#نور
#سیب
@jpz09113931202
یکی از مشکلات سیب جهت بازار پسندی رنگ مناسب ان میباشد که جهت رنگ گیری مطلوب برروی درخت نگهداری میشود این شیوه مشکلاتی را برای باغدار بوجود می اورد از جمله افت و بیماری و ریزش محصول و فشار به درخت و ایجاد سال اوری و عوامل دیگر ولی یک رقم از سیب وجود دارد به نام بی کون که بعد برداشت و در تاریکی رنگیزه قرمز تولید کنید انتقال این ژن به دیگر ارقام سیب, برداشت را بعد رسیدگی فیزیولوژیکی میسر و بسیاری از مشکلات مرتفع میشود
الوهای خشکباری بعد برداشت و در تاریکی رنگ ارغوانی ان بیشتر میشود
#الو
پیوند #نهال_خیار سبز #گلخانه ایی به #ریشه_کدو در #یزد
در یک طرح تحقیقاتی نهال #خیار_سبز گلخانه ای به ریشه کدو پیوند زده شد.
جعفری پژوهشگر مركز تحقيقات كشاورزي يزد: در اجراي اين طرح تحقيقاتي نهال خيار سبز بر روي پايه كدو پيوند داده شد.
اجراي اين طرح تحقيقاتي باعث افزايش توليد به ميزان قابل توجه و افزايش مقاومت در برابر تنش هاي محيطي شده است.
كاهش وابستگي به بذرهاي وارداتي ،تثبيت كيفيت مزه خيار توليدي از مزاياي اين طرح تحقيقاتي است.
بزرگ بودن ريشه بوته كدو در جذب مواد مغذي بهتر عمل مي كند و در نتيجه ماندگاري بوته خيار سبز را تا دو برابر افزايش مي دهد.
اين مهم مي تواند شيوه كشت دو با ردر سال كه وقفه يك ماهه در توليد را به دنبال دارد به شيوه كشت يكبار در سال تغيير دهد.
#پیوند #پایه #کدوئیان #پیوند_سبزی #پیوند_سبزیجات #کدو #خیار_سبز
@jpz09113931202
مزایای #پیوند_خیار گلخانهای بر پایه کدو چیست؟
استفاده از نشاهای #پیوندی #خیار روی پایه كدو در گلخانه ها مزایای زیادی را در کشتهای گلخانهای از جمله خیار برای استان به دنبال خواهد داشت. از جمله آن میتوان به افزایش عملکرد و کیفیت، استفاده كمتر از #مواد_شیمیایی اعم از سم و كود و افزایش طول دوره برداشت اشاره کرد.
البته این شیوه #کاشت #خیارسبز #گلخانهای امكان استفاده از تك كشت را در سال هایی که واردات بذر خیار کاهش مییابد، فراهم میکند و كاهش هزینههای کاشت را به همراه دارد.
همچنین با انجام این پیوند، مقاومت بوتهها به شوری آب، خاك و فشارهای محیطی اعم از گرما و سرما افزایش مییابد. با توجه به اینكه كیفیت آب مورد استفاده در گلخانهها از اهمیت خاصی برخوردار و منابع آبی استان محدود است، با استفاده از نشاهای پیوندی سطح تحمل بوتهها به شوری افزایش یافته و حجم بیشتری از آبها مورد استفاده قرار میگیرد.
به این ترتیب امكان گسترش گلخانه در سطوح بیشتری از كشور به وجود خواهد آمد در حالی که اکنون گسترش گلخانهها محدود شده است. اعمال این شیوه کشت علاوه بر این مزایا، در کاهش سوخت مصرفی گلخانهها و کاهش مصرف انرژی هم بهرهوری خواهد داشت.
#پیوند #پایه #کدو #پیوند_کدو #پیوند_سبزی #پیوند_سبزیجات
@jpz09113931202
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با توجه به حجم بالای گلخانه داران و امتیازات تولیدات پیوندی درصیفی جات در ابتدا در کنار تولیدات گلخانه ای و در ادامه جهت خدمات گلخانه داران میشود به شکل مکانیزه و یا دستی با تولید نشا پیوندی نظیر خیار برروی کدو از امتیازات کدو درمواجهه با استرسها و خشکی و شوری و خاک نامناسب در تولید خیارگام برداشت
#ایده اشتغالزایی
#خیار
#پیوند
کلیپ پیوند مکانیزه صیفی جات
@jpz09113931202
#پیوند و ناسازگاری بین پایه و پیوندک
@jpz09113931202
در پیوندهای ناسازگار بعد مدتی نسوج اوندهای ابکش در اتصال پیوند از بین رفته و سبب تجمع هیدراتهای کربن در بالای محل پیوند میشود و عملی نظیر حلقه برداری برروی درخت شده و در ادامه به دلیل نرسیدن مواد غذایی به ریشه درخت در نتیجه ضعف عمومی از بین میرودنمونه این ناسازگاری در مورد هلو و بادام برروی الوچه در متن فوق به تشریح امده که حتی با استفاده از واسط هم برطرف نشده
#برگی_از_کتاب
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استحصال شیره خرما به روش سنتی
#فرهنگ_مطالبه_گری
#خرما
با توجه به قدمت کشت خرما در ایران و ارزش تولیدات باغی در امنیت غذایی و پیشرفت کشاورزان و کشور عقب ماندگی در کشور در تمام سطوح هرکدام به نحوی بروز میکند ایا نبایستی به ارزش افزوده ای که تو فراوری هست و جدای از اون سبب اشتغالزایی برای مناطق خرماخیز میشود و رشد و ارزاوری برای کشور به ارمغان میاورد فکری کرد؟
شعار عدالت با حرف عملی نمیشه تغییرات بایستی در هر صنعتی بروزرسانی بشه از جمله کشاورزی که پایه امنیت غذایی و سلامتی برای کشور هست
کلیپ فراوری سنتی خرما
@jpz09113931202
@jpz09113931202
#کود
#برگی_از_کتاب
تاثیرات مثبت انتاگونیسم;;;;
با مصرف کودهای سولفاته اثر ارسنیک اضافی در گیاه خنثی و یا کم اثر میشود _یا کلسیم و یا منیزیم برای کنترل جذب مس اضافی به خاک داده میشود
_منگنز با تبدیل اهن دو ظرفیتی که فرم قابل استفاده اهن میباشد به کاتیون سه ظرفیتی انرا خنثی میکند و سبب کلروز ناشی از کمبود اهن شود
_و یا در حضور غلظت بالای فسفات کاتیون اهن دوظرفیتی رسوب میکند
#کود
@jpz09113931202
تاثیرات انتاگونیستی:::::
بیشبود منگنز سبب تبدیل اهن دوظرفیتی به اهن سه ظرفیتی و درنتیجه رسوب اهن و کلروز ناشی از کمبود اهن گردد
_در صورت کمبود منگنز و بیشبود اهن سبب سمیت و کلروز منگنز گردد
_منگنز بالا علاوه بر رسوب اهن دوظرفیتی سبب کاهش جذب ازت میگردد
_ازت بالا جذب بور را کاهش میدهد
_کلروز و نکروزهای ناشی از عناصر میکرو و پتاسیم در نتیجه سنتز نشدن پروتئین میباشد
که انزیمهای کارشان را به نحو درست انجام نمیدهند
_احتمالا تجمع زیاد اسید امینه در برگ سمیت ایجاد کند
_مصرف پتاسیم در صورت ازت بالا سبب کاهش منیزیم میگردد
_به دلیل انتقال کند کلسیم در گیاه برای تخمین میزان کلسیم ازمون برگ ایده ال نیست بلکه گمراه کننده هست
#برگی_از_کتاب
🌱پنج نکته ای که باید در مورد استفاده از کود اوره بدانید 🌱
1) اوره همیشه منبع اصلی نیتروژن برای گیاهان نیست.
اوره اولین بار توسط یک شیمیدان آلمانی ساخته شد. تا قبل از آن زمان، منابع طبیعی نیتروژن مانند فضولات حیوانی و انسانی و کمپوست تنها وسیله ای بود که می شد این عنصر مهم را به خاک اضافه کرد.
سایر ترکیبات شیمیایی به عنوان کودهای شیمیایی عمومی در طول قرن گذشته مورد استفاده قرار گرفته اند. نیترات آمونیوم (N2H4O3) یکی از این ترکیبات است و نسبت NPK آن 0-3-34 است. اوره با درجه NPK 0-46 مقرون به صرفه تر است. امروزه 90 درصد اوره تولید شده در کودهای کشاورزی مصرف می شود. ناخالصی ها و استفاده نادرست از کود اوره می تواند به گیاهان آسیب برساند.
یکی از ناخالصی های رایج در کودها، اوره (C2H5N3O2) است که علیرغم قابلیت تجزیه در خاک، ماندگاری طولانی دارد و فرآیند سمی گیاهی دارد.
مانند همه منابع نیتروژن، اوره به تنهایی می تواند به گیاهان آسیب برساند: نیتروژن باعث اختلال در جوانه زنی بذر یا جلوگیری از آن می شود و نیتروژن بیش از حد گیاهان را می سوزاند.
3) باکتری های موجود در خاک کود اوره را تجزیه می کنند.
اولین قدم در تبدیل نیتروژن از اوره به شکلی که به آسانی در دسترس گیاهان باشد، تبدیل آن به آمونیاک یا یون های آمونیوم و یون های بی کربنات است. باکتری های معمولی به نام باکتری اکسید کننده آمونیاک، این کار را به سرعت از طریق آنزیم اوره آز انجام می دهند. بنابراین، طی فرآیندی به نام نیتریفیکاسیون، آمونیاک به نیتریت اکسید می شود و نیتریت توسط باکتری های اکسید کننده نیتریت به نیترات اکسید می شود.
هر دو شکل نیترات نیتروژن و آمونیوم به ترتیب توسط گیاهان جذب می شوند.
4) کود اوره بر PH خاک تأثیر می گذارد.
در طی فرآیند نیتریفیکاسیون، تعداد یون های هیدروژن آزاد در خاک افزایش می یابد که منجر به حالت اسیدی در خاک می شود. علاوه بر این، هنگامی که گیاهان یون های آمونیوم را جذب می کنند، یون های هیدروژن را در خاک آزاد می کنند. بنابراین باید دقت شود که اسید اضافی با مصرف ترکیباتی مانند کربنات کلسیم خنثی شود.
5) رشد گیاهان سالم به کیفیت بستگی دارد نه کمیت.
همانطور که قبلا ذکر شد، دریافت بیش از حد اوره و افزودن بیش از حد نیتروژن به خاک به گیاهان آسیب می رساند. همچنین از طریق نفوذ به آب های زیرزمینی بر محیط زیست تأثیر منفی خواهد گذاشت.
بنابراین، در حالی که کودهای اوره یکی از اساسی ترین و پرمصرف ترین کودها هستند، باید با احتیاط فراوان مصرف شوند تا تأثیر مثبت بر گیاهان و کمترین تأثیر منفی بر محیط زیست داشته باشند.
#کود
#اوره
@jpz09113931202