هدایت شده از روزنه
من از فدائیان رهبری هستم!
مقام معنوی آیتالله العظمی خامنهای در نگاه مرحوم آيتالله عبدالقائم شوشتری(ره)
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
#گزیده_گفتگو
از حضرت عالی جملات ویژه ای در تعظیم و تمجید حضرت آیت الله خامنه ای نقل شده است. رمز ارادت خاص حضرت عالی به ایشان چیست؟
▫️من درباره حضرت آیت الله العظمی خامنه ای چه بگویم؟
هر چه بگویم عشق را شرح و بیان
چون به عشق آیم خجل باشم از آن
من ایشان را اولین بار در مدرسه فیضیه دیدم در اولین ملاقات که حتی با هم صحبت نکردیم من شیفته ایشان شدم ایشان را ساواک دستگیر تبعید کرد.
▫️یک مرد الهی به نام حاج آقا نور در تهران محله خاوران می نشست. من با او ملاقات داشتم برای من داستان عجیبی را از آیت الله خامنه ای نقل کرد. آقا خودشان به کسی نقل کرده بودند که در سنین چهارده پانزده سالگی در مشهد مقدس در صحن عتیق جلو حجره نشسته بودم. پیرمردی با ریش و ابروها و موی سر سفید آمد کنار من نشست و مؤدبانه سلام داد و گفت: سید قدر خود را بدان تو بسیار ترقی خواهی کرد. تو در آینده عالم حاکمی خواهی شد. تو مجتهد میشوی و تو مجتهد حاکمی خواهی شد. گفتم یعنی چه؟ آیا من مرجع تقلید میشوم؟ گفت: اری مرجع تقلید میشوی از مرجع هم بالاتر میشوی گفتم یعنی چه؟ فرمود: تو ترقی بسیاری خواهی کرد و من هم آن روز به دیدن شما خواهم آمد و به شما سلام خواهم داد. دیگر آن آقا را ندیدم تا وقتی که رئیس جمهور شدم با خود گفتم این همان پیشگویی ایشان بوده است. باز هم زمان گذشت بعد از رحلت امام خمینی بعد از چند روز آن پیرمرد به دیدن من آمد و گفت: «سید ما! سلام علیکم» و دیگر ندیدم و ندیدم و ندیدم.
▫️ارادت عمیقی به مقام عظمای ولایت آیت الله خامنه ای دارم. حضرت آیت الله خامنه ای از جنس أنبیا هستند از مرسلین هستند در افق بسیار بالایی هستند.
▫️من از فدائیان رهبری هستم. ایشان قطعا یکی از اولیای خدا بوده و از امدادهای غیبی حضرت ولی عصر علیه السلام برخوردارند.
▫️ایشان هم از لحاظ علوم حوزوی و عرفانی و هم از لحاظ سیاسی کامل هستند. اگر افرادی مثل ما امکان و درصد لغزششان صد باشد ایشان در حد یک است.
▫️بخشی از مصاحبه مکتوب مجله حاشیه با مرحوم آیت الله عبدالقائم شوشتری«رحمت الله علیه».
مجله حاشیه،شماره25،اسفند1395.
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
محمد (ص) در مکه مبعوث شد؛
برای سختترین و مهمترین ماموریت تاریخ؛
و او تنهای تنها بود؛ آنچنان خداوند بارها در آیات کتاب خود که بر او میفرستاد او را دلداری میداد و امر به صبر و #استقامت میکرد.
در دوران سخت غربت مکه، کسانی خالصانه به خاتم پیامبران ایمان آوردند و بر یاریَش ایستادند. پیشاپیش آنها چند نفر بودند؛
علی بن ابیطالب (ع)، #خدیجه بنت خویلد، دو عمویش ابوطالب و حمزه، و دیگر پسرعمویش جعفر بن ابیطالب، و دختر یگانهی او فاطمه (س).
هیچ کس به اندازهی این یاران صادق، در نصرت رسولالله فداکاری و استواری نکرد.
در حقیقت، اینان ستون خیمهی هدایت شدند و مومنان تا قیامت به اینان مدیونند.
ولی بهجز امیرالمؤمنین (ع) و صدیقه طاهره (س)، یاد چندانی از بقیهی این بزرگان تاریخ نمیشود و مهمتر، قدر زحمات طاقتفرسای آنان دانسته نمیشود.
فردا سالروز رحلت بزرگترین همسر پیامبر خاتم و اولین زن مومن به اوست.
کمی در میان این شلوغیها از او یاد کنیم، قدرشناسی کنیم، به او متوسل شویم و او را به الگویی بیمانند در میان زنان جامعه تبدیل کنیم.
عرض ادبی بود به امید نگاهی و شفاعتی.
#الگوی_سوم_زن
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
اخبار این روزها مرا یاد شعری از امید مهدینژاد انداخت، وقتی سالها قبل گفته بود:
تو ننگ عربی، سید حسن!
نام تو را باید
از فهرست اعراب شایسته خط بزنیم
تو
به جای آنکه در ایوان ویلای ساحلیات
لم بدهی
و چرت تابستانیات را
با دود قلیان مفرّح کنی
تفنگ دست میگیری
و از پشت تریبون المنار
با نعرههایت
چرت ما را پاره میکنی
تو هیچ شباهتی به اعراب بزرگ نداری، سید حسن!
نه شکمت
آن اندازه است
که از پشت دشداشههای سفید
وقار عربیت را نمایان کند
نه چفیه و عقال داری
تازه عمامه سیاه سرت میگذاری
که ما را به یاد خمینی میاندازد
که یکبار چرتمان را پاره کرده بود
تو ننگ عربی، سید حسن!
به جای آنکه در حرمسرایت بگردی
و رقص عربی ممالیک گرجی و اوکراینیات را تماشا کنی
تا فردا در بهشت
برای مغازله با حوریان آماده باشی
در مخفیگاهت
که نمیدانیم کجاست؟!
مینشینی و نهجالبلاغه میخوانی
تو کافر شدهای، سید حسن!
و بر ماست که تو را به یهودیان اهل کتاب بسپاریم...
فقط به رسم مردان بزرگ عرب
صادق باش و بگو
برد موشکهایت
به ریاض که نمیرسد؟!
🆔https://eitaa.com/jorenush
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ننگ بر ما که زندهایم هنوز
#غزه
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
یادداشتی از حجتالاسلام براتی:
برخی خبرها اینقدر تلخ و ترسناکاند که آدم ساعتها مینشیند نگاه میکند به امید تکذیب...
دیشب الجزیره به نقل از یک شاهد عینی از حمله سربازان اسرائیلی به چند زن در محاصره بیمارستان شفا قتل و تجاوز آنها خبر داد...
خبری که با اقدامات ابن هفته اخیر صهیونیستها در بیمارستان شفا مثل محاصره، دستگیری ۸۰۰ نفر و کشتار بیش از ۲۰۰ نفر چیز عجیبی نبود!
اما فعلا خبرگزاری یا شخص مشهور دیگری این خبر رو کار نکرده، حماس هم صبح امروز برای بیمارستان شفا و اقدامات نسل کشی صهیونیستها خطاب به جهانیان بیانیه صادر کرد اما اشاره به این موضوع نکرد.
وزارت بهداشت غزه و هلال احمر غزه هم که معمولا به این اقدامات واکنش جدی نشون میدهند هم فعلا بیانیهای صادر نکردهاند
همان بهتر که فکر کنیم خبر دقیق نیست، یا هنوز در حال بررسی است...
انگار که درستی و غلطیاش برای تصور آنچه در غزه میگذرد فرقی دارد…!
کشته و مفقودی ها به ۴۰+هزار نفر رسیده، کل شهدای فلسطین در تاریخ ۷۵ ساله بیش از ۵۰هزار نفر بود!
مرگ کودکان از سوء تغذیه ۱۰۰+ نفر شده، بیش از ۲ میلیون نفر رسما گرسنگی میکشند
و هزاران عددهای تکراری دیگر....
گویا تا الان نه تجاوزی بوده، نه دریدن پیکرها از قبرها، تانکها و بمبها بوده...
روز ۱۷۰م شد... دیگر همهچیز عادیتر از دیروز است...
حالا دغدغه مسلمین جهان برای جزءهای عقب افتاده شان از ختم رمضانی قرآن بیش از نگرانی شان برای وعده های عقب افتاده غذایی در نوار غزه است.
نگرانی زنان بسیاری از امت رسولالله برای انتخاب غذایی برای پخت سحری فردا بیشتر از نگرانیشان برای مادران غزه شده که گوشتهای سوخته اطفالشان را در پلاستیک جمع میکنند.
امروز صیام و گرسنگی مردان در سراسر بلاد اسلامی، آنها را به یاد ساعتهای باقی مانده تا افطار میاندازد اما به یاد گرسنگی مسلمین غزه نه!
والدین بچههای ناز لطیفی که هنوز به تکلیف نرسیدهاند وقتی اندک زحمت و اذیت کودکشان در روزه ی کله گنجشکی را میبینند تاب نمیآورند و اصرار میکنند که غذا بخورد، ولی لحظهای برای ماهها گرسنگی اطفال غزاوی بغض نمیکنند.
جوانها کتب اخلاقی میخوانند،
شیعیان ابوحمزه
و سنیان رکعت به رکعت تراویح میخوانند،
اما کسی برای نوامیس مسلمین زیر یوغ یهود فریادی برنمیکشد.
قحطی شده امکانات پزشکی نیست.
خانهها تخریب شده،
مساجد خاکستر شده.
همه اما کنج محراباند.
جهان اسلام مرده و در تابوت خفته و حتی غیورمردی نیست که بر جنازهاش نماز بگذارد،
نه دول اسلامی رگ غیرتی برای حمایت و نُطقکشیدن دارند و نه حتی عموم مسلمین مواسات و هم دردی با مسلمانهای زیر بمب و آوار غزهیِ فراموششده دارند.
انگار که هرگز نبودهاند
نه دیگر تیتر خبرهایند
و نه موضوع یادداشتها،
نه در دعاهای جمعی مساجد میشود یافتشان
و نه در محتوای مجازی تایملاین جهان اسلام،
سفرههای افطار در پنجاهودو مملکت اسلامی روی خون اطفال غزه پهن شده؛ انگار هیچکس به یادشان نیست.
هیچکس!
چه خوب گفته بود آن خبرنگار فلسطینی که این بدترین ماه رمضانی نیست که بر امت مسلمان میگذرد بلکه بدترین امت مسلمان است که ماه رمضان بر او میگذرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️«تلکَ قضیةٌ»، ترانــهای در وصف مظلومیت یک ملت در دنیــای متناقض مـدرن!
✨آگـاهـے _حتماً ببینید ✨
🆔 @alqatreh
🔷کم و کیف انتقام از صهیونیستها
✍ دکتر سید یاسر جبرائیلی
🔹 برخلاف تصورات برخی افراد، صهیونیست ها به هیچ وجه بنای کشاندن پای ایران به یک درگیری کامل را ندارند؛ چون ورود ایران به یک جنگ تمام عیار(All-out War)، شاید برای ایران هزینه سنگینی ایجاد کند، اما در مقابل به معنی پایان موجودیتی به نام اسرائیل خواهد بود.
🔹در چنین شرایطی، بهترین گزینه، عملیات در محدودهای است که ایران آسیب ببیند، اما این آسیب به اندازهای نباشد که تهران را تحریک به ورود به یک جنگ تمام عیار کند. این محدوده، در ادبیات استراتژیک با مفاهیمی نظیر Gary Zone یا Measures Short of War توضیح داده میشود.
🔹از اوایل دوره ترامپ، مفهومی در ادبیات اندیشکدههای امنیتی آمریکا پردازش شد که برخی آن را Measures Short of War یا اقداماتی پایینتر از آستانه جنگ خواندند و برخی دیگر Gray Zone Strategy یا استراتژی منطقه خاکستری. موسسه رند در گزارشی مدعی شد که سه کشور ایران، چین و روسیه در حال وارد آوردن آسیبهایی به منافع آمریکا هستند که پایین تر از آستانه لازم برای آغاز یک جنگ تمام عیار (All-out War) توسط واشنگتن است. اما چون آمریکا سیاستش این است که یا دست به حمله تمام عیار نظامی بزند، یا از درگیری پرهیز کند، در برابر این ضربات منفعل شده است. لذا پیشنهاد کردند که واشنگتن شان و شئون ابرقدرتی را کنار بگذارد و دست به وارد آوردن ضربات نقطهای در سطحی پائین تر از آستانه جنگ بزند. پس از شهادت حاج قاسم، موسسسه واشنگتن (Washington Insttute) این ترور را در چارچوب این سیاست جدید، یک عملیات موفق ارزیابی کرد و توصیه به تداوم آن نمود.
🔹به نظر میرسد امروز جمعبندی رژیم صهیونیستی این است که میتواند در منطقه خاکستری، اقداماتی پائینتر از آستانه جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، اما از یک جنگ تمام عیار نیز در امان بماند.
🔹در چنین شرایطی، اقتضای عقلانیت، اقدام متقابل در سطح مشابه است: فَمَنِ اعتَدی عَلَیکُم فَاعتَدُوا عَلَیهِ بِمِثلِ مَا اعتَدی عَلَیکُم. این سطح از پاسخ، این پیام را مخابره خواهد کرد که سیاست ایران برای پرهیز از ورود به جنگ تمام عیار، به معنی عدم تلافی اقداماتی پائین تر از آستانه جنگ نیست و ضربه بعدی، ضربه متقابل بعدی را در پی خواهد داشت.
🔹راقم این سطور معتقد است به همان دلیلی که صهیونیستها نمیخواهند با ایران وارد یک جنگ تمام عیار شوند، پاسخ ایران در سطحی مشابه با عملیات نظامی آنها، منجر به یک درگیری کامل نخواهد شد. اگر در چارچوب این ایده و این مفروضات تصمیمگیری میشد، شاید پاسخ به ترور حاج قاسم، نه موشک باران عین الاسد، که به هلاکت رساندن یک شخصیت نظامی همرده بود. آمریکا اگر توان و اراده و امکان حمله به ایران را داشت، نیازی به بهانه نداشت. رژیم صهیونیستی نیز چنین است.
🔹لذا نگارنده آن است که در اسرع وقت، یک عملیات مشابه در سطح مشابه علیه صهیونیستها صورت گیرد. عدم اقدام در برابر این اقدامات پائین تر از آستانه جنگ، یک خطر جدی دارد و آن، تغییر پیوسته آستانه تحمل ایران است. اگر صهیونیست ها پاسخ جدی دریافت نکنند، نه تنها عملیات در منطقه خاکستری را ادامه خواهند داد، بلکه بر وسعت این منطقه نیز خواهند افزود.
⏪متن کامل در خبرگزاری ایسنا
انقلاب اسلامی ملّت ایران ... در هیچ معرکهای حتّی با آمریکا و صدّام، گلولهی اوّل را شلیک نکرده و در همهی موارد، پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و البتّه ضربت متقابل را #محکم فرود آورده است.
این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. با #صراحت و #شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان #ایستاده و از مظلومان و #مستضعفان دفاع کرده است. این #جوانمردی و #مروّت_انقلابی، این #صداقت و صراحت و #اقتدار، این #دامنهی_عمل_جهانی و منطقهای #در_کنار_مظلومان جهان، مایهی #سربلندی ایران و ایرانی است، و همواره چنین باد.
(بخشی از بیانیهی گام دوم انقلاب اسلامی)
#وعده_صادق
#غزه
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
«اگر یهودیان کشوری برپا کنند، رافضه بزرگترین یاور آنها خواهند بود، زیرا آنها همیشه از کفار حمایت میکنند.»
ابنتیمیه چنین میگفت و #جهاد با شیعیان را همچون جنگیدن با خوارج لازم میشمرد.
امروزه، جهاد با یهودیان صهیونیست بر سر #فلسطین، بطلان منطق ابنتیمیه را نشان داده و پیروان او را- که جماعت بزرگی از مسلمانان را شامل میشوند- به بازنگری در منطق امامیه وا داشته است.
مسألهی فلسطین توانسته بر برخی زخمهای کهنه مرهم گذارد و شکافهایی دیرین را ترمیم کند و حقجویان عالم را به اتحاد نزدیک کند.
و این، از برکات #انقلاب_کبیر_اسلامی و منطق الهی #امام_روحالله است.
#وعده_صادق
#غزه
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
28.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوند «ابراهیم» را دوست داشت
🔹بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی و تصاویری از تشییع میلیونی رئیسی عزیز و همراهانش بر دستان ملّت ایران
🔹چه کسی این سرمایهی اجتماعی نظام را آورد در چشم دنیا؟ آقای رئیسی! ایشان کرد این کار را...
@TasnimNews
جرعهنوش
خداوند «ابراهیم» را دوست داشت 🔹بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی و تصاویری از تشییع
⚡️ناگهان پرده برانداختهای، یعنی چه؟
هنوز یک سال تا موعد انتخابات باقی مانده؛ چرا همهی بیلبوردها در سراسر کشور، از تصاویر یک نفر پر شده؟ هزینهی اینهمه بنر در کوچه و خیابانها را از کجا میآید؟ چرا امام جمعه را خرج خود کردهاند؟ استاندار و وزیر را هم پای کار خود کشاندهاند؟ صدا و سیما هم که بیش از یک هفته است همهاش از او و کارهایش میگوید. آخر چقدر تخلف انتخاباتی؟!
❔چه شد که سید ابراهیم رئیسی که «آیتالله قاتل» و «قصاب تهران»ش میخواندند و رسانه نداشت و عضو حزبی نبود و از نیرنگ سیاستبازان بهره نمیگرفت، ناگهان اینچنین عزیز شد؟
خداوند سنتهایی دارد که قواعد تحولات زندگی ما انسانها را شکل میدهند. اگر آن سنتها را بشناسیم و نسبت به آنها آگاهانه رفتار کنیم، فهم و تحلیل دقیقتری از آنچه میگذرد، خواهیم داشت.
🔸خداوند زمین را به بندگان صالحش به ارث میرساند. (انبياء: ۱۰۵)
🔸 را یاری کرده (روم: ۴۷)، از آنان دفاع میکند (حج: ۳۸) و نجاتشان میدهد. (يونس: ۱۰۳)
🔸خداوند نیکوکاران (بقرة: ۱۹۵؛ آلعمران: ۱۳۴ و ۱۴۸؛ مائدة: ۱۳ و ۹۳)، پرهیزکاران (آلعمران: ۷۶، توبة: ۴ و ۷)، عدالتپیشگان (مائدة: ۴۲؛ حجرات: ۹؛ ممتحنة: ۸)، پاکان (بقرة: ۲۲۲؛ التوبة: ۱۰۸)، صابران (آلعمران: ۱۴۶)، متوکلان (آلعمران: ۱۵۹) و جنگآوران استوار در راه خود (صف: ۴) را دوست دارد.
⚫️ خداوند تجاوزگران (بقرة: ۱۹۰؛ مائدة: ۸۷؛ اعراف: ۵۵)، مفسدان (بقرة: ۲۰۵؛ مائدة: ۶۴؛ قصص: ۷۷)، کافران (بقرة: ۲۷۶؛ آلعمران: ۳۲؛ روم: ۴۵)، ظالمان (آلعمران: ۵۷ و ۱۴۰؛ شورى: ۴۰)، متکبران و خودستایان (نساء: ۳۶؛ لقمان: ۱۸؛ حديد: ۲۳)، زیادهروان و اسرافکاران (انعام: ۱۴۱؛ اعراف: ۳۱؛ انفال: ۵۸)، خیانتپیشگان (نساء: ۱۰۷؛ الحج: ۳۸)، پرگناهان (بقرة: ۲۷۶؛ نساء: ۱۰۷)، مستکبران (نحل: ۲۳) و آنان که فراوان کفران نعمت میکنند (حج: ۳۸) را دوست نمیدارد.
🔹خداوند برای کسانی که ایمان آورند و به صلاح رفتار کنند، در دلها محبت خواهد افکند. (مریم: ۹۶)
🔸خداوند اجر اصلاحگران و نیکوکاران را از بین نخواهد برد. (اعراف: ۱۷۰؛ كهف: ۳۰)
🔹یاری، تنها از سوی خداوند است. (آلعمران: ۱۲۶؛ انفال: ۱۰)
🔸اگر مؤمنان خداوند را یاری کنند، خدا نیز آنان را یاری میکند و گامهایشان را استوار میسازد (محمد: ۷) و هر که خداوند را یاری کند، بیگمان از سوی او یاری خواهد شد که خداوند نیرومند شکستناپذیر است. (حج: ۴۰)
🔹و خداوند بر یاری ستمدیدگان بسیار تواناست. (حج: ۳۹)
🔸اگر خداوند شما را یاری کند، کسی بر شما غالب نخواهد شد و اگر خوارتان سازد، کسی را یارای کمکرسانی به شما نیست. (آلعمران: ۱۶۰)
🔹بیتردید خداوند از مجرمان انتقام میگیرد. (سجدة: ۲۲؛ زخرف: ۴۱)
🔸و زمانی که یاری خداوند و پیروزی فرا رسد، مردمان فوجفوج در دین خدا داخل میشوند. (نصر، ۱-۲)
🔹عزت، تماماً از آن خداوند است (نساء: ۱۳۹؛ يونس: ۶۵) و فرستادهاش و مؤمنان به او (منافقون: ۸)، و او هر که را بخواهد عزیز میگرداند و آن که را بخواهد، ذلیل میسازد. (آلعمران: ۲۶)
🔸آن کس که جان خود را پاک نمود، رستگار میشود. (اعلى: ۱۴؛ شمس: ۹)
🔹و عاقبت از آنِ پرهیزکاران است. (اعراف: ۱۲۸؛ هود: ۴۹؛ طه: ۱۳۲؛ قصص: ۸۳)
اینها و آیات فراوان دیگر، از کتاب محکم خداوند است و سنتهایی است که در سراسر حیات بشر جاری است. دنیای سیاست هم بخشی از همین عالم است و تدبیر همه را یک نفر در دست دارد؛ خدا.
ما چه دانیم که آن مدبرالامور چه نقشه ریخته؛ «چهبسا چیزی را خوش ندارید و خداوند در آن خیر بسیار قرار میدهد» (نساء: ۱۹) و «همان برای شما بهتر باشد» (بقرة: ۲۱۶).
#شهید_خدمت
#شهید_جمهور
#رئیسی
#سید_محرومان
#رئیس_جمهور
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
انتخابات سال ۹۲ نزدیک بود. برای حمایت و معرفی نامزد #اصلح از آیتالله خوشوقت (ره) مشورت خواسته بودند. گفته بودند بروید دنبال کسی که [با وجود دارا بودن شرایط]، خودش نخواهد بیاید. (نقل به مضمون)
ملاکها را بررسی کرده بودند و به کسی رسیده بودند، اما آن شخص قبول نمیکرد. در نهایت، به التماس افتاده بود که دست از سرم بردارید؛ مگر نه اینکه "لعن الله من تراّس".
(این را نقل کردم چون آن شخص امروزه در صحنهی سیاسی ایران جایی ندارد.)
#رئیس_جمهور
#حب_ریاست
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
با خاطره و یاد شهیدان چه کنیم؟
#شهادت امری فراتر از معادلات و محاسبات مادی بشری است و در طول تاریخ نهضت اسلامی، همواره گرههایی کور و ناممکن را گشوده است.
مدتها بود که رهبر معظم انقلاب، از ضرورت موجی تازه در روند پیشرفت انقلاب سخن میگفتند و لازمهی این دومین گام جهش در تاریخ انقلاب را #حرکت_عمومی مردم در این راستا میدانستند. ولی ما در اینکه چگونه میتوان مردم را برای حرکتی عمومی به صحنه آورد، درمانده بودیم. گاه جرقههایی اتفاق میافتاد، ولی امتدادیافتنش امری پیچیده به نظر میآمد.
شهادت سید شهیدان مقاومت- سردار حاج #قاسم_سلیمانی- انفجاری در دریای مردم ایران رقم زد؛ ولی حادثهی تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی و سپس کرونا، آن موج سیلآسا را فرونشاند.
در طول سالهای 96 به بعد، و خصوصاً پس از دو فتنهی سنگین 98 و 1401، پردهی سیاه شبهه در جامعهی ایران، بیش از پیش گسترش یافت و یکی از نتایج آن، کاهش مشارکت مردمی در انتخابات 98، 1400 و 1402 بود.
شهادت رئیس جمهور و یک وزیر و یک استاندار و یک امام جمعه، در حادثهی اخیر، ثمرات فراوانی داشت که یکی از آنها، ایجاد یک موج گستردهی مردمی بود؛ موجی که خود را از همان اولین ساعات انتشار خبر بروز سانحه نشان داد؛ دعای مردم کشور و سپس عزاداری و سپس چندین تشییع در شهرهای مختلف با حضوری میلیونی.
یکی از سؤالاتی که در این مرحله مطرح میشود، این است: چگونه میتوان این حضور میلیونی مردمی را استمرار بخشید و آن را از عزاداری و ابراز عواطف، به کنشگری تبدیل کرد؟
(این پرسش حقیقی است و از خوانندگان نیز انتظار مشارکت و همفکری دارم.)
#شهید_خدمت
#شهید_جمهور
#رئیسی
#سید_محرومان
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
جرعهنوش
💡راز موفقیت امام
💎 وقتی محمد حسنین هیکل (نویسنده و روزنامهنگار معروف مصری) در فاصلهی پنجاه روز تا پیروزی انقلاب (۲ دی ۵۷)، از او پرسید که:
«چگونه اين وضع اتفاق افتاد؟ ناظرينى كه به ايران نگاه مىكنند و اوضاع ايران را بررسى مىكردهاند، نمىتوانند اين #حركت_عظيم را باور كنند. اين #اولين_نمونه_در_تاريخ است؛ خصوصاً تنها نمونهاى است كه از راه دور، جنبش، رهبرى و كنترل مىشود. عظمت اين جنبش از كجا ناشى مىشود؟»
پاسخی شنید که هنوز هم رمز مهمی را بیان میکند:
«جزيرهی ثبات و آرامش ايران همراه با اختناق بود. هر اختناقى انفجارى را به وجود مىآورَد. اختناق همگانى به دنبالش #انفجار_همگانى است. مردم از هر جهت در فشار بودند؛ همه انتظار خروج از اين فشار را داشتند؛ و همهی اميدشان رفتن شاه شده بود. اگر متوجه و مطلع باشيد و به ياد بياوريد، در زمان رضا خان، بعد از آن همه فشارها، وقتى نيروهاى متفقين از سه طرف به ايران حمله كردند و ايران را اشغال كردند، تمام زندگى مردم، همهچيز مردم در خطر افتاد؛ اما چون رضا شاه رفت، همه خوشحال بودند؛ چراكه فشار و اختناق باعث يك رنج بزرگى شده بود كه براى رهايى از آن رنج بزرگ رنجهاى ديگر را تحمل مىكردند. اين حالتِ اختناق و رنج عمومى در زمان اين شاه بيشتر شد. جهات متعددهاى پيش آمد كه مردم بهشدت در رنج بودند. سازمانيها (ساواكيها) و ساير مراكز و عمال دولتى، چنان با مردم رفتار كردند كه براى همه يك عقده شد، و اين عقدهی عمومى شد؛ به طورى كه همه منتظر يك #نيشتر بودند كه اين عقده بشكافد و همه بيرون بريزند. اين عقده را #روحانيت بيرون ريخت. من #زبان_مردم را مىفهمم و #نهادهاى_جامعه را مىشناسم. با زبان مردم صحبت مىكنم و از نهان آنها سخن مىگويم. تمام نقاط ضعف پنجاهساله را- كه حاضر در قضايا بودهام- انگشت مىگذارم؛ مطلع بودم، ناظر بودم. همهی مردم در حال انفجار بودند، همه منتظر بودند. اين حالت استبدادى، انفجار را به فعليت رساند؛ #قيام روحانيت باعث انفجار شد.»
(صحيفه امام، ج ۵، ص: ۲۶۹)
#حرکت_عمومی
#امام_خمینی
┄┄┅┅┅❅❅┅┅┅┄┄
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
هدایت شده از ـ
💥دومین فراخوان همایش بینالمللی #دشمن_شناسی
🖇به مناسبت سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
🎁همراه با هدایای ارزنده و اعطای تندیس سال دشمن شناسی
⏰زمان برگزاری: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳
⏱ مهلت ارسال آثار: ۲۵ تیر ۱۴۰۳
👈جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی ایتا @farajnejad_ir یا سایت زیر مراجعه فرمایید:
🌐farajnejad.ir/hamayesh2
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
http://eitaa.com/joinchat/1842479109C6a0ba6652b
یک خاطره
سال ۹۲ وقتی هاشمی ثبت نام کرد، عدهای در بازار شیرینی پخش کردند.
شبی که تاییدشدگان اعلام شدند و هاشمی در بینشان نبود، از خوشحالی در پوست خودمان نمیگنجیدیم.
ولی خدا سنتی دارد عجیب؛
دقیقاً در آن لحظهای که خوشحالی و کار را تمامشده تصور میکنی، چنان صحنه را برمیگرداند و شکست میخوری که جایش تا مدتها درد میکند.
این نوعی شرک است که پیروزی یا شکست را ناشی از عوامل ظاهری میبینیم.
اگر شروط قرآنی رعایت نشود، همواره در خطر سقوطیم.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
این یکی مثل کدام است؟ (1)
یکی از پدیدههای مثبت این روزها، رشدی است که نیروهای انقلاب و خصوصاً جوانترها، از تجربیات دهههای پس از انقلاب اندوختهاند و تلاش میکنند با نظر به آنها و عبرتگیری، درستتر عمل کنند.
یکی از این موارد، مقایسه میان انتخابات پیش رو با دیگر انتخابهای ریاست جمهوری و یافتن شبیهترین مورد است. این کار البته، آسیبها و آفاتی هم دارد.
نگاه به تاریخ اگرچه بسیار ضروری و پرفایده است، ولی باید توجه داشت که ابتدا باید روایتی درست و دقیق از تاریخ داشته باشیم، آنگاه به تطبیق و عبرتآموزی بپردازیم.
برخی میگویند این انتخابات و نتیجهاش مثل 84 است، عدهای آن را مانند 92 میبینند و گاهی هم سخن از 76 به میان میآید. هر یک از گمانهزنیها و امثال آنها، تنها در صورتی صحیحاند که ابتدا تصویری روشن از وضعیت و مؤلفههای هر یک این تجارب تاریخی به دست داده شود. و این امر، تولید روایت تاریخی و بازخوانی دقیق آن را ضروری میسازد.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
این یکی مثل کدام است؟ (۲)
#انتخابات_۹۲
#قسمت_اول
سال ۹۲ یعنی دو سال بعد از سال ۹۰ :)
یعنی ۳ سال بعد از سال ۸۹ :))
یعنی ۴ سال بعد از سال ۸۸ :)))
و البته یک سال بعد از سال ۹۱ :))))
اینها را نوشتم که یادمان باشد تاریخ را در همان زمان و عالَم بازخوانی کنیم.
۱. سال ۸۸ وقتی انتخابات بهانهای شد برای فتنهی هشتماهه، دشمن یک نتیجهی مهم گرفت؛ در ایران ظرفیت خفتهای وجود دارد که میشود از راههایی آنها را به صحنه آورد و برای نظام هزینه ساخت. سیاستهای فرهنگیای که از سه دهه قبلش شروع شده بود، حالا طبقهای را به وجود آورده بود که میشد رویشان حساب کرد، میشد در دستگاه محاسباتی آنها دست برد و #شناخت آنها را در چنگ گرفت و آنها را به صحنهی معارضه با نظام کشانید.
۲. از سال ۱۳۸۵ امام خامنهای دشمن را دارای دو نقشهی کلان دانستند: یکی ایجاد تفرقه در داخل کشور و در جهان اسلام، دوم فشار اقتصادی.
هدف عمدهی فشار اقتصادی دو چیز بود: ارائهی تصویری ناکارآمد از نظام اسلامی و ایجاد نارضایتی در بدنهی مستضعف جامعه که همان حامیان اصلی انقلاب بودند.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
این یکی مثل کدام است؟ (۳)
#انتخابات_۹۲
#قسمت_دوم
۳. #تحریم یکی از مهمترین راههای فشار اقتصادی دشمن به کشوری است که نظام اقتصادیش وارث سیاست اقتصادی استعماری دورهی پهلوی است و هنوز نتوانسته (یا نخواسته) خود را از وابستگی به #خامفروشی و #نفت رها کند، و بهرغم مقابله با نظام سلطهی حاکم بر جهان، هنوز #نظام_پولی و بانکی خود را به #استقلال نرسانده و هنوز چرخهی تامین مایحتاجش خودی نیست.
۴. تصویب و اثربخشی حداکثری تحریم لااقل نیازمند دو عنصر است: یکی وجود #بهانه برای تحریم، دوم #اجماع_جهانی.
بهانهها برای فشار بر جمهوری اسلامی عمدتاً چهار تا بودند:
۱- عدم رعایت #حقوق_بشر در ایران
۲- #حمایت_از_تروریسم توسط جمهوری اسلامی
۳- دارا بودن #تسلیحات نظامی خطرناک [برای اسرائیل] (خصوصاً #موشک)
۴- فعالیتهای #هستهای
مراد از تروریسم، نیروهای مقاومت بودند و مراد از عدم رعایت حقوق بشر هم بهرسمیتنشناختن بهائیت و جلوگیری از فتنهگری و مقابله با همجنسبازی و روابط نامشروع و ... است.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
این یکی مثل کدام است؟ (۴)
#انتخابات_۹۲
#قسمت_سوم
۵. بهانه برای تحریم کمابیش وجود داشت، اما #فتنه_۸۸ توانست بهانهی #حقوق_بشر را تشدید کند و عنصر دوم یعنی اجماع جهانی را برای تولید تحریمی حداکثری فراهم کند.
در خرداد و تیر ۸۹ یعنی چند ماه پس از پایان فتنه، سنگینترین تحریمها با رای همهی اعضای شورای امنیت به تصویب رسید. (قطعنامه ۱۹۲۹)
حالا اولاً فروش نفت (مهمترین منبع درآمد کشور) در تحریمی حداکثری قرار گرفت،
ثانیاً ارتباط نظام بانکی کشور با جهان قطع شد،
ثالثاً برخی مهمترین مایحتاج کشور از جمله برخی داروهای ضروری وارداتی کمیاب یا نایاب میشد.
بهتدریج شرایط به گونهای شد که رئیس بانک مرکزی گفت ما در شرایط #شعب_ابیطالب قرار داریم.
۶. تحریمهایی که آنان میخواستند کشور را فلج کند، در سال ۹۰ آثار جدی خود را نشان داد. یکی از آثار، جهش سهبرابری قیمت دلار بود.
(البته هرگز نباید از خیانت شبکهی مافیای داخلی ارز و سکه و ... در همکاری با دشمن خارجی غافل شد. #حسین_فریدون)
۷. امام خامنهای که هشدار فشار اقتصادی را از ۵ سال قبل داده بودند، در سال ۸۹ همه را به #همت_مضاعف و #کار_مضاعف برای جبران عقبماندگیها دعوت کردند و سال ۹۰ را سال #جهاد_اقتصادی نام گذاشتند تا فعالیت متراکم، از وقوع فاجعه جلوگیری کند.
و از همان سال، #اقتصاد_مقاومتی را تبیین کرده و آن را راهکار کلان اقتصادی کشور دانستند.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush
این یکی مثل کدام است؟ (۵)
#انتخابات_۹۲
#قسمت_چهارم
۸. سیاست #چماق_و_هویج میگوید از یک سو فشار بیاور و از سوی دیگر پیشنهاد خودت را روی میز بگذار تا طرف مقابلت، تحت فشار، به آنچه تو میخواهی تن دهد.
فشار تحریمها حالا با پیشنهاد #مذاکره برای رفع تحریم همراه بود.
از طرح بحث فعالیتهای هستهای ایران و ادعای حرکت به سوی بمب اتم که با دروغپراکنی سازمان #مجاهدین_خلق و همنوایی برخی نمایندگان #مجلس_ششم آغاز شد، (۱۳۸۰) مذاکره برای رفع سوءتفاهم و نشاندادن حسن نیت ایران و گرفتن بهانه از دست دشمن شروع شده بود و تا سالهای بعد نیز ادامه داشت.
ولی اینبار سخن از مذاکرهای دیگر بود؛ تحت فشار و مستقیماً با آمریکا.
سالهای ۹۰ و ۹۱ سالهای اوج روشنگری و مقاومت امام خامنهای در برابر این مطالبهی نامعقول و موج شکننده بود.
#انتخابات
روان تشنهی ما را به جرعهای دریاب:
🆔https://eitaa.com/jorenush