جلسه پرسش و پاسخ ائمه محترم جمعه شهرستان اصفهان با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان
📍 به گزارش روابط عمومی دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان
🔹 در حاشیه جلسه ائمه جمعه محترم شهرستان اصفهان در اداره منابع طبیعی استان با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم و مدیر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان، افراد حاضر در جلسه سوالات خود را در مورد مشکلات مناطق خود را مطرح نمودند.
مهندس کاظمی سرپرست اداره منابع طبیعی استان نیز متقابلا به تمامی سوالات پاسخ و در قبال برخی تعهد به پیگیری داد.
┈┈•✾🌸✾•┈┈
🆔 :sapp.ir/ejna_isfahan
🆔 :eitaa.com/ejna_isfahan
🌐 :https://esfahan.ejna.ir
---------------------------------------
✅ #اجنا_اصفهان ؛ رسانه رسمی دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان در فضای مجازی
یک روز با امام جمعه رهنان
سه شنبه ۱۹ اسفند
ساعت ۹/۳۰ الی ۱۰/۳۰ حضور در همایش ائمه جمعه شهرستان در اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان
ساعت ۱۱ تا ۱۱/۳۰حضور در دفتر و مراجعات مردمی
ساعت ۱۱/۳۰تا تا اذان ظهر جلسه با مدیر توزیع برق غرب اصفهان و معاونتها
نماز ظهر و عصر و عزاداری در مسجد امام محمدباقر علیه السلام درودگری
ساعت ۱۷/۳۰تا اذان مغرب حضور در دفتر و مراجعات مردمی
نماز مغرب و عشا و سخنرانی کوتاه در مسجد امیرالمومنین علیه السلام
ساعت ۱۹/۳۰تا ۲۱/۲۰ حضور در مراسم تجلیل از اساتید بسیجی و ایثارگر سطح عالی حوزه های علمیه استان اصفهان با حضور نماینده محترم ولی فقیه در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان و تقدیر از امام جمعه رهنان بعنوان استاد بسیجی فعال سیاسی
هدایت شده از مجموعه فرهنگی دخترانه کاکتوس
بخوان به نام خدایت که آفریده تورا...😍💚
جشن بزرگ دختران کاکتوس در عید مبعث😍
با سخنرانی حجت الاسلام امان الهی
و اجرای سرکار خانم عشقی
منتظر قدوم سبزتون هستیممم😍🌹
پنج شنبه ۲۱ اسفند
ساعت ۱۴:۳۰ 🕣
مجموعه فرهنگی هنری کاکتوس🌵
@Cactusgirls_esf
◾️بسم الله الرحمن الرحيم
◾️۲۶ رجب ، سال روز رحلت مؤمنِ قریش، یار و پشتیبان رسول خدا «صلی الله علیه و آله » و پدر والا مقام أمیرالمؤمنین حضرت أبوطالب « سلام الله علیه» است رتبه ي ایمان آن مرد بزرگ به حدی است که امام باقر« علیه السلام» در این باره فرمودند :«♦️والله إن ایمان أبی طالب «سلام الله عليه» لو وضع فی کفه میزان و إيمان هذاالخلق فی کفه میزان لرجّح ایمان أبی طالب علی ایمانهم۱.♦️»
« بخدا قسم به درستی که اگر ایمان أبی طالب در یک کفه ترازو قرار گیرد و ایمان این مردم در کفه دیگر ،ایمان أبی طالب بر ایمان این مردم برتری یابد»
گرچه آن بزرگوار،ایمان خود را از مشرکان قریش پنهان می داشت تا بتواند ازپیامبراکرم« صلی الله علیه وآله» دفاع وحمایت کند،بااین حال کتب شیعه وسنی شواهدی قطعی مبنی براعتقاد راسخ آن حضرت به اسلام و نبوت پیامبر نقل کرده اند . ازجمله این شعر را حضرت أبوطالب« سلام الله عليه» دروصف رسول اکرم«صلی الله علیه وآله» »سروده اند:
«♦️ حمیتُ الرسولَ رسولَ الإله ببیض تلألأ مثلَ البروق
أذبّ و أحمـی رسول الإلــه حمـایة عَمّ علیه شفـوق۲.♦️»
«حمایت کردم رسـول را ، رسـول خدا را به شمشیر سفیدی که مانند برق می درخشند
دفاع می کنم و حمایت می کنم فرستاده خدا را حمـایت عمـویی که بر او مهربـان اسـت »
مقام آن حضرت به حدی است که أمیرالمومنین « عليه السلام»درباره ایشان می فرمایند :
«♦️والذی بعث محمداً «صلی الله علیه وآله» بالحق نبیاً ، لو شفع أبی فی کل مُذنب علی وجه الأرض لشفعه الله فیهم۳♦️ »
« قسم به خدایی که محمد «صلی الله علیه وآله» را در حق به نبوت برگزید ، اگر پدرم درباره هرگنهکاری روی زمین شفاعت کند هر آینه خداوند شفاعت او را در حق آنان می پذیرد.»
◾️مصیبت فقدان این عموی مهربان و دلسوز چنان برای رسول اکرم « صلی الله علیه وآله » دشوار و ناگوار بود که آن حضرت سال وفات ایشان و حضرت خدیجه «سلام الله علیها »را عام الحزن « سال اندوه» نامیدند.
قبرمطهر آن حضرت در شهر مکه معظمه و در قبرستان أبوطالب«حجون» قرار دارد که سزاوار است کسانی که به زیارت خانه خدا مشرف می شوند از زیارت قبر مطهر ایشان که در کنار حضرت خدیجه« سلام الله علیها» وحضرت عبدالمطلب واقع است، غفلت ننمایند .
🗓️ روزبرگ شیعه
☀️ چهارشنبه - ٢٠ اسفند ۱۳۹٩
🌙 الأربعاء، 26 رجب 1442
Wednesday 10 March 2021🌲
👈 امروز متعلق است به امام کاظم، امام رضا، جواد الائمه، امام هادی (علیهمالسلام)
🕋 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (١٠٠ مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (١٠٠٠ بار)
- یا متعال (۵۴١ مرتبه) برای عزت
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 سالروز رحلت حضرت ابوطالب (ع) (سه سال قبل از هجرت)
🔹 روز راهیان نور
👇👇👇👇👇👇👇
هر روز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز: «حامی پیامبر (ص)»
روز چهارشنبه، ١٣٩٩/١٢/٢٠
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز رحلت حضرت ابوطالب (ع) است، لذا این روز را به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) و حضرت امیرالمؤمنین (ع) و تمامی شیعیان مولای متقیان تسلیت عرض نموده و سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
💠 حضرت ابوطالب (ع)، سید بطحاء و رئیس مکه، و پیر و بزرگ قبیله قریش بودند؛ ایشان جمیع فضایل اخلاقی را دارا بوده و همه قبایل عرب، شخصیت و مکارم اخلاقی ایشان را میستودند و به وی احترام میگذاشتند، چنانچه از اکتم بن صیفی، حکیم معروف عرب، پرسیدند: حکمت و ریاست و حکم و سیادت را از که آموختی؟ گفت: از حليفِ (دوست) علم و ادب، سید عجم و عرب، ابوطالب بن عبدالمطلب!
👈 حضرت ابوطالب (ع) مانند پدری رئوف، چهل و دو سال در نهایت وفا و صمیمیت و فداکاری، به کفالت و حمایت و یاری پیامبر اکرم (ص) همت گماردند و همسر مکرمه ایشان، حضرت فاطمه بنت اسد (س) نیز چون مادری مهربان، به خدمت رسول خدا قیام کرده و پیامبر (ص) را از فرزندان خود بیشتر دوست داشتند!
فرزندان شریف حضرت ابوطالب (ع): ام هانی، جعفرطیار و امیرالمؤمنین (ع) نیز، همه از حامیان و پیروان واقعی رسول الله (ص) و مدافعان دین شریف اسلام بودند؛ چنانچه به جرأت میتوان گفت که هیچ خانوادهای به اندازه این خاندان، به پیامبر اسلام (ص) خدمت نکرده و خدمات هیچ خانوادهای به اندازه آنان برای دین اسلام سودمند و با ارزش نبوده است، آنهم در زمانی که همگان، پیامبر خدا را تنها گذاشته بودند!
حضرت ابوطالب (ع) در آخرین لحظات عمر نیز دست از حمایت از رسول خدا برنداشته و در وصیت خود فرمودند: «ای جماعت بنیهاشم! محمد(ص) را تصدیق و اطاعت کنید تا رستگار و هدایت شوید!» (الغدیر، ج ۷، ص۳۶۷)
👈 لذاست که پیامبر (ص) در مصیبت حضرت ابوطالب (ع)، بسیار اندوهناک و گریان شدند و جبین راست ایشان را چهار مرتبه و جبین چپ را سه مرتبه مسح کردند و فرمودند: «ای عمو! در صغیری پرورشم دادی، در یتیمی کفالتم نمودی و در کبیری یاریام کردی، خدا به تو در برابر یاری من پاداش نیکو دهد» و سپس پیشاپیش جنازه ایشان میرفتند و میفرمودند: «ای عمو، صله رحم و مهربانی کردی و جزای نیکو دریافت نمودی» و هنگامی که به محل دفن وی رسیدند، فرمودند: «آن گونه برای تو طلب آمرزش و شفاعت میکنم که جن و انس، دچار شگفتی شوند!» (شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج۱۴، ص۷۶ و بحار الانوار، ج١٩، ص ۶٩)
🏴 فقدان ابوطالب (ع)، جبهه مسلمانان را در مکه، بیپناه کرد و یکی از مهمترین علل هجرت، به شمار میرود، زیرا با رحلت ایشان، مسلمانان و شخص پیامبر (ص) حامی اصلی خویش را از دست دادند و دشمنان در برابر آنها جسور و گستاخ گردیدند! چنانچه در سیره ابن هشام از محمد بن اسحاق نقل شده است که: پس از وفات ابوطالب(ع)، قریش، بر پیامبر خدا مرارتهایی رساندند که در حیات ایشان جرأت انجام آن را نداشتند! (الغدير، ج٧، ص٢٧۶)
✍️ نواصب و وهابیون از شدت بُغضشان نسبت به امیرالمومنین (ع)، ادعای کفر و شرک حضرت ابوطالب (ع) را نمودهاند که متأسفانه برخی از عزیزان اهلسنت نیز تحت تأثیر آنها واقع شدهاند! این در حالی است که در احادیث متعدد به ایمان والای ایشان اذعان گردیده که در این مجال کوتاه، تنها به دو حدیث در این زمینه در کتب شیعه و سنی، بسنده مینمائیم:
1️⃣ امام صادق (ع): «حکایت ابوطالب مانند اصحاب کهف است که ایمان خود را مخفی نگه داشتند و شرک (مصلحتی) را اظهار کردند و خداوند به آنان پاداش دو برابر عنایت فرمود! ( یک پاداش برای ایمان و یک پاداش برای تقیه کردن)». (الکافی، ج۱، ص۴۴۸)
همچنین حضرت، منکران ایمان ابوطالب (ع) را دروغگو شمرده و ایشان را از همنشینان انبیاء، صدیقان و شهیدان و صالحان خواندهاند! (کنز الفوائد، ص۸۰)
2️⃣ امام محمد باقر (ع): «اگر ایمان ابیطالب را در یک کفه ترازو و ایمان تمام خَلق را در کفه دیگر بگذارند، ایمان او سنگینتر خواهد بود!» (شرح نهجالبلاغه ابنابیالحدید، ج۴، ص٣٣٨)
✍️ در پایان لازم به ذکر است که در دین شریف اسلام بر ضرورت احترام و تشکر از مُنعم، تأکید فراوان گردیده و آن را امری فطری دانسته است لذا مسلمانان باید از کسی که به آنها نعمتی رسانده یا واسطه رساندن نعمتی شده، احترام و تشکر نمایند و معلوم است هرچه نعمت بزرگتر باشد، احترام و سپاس از او، لازم تر و ضروریتر است!
پس به طور قطع، بر همه امت اسلام، لازم و واجب است که قدردان حضرت ابوطالب (ع) و خاندان شریف ایشان بوده و خدمات و رنج و مصائب آنان را در یاری پیامبر (ص) و نصرت اسلام و اعتلای کلمه توحید را هرگز فراموش ننمایند!
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
🔰 «گلبرگ احکام»
مناسبت: «سالروز رحلت حضرت ابوطالب (ع)»
موضوع: « احکام نواصب »
❓پرسش: نواصب به چه کسانی میگویند و حکم شرعی آنها چیست؟
✅ پاسخ: ناصِبی کسی است که با امام علی(ع) یا یکی از اهل بیت(ع) دشمنی بورزد و دشمنی خود با آنان را آشکار کند! همچنین انکار فضایل اهل بیت، لعن و سب ائمه و نیز دشمنی با شیعیان از مصادیق ناصبیگری دانسته شده است!
از نظر فقیهان شیعه، «نواصب» نجس و در حکم کفار هستند؛ از اینرو خوردن حیوانی که توسط آنان ذبح شده، پرداخت صدقه به آنها و ازدواج با آنان جایز نیست و از مسلمانان ارث نمیبرند!
بدیهی است از آنجا که اکثراهل سنت، مُحِب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) هستند، ناصبی محسوب نمیشوند.
📚 من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۴۰۸؛ جواهر الکلام، ج۶، ص۶۴.
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG