بانوی آلیشکار مازندرانی مدال آسیاییاش را تقدیم شهید تهرانیمقدم کرد
سپیده بابایی ملی پوش وزن ۵۵ کیلوگرم تیم آلیش بانوان کشورمان مدال نقره خود در رقابت های آلیش قهرمانی آسیا که روز دوم خردادماه، در کشور ازبکستان برگزار شد را به شهید حسن تهرانی مقدم تقدیم کرد.
🆔 @Baseeratt
افشین:
یادداشت
موانع حقوقي مقابله با فساد مالياتي
علي آذريان – اقتصصاد آینده – آذربایجان شرقی ) : عليرغم اقدامات متعددي که در دو دهه اخير در جهت اصلاح نظام مالياتي کشورمان انجام شده، توجه کمتري به ساده سازي سيستم مالياتي شده است.
از سال١٣٦٨ تا سال١٣٨٤ بالغ بر٩٠٠ بخشنامه در جهت شفاف سازي قانون مالياتي که از سال ١٣٤٦ تغييرات چنداني نداشته، صادرشده است.
بدون شک عدم شفافيت مقررات و رویه هاي قانون مالياتهاي مستقيم موجب بروز فساد در جامعه ميگردد
از این رو شفاف سازي و اطلاع رساني برخي مفاد پيچيده قانون امري مهم و ضروري است.
در واقع یکي از پيامدهاي عدم شفافيت قانون، پنهان کاري است که این خود ریشه در بي اعتمادي دولت و ملت دارد،
وقتي شفافيت نباشد در پي بياعتمادي، پنهان کاري در آمد و فعاليت هاي اقتصادي ایجاد مي شود که این پدیده سرانجام به فساد مالياتي منجر خواهد شد.
بنابراین تمرکز بر قوانين و اصلاح و تنقيح قوانين مالياتي بستر اعتماد در جامعه ، فساد را فراهم
مي آورد و گامي بسيار مهم براي سلامت اداري مالي و مالياتي برداشته خواهد شد و نهایتاً منافع اقتصادي اجتماعي و سياسي براي دولت در پي خواهد داشت (کرمي، ١٣٨٥ ، ٥٦).
پیچیدگی قوانین مالیاتی :
یکي دیگر از موانع حقوقي فساد پيچيدگي قوانين مالياتي و اداري سازمان امور مالياتي است.
نظام مالياتي وظيفه حاکميتي وصول ماليات را بر عهده دارد، اما منابع انساني، بودجه و منابع مالي، ساختار و تشکيلات اجرایي، فضاي فيزیکي و تجهيزات، فرایندهاي اجرایي،
دسترسي به بانک اطلاعات اقتصادي مؤدیان و به عبارتي تمام عواملي که در کارایي سازمان وصول کننده ماليات اثر گذارند از عواملي اصلي تشکيل دهنده رکن سازمان وصول ماليات محسوب ميشوند.
وضعيت این رکن در حقيقت حداکثر ميزان ماليات قابل وصول در چارچوب قوانين و مقررات فعلي و نيز ترکيب کنوني توليد ناخالص داخلي را نشان ميدهد.
در آسيب شناسي صورت پذیرفته ، دستگاه وصول ماليات با موانع زیر به عنوان عوامل بازدارنده تحقق اهداف نظام مالياتي روبرو است:
کمبود نيروي انساني ماهر، کمبود منابع مالي و بودجه، عدم دسترسي به پایگاه اطلاعات اقتصادي و مالي، فرایندهاي ناکارآمد مالياتي، عدم وجود نگاه یکپارچه به مؤدي مالياتي، ناکار آمدي ساختار فعلي نظام تشخيص ماليات(رویکرد مبتني بر حسابرسي کل پرونده ها)(سازمان امور مالياتي،١٣٩٠، ٢)
دولت با قوانين پيچيده اي که تدوین ميکند قصد دارد این نوع سوء استفاده ها را محدود نماید و ماليات دهندگان در عوض با پيچيده کردن فرآیند معاملات و مناسبات اقتصادي خود سعي ميکنند قوانين جدید را دور بزنند.
این اقدام یک دور باطل ایجاد ميکند که منجر به هر چه پيچيده تر شدن قوانين مالياتي و به تبع آن پيچيده تر شدن راهبردهاي امتناع مالياتي ميشود.
بنابراین سطح مشخصي از پيچيدگي در قالب اقدامات ضد امتناع مالياتي ضروري و براي به حداقل رساندن کاهش درآمد از طریق امتناع و فرار مالياتي معقول است چراکه همانطور که قبلاً اشاره شد پيچيدگي قوانين و مقررات یکي از عوامل مؤثر در ایجاد فساد مالياتي ميباشد و براي رفع این مشکل شاید ساده ترین راه حل شفافيت قوانين مالياتي ميباشد محسوب ميشود (2002AICPA ٨٧٧٥،،)
آثار پیچیدگی و عدم شفافیت قوانین مالیاتی
اگرچه ماليات ها کل اقتصاد یک کشور را به اشکال مختلف تحت تأثير قرار ميدهند، با این حال ماليات دهندگان، وکلا و ادارات مالياتي به طور مستقيم تحت تأثير پيچيدگي سيستم مالياتي قرار دارند.
این سه گروه ممکن است در عرض هم قرار نگيرند، اما با اینحال شاهد کارکرد یکدیگرند، و رفتارها و استراتژي هاي خود را مطابق با ارزیابي هایي که از رفتار یکدیگر ميکنند، تعدیل ميکنند.
چنانچه سيستم مالياتي از پيچيدگي زیادي برخوردار باشد؛ تأثير بالقوه زيادي ميتواند داشته باشد :
١- شکل گيري روشهاي متعدد براي مخفي نگاه داشتن درآمد از اصابت مالياتي
٢- سطح پایين تمکين داوطلبانه
٣- افزایش احتمال اشتباهات سهوي مؤدیان در محاسبه ميزان ماليات پرداختي
٤- پرداختهاي بيش ازحد و یا کمتر از حد به طور غيرعمدي
٥- افزایش تصور عموم مبني بر ناعادلانه بودن سيستم مالياتي
٦- هزینه هاي بالاي اداري و تمکين مالياتي
٧- کيفيت پایين اداره مالياتي و خدمات مالياتي
٨- کاهش اثربخشي ابزارهاي در دسترس سيستم مالياتي نظير جرائم ماليات
٩- تصميمات ناکارآمد اقتصادي ناشي از ملاحظات مالياتي
١٠- دامهاي ناخواسته مالياتي براي برخي از ماليات دهندگان خاص
علاوه بر این پيچيدگي سيستم مالياتي به طور ذاتي مانعي براي دستيابي به سایر اهداف یک سيستم مالياتي مطلوب و کارا محسوب ميشود (کریس، 2443: 232)
فرآيند وصول مالیات :
تجلي فرآیندهاي نظام مالياتي از اظهار تا پرداخت در یک سيستم مالياتي، زماني مفيد و ممکن است که اطلاعات بهنگام باشد و به درستي در مجاري صحيح قرار گيرد.
از دیگر سوي براساس قوانين حسابداري مالياتي، سيستم مالياتي باید درآمدهاي مالياتي را بدون واسطه از حساب مؤدي به حساب خزانه واریز کند.
غالباً موانع قانوني و یا ضعف قانون باعث ميشود که اطلاعات معتبر به دستگاه مالياتي داده نشود.
این امر فرهنگ تمکين مالياتي را تضعيف ميکند،
با این توضيح تنگناها و مشکلات فرآیندهاي مالياتي در سيستم مالياتي ایران به شرح ذیل قابل دسته بندي است:
١- بيشتر راهکارها کارایي لازم را ندارند ومنسجم نيستند همين طور کمترین معيار سنجش براي انها وجود ندارد.
٢- در حال حاضر ماليات بر درآمد مشاغل و شرکتها تقریبا از یک شيوه مشترک، تبعيت ميکنند.
٣- اساساً منابع مالياتي داراي فرآیندهاي مستقل و فرمهاي جداگانه اظهارنامه مالياتي با دفعات تسليم اظهارنامه متفاوت هستند.
٤- تقریبا همه فرآیندها به شيوه دستي انجام ميگيرد و توانمنديهاي ورود اطلاعات و ذخيره سازي محدود است.
٥- فقدان تجزیه و تحليل کامپيوتري،* منجر به کندي روند تشخيص و رسيدگي طولاني و دستي ماليات ميشود که مستعد خطا هستند.
٦- تقریباً هيچ معيار سنجش استانداردي (مانند مدت زمان مورد انتظار، زمانبندي پروژه اي بر مبناي درصد پيشرفت کار و ...) براي فرآیندها وجود ندارد که به طور منظم قابل پيگيري و ردیابي باشد(رضایي،٢٣/١٣٨٥،).
دكتر علي آذريان مدرس دانشگاه و رئيس انديشكده گام دوم انقلاب اسلامي ايران
(آذربايجانشرقي)
لينك دسترسي به پژوهش :
https://jlap.srbiau.ac.ir/article_12934_e5048d19628daac3535d9cbf60274bc5.pdf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس شهدا رو ازتومدرسه برمیدارند شهدا به خوابش میان میگن براچی عکسای مارو برداشتید.
🌏 راز موفقیت
@razmovafajh
@razmovafajh
شهدا فهمیدند از رفقایشان بخاری بلند نمیشه خودشان جهاد فرهنگی را شروع کردند
⭕️ بازی طالبان ١۴٠٠
🔹 مهمترین مشکل در قبال طالبان١۴٠٠، آن است که این پدیده درست و دقیق شناخته نشده و مادامی که ماهیت واقعی این پدیده شناخته نشود مواجهه با آن ممکن و مفید نخواهد بود.
🔹 طالبان ۱۴۰۰ با طالبان ۱۳۷۷ تفاوتهایی اساسی و ریشه ای دارد :
▪️طالبان ۱۳۷۷ عده ای طلبه افغانی مدارس علمیه پاکستان ( مدارس مورد حمایت عربستان) بودند که با طراحی آمریکا ، پشتیبانی مالی و تبلیغی عربستان و امارات و نظارت سرویس اطلاعات پاکستان به تشکیلاتی نظامی تبدیل و پس از بن بست گروههای جهادی افغانستان در تشکیل حکومت و اداره کشور به عنوان «ناجی مردم» وارد افغانستان شده و حکومتی به سرکردگی ملا عمر تاسیس کردند . حکومتی که تنها از جانب عربستان ، امارات و پاکستان به رسمیت شناخته شد و با تفکری وهابی_ تکفیری جنایتهای فراوانی را علیه زنان ، شیعیان ، رسانه و هنرهای تصویری، آثار باستانی ، مدارس دخترانه و .... مرتکب شد و پس از انقضای تاریخ مصرف، با حمله آمریکا به افغانستان در سال ٢٠٠١، از هم پاشید.
▪️اما طالبان ۱۴۰۰ ، ترکیبی از بقایای طالبان قدیم با نیروهایی جدید است که با «طراحی انگلستان و حمایت قطر» (با تفکری کپی شده از روش و اندیشه اخوانی) تاسیس و پس از اثبات ناتوانی آمریکا در ساخت حکومتی سکولار برای افغانستان در حرکتی تدریجی جایگزین دولت آمریکایی حاکم بر این کشور گردید. طالبان جدید با شیعیان وارد خصومت نشده و از تلویزیون و سرود و کلیپهای هنری برای تبلیغ خود بهره می برد، از نیروهای فنی و متخصص برای اداره حکومت استفاده کرده و مانند طالبان ۱۳۷۷ مرتکب خشونت علیه زنان نشده است. طالبان جدید بسیار هوشمندانه تر از طالبان قدیم عمل کرده و البته توانسته رضایت بخشهایی از جامعه افغانستان را بدست بیاورد . هرچند هنوز از جانب هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده اما مذاکرات متعددی با نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا ، روسیه ، هند و..داشته و البته اولین وزیر خارجه ای که در زمان طالبان جدید و به شکل رسمی به کابل سفر کرده ، «وزیر خارجه قطر» بوده است.
▪️شاید مهمترین نقطه اشتراک طالبان قدیم و جدید ، تعلق هر دو به قومیت «پشتون» باشد
.
🔹برخورد نظامی با طالبان جدید به زیان اسلام ، ج.ا.ا و مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان و بدترین راهکار برای مقابله با این محصول پیچیده انگلستان است. ( البته مواجهه قدرتمند مرزبانان ج.ا.ا با عوامل این گروه در نقاط مرزی به معنای جنگ و برخورد نظامی نیست بلکه ضرورتی عقلانی برای حفاظت از مرزها و انضباط بخشی به رفتارها و عوامل این گروه است.)
▪️بحران حقابه ایران از هیرمند ، نتیجه امضای توافقنامه ای غلط توسط حکومت پهلوی و چند دهه اهمال و بی توجهی دولتها به این مسئله در عصر پهلوی و پس از انقلاب است و با تهدید زبانی فلان مقام و حرکتهای نمادین از این دست قابل حل و فصل نیست .
🔹مذاکرات توأم با فشارهای تدریجی( غیر نظامی) برای اصلاح و تکمیل توافقنامه ( افزایش میزان حقابه و قراردادن ضمانتهای جدی برای اجرای آن) و سرانجام وادار سازی طرف مقابل به اجرای آن، نیازمند طراحی ، صبر و حرکتهایی گام به گام است که ج.ا.ا در بحرانهای مختلفی تجربه چنین حرکتهایی را بدست آورده است.
❇️ رفتارهای احساسی، بدون شناخت و خالی از عقلانیت به ویژه در عرصه فضای مجازی و رسانه های داخلی، همچنین تلاش جریانهای سیاسی ( بویژه اصلاح طلب) برای بهره برداری از بحران حقابه و مسئله طالبان ، ثمره ای جز فرسایش روح و روان جامعه ، سلب امنیت روانی مردم و کمک به «پروژه انگلیسی» طالبان جدید نخواهد داشت!
دکتر کوشکی
هدایت شده از عبدالله نوری پور
قدرتمندترین و قویترین ارتش های جهان در سال 2022 از نگاه گلوبال فایر پاور
• نویسنده : amir-moazeni
• 18 آذر 1400
برای بسیاری از مردم کشورها اطلاع از رتبه نظامی کشورشان بسیار با اهمیت و با ارزش است و همیشه کنجکاو هستند،
رتبه 1-:آمریکا
ارتش این کشور به عنوان یکی از قوی ترین ارتش های دنیا 2022 از شش شاخه اصلی یعنی نیروی هوایی، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی، گارد ساحلی و البته نیروی فضایی تشکل یافته است. شکل گیری ارتش ایالات متحده آمریکا به جنگ های استقلال آمریکا از بریتانیا در سال 1775 میلادی بازمیگردد. ارتش این کشور سابقه حضور در جنگ های مهم و موثری چون جنگ جهانی دوم، جنگ ویتنام، جنگ کره و البته جنگ های عراق و افغانستان را دارد. ارتش آمریکا دارای دو میلیون و ۱۴۱ هزار و ۹۰۰ نیروی نظامی، ۱۳ هزار و ۳۹۸ هواپیمای نظامی، شش هزار و ۲۸۷ تانک محاربهای، ۴۱۵ کشتی جنگی، ۲۵ هواپیمابر و غیره است.
امریکا بزرگترین ناوگان هوایی و بیشترین تعداد ناو هواپیمابر را در
رتبه 2-:روسیه
روسیه نیز به عنوان یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان 2022 دارای یکی از قوی ترین ارتش های دنیا 2022 است. تا چند سال پیش روسیه رقیب مستقیم و اصلی ترین قدرت در برابر ارتش ایالات متحده محسوب میشد. اما طی سالهای گذشته و با توسعه توان اقتصادی چین، کشور چین نیز به یکی از مهمترین رقبای اقتصادی، سیاسی و البته نظامی آمریکا بدل شده که در ادامه به آن بیشتر خواهیم پرداخت.
ارتش روسیه شامل آن دسته از نیروهای نظامی است که پس از تجزیه اتحاد جماهیر شوروی تاسیس شد. در هفتم ماه مه 1992 رییس جمهور منتخب بوریس یلتسین فرمان تاسیس وزارت دفاع را امضا کرد. ارتش این کشور دارای سه میلیون و ۵۸۶ هزار و
رتبه 3-:چین
اقتصاد چین قوی است و توانایی های نظامی آنها با سرعت تکان دهنده ای رو به رشد است. از نظر نیروی نظامی فعال، چین بیشترین تعداد سرباز را داراست. چین دومین ناوگان تانک بعد از روسیه و دومین ناوگان زیردریایی بعد از آمریکا را داراست.
ارتش آزادیبخش خلق از چهار بخش؛ نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی و سپاه پشتیبان توپخانه، تشکیل میشود. هرچند در قوانین چین خدمت سربازی اجباری است اما این قانون با توجه به تعداد زیاد داوطلبان فعالیت در ارتش هیچگاه اجرا نشده است.
• بودجه: 216 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 2،335،000
رتبه 4-:هند
هند در دو دهه گذشته با موفقیت به عنوان یک قدرت نظامی بزرگ تبدیل شده است در حالیکه در تجهیز خود به تسلیحات مدرن در گذشته عقب ماندهبودند، هند اکنون تقریبا به تمام فناوری نظامی دسترسی دارد. روسیه، اروپا و ایالات متحده مهمترین صادر کنندگان جنگ افزار به هند هستند.
• بودجه: 50 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 1،325،000
• مجموع تانک ها: 6،464
• مجموع هواپیما: 2،086
• شناورها: 295
• ناو هواپیمابر: 2
•
رتبه 5-:ژاپن
با وجودی که ژاپن رسما نباید ارتش داشته باشد اما دارای ارتشی مدرن است که بسیار مجهز است. ژاپن می تواند قدرت نظامی بالایی داشته باشد. هاشمی کجایی...
• بودجه: 41.6 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 250،000
• مجموع تانک: 678
• کل هواپیما: 1،613
• شناورها: 131
• ناو هواپیمابر: 3
•
رتبه 6-: کره جنوبی
کره چنوبی با حمایت امریکا و خرید تجهیزات رتبه خوبی دست پیدا کرده است
• بودجه: 39 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال:599,000
• مجموع تانک: 586
• کل هواپیما: 785
• شناورها: 179
• ناو هواپیمابر:0
•
رتبه 7-:فرانسه
اغلب فکر می کنند انگلیس از فرانسه قویتر است اما واقعیت این است که ارتش مدرن فرانسوی بزرگتر و تواناتر از بریتانیا است. علاوه بر آموزش عالی، فرانسه با توجه به پایگاه های مختلف در سراسر جهان توانایی های از بعد نظامی را دارد.
• بودجه: 62.3 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 205،000
• مجموع تانک ها: 423
• کل هواپیما: 1،282
• شناورها: 118
• ناو هواپیمابر: 4
•
رتبه 8-:انگلیس
ارتش بریتانیا یکی از بهترین نیروهای آموزش دیده در جهان است. نیروی انسانی آنها ممکن است نسبتا کم باشد، اما کیفیت و تجهیزات بسیار خوبی در اختیار آنهاست.
• بودجه: 60.5 میلیارد دلار
• پرسنل خط مقدم فعال: 146،980
• مجموع تانک ها: 407
• مجموع هواپیماها: 879
• شناورها: 76
• ناو هواپیمابر: 2
•
رتبه 9-:برزیل
• بودجه: 25 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 1950،000
• مجموع تانک ها: 490
• کل هواپیما: 710
• نیروی دریایی مجموع:110
• ناو هواپیمابر: 1
•
رتبه 10-:پاکستان
هدایت شده از عبدالله نوری پور
پاکستان نیز به عنوان یکی از همسایه های ایران و البته از جمله کشورهای دخیل در تحولات منطقه، همواره به تقویت نیروهای نظامی خود توجه ویژه ای داشته است. از زمان جایی هند و پاکستان، درگیری های این دو بر سر برخی مناطق استراتژیک در کنار مشکلات پاکستان با افغانستان و البته درگیری با طالبان سبب شده تا همواره ارتش در پاکستان از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.
•
رتبه 11-:ترکیه
ارتش ترکیه در تعداد تجهیزات توانا است حتی بیش از فرانسه و انگلیس اما تجهیزات و آموزش آنها برتر نیستند، اما قابل احترام و کاملا سازگار با ناتو است.
• بودجه – 18.2 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال – 425،500
• مجموع تانک – 3،778
• مجموع هواپیما – 1،007
• شناورها – 194
• ناو هواپیمابر: 0
•
• مجموع تانک ها: 9،150
رتبه 12-:ایتالیا
نیروهای ایتالیایی با چندین مداخله در سرزمین های خارجی (سومالی، یوگسلاویا) در چند دهه گذشته به خوبی پیشرفت کرده اند.که به شدت رتبه بندی ایتالیا را افزایش دادند.
• بودجه: 34 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 320،000
• مجموع تانک ها: 586
• کل هواپیما: 785
• نیروی دریایی مجموع: 179
• ناو هواپیمابر: 2
•
رتبه 13-:مصر
• بودجه: 34 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 480،000
• مجموع تانک ها: 4624
• کل هواپیما: 579
• نیروی دریایی مجموع: 179
• ناو هواپیمابر: 2
•
رتبه 14-:ایران
یکی از کشورهایی که در این رده بندی رشد بالا و خیره کننده ای داشته ایران است در رده بندی قویترین ارتش های جهان سال 2019 ایران با یک پله سقوط نسبت به سال 2018 در رتبه 14 قرار گرفته این در حالی است که طبق گفته های گلوبال فایر پاور تجهیزات و توانایی سپاه پاسداران در نظر نگرفته است.
• بودجه: 7 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 950،000
• مجموع تانک ها: 1800
• کل هواپیما: 520
• نیروی دریایی مجموع: 398
• ناو هواپیمابر: 0
•
رتبه 15-:آلمان
آلمان یکی از قوی ترین قدرت های اقتصادی در جهان است اما وضعیت ارتشش در چند سال گذشته بدتر شده است. آلمان حتی دارای یک ناو هواپیمابر نیست و زیردریایی نسبتا کمی دارد که همین عوامل رتبه بندی آن را کاهش داده است.
• بودجه: 40.2 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 180،000
رتبه 16-اندونزی
• بودجه: 7 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 980،000
• مجموع تانک ها: 460
• کل هواپیما:445
• نیروی دریایی مجموع: 221
• ناو هواپیمابر: 0
در ادامه لیست قوی ترین ارتش های جهان تا رتبه 45
•
• مجموع تانک: 408
•
•
ارتش کدام کشور قدرتمندترین ارتش است؟
ارتش و قدرت نظامی هر کشور بخشی بسیار مهم و حیاتی و امنیت آن محسوب می شود. هر ساله ، کشورها بودجه زیادی برای تجهیز به سلاح های روز و محافظت از مرزهای خود اختصاص می دهند. هر کشور برای تقویت توان نظامی خود اقدامات مختلفی را انجام می دهند که بسته به موقعیت جغرافیایی و تهدیدات پیش رو دارد.
•
سایت آمریکایی گلوبال فایر پاور همه ساله با برسی بیش از ۶۰ فاکتور قویترین ارتش های دنیا را از نظر قدرت نظامی اعلام می کند که سایت میلیتاری نیوز هم با کمترین زمان ممکن همانند سال های گذشته با ترجمه فارسی و جزئیات برای شما هموطنان عزیز منتشر میکند.
نکات مهم درباره
•
لیست قدرتمندترین ارتشهای جهان در سال ۲۰۲۰ به این شرح است:
•
تثبیت جایگاه ایران در رتبه چهاردهم سقوط فرانسه از رتبه
در تصاویر بالا لیست قدرتمندترین
ارتش های جهان در سال 2020 را
مشاهده کردید.
1. ایالات متحده 2 روسیه 3. چین 4 هندوستان 5. فرانسه 6 ژاپن 7 کره جنوبی 8 انگلستان 9. بوقلمون 10. آلمان 11. ایتالیا 12 مصر 13 برزیل 14 ایران 15 پاکستان 16 اندونزی 17 اسرائیل 18. کره شمالی 19. استرالیا 20. اسپانیا 21. کانادا 22 تایوان 23 ویتنام 24. لهستان 25 عربستان سعودی 26 تایلند 27 الجزایر 28. یونان 29 اوکراین 30. چک
در ادامه رده بندی قدرتمندترین ارتش های جهان را با رتبه سال قبل مقایسه می کنیم..
رتبه 2020 رتبه سال قبل
۱ ایالات متحده آمریکا ۰/۰۶۰۶ ۱
۲ روسیه ۰/۰۶۸۱ ۲
۳ چین ۰/۰۶۹۱ ۳
۴ هند ۰/۰۹۶۳ ۴
۵ ژاپن ۰/۱۵۰۱ ۶
۶ کره جنوبی ۰/۱۵۰۹ ۷
۷ فرانسه ۰/۱۷۰۲ ۵
۸ بریتانیا ۰/۱۷۱۷ ۸
۹ مصر ۰/۱۸۷۲ ۱۲
۱۰ برزیل ۰/۱۹۸۸ ۱۳
۱۱ ترکیه ۰/۲۰۹۸ ۹
هدایت شده از عبدالله نوری پور
۱۲ ایتالیا ۰/۲۱۱۱ ۱۱
۱۳ آلمان ۰/۲۱۸۶ ۱۰
۱۴ ایران ۰/۲۱۹۱ ۱۴
۱۵ پاکستان ۰/۲۳۶۴ ۱۵
۱۶ اندونزی ۰/۲۵۴۴ ۱۶
۱۷ عربستان سعودی ۰/۳۰۳۴ ۲۵
۱۸ اسرائیل ۰/۳۱۱۱ ۱۷
۱۹ استرالیا ۰/۳۲۲۵ ۱۹
۲۰ اسپانیا ۰/۳۳۸۸ ۲۰
۲۱ لهستان ۰/۳۳۹۷ ۲۴
۲۲ ویتنام ۰/۳۵۵۹ ۲۳
۲۳ تایلند ۰/۳۵۷۱ ۲۶
۲۴ کانادا ۰/۳۷۱۲ ۲۱
۲۵ کره شمالی ۰/۳۷۱۸ ۱۸
۲۶ تایوان ۰/۴۰۰۸ ۲۲
۲۷ اوکراین ۰/۴۴۵۷ ۲۹
۲۸ الجزایر ۰/۴۶۵۹ ۲۷
۲۹ آفریقای جنوبی ۰/۴۹۸۵ ۳۲
۳۰ سوئیس ۰/۵۲۵۹ ۳۳
۳۱ نروژ ۰/۵۲۷۷ ۳۶
۳۲ سوئد ۰/۵۳۰۴ ۳۱
۳۳ یونان ۰/۵۳۱۱ ۲۸
۳۴ جمهوری چک ۰/۵۵۳۱ ۳۰
۳۵ میانمار ۰/۵۶۹۱ ۳۷
۳۶ هلند ۰/۵۹۱۹ ۳۵
۳۷ کلمبیا ۰/۶۰۴۵ ۴۶
۳۸ مکزیک ۰/۶۰۶۵ ۳۴
۳۹ رومانی ۰/۶۱۷۷ ۴۰
۴۰ پرو ۰/۶۲۱۹ ۴۲
انتشار لیست رده بندی قویترین ارتش های جهان در سال ۲۰۱۹ توسط گلوبال فایر پاور
لیست رتبه بندی قویترین قدرت های نظامی جهان در سال ۲۰۱۸(صعود ۱۰ پله ای ایران)
لیست رتبه بندی قویترین و قدرتمندترین ارتش های جهان در سال ۲۰۱۷ منتشر شد
لیست رده بندی قوی ترین ارتش های جهان در سال ۲۰۱۶(۶ ماهه دوم)
رتبه بندی قوی ترین ارتش های جهان در سال ۲۰۱۶
رتبه بندی قوی ترین ارتش های جهان در سال ۲۰۱۵
برچسب ها : جدیدترین رتبه بندی قوی ترین ارتش های جهان , قدرتمندترین ارتش جهان , قدرتمندترین ارتش جهان 2021 , قدرتمندترین ارتش جهان 2022 , قویترین ارتش های جهان , قویترین ارتش های جهان 2022 , لیست قویترین ارتش های جهان , لیست قویترین ارتش های جهان 2019
•
پنجم به رتبه هفتم
سقوط ترکیه از رتبه نهم به رتبه یازدهم ا
رتقاء رتبه عربستان سعودی از رتبه بیست و پنجم به رتبه هفدهم
سقوط کرده شمالی از رتبه هجدهم به رتبه بیست و پنجم
فاصله گرفتن معنادار قدرت نظامی چهار کشور برتر لیست قویترین ارتش های 2020 از سایر کشورها است.
نکته ای که در مورد کشورمان ایران قابل ذکر است این که ایران چندین سال است زیر تحریم تسلیحاتی سازمان ملل قرار دارد و با این وجود توانسته با طراحی و بومی سازی تسلیحات ارتش خود را به روز نگه دارد و قدرتی نظامی در سطح منطقه و جهان باشد و حتی در آخرین نمونه حملات تلافی جویانه به پایگاه های آمریکا در عراق در پاسخ به ترور سردار سلیمانی اشاره کرد.
نکته بعدی عدم اطلاعات دقیق از دارایی های نظامی ایران است که در صورت اعلام دقیق قطعا رتبه ایران در رده بندی قدرتمندترین ارتش های جهان بهتر خواهد بود.
نکته سوم این که نیروها و تجهیزات سپاه پاسداران در این رده بندی لحاظ نشده است.
جایگاه ایران در فهرست قویترین ارتشهای جهان سال 2021 رتبه 14 است.
در پاسخ به سوال قویترین ارتش جهان قویترین ارتش های جهان 2021 کدامند؟ یا قدرتمند ترین ارتش جهان در سال 2021 چه نام دارد؟ جواب در ادامه مطلب
قدرتمندترین ارتش های جهان دراین رده بندی مطابق همه ی ساله ایالات متحده کشور آمریکا، روسیه و چین به ترتیبدارای 3 ارتش بزرگ جهان هستند.
پس از این 3 کشور های ارتش کشور های هند، ژاپن، کره جنوبی, فرانسه، بریتانیا، مصر و کشور برزیل به ترتیب در رده هاي 4 تا 10 فهرست تقسیم بندی شده اند. ترکیه،ایتالیا, آلمان و ایران به ترتیب 4 ارتش برتر جهان از ردههاي 11 تا 14 این فهرست هستند.
نیروهای نظامی ایران دراین ردهبندی در جایگاه 14 از جمع 137 کشور دنیا قرار گرفته است. در کشور های خاورمیانه تنها دو ارتش مصر و ترکیه در جایگاهی برتر از ایران قرار گرفتهاند و به ترتیب در ردههاي یازدهم و نهم فهرست قرار گرفتهاند.
•
• مجموع هواپیماها: 676
• شناور: 81
• ناو هواپیمابر: 0
•
• کل هواپیما: 5،048
• شناورها: 714
• ناو هواپیمابر: 1
•
۱۲۸ تن پرسنل نظامی، چهار هزار و ۷۸ هواپیمای نظامی، ۲۱ هزار و ۹۳۲ تانک جنگی و ۳۵۲ کشتی جنگی است.
روسیه بزرگ ترین ناوگان زرهی جهان را در اختیار دارد.
• بودجه: 84.5 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 766،055
• مجموع تانک ها: 15،398
• کل هواپیما: 4،498
• شناورها: 352
• ناو هواپیمابر: 1
•
اختبار دارد.
• بودجه: 601 میلیارد دلار
• پرسنل نظامی فعال: 1،477،896 نفر
• مجموع تانک ها: 8،848
• مجموع هواپیماها: 15،293
• شناورها: 290
• ناو هواپیمابر: 10
هدایت شده از عبدالله نوری پور
•
بدانند وضع کشورشان در یک سال گذشته در مبحث قدرت نظامی بهبود پیدا کرده یا با تنزل رتبه مواجه شده است.
در رده بندی سال 2022 قدرت نظامی ایران بدون تغییر در رتبه 14 قدرتمندترین کشور های جهان قرار گرفت.
سایت آمریکایی گلوبال فایر پاور همه ساله با برسی بیش از 60 فاکتور قویترین کشورهای دنیا را از نظر قدرت نظامی اعلام می کند که سایت میلیتاری نیوز هم با کمترین زمان ممکن همانند سال های گذشته با ترجمه فارسی و جزئیات برای شما هموطنان عزیز منتشر میکند.
ویدئو:رده بندی قویترین ارتش های جهان در سال 2019
گلوبال فایر پاور در رتبه بندی قدرتمندترین ارتش های جهان 2022 تنوع سلاح های هر کشور را ارزیابی می کند و توجه ویژه ای به نیروی انسانی فعال کشور ها دارد. جغرافیا، ظرفیت لجستیکی، منابع طبیعی موجود و وضعیت صنعت و اقتصاد نیز مورد توجه قرار گرفته است.
از دیگر فاکتورهای این رده بندی مواردی همچون قدرت رزم زمینی، تعداد نیروی انسانی خط مقدم برای جنگ، نیروهای نظامی آماده به رزم، تعداد تانک، سامانههای توپخانهای، سامانههای موشک انداز و راکت انداز در رزم زمینی، جنگنده و هواپیمای ترابری و آموزشی و وضعیت نیرو دریایی مانند زیردریاییها، ناوشکنها و غیره به چشم میخورد.
قدرت های هسته ای شناخته شده پاداش دریافت می کنند، اما ذخایر سلاح هسته ای آنها دارای امتیاز نیست. کشورهایی که نیروی دریایی ندارند یا به آب های بین المللی متصل نیستند نیز نمره منفی دریافت می کنند. کشورهای عضو ناتو پاداش کمتری دریافت می کنند؛ زیراباید اطلاعات محرمانه و منابع خود را با دیگر کشور های عضو به اشتراک بگذارند.
براساس رتبه بندی 2022 این موسسه هر کشوری که بتواند امتیازی نزدیک به صفر 0.0000 را به دست بیاورد دارای قدرت نظامی بالاتری است.
در جدیدترین رتبه بندی قوی ترین ارتش های جهان طبق گزارش گلوبال فایر پاور رتبه بندی جهانی قدرت نظامی در سال ۲۰۲۱ نیز به شرح زیر است: ۱- ایالات متحده آمریکا ۲- روسیه ۳- چین ۴- هند ۵- ژاپن ۶- کره جنوبی ۷- فرانسه ۸- انگلیس ۹- برزیل ۱۰- پاکستان ۱۱- ترکیه ۱۲- ایتالیا ۱۳- مصر ۱۴- ایران ۱۵- آلمان ۱۶- اندونزی ۱۷- عربستان سعودی ۱۸- اسپانیا ۱۹- استرالیا ۲۰- رژیم صهیونیستی.
“گلوبال فایر پاور” جایگاه قدرت نظامی کشورهای خاورمیانه را نیز مشخص کرد که در آن ترکیه در رتبه نخست جای دارد. رتبه ارتش کشورهای خاورمیانه به شرح زیر است: ۱- ترکیه ۲- مصر، ۳- ایران، ۴- عربستان، ۵- رژیم صهیونیستی، ۶- امارات، ۷- عراق، ۸- سوریه، ۹- کویت، ۱۰- عمان، ۱۱- اردن، ۱۲- یمن، ۱۳- قطر، ۱۴- بحرین، ۱۵- لبنان. این پایگاه براساس بیش از ۵۰ شاخص مثل تجهیزات و مهمات، سلاح سنگین، امکانات مالی، قدرت لجستیک و جغرافیای کشورها، رتبه قدرت نظامی آنها را مشخص میکند. بر اساس این گزارش، خاورمیانه همچنان ناپایدارترین منطقه در جهان است؛ مسالهای که بازیگران منطقه را وادار میکند، ارتشهای بزرگ دائمی داشته باشند. قدرتهای اصلی منطقه نیز به ترتیب ترکیه، مصر، ایران، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی هستند.
هدایت شده از کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
🇮🇷 قدرت نظامی ایران
اخیرا معتبرترین سایت نظامی جهان (GFP) که آمار و رتبه نظامی کشورها را مورد ارزیابی قرار داده، بررسی کردم.
نکات مهم قابل ذکری وجود دارد:
یک. اصولا بخشی از تواناییهای نظامی سری است و لذا در محاسبات و رتبهبندیهای آشکار محاسبه نمیشود.
دو. بهخلاف تصور عموم، رتبه نظامی کشورها صرفا ناظر به قدرت و تجهیزات نظامی نیست.
مؤلفههای وسعت، جمعیت، اقتصاد، ذخایر نفتی و از این قبیل نیز در محاسبات سایت مذکور لحاظ شده است.
سه. برتری یک کشور الزاما به معنای برتری در نیروهای زمینی، دریایی و هوایی نیست. بلکه میانگین قوای نظامی ملاک قرار داده شده است. چه آنکه روسیه و چین با وجود برتری نیروی زمینی از آمریکا، پس از این کشور و در رتبه دوم و سوم جهان قرار دارند.
چهار. اساسا به دلایل پیشرو، اطلاعات منتشره از توان نظامی کشورها با وجود ارزشمندی نسبی، محل اشکال است و رتبهبندی اعلام شده اعتبار ندارد:
۱. نگاه کمی به عدوات نظامی.
به این صورت که کیفیت و نوع جنگ افزارها مطلقا ملاک قرار نگرفته، بلکه تنها تعداد آن لحاظ و مقایسه شده است.
۲. لحاظ نکردن پهپادها در زمره توان نیروی هوایی.
درحالیکه توان نیروی هوایی با تفکیک و جزییاتی نظیر هواپیماهای جنگنده، بمبافکن، ماموریت ویژه و حتی آموزشی بیان گشته اما توان پهپادی اساسا محاسبه نشده است که با لحاظ این مؤلفه مهم، توان هوایی و رتبه نظامی ایران ارتقاء مییابد.
۳. عدم محاسبه توان موشکی کشورها.
به نحوی که نه تنها قدرت تخریب، برد، دقت و سرعت موشکی لحاظ نشده، بلکه حتی تعداد آن نیز در محاسبات نیامده است.
محاسبه این مؤلفه اساسی، به تنهایی برای تغییر تمام معادلات نظامی کافی است.
۴. عدم توجه به توان اتمی کشورها و مجهز بودنشان به تسلیحات ممنوعه شیمیایی و بیولوژیک.
۵. لحاظ نکردن نهضتهای نظامی متحد ایران در منطقه که در نقش ارتش برون مرزی کشور ایفای نقش میکنند، تغافل آشکار دیگری است که به زیان رتبه ایران است.
۶. بیتوجهی به توان پدافندی کشورها.
با این تفاسیر و مؤلفههای مهمی که هر کدام به تنهایی برای تأثیر بر توان و رتبه کشورها کافی است، باید گفت گرچه جمهوری اسلامی ایران با رتبه ۱۴ اعلام شده، بالاتر از کشورهایی نظیر آلمان، عربستان، رژیم صهیونیستی، کانادا و کره شمالی قرار دارد اما با لحاظ کردن مؤلفههای راهبردی توان موشکی، پهپادی و پدافندی، نهضتهای منطقهای و تسلط بر تنگههای هرمز و بابالمندب، بیتردید جزء ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان قرار میگیرد.
حال اگر با این استعداد نظامی و موشکی، به تسلیحات اتمی نیز مسلح شویم، به قدرت بلامنازع مرکز جهان در نیمه غربی آسیا بدل خواهیم گشت.
📊 مشاهده فهرست رتبه نظامی کشورها
eitaa.com/ghadirinetwork/4148
هدایت شده از مجتبی 🌹التماس دعا فرج باذکر چهارده شاخه گل صلوات)
صلی الله علیک یااباعبدالله الحسین(ع)
در آن نفس که بميرم در آرزوی تو باشم
بدان اميد دهم جان ، که خاک کوی تو باشم
به وقت صبح قيامت که سرزخاک برآرم
به گفت و گوی تو خيزم ، به جست و جوی تو باشم
⚫ انالله و انا الیه راجعون
🤲نمازلیله الدفن پیرغلام امام حسین (ع) پدر شهید 🌹 احمد منصوری 🌹
🌷حاج عباسعلی منصوری ابن: رضا حمزه 🌷 که امروز در امامزاده یعقوب (ع)کریم آباد تهرانچی(شهرری) در جوار فرزند شهیدش آرمید "یادت نره رفیق" روحش شاد و خداوند با ارباب بی کفن و فرزند شهیدش محشورش گرداند .
🤲🌹 شادی روح مطهرش فاتحه با ذکر چهارده شاخه گل صلوات 🌹🇮🇷
👤 به دوستان و مومنین اطلاع دهید.
هدایت شده از یحیی قیاسوند
آرامش یعنی بین صدها هزاران هزار مشکل، عین خیال مان هم نباشد، لبخند شکرخند شیرین تر از عسل بزنیم، زندگی کنیم و بدانیم خداوندگار عشق همیشه و هنوز هوای ما را دارد... ای رب ودود ای پروردگار مهر آدم های خوب سر راه مان بگذار، حسّ بسیار خوبی ست، هنگامی که در لحظه هجوم غم و ناامیدی و رنج و پریشانی، بیهوا کسی سر راه آدم سبز بشود کلامش، نگاهش؛ حتی نوشته اش آرامش و شادی و اُمّید به پاشد به زندگی مان، فقط از دست خود خداوندگار عشق بر میآید که آن آدم را یا کلام و نگاه و نوشتهاش را برای آن لحظه خاص سرِ راه زندگی مان بگذارد و من و شمارا واسطه خوب شدن حال دیگران قرار دهد...سلام وقت بخیر
🛑 گزارش ادعایی خبرنگار اسرائیلی: اسرائیل نگران اتفاقات جدید ایران و آمریکاست؛ توافق در راه است؟
🔸️ آمیتای استاین، خبرنگار حوزه دیپلماسی شبکه رادیو و تلویزیون اسرائیلی «کان» نوشت: نگرانیهایی در اسرائیل بابت گزارشهایی مبنی بر اینکه ممکن است اتفاقی در موضوع توافق هستهای بین ایران و آمریکا در «روزها و هفتههای آینده» رخ دهد، بوجود آمده است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔺منابع خبری از حضور یک هواپیمای سلطنتی عمان در فرودگاه مهرآباد ایران خبر میدهند.
🔹این منابع افزودند که احتمالا سه زندانی آمریکایی_ایرانی با وساطت عمان از زندان ایران آزاد شوند
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از ahmad hashemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚بازتاب صریح مواضع اصولی امام خامنهای در سخنان افتتاحیه محمدبن سلمان، ولیعهدسعودی در نشست سران عرب، سرفصلی دیگر از تحولات جدید منطقه و جهان است که امام امت اسلامی، مکرراً طی سالهای اخیر با اطمینان کامل، از آن یاد کردهاند.
🔰محورسخنان بن سلمان:
🔸مسأله فلسطین، مسئله محوری اعراب و مسلمانان است و در رأس اولویتهای سیاست خارجی پادشاهی عربستان قرار دارد!
🔹امیدواریم که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، به حمایت از سوریه و امنیت این کشور کمک کند!
🔸هرگز اجازه نخواهیم داد که منطقه ما به میدانی برای منازعات و درگیریها تبدیل شود؛ سالها جنگ و درگیری که ملتهای مسلمان از آن رنج کشیدند، دیگر کافی است!
🔹به یمنیها برای یافتن راه حلی در عبور از بحران کشورشان کمک خواهیم کرد.
🔸و تأکید وی بر ضرورت یافتن یک راهحل سیاسی در مسئله اوکراین که تا پیش از این صرفاً در محکومیت روسیه و حمایت از ناتو و آمریکا سخن گفته میشد.
🌐اینها همه گوشهای از معجزه جمهوری اسلامی و مدیریت الهی امام خامنهای در اداره امور داخلی و حوادث منطقه و جهان است؛ در حالی که دهسال تمام (۱۳۹۰_۱۴۰۰) رؤسای جمهور ایران صراحتا مخالف مواضع رهبری امام امت اسلامی عمل میکردند...
و اینک شنیدن سر خط اصلیترین مواضع سیاست خارجی نظام اسلامی از زبان بن سلمان، برای باورمندان به حقانیت امام خامنهای شوقانگیز و برای ناباوران، حسرتآمیز بود!
الحمدلله رب العالمین🇮🇷
🌹جای شهید قاسم سلیمانی و سایر شهدای جبهه مقاومت خالیست💚
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD بله
باید نقایص این لایحه قانونی بادقت ومتناسب با جرائم قانون شکنانه که نقض حقوق عمومی توسط اراذل و اوباش بی حیا وبی غیرت وهواداران نفوذی آن بی خردهای درون دستگاه های نظام با سستی در اجرای قانون به نحوی درتوسعه تجاوز به حقوق عمومی و تضعیف مامورین مجری قانون خود بزهی است که در این لایحه مغفول مانده است 👇
هدایت شده از حسن ترتیفی زاده
خواهران و برادران توجه بفرمایید
سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام
خیانت است به حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت زینب و حضرت معصومه سلام الله علیهما ..
عاشورا فقط برای سینه زدن و اشک ریختن نیست ،باید درس گرفت ، عده ی بسیاری سکوت کردند که امام حسین علیه السلام را شهید کردند ،
👈نگذارید چنین لایحه ای تصویب شود ،لایحه ای که به اسم عفاف و حجاب است و در اصل حمایت از بی حجابی است ،
که اگر فردا روزی ، خانم نیمه برهنه کنارتان بنشیند و یا در خیابان و اطراف اماکن مذهبی و حرم اهل بیت علیهم السلام بیایند ، جرم مرتکب نشده اند و فقط تخلف کرده اند و جز یک تذکر آن هم محترمانه ، هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید .
حتی پلیس و.. هم نمی توانند ؟
فقط یک پیامک برایش میاید و یا جریمه می شود ، آن هم اگر چهره اش شناسایی شود ..
فقط واقعا این لایحه در حکومت اسلامی پیشنهاد و تایید شده است ؟
واقعا در این لایحه خدا یاد شده است ؟
واقعا در دولت به اصطلاح انقلابی بوده است ؟
اگر خود شخصا از نهاد ریاست جمهوری سوال و تایید نمیکردند که این لایحه اینگونه است باور نمیکردم 😔
ما زیاران چشم یاری داشتیم
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
واقعا به آن جوان و نوجوان و حتی کودک فکر شده است که با دیدن یک زن برهنه و عریان و به تناسب آن ،کارهای کثیف دیگر را در خیابان مشاهده کند ،چه بلایی بر سرش میاید ؟
آیا به خانواده هایی که متلاشی می شوند و طلاقها و فرزندان طلاق فکر شده است ؟
اینکه فرزندان طلاق ، چه آینده ای خواهند داشت ، چند نفر از آنان بزهکار خواهند شد ؟
فکر کرده اید که با دیدن این صحنه های زنان رنگارنگ، و برهنه ،فردا چه بلایی برسر دختر و یا پسر و یا همسر خودتان خواهد آمد؟
فردا اگر لایحه ای در خصوص مشروب و همجنسگرا هم صادر شود که آن هم دیگر جرم نیست و فقط تخلف است چه میشود ؟
برای آنان هم پیامک بیاید و یا جریمه ناچیز...
دین خدا و احکام الهی فروشی نیست ، و چه بسیار ارزان فروخته شد ، شروعش از چند.. تومان ...
آن روز که ورود زنان به استادیوم ورزشی آزاد شد ،گفتم که باش تا صبح دولتت بدمد ، آن اولش بود، و عده بسیاری از مذهبی ها سکوت کردند که به اینجا رسید ، وای به حال ما اگر باز هم سکوت کنیم .
درپیشگاه خدا تک تک ما مسئول هستیم اگر سکوت کنیم
انا لله و انا الیه راجعون 🏴🏴🏴🏴
تماس گرفته و مطالبه حق و اعتراض کنید
نهاد ریاست جمهوری
021 6133
مجلس شوری اسلامی
02139931
سازمان بازرسی کل کشور
02161361
دفتر دادستان
02133917000
#حجاب
👇👇👇👇
این لینک رو تبلیغ کنید توهمه گروه هایی ک دارید
کمتر از۱۸ساعت فرصت باقی مونده و حدود ۷هزار رای کم داریم برای پی گیری بازنگری در مجلس
لینک اعتراض به لایحه عفاف و حجاب
https://farsnews.ir/my/c/199238
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رضا جان❤️
از چه بنشستید با ما خاکیان تیره رو
ای چراغ عرشیان خورشید رخسار شما...✨
🤲 یا سریع الرضا، بحقّ علی بن موسی الرضا، اللهم عجّل لولیک الفرج...
#تعجیلدرفرجمولاصلوات 🌤
🆔 @MasjedJameNimvar 📿