فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی راجع به رنگ گیری انار
پتاسیم در افزایش رنگدانه آنتوسیانین نقش دارد، #اسیدآمینه با تنظیم فعالیتهای آنزیمی، ساخت پروتئین و تولید پلیفنلها منجر به تولید پیگمنتهای رنگی انار میشود و عناصری مانند بور و روی نیز هر کدام در فرایند افزایش پیگمنتها حضور دارند.از کانال پیام سبز
عدم رنگ گرفتن انار معضلی است برای کشاورزان که به آن دانه سفیدی میگویند. علتهای زیادی پشت دانه سفیدی انار وجود دارد که در اینجا به چند مورد اشاره خواهد شد:
#دما بالا در آخر فصل
عدم رعایت اصول کوددهی
آبیاری ناکافی
بادهای گرم آخر فصل
رنگدانههای آنتوسیانینی دلیل رنگ قرمز میوه انار میباشند که پایه قندی دارند. هر باغدار چه با کوددهی اصولی بتواند ظرفیت قند میوه را افزایش دهد تا درشت مولکولهای قندی به قندهای کوچکتر شکسته شوند، قرمزی میوه انار افزایش خواهد یافت.
جهت منتقل شدن قند از برگ به میوه هم ظرفیت پتاسیم میوه راباید افزایش داد که برای فراهم کردن این امکان میتوان با محلول پاشی ترکیبات پتاسیمی مانند سیلیکات پتاسیم را انجام داد. لازم است بدانید که استفاده از کودهایی مانند مونوپتاسیم فسفات یا سولفات پتاسیم هم به صورت کود #آبیاری مفید خواهند بود.
اگر به دنبال افزایش اکسیداسیون قندها هستید راهکارش این است که طی شب و در زمان افزایش رنگ گیری میوه انار، محلول پاشی با آب را انجام دهید که به خاطر افزایش اکسیژن در باغ، قند میوه زیاد شده و در نهایت رنگ میوه انار هم افزایش مییابد و محصول نهایی باکیفیتتر خواهد شد.
#انار
@jpz09113931202
هرس تک پایه زرشک
زرشک یا بربریس Berberis SP. از گیاهان راسته آلاله Ranals بوده، و جزء تیره زرشکیان می باشد . این گیاه نهاندانــه دولپه أی و جدا گلبرگ است. گیاه زرشک از نظر تشکیل گل ، یک گیاه روز بلند است .
زرشک در خاکهای آهکی سبک به خوبی رشد میکند و تا حدودی نسبت به شوری آب و خاک سازگار است ، و شوری خاک را نیز تا EC حدود ۵.۵ میلی موز تحمل می کند. گیاه زرشک در خاکهای غنی از مواد غذایی مورد نیاز ، رشد بهتر و محصول دهی بیشتری دارد، اما نسبت به فقر غذایی خاک نیز تا حد نسبتاً زیادی مقاوم است.
نیاز آبی زرشک بی دانه نسبت به درختان یا درختچه های میوه مشابه پایین می باشد
ازدیاد گیاه زرشک به وسیله پاجوش صورت می گیرد.
ریشه درخت زرشک در برابر هوا خیلی حساس است .از کانال پیام سبز
مهمترین آفات و بیماریهای زرشک عبارتند از: سن زرشک، شته زرشک، پروانه تخم انگشتری، پروانه برگخوار، کنه قرمز زرشک، زنبور شاخکدار زرشک، قارچ زنگ سیاه گندم و قارچ سفیدک زرشک.
#هرس
#زرشک
@jpz09113931202
.
کرم خراط واقعی چه شکلی است؟!
شماره ۱ ؛
👈 لارو سرچکشی مربوط به سوسک کپنودیس و طوقه خوار است
شماره ۲ ؛
👈 لارو کرم خراط مربوط به پروانه زئوزرا هست و لارو چوبخوار سرشاخه خوار است
شماره ۳ ؛
👈 لارو سرشاخه خوار هست مربوط به سوسکهای شاخک بلند
اینها مثل هم نیستند،
مبارزه باهاشون شباهتهایی دارد و اصول مراقبتی یکی است اما در برخی موارد، مدیریت آنها با هم متفاوت است.
متاسفانه به همه اینها میگن کرم خراط! و این اشتباهه...
#افت
#آموزشی
@jpz09113931202
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلسیم
بهترین زمان کوددهی خاکی کلسیم
@jpz09113931202
"
❇️دلیل تلخ شدن خیار و روشهای جلوگیری از آن 🥒
👆👆👆👆👆👆
✔️یکی از دلایل تلخ شدن میوه خیار ورود دو ماده تلخ ازبرگ ها به درون میوه خیار است که ذیلا با این دوماده و دلیل ان در برگها و راهکارهای پیشگیری از تلخ شدن خیار اشنا میشوید
✔️خالق هستی در برگها و بوته خیار دو ماده بنام
👈(کوکوربیتاسین B وکوکوربیتاسین C) قرار داده است. به این علت که این مواد باعث ترشح املاحی می شوند که موجب تلخ و بد مزه شدن برگ ها ی خیار می شوند تابدینوسیله گیاه قدرت تدافعی از خود داشته باشد وحیوانات و حشرات وجوندگان نتوانند از برگ های ان تغذیه کنند
✔️حال اگر این دو ماده از برگها به دلایلی به درون خیار نفوذ کنند موجب تلخ شدن میوه یا بخشی از آن می شود.
👈 علت وارد شدن این دو ماده به درون خیار، ایجاد استرس برای گیاه است.
✔️این استرس ها به دلایل زیر به گیاه وارد میشود ومنجر به ورود دوماده تلخ از برگها به درون خیار میگردد
📌:1- خشکی هوا
✔️خشکی هوا یکی از دلایل بروز استرس در گیاه است. اگر در منطقه ای هستید که هوای گرم و خنک دارد، میوه خیار قطعا تلخ می شود. باید برای پیشگیری از تلخی خیار استرس وتنش رطوبتی را از گیاه برطرف کنید
✔️ در چنین شرایطی تعداد دوره آبیاری💧 را زیاد تر کنید و در اطراف گیاه مالچ بپاشید تا رطوبت خاک کاملا محفوظ بماند.
📌2 _ خاک فقیر :
✔️یکی دیگر از عوامل بروز استرس و در نتیجه تلخ شدن خیار، فقیر بودن خاک از مواد مغذی است. برای پرورش خیار باید مواد آلی و مغذی خاک را با استفاده از کودهای مناسب تامین کنید تا استرسی به گیاه وارد نشود. اگر خاک کشت فقیر است باید میزان کود دهی را به بطورمرتب در هر یک ماه یکبار افزایش دهید.
📌3- کمبود نور
✔️طبق تحقیقات انجام شده از مراکز پروهشی درمناطقی که کمبود نور خورشید دارند و یا زمان هایی از سال که آفتاب کافی وجود نداشته خیارها باتلخی مواجه شده اند
توصیه میشود در چنین شرایطی کشت خیار در مکانی صورت پذیرد که بیشترین میزان نور را در طول شبانه روز دریافت کند.کانال پیام سبز
🔹در صورتی که موارد فوق الذکر را رعایت کنید و از بذر مرغوب هم استفاده کنید حتما محصولی با کیفیت خواهید داشت و خیارهای شما هم تلخ نمی شود.
✔️توصیه موکد میشود قبل از اقدام به کاشت خیار از شرایط منطقه خود برای کشاورزی پیش اگاهی داشته باشید تا بتوانید تمهیدات لازم را در پیشگیری از تلخی #خیار بعمل اورید .
@jpz09113931202