eitaa logo
جرعه نور
1.1هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
117 فایل
همراه گرامی شما می توانید پیشنهادات و یا انتقادات خود را به این آدرس ارسال فرمایید https://eitaa.com/jore_noor
مشاهده در ایتا
دانلود
تا حالا شده فکر کنید من اگه ازدواج کنم فلان مشکلم حل میشه؟🤔 🌀ممکنه بعضی از افراد فکر کنن بعد از ازدواج میتونن یه سری شرایط خودشون رو تغییر بدن، مثلا اگه الان حال خوبی ندارن و دچار افسردگی شدن با ازدواج شادی رو تجربه کنن و... 🌀فرض کنید فرد در حالی‌که افسرده‌ست و از هیچ چیز لذت نمی‌بره ازدواج کنه، با این کار چه اتفاقی میفته؟ فرد مقابل هر کار میکنه تا اون رو خوشحال کنه ولی واکنشی از شخص نمی‌بینه! مثلا میگه بیا بریم بیرون ولی می‌بینه اصلا حوصله نداره و این منجر به خشم یا ناراحتی و دوری از همسرش میشه... ‼️پس ازدواج اصلا برای حل مشکلات نیست و چالش‌های خاص خودشو داره که فرد باید آمادگی روانی مقابله با اون‌ها رو داشته باشه و نیاز هست که اگر فرد مشکلی داره، قبل از اون درمان بشه.
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃 ✅ دعوا هم رسم و رسومی داره. سعی کنید توی دعواها، دائم همسرتون رو متهم نکنید. مثلا دائم نگین... 🔹 تو اینجوری هستی! 🔸 تو اونجوری گفتی!!! 🔹 همیشه حواست پرته!!! 🔸 تو همیشه همین اشتباه رو تکرار می‌کنی!!! ✅ اولا با طرز بیان بهتر با همسرتون صحبت کنین. دوما کلمه «همیشه» و «لحن اتهام» رو از صحبت‌هاتون حذف کنید. مثلاً بگید: «بعضی وقت‌ها» اونم نه با حالت قهر و دعوا و نه با بیان مستقیم بلکه با مهربونی...
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃 🔹 هیچگاه قهر نکنید به جای قهر کردن سکوت کنید❗️ وقتی مشکلی بین همسران ایجاد میشود راه حل مسئله این است که از روش سکوت استفاده کنید نه روش قهر کردن. در روش سکوت به طرف مقابل توضیح میدهید که :با توجه به شرایطی که بین ما ایجاد شده ،ادامه بحث می‌تواند اوضاع را بدتر کند بنابراین ترجیح می‌دهم در این رابطه فعلا سکوت کنم. توجه داشته باشید که سکوت، به این معنی نیست که که دو طرف مطلق با هم حرف نزنند، بلکه فقط در مورد مسئله مورد نظر سکوت می‌کنند اما در مورد سایر مسائل روزمره با یکدیگر صحبت میکنند..
591_40506507948363.mp3
13.7M
🔊سلسله آموزش‌های تربیتی 👈 👤 📚موضوع: 🔸حسینیه‌امام‌خمینی(ره)، قم 🔹قسمت: سی‌ و یکم 🗓 شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ 🔻سر فصل موضوعات: ▫️راهکارهای تقویت رابطه عاطفی ▪️مذمت افراط و تفریط در تربیت ▫تحقیر، سرزنش و تهدید ممنوع! ▪️لزوم تقویت توانایی‌های فرزندان
والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند... شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و... البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد. تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
مادر خوب،بابای مهربون، از راه دور فریاد نزنید! در صورت لزوم برای تذکر دادن به فرزندتان،رو به ‌روی کودک بنشینید و مستقیم در چشم ‌های او نگاه کنید. داد نزنید، بلکه با صدایی جدی و محکم بگویید کاری را که انجام داده است، دوست نداشتید.
باکودکان خودبازی کنیدودر حین بازی مسائلی همچون؛ عدالت، رعایت نوبت، پذیرشِ حق، باجنبه بودن و... را به او یاد دهید.
✅درس بیست و چهارم: رابطه خواب و تربیت تاثیر خواب بر رفتارهای اعضای خانواده به چه میزان می باشد؟ چه زمان هایی مناسب برای خوابیدن می باشد و چه آثاری در روح و جسم ما دارد ؟
1_1078337091.mp3
12.27M
✅درس بیست و چهارم: رابطه خواب و تربیت تاثیر خواب بر رفتارهای اعضای خانواده به چه میزان می باشد؟ چه زمان هایی مناسب برای خوابیدن می باشد و چه آثاری در روح و جسم ما دارد ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌با استدلال آدم‌ها رو خفه نکنید! 👈 قرآن اینجوری نیست... ➖ برگرفته از جلسات «چگونه بهتر قرآن بخوانیم و با قرآن انس بگیریم»
30.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 معامله خدا با انسان ها چگونه خواهد بود؟ ▪️رمضان 1403 ▪️تهران، حسینیه همدانی ها