنیکال استفاده می شود برای تعیین نمودن حد ضرر بهره برد.