eitaa logo
پیام سبز
2.4هزار دنبال‌کننده
739 عکس
1.3هزار ویدیو
19 فایل
🟥 When you start to believe in yourself, the universe work in your favor. 🟦 وقتی شروع میکنی به ایمان داشتن به خودت، جهان به نفع تو کار میکنه. مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال در ایتا و تلگرام @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با گیاه هل @jpz09113931202 نام گیاه شناسی هل (Elettaria cardamomum)، از واژه‌ی تامیلی «Elettari» نشأت گرفته که به دانه‎های هل اشاره دارد. هل گیاهی چند ساله و علفی است که تا ارتفاع 2-5 متر رشد می‌کند. ریزوم‌های زیرزمینی دارد و با تقسیم رویشی ریزوم‌ها تکثیر می‌شود. ساقه هوایی با احاطه کردن غلاف‌های برگ شکل می‌گیرد.
72.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه مدیریت تلفیقی در مبارزه با افاتی مانند مگس مدیترانه ای @jpz09113931202
33.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش نصب تله جهت شکار افات نظیر مگس مدیترانه ای @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از روشهای خوابانیدن هوایی طبق کلیپ فوق البته بهتره بعد کاور کردن با پلاستیک با فویل پوشانده بشه تا نور نگیره جهت ریشه زایی بهترو عدم بالا رفتن دما در داخل پلاستیک @jpz09399909120
24.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم سرشاخه خوار @jpz09113931202 کلیپ نحوه شیوع و کنترل کرم خراط
⭕️شخم زدن در نه 🔸باغبانان اغلب در پی این سوال هستند که آیا شخم زدن یا خاک ورزی باید در بهار انجام شود یا پاییز، اما متخصص باغبانی LSU AgCenter دکتر توماس کوشکی معتقد است که کار بر روی خاک در اواخر پاییز دارای مزایای متعددی نسبت روش سنتی یعنی شخم زدن بهاره  است. 🔸کوشکی می گوید که کار بر روی خاک در اواخر پاییز بهتر است . از آنجا که آماده سازی خاک در اواخر پاییز انجام می شود این مسئله اجازه کاشت زودتر در بهار را می دهد. به خاطر اینکه درجه حرارت خاک در پاییز و اوایل زمستان بالاتر از اواخر زمستان و اوایل بهار است زمان بیشتری برای تبدیل و تجزیه مواد آلی خاک  وجود دارد. 🔸باغداران همچنین می گویند حشرات، موجودات بیماری زا و علف های هرز چند ساله ممکن است با کشتن یا غیرفعال کردن آنها از طریق دفن یا قرار گرفتن در معرض هوای خشن زمستان کاهش یابند. 🔸کوشکی می افزاید: از آنجایی که رطوبت بیشتری در زمین تخت و برهنه حفظ می شود، لایه های بالا موقعیت بهتری برای کاشت زود هنگام در خاکی که کمتر خاکستری باشد ایجاد می کند. او می گوید ترکیب کودهای آهکی و سنگی در پاییز به آنها امکان می دهد که با خاک یکپارچه شوند و بر رشد گیاهان بهاره تاثیر بگذارند. با این حال شخم زدن پاییزی در تپه های ساحلی یا زمین های شیب دار توصیه نمی شود زیرا در این محیط ها خاک در تمام طول زمستان به خاطر بارش های تند در معرض فرسایش قرار می گیرد.از کانال پیام سبز 🔸کوشکی می گوید: اگر به منظور بهبود و جلوگیری از فرسایش خاک یک محصول زمستانی پرورش داده شود، زمین را باید در پاییز شخم زد تا خاک را برای بذر آماده کند و دوباره در فصل بهار به زمین کود داد. 🔸به گفته کوشکی برای خاک های شنی و جاهایی که شخم زدن سطحی است بهتر است شخم بهاره انجام شود. او خاطرنشان می کند که اکثر باغ ها در فصل بهار برای کشت باید توسط بیل، دیسک و یا روتیواتور وجین شوند. @jpz09113931202
خواص بامیه: ### خواص بامیه برای * کنترل قند خون: فیبر موجود در بامیه به تنظیم قند خون کمک کرده و آن را برای افراد دیابتی مفید می‌کند. * کاهش کلسترول: بامیه به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. * بهبود هضم: فیبر موجود در بامیه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از یبوست کمک می‌کند. * تقویت سیستم ایمنی: ویتامین C موجود در بامیه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها افزایش می‌دهد. * کاهش التهاب: بامیه دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند. * سلامت پوست و مو: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بامیه به حفظ سلامت پوست و مو کمک کرده و از پیری زودرس جلوگیری می‌کنند. * سلامت چشم: ویتامین A موجود در بامیه برای سلامت چشم‌ها مفید است. * کنترل وزن: بامیه به دلیل فیبر بالایی که دارد، احساس سیری ایجاد کرده و به کاهش وزن کمک می‌کند.از کانال پیام سبز ### دیگر خواص * خواص ضد سرطانی * سلامت قلب: پتاسیم موجود در بامیه به تنظیم فشار خون کمک کرده و برای سلامت قلب مفید است. * سلامت استخوان‌ها: کلسیم موجود در بامیه برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. نحوه مصرف بامیه: * خورش بامیه: یکی از محبوب‌ترین روش‌های مصرف بامیه در ایران است. * بامیه سرخ شده نیز بسیار خوشمزه است. * بامیه آب پز برای حفظ بیشترین خواص آن مناسب است. * بامیه کبابی طعم بسیار لذیذی دارد. * بامیه را می‌توان به سالاد اضافه کرد. @jpz09113931202
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای پیوند گردو و درختان سیاه ریشه و اووکادو در مازندران شماره تماس جهت اجرای پیوند و مشاوره در امر باغداری::::09399909120 کارشناس باغبانی _پیوند_تکثیر_مشاوره:پاشا زانوسی فیلم اجرای پیوند گردو که زمان پیوند ده فروردین و تاریخ فیلمبرداری 25 اردیبهشت @jpz09113931202
✍✍✍✍ کلسیم شاید مهمترین عنصر معدنی باشد که در تعیین کیفیت میوه دخالت دارد. حداقل 20 درصد کل کلسیم در دیواره سلولی گیاهان قرار دارد. افزایش مقادیر کلسیم دیواره سلولی به وسیله عمل تراوش سبب سفتی میوه می شود و به مقدار زیادی میوه را در مقابل میکرو ارگانیسم هایی که تلاش دارند با شکستن پکتین ها وارد میوه شوند محافظت می نمایند. همچنین کلسیم موجود در محیط نیز می تواند باعث تسریع جذب یون مثبت در مقابل یون مثبت سدیم بشود. مهمترین اثر کلسیم در تنظیم فعالیت تنفسی گیاه است. میوه حاوی کلسیم کم ، سرعت تنفس خیلی بالایی دارد . یعنی تنفس با غلظت کلسیم نسبت عکس دارد . افزودن منگنز باعث تسریع در تجمع کلسیم در برگ های سیب می گردد، در مقابل زمانی که کلسیم به اندازه کافی در غلظت بالایی در خاک وجود دارد، افزودن تجمع کلسیم را کاهش می دهد. سرعت حرکت نزولی کلسیم خیلی آهسته است چرا که بطور کلی فقط به میزان خیلی کم آوند آبکش انتقال میابد. این نشان می دهد که کلسیم بکار رفته به صورت محلول پاشی روی درختان میوه می باید به منظور افزایش کلسیم میوه مستقیما روی میوه مورد نظر محلول پاشی شود. زیرا کلسیمی که روی برگ پاشیده شود به میوه یا قسمت های دیگری از درخت منتقل نمی گردد.  بد مزه شدن میوه- تغیر شکل میوه- چوب پنبه ای شدن میوه - ریزش زود رس میوه- کاهش خاصیت انبار داری میوه و همچنین ایجاد لکه تلخی از علائم کمبود کلسیم می باشد. با وجود کلسیم در خاکهای آهکی مناطق مختلف ایران حرکت عنصر کلسیم در گیاهان و باغات به کندی صورت می گیرد و باید از طریق آوند های چوبی منتقل شود و نمی تواند این عنصر از طریق آوند آبکشی حرکت کند عواملی همچون مصرف کود های ازته زیاد، زمستانه شدید که باعث تشدید کمبود کلسیم در میوه ها می شود.از کانال پیام سبز  عدم توجه به مسائل کیفی که امکان انبارداری را تحت الشعاع خود قرار می دهد باعث متضرر شدن باغداران ،انبار کنندگان و صادر کنند گان میوه می شود و چه بسا ممکن است در آینده ای نه چندان دور با طرح معیارها و استانداردهای کیفیتی دیگر ما قادر به صادرات محصولات کشاورزی خود به دلیل عدم تطابق با استانداردهای اعلام شده نباشیم. انتظار این است که اگر یافته های تحقیقاتی در مورد مصرف متعادل کودها به ویژه محلول پاشی در باغهای میوه درسطح کشور همگانی شود علاوه بر اینکه بیش از % 25 افزایش عملکرد خواهیم داشت بدنبال آن بهبود کیفیت محصولات کشاورزی نیز تحقق خواهد یافت. چه بسا که یکی از مشکلات اصلی صادرات محصولات باغی درکشور پایین بودن کیفیت این محصولات، بالاخص ازنظر خاصیت انبارداری و کمی ارزش غذایی آنهاست بنابراین برای رفع کمبود کلسیم در باغات و داشتن میوه هایی با ماندگاری بالا و کیفیت مطلوب محلول پاشی کلسیم از 3 تا 5 مرتبه در طول دوره رشد میوه ها توصیه می گردد. امروزه بیش از هر زمان دیگر تامین نیاز گیاهان به عناصر غذایی کافی به منظور تضمین تولید در محصول و درنتیجه تامین امنیت غذایی جامعه بشری اهمیت دارد کشاورزان به طور مداوم در تلاشند تا با رفع کمبودهای این عناصر و استفاده بهینه از مصرف تولید، محصول را به حد پتانسیل ژنتیکی گیاه نزدیک کنند. @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶️ فاجعه ای دردآور تر از اینکه در شرایط بی آبی و خشکسالی کشور، سازمان غذا و دارو "فائو" ایران را کشور اول در هدر رفت محصولات کشاورزی معرفی کند، سراغ دارید؟ 🔸️ فاجعه ای دردآور و تاسف برانگیزتر از اینکه، در شرایطی که اکثر شهرها و مناطق ایران با مشکل آب روبرو هستند و حجم بالایی از آب های جاری و منابع زیر زمینی صرف کشاورزی شود و اینگونه محصولات تبدیل به زباله و ضایعات شوند. 🔸️ این به معنای فاجعه ای خاموش برای منابع آبی کشور و ثروت بخش کشاورزیست!! 🔸️جای سوال اینجاست که وزارت کشاورزی به عنوان متولی تولید محصولات کشاورزی، برای رفع و کاهش میزان این فاجعه چه اقدامی انجام داده است؟ 🔸️علاوه بر اینکه کشاورزان از روش های غلط و منسوخ برای آبیاری محصولات و مزارع خود استفاده میکنند و میزان قابل توجهی آب را هدر میدهند، بر اساس دلایل زیر تولید ضایعات محصولات کشاورزی به حدی بالا بوده که اکنون رتبه نخست در هدر رفت منابع آبی و کشاورزی را به خود اختصاص داده ایم!!! ▪️استفاده از تجهیزات نا مناسب به منظور عملیات برداشت ▪️عدم توانایی در فرآوری و انبار داری صحیح و ماندگار ▪️فقدان سیستم درجه بندی کیفیت و سیستم نگهداری ▪️فقدان استاندارد های لازم به منظور صادرات محصولات ▪️فقدان سیستم های شستشو و پاکسازی ▪️عدم دانش و اطلاعات لازم در خصوص روش نگهداری ▪️عدم قیمت گذاری مناسب و ضعف در قیمت گذاری، از تولید تا بازار ▪️تعداد واسطه های زیاد و ایجاد شکاف قیمت از تولید تا خرده فروش ▪️فقدان سامانه دقیق و مناسب حمل و نقل، نگهداری و سورتینگ ▪️کمبود سردخانه های استاندارد مناسب میوه و سبزی جات ▪️فقدان سیستم های پیشرفته و مناسب بسته بندی محصولات . @jpz09113931202