6_144233937380302859.mp3
6.93M
من تموم سال دلهره دارم
که دوباره کربلارو میبینم یا نه
بغلم کردی بین زوارت
یا که تو خونه میمونم تک و تنها نه
#جاماندگان💔
#استودیویی
#جدید 🔄
#اربعین🏴
#جواد_مقدم🎙
6_144233937376930040.mp3
5.87M
چه بی حرم چه با حرم
میگیره دستمو زهرا مادرم
چه بی حرم چه با حرم
میگیره دستمو سلطان کرم
#استودیویی🔊
#اربعین🏴
#محمد_اسداللهی🎙
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم:
📖حدیث امروز:
✳️ امام علی علیه السلام:
🌴هرکس درمقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع کند، دو سوم دینش از بین برود.
📚نهج البلاغه، حکمت ۲۲۸
🪧تقویم امروز:
پنجشنبه
☀️ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۰ صفر ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 15 آگوست 2024 میلادی
🔖مناسبتی امروز:
💠 ۱۰ روز تا #اربعین حسینی
اللهم ارزقنا زیارة الکربلا و شفاعة الحسین (علیه السلام)
ترتیل صفحه ای قرآن کریم
استاد محمود خلیل الحصری
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
052.mp3
2.02M
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾...
#تلاوت_ترتیل_قرآن_کریم
صفحه ۵۳
#استاد_خلیل_الحصری
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
2938273_64kb.mp3
1.91M
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾...
#ترجمه_شنیداری_قرآن_کریم
صفحه ۵۲
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾...
#آموزش_ترجمه_قرآن_کریم
صفحه ۵۲
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾...
#آموزش_مفاهیم_قرآن_کریم
صفحه ۵۲
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
💠 آموزش دوره ترجمه و مفاهیم قرآن کریم
🔸#سطح_پیشرفته 🔸
.
تاکنون با حدود ۷۰ درصد ترجمه ی قرآن کریم آشنا شده اید (با آشنایی لغات پرتکرار). ان شاالله با هم ادامه ی دوره را خواهیم گذراند. 🙏🌱
.
🔻🔻🔻
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
🔹 درس سی و هشتم: بخش اول
#سطح_پیشرفته
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لحظاتی_در_محضر_قرآن
⚡️فرازهای زیبا و آسمانی⚡️
🌸 مرحوم #محمد_صدیق_منشاوی
[📖] : سوره #انفطار #طارق #فجر #حمد
06 - [Nahl 51 - 81].mp3
53.43M
تلاوت بسیار زیبا از استاد منشاوی سوره مباکه نحل آیات 51 الی 81
تقدیم شما عزیزان دوستدار قرآن
*┄┅═✧❁✧═┅┄*
╰┅┅❀🍃🏴🍃❀┅┅╯
#سبک_زندگی_اسلامی
آداب نماز
1 ـ امام صادق عليه السّلام : نماز را نيكو بخوانيد.
أ : آداب ظاهرى
مسواك زدن
2 ـ پيامبر خدا صلّى الله عليه و آله : دو ركعت [ كسى كه ] مسواك زده، بهتر از هفتاد ركعت بدون مسواك است.
زينت كردن
قرآن :
«اى فرزندان آدم، نزد هر مسجد، زينتتان را برگيريد.»
3 ـ خيثمة بن ابى خيثمه: امام حسن بن علىّ عليه السّلام هرگاه به نماز مى ايستاد، بهترين لباسش را مى پوشيد، پس به ايشان گفته شد: اى پسر فرستاده خدا، چرا بهترين لباست را مى پوشى؟ فرمود: خداوند متعال زيباست و زيبايى را دوست دارد. پس براى پروردگارم خود را زيبا مى سازم، كه مى فرمايد: «نزد هر مسجد، زينتتان را برگيريد» پس دوست مى دارم كه بهترين لباسم را به تن كنم.
4 ـ امام صادق عليه السّلام ـ در پاسخ به پرسش ابوبصير از معنى آيه «نزد هر مسجد، زينتتان را برگيريد» ـ فرمود: آن شانه كردن هنگام نماز واجب ومستحب است .
5 ـ پيامبر خدا صلّى الله عليه و آله : محبوب ترين لباسها نزد خدا، لباس سفيد است. پس با آن نماز بخوانيد.
6 ـ زن نماز نخواند مگر اينكه زينتى در بر داشته باشد، از يك حلقه تا زيورهاى گرانبهاتر، جز آنكه نيابد.
7 ـ امام علىّ عليه السّلام : زن، بدون زيور نماز نخواند.
8 ـ امام باقر عليه السّلام : لباسهاى زينتى خود را براى نمازهاى جمعه و عيد بپوشيد.
فايده:
پنهان نماند كه برخى روايتها، پوشيدن لباس زبر و غير لطيف را در نماز مستحب دانسته اند. از اين رو علامه مجلسى (ره) در بحارالانوار چند وجه جمع بيان كرده است كه خلاصه آن ها را مى آوريم. از آن جمله، اختصاص دادن اخبار پوشيدن لباس زبر به نمازهايى است كه براى حاجتى مهم و يا دور كردن مصيبت و غمى بزرگ خوانده مى شود، يا هر جا كه مناسب نهايت فروتنى است. يا اينكه لباس خشن مخصوص به نمازهاى در خلوت باشد و زينت براى نمازهايى كه با حضور مردم خوانده مى شود، همانگونه كه از مضمون برخى روايات، به دست مى آيد و نيز محتمل است اخبار لباس خشن را بر تقيه حمل كنيم، چون چنين امرى بين بدعتگذاران آن روزگار رايج بوده و پوشيدن لباس فاخر را بر امامان ما خرده مى گرفته اند.
نتيجه سخن اينكه پوشيدن لباس فاخر در همه نمازها بهتر است، جز آنجا كه روايتى تصريح به استحباب غير آن دارد، چون ظاهر آيه و عموم احاديث چنين است.
استفاده از بوى خوش
9 ـ عبدالله بن حارث: حضرت علىّ بن حسين عليه السّلام شيشه مُشكى در سجده گاهش داشت، كه براى نماز از آن بر مى گرفت و به خود مى ماليد.
10 ـ امام رضا عليه السّلام : سجده گاه امام صادق عليه السّلام از بوى خوشش، شناخته مى شد.
11 ـ امام صادق عليه السّلام : نماز شخص خوشبو، برتر از هفتاد نماز بدون بوى خوش است.
12 ـ دو ركعت نماز كه شخص عطر زده مى خواند، برتر از هفتاد ركعت نماز شخص عطر نزده است.
انگشتر به دست داشتن
13 ـ امام علىّ عليه السّلام : پيامبر خدا صلّى الله عليه و آله بر ما درآمد و انگشتر نقره عقيق يمانى[1] در دست داشت. پس با مـا نماز خواند و هنگامى كه نمـازش را به پايان برد، آن را به من داد و فرمود: اى علىّ ، آن را در دست راستت كن و با آن نماز بخوان. آيا نمى دانى كه نماز با عقيق [ برابر هفتاد نماز است؟
14 ـ پيامبر خدا صلّى الله عليه و آله : اى پسركم، انگشتر ياقوت و عقيق به دست كن كه خجسته و مبارك است. هرگاه مرد در آن بنگرد چهره اش نورانى تر مى گردد و نماز با آن [ برابر هفتاد نماز است.
وَ قَالَ (علیه السلام): السَّخَاءُ مَا كَانَ ابْتِدَاءً؛ [فَإِذَا] فَأَمَّا مَا كَانَ عَنْ مَسْأَلَةٍ، فَحَيَاءٌ وَ تَذَمُّمٌ.
و فرمود (ع): سخاوت هنگامى است كه بخشش بدون سؤال بود و پس از سؤال يا از شرم است و يا از بيم بدگويى مردم.
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾...
#نهج_البلاغه
حکمت ۵۳
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/jore_noor
#شرح_و_تفسیر_حکمت۵۳
سخاوت واقعى:
امام(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه به نکته دقیق و آموزنده اى اشاره کرده، مى فرماید: «سخاوت آن است که ابتدایى (و بدون درخواست) باشد; اما آنچه در برابر تقاضا داده مى شود یا از روى حیاست و یا براى فرار از مذمّت»; (السَّخَاءُ مَا کَانَ ابْتِدَاءً، فَأَمَّا مَا کَانَ عَنْ مَسْأَلَة فَحَیَاءٌ وَتَذَمُّمٌ).
سخاوت را این گونه تفسیر کرده اند: حالت و فضیلتى درونى است که انسان را به بذل مال به مستحقان و نیازمندان بدون عوض وا مى دارد.
بر این اساس اگر کسى درخواستى کند و از آبروى خود به وسیله درخواست مایه بگذارد، آنچه سخاوتمندانه مى بخشد در واقع عوض آبروى اوست و به راحتى نمى توان نام آن را سخاوت گذاشت و نیز بخشش که پس از درخواست صورت مى گیرد ممکن است بدین سبب باشد که اگر بخشش نکند، درخواست کننده و یا مردمى که از آن آگاهى مى یابند او را نکوهش و مذمت کنند، بنابراین بخشش در برابر نجات از مذمت مردم واقع شده است و بدون عوض نیست و به تعبیر عموم مردم براى رودربایستى است. بنابراین سخاوت خالص و حقیقى آن است که انسان پس از آگاهى بر نیازمندى افراد آبرومند، در حل مشکل آنها به صورت پنهانى بکوشد و نیازى به سؤال نباشد.
قرآن مجید در سوره «بقره» هنگامى که سخن از اهمیت انفاق و آثار و برکات آن به میان مى آورد بر انفاق به کسانى تأکید مى کند که روى سؤال ندارند و به دلیل عفت و مناعت طبع مردم آنها را در زمره اغنیا مى دانند، مى فرماید: (یَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِیَاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسیمَاهُمْ لاَ یَسْئَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا).(1)
درباره اهمیت سخاوت در آیات قرآن و روایات اسلامى بحث هاى زیادى آمده است از جمله در حدیثى از پیغمبر اسلام(صلى الله علیه وآله)مى خوانیم: «السَّخاءُ خُلْقُ اللّهِ الاْعْظَمِ; سخاوت صفت بزرگ خداست».(2)
در حدیث دیگرى از امام صادق(علیه السلام) مى خوانیم: «السَّخَاءُ مِنْ أَخْلاَقِ الاَْنْبِیَاءِ وَهُوَ عِمَادُ الاِْیمَانِ وَلاَ یَکُونُ مُؤْمِنٌ إِلاَّ سَخِیّاً; سخاوت از اخلاق پیامبران و ستون ایمان است و هیچ مؤمنى نیست مگر این که صاحب سخاوت است».(3)
بى شک، سخاوت هر قدر بیشتر و در مورد مناسبت تر و بدون هیچ گونه عوض مادى و معنوى و کاملاً به صورت ابتدایى باشد پرارزش تر است.
این سخن را با حدیثى از کتاب کافى از امام صادق(علیه السلام) پایان مى دهیم، فرمود: گروهى از یمن خدمت رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمدند و میان آنها مردى بود در مکالمه با پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) درشت گو و سرسخت تا آنجا که رسول خدا(صلى الله علیه وآله) خشمگین شد و از شدت غضب عرق در پیشانى او آشکار گشت و چهره در هم کشید و چشم از او برداشت و به زمین نگاه کرد. جبرئیل نازل شد و عرض کرد: پرورگارت به تو درود مى فرستد و مى گوید: این مرد سخاوتمندى است که پیوسته اطعام مى کند. خشم پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرو نشست سر را بلند کرد و فرمود: اگر جبرئیل از سوى خداوند متعال به من خبر نداده بود که تو مرد سخاوتمندى هستى و پیوسته اطعام طعام مى کنى تو را طرد مى کردم تا عبرتى براى دیگران باشى. آن مرد گفت: آیا پروردگار تو سخاوت را دوست دارد؟ پیامبر فرمود: آرى. آن مرد شهادتین بر زبان جارى کرد و مسلمان شد و گفت: به خداوندى که تو را به حق مبعوث کرده هرگز کسى را از مالم محروم نساختم.
#شرح : پیام امام امیر المومنین ( مکارم شیرازی )