قرار می گیرند و تلاش می کنند آن فرهنگ را به این طرف منتقل کنند.
این در حالی است که شما مقداری به سمت شرق ایران بروید می بینید دلیل موفقیت های هند و چین و ژاپن به این دلیل بوده که آنها به فرهنگ و تمدن خود پایبند ماندند، گو اینکه غرب این روزها تلاش می کند تا روی فرهنگ و تمدن آنها تاثیر بگذارد.
پس از انقلاب اسلامی مردم ایران به سمت احیای اعتقادات و باورهای عقیدتی و فرهنگی و تمدنی خود رفتند وخوب همین مساله کلید مقاومت ایرانی ها در مقابل جنگ وتحریم و... بود وهست و مضاف بر اینها می توان با قاطعیت گفت همین که ایرانی ها این باورها را دوباره احیا کردند دوباره در حال پس گرفتن جایگاه اقتدار جهانی خود می باشند.
امروزه در ایران مشاهده می کنیم برخی غرب زده ها آنقدر تحت تاثیر فرهنگ وارداتی قرار گرفته اند که نه فقط برای وارد کردن آن تلاش می کنند بلکه حتی برای آن با دیگران به مقابله می پردازند و دشمن همین مسایل را به ابزاری بر علیه ملت ایران استفاده می کند.
بدیهی است در صورتی که اعتقادات مردم ایران چه به مسایل عقیدتی خود چه به مسایل فرهنگی و تمدنی خود ضعیف شود آنوقت زمینه فروپاشی کشور فرا می رسد و آنوقت است که دشمن میتواند همان بلایی را که سر بسیاری کشورهای دیگر اطراف ایران آورد سر ایرانی ها بیاورد.
درپایان می توان گفت بحث جنگ فرهنگی بر علیه ایرانی ها تازه شروع نشده اما جدیدا به صورت علنی افزایش یافته.
ساختار تشکیلاتی و وظائف جمعیت
لطفا بادقت ویژه بررسی ونظر دهید
با سلام
این نمودارها ، تا زمانی شرح وظایف و شرایط احراز در مسئولیتها در آن مشخص نشود ارزش سازمانی ندارد چرا که وقتی شما شرح سازمانی هر یک از این جعبه ها را میخواهید تدوین کنید ابتدا باید فرایند ارتباطی لازم برای نیل به مقصود یا هدف را در این جعبه ها ، در تعامل بایکدیگر تعریف کنید و لذا ساختار سازمان ( دقت شود نه فقط نمودار سازمانی) دستاوردی از راهبرد سازمان است و این نمودارها مشکلی از مشکلات جمعیت را حل نمیکند چون اهداف کمی شده ( نه اهداف کیفی که درمرامنامه امده است ) سازمان و فرایندهای کلیدی سازمان برای نیل به اهداف مشخص ، تدوین نشده است
از ما گفتن و از شما .....
موفق باشید
شادلو
سلام علیکم و رحمت الله
به دلیل اینکه این فضا عمومی میباشد پیشنهاد میدهم که در همان مکاتبات و یا به صورت شخصی برای مراتب مسئول نظرات بیان شود.
با تشکر- کاهدی
ساده ترین روش برای تنظیم راهبرد پاسخ دادن به هفت سئوال در ۵ سطح روستا ، شهرستان ، شهر ، استان و کشور میباشد
۱-مخاطب اصلی شما کیست ؟
۲-ارزشهای اساسی شما چگونه مخاطبان ، همکاران را اولویت بندی میکند؟
۳-کدام متغیرهای کلیدی عملکرد را رصد میکنید ؟
۴- چه خطوط قرمز راهبردی را تعیین کردهاید؟
۵- چگونه تنش خلاق ایجاد میکنید ؟
۶- چگونه همکاران شما ، متعهد کمک به یکدیگر میشوند؟
۷-چه عدم قطعیتهای راهبردی خواب را از شما گرفته است ؟
پاسخ به این سئوالات در ۵ سطح روستا ، شهرستان ، شهر ، استان و کشور به شما میآموزد کدام جعبه در نمودار سازمانی زمان طرح آن هم اکنون است و کدام جعبه را میتوان با دیگری ادغام کرد و کدام جعبه را باید به دو یا چند قسمت تقسیم کرد
آمیدوارم با این توضیحات توانسته باشم بگویم چرا راهبرد بر ساختار مقدم است
در غیر اینصورت کنار این جعبه ها کافیست اسم یک نفر را بگذارید اولین سئوالهای مطرح این است وظیفه من چیست ؟ وظیفه من با وظیفه جعبه دوم کجا اشتراک دارد؟کجا تداخل دارد ؟ و کجا افقی کنترل میشود و کجا عمودی ؟
آیا این وظیفه را که شما تعیین کردهاید من میتوانم انجام دهم معیار شما برای احراز اینکه این مسئولیت را به من دادهاید چیست ؟
پاسخ بسیاری از این موارد در راهبرد داده شده است
شادلو
۱۴۰۱/۱۰/۲۷
این مطالب جنبه آموزشی هم دارد و برای مخاطبین دیگر هم مفید است
رای بررسی برخی اختلالات نظاممند در روند جهانی شدن و ادامه حمایت خود از آن آماده می کند.
برگزار می شود. اولین بار در این سال جهان در معرض همه گیری کرونا قرار گرفت. این رویداد به صورت مجازی در سال ۲۰۲۱ برگزار و سال بعد از آن (۲۰۲۲) در ماه مه برگزار شد.
تغییر زمان برگزاری به ماه مه باعث شد برخی از رهبران سیاسی و تجاری جهان به دلیل دغدغه های خود نتوانند در آن شرکت کنند. اما داووس امسال با بزرگترین هیات تجاری متشکل از یکهزار و ۵۰۰ نفر از رهبران تجاری و با حضور ۶۰۰ نفر از مدیران اجرایی برخی شرکت های بزرگ جهان برگزار می شود.
انتظارات از داووس ۲۰۲۳
خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی با عنوان «انتظارات از داووس ۲۰۲۳» نوشت: این اجلاس همزمان با بحران های متعدد که اختلافات بین کشورها را تعمیق و چشم انداز ژئوپلتیک را تضعیف کرده است، برگزار می شود.
این رسانه افزود: اجلاس داووس از روز دوشنبه آغاز می شود و بیش از دو هزار و ۷۰۰ رهبر از ۱۳۰ کشور از جمله ۵۰ رئیس دولت یا کشور را گرد هم می آورد. انتظار می رود اعتراضاتی علیه شرکت های جهانی به دلیل نقش آنها در تخریب محیط زیست به دست بشر در محل برگزاری اجلاس صورت گیرد.
اجلاس ۲۰۲۳ داووس در سایه تداوم بحران انرژی و تهدید رکود اقتصادی
اجلاس مجمع جهانی اقتصاد امسال در حالی در محل سنتی خود در شهر داووس سوئیس برگزار میشود که بحران انرژی و اختلال در عرضه برخی دیگر از کالاها به دلیل جنگ اوکراین همچنان ادامه دارد و اقتصاد جهان با فشار ناشی از تورم بالا و رکود دست و پنجه نرم میکند.
تارنمای دویچه وله نوشت، جمعیت شرکت کننده در اجلاس داووس در حالی به محل آشنای برگزاری این اجلاس باز می گردند که سرسبزی فضای این اجلاس که سال گذشته برای اولین بار در ماه مه برپا شد، جای خود را به دامنه های پوشیده از برف داده
انتظار می رود اجلاس امسال تحت
عنوان «همکاری در یک جهان تکه تکه شده» با حضور برخی از رهبران جهان از جمله یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی، گوستاوو پترو (Gustavo Petro) رئیس جمهور کلمبیاو فردیناند مارکوس جونیور( Ferdinand Marcos Jr) رئیس جمهوری فیلیپین برگزار شود. از قاره آفریقا سیریل رامافوسا (Cyril Ramaphosa) رئیس جمهوری آفریقای جنوبی و سامیه صلحو حسن (Samia Suluhu Hassan) رئیس جمهور تانزانیا شرکت خواهند کرد.
از آمریکا نیز، جان کری نماینده ویژه و کاترین تای نماینده تجاری دولت جو بایدن در این اجلاس حضور خواهند یافت.
انتظار می رود بیش از ۵۰ نفر از سران دولت ها و کشورهای جهان در این اجلاس حضور یابند و اولاف شولتس صدر اعظم آلمان، اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا و پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا از مهمانان احتمالی هستند.
این اجلاس شرکت کننده ای از روسیه نخواهد داشت زیرا مجمع جهانی اقتصاد به دنبال حمله به اوکراین روابطش را با نهادهای روسیه قطع کرد. اوکراین بار دیگر هیاتی از مقامات عالی رتبه را به این اجلاس اعزام خواهد کرد اما به دلایل امنیتی سازمان دهندگان جزییات بیشتری را درباره آن ارائه نداده اند.
رکود اقتصادی
پنجاه و سومین دوره اجلاس داووس در بحبوحه یکی از شدیدترین رکودهای اقتصادی در قرن جاری برگزار می شود و کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین المللی پول، هشدار داده که ممکن است امسال، یک سوم اقتصاد جهانی دچار رکود شود.
جنگ اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه به بحران انرژی بی سابقه ای منجر شده است. تورم در اقتصادهای پیشرفته مانند آمریکا و منطقه یورو به اوج خود رسیده است و همچنان به طرز نگران کننده ای بالا است. این امر بانک های مرکزی را مجبور کرده در مسیر افزایش نرخ های بهره بانکی شدید باقی بمانند. این به معنای افزایش هزینه های وام در مواجهه با روند کند اقتصادی است. ضمن این که خطر بدتر شدن بحران بدهی ها در کشورهای در حال توسعه از جمله آفریقا را در پی دارد.
است.
به نوشته این رسانه، آب و هوا ممکن است دستخوش تغییراتی شده باشد اما محور اصلی مذاکرات همان است که بود. انتظار می رود جنگ اوکراین و تبعات گسترده ناشی از آن، بار دیگر محور اصلی مذاکرات امسال را تشکیل دهد.
اجلاس سالانه داووس با شرکت رهبران اقتصادی و سیاسی جهان، چهره های سرشناس و فعالان اجتماعی در برهه ای برگزار می شود که اقتصاد جهان به دلیل تورم بالا، بحران انرژی، اختلال در زنجیر عرضه ناشی از جنگ و بازگشت موارد کرونا در چین بار دیگر تحت فشار قرار گرفته است.
کلاوس شواب (Klaus Schwab)، بنیانگذار مجمع جهانی اقتصاد به خبرنگاران گفت: بحران های اقتصادی، زیست محیطی، اجتماعی و ژئوپلیتیکی در حال همگرایی و ترکیب شدن با یکدیگر هستند و آینده ای بسیار متنوع و نامطمئن را ایجاد کرده اند. نشست سالانه داووس باید اطمینان یابد که رهبران در اندیشه این بحران گرفتار نخواهند ماند.
بانک جهانی هشدار داده که بحران کنونی اقتصادی می تواند خطر فقر را در کشورهای زیرصحرا در آفریقا افزایش دهد. این منطقه اکنون ۶۰ درصد از جمعیت بسیار فقیر جهان را در خود جای داده است.
نظرسنجی سالانه مجمع جهانی اقتصاد که در روز چهارشنبه منتشر شد، نشان داد بحران ناشی از هزینه جهانی زندگی به دلیل همهگیری کووید-۱۹ و تهاجم روسیه به اوکراین بهعنوان بزرگترین خطر، قریب الوقوع خواهد بود. این نظرسنجی حکایت از آن داشت که محدودیت های تامین انرژی و غذا احتمالا تا دو سال آینده ادامه خواهد داشت.
بازگشت به روال عادی برگزاری اجلاس
اجلاس داووس برای اولین بار از سال ۲۰۲۰ در فصل سنتی خود در زمستان
مقامات سوئیس تدابیر امنیتی شدیدی را در سراسر شهر داووس اتخاذ کردهاند. آنها هزاران پرسنل امنیتی اضافی را از جمله در پستهای بازرسی در مسیرهای ورودی شهر مستقر و رفت و آمد در برخی خیابان های مرکز شهر را محدود کردهاند.
جهانی شدن به کجا می رود؟
آناتولی نوشت: بزرگترین سوالی که در مجمع داووس مطرح خواهد شد این است که «جهانی شدن به کجا می رود؟» زیرا آسیب های ناشی از کووید-۱۹ و جنگ مداوم روسیه و اوکراین برخی را متقاعد کرده است که دوران جهانی شدن، بزودی رو به پایان است.
به نظر میرسد این اجلاس، امسال خود را ب
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تصاویری از از رزمایش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سپاه پاسداران از پهپاد محرمانه جدید استفاده کرده است
وستانیوز(فراخط)