🎯 هجدهمین قسمت از سلسله مقالات «جنگ جهانی غذا» گزارشی جامع و حاوی بحث مهمی است؛ در این گزارش میبینیم:
👈 روغنهایی که ۹۵ درصد از روغن در سبد غذایی مردم ایران را تشکیل میدهد، در سایر کشورهای دنیا یا به مصرف گاو، خوک و طیور میرسد یا بهعنوان سوخت زیستی مصرف میشود!!!
🌐 البته چون گزارش مفصل است، انتشار تمام مطالب آن بههمراه نمودارهای مرتبط و ذكر اسناد و منابع، در كانال ممكن نیست. لذا بهعنوان مشتی از خروار چكیدهای از آن را در ادامه میآوریم. اما علاقهمندان باید اصل مطلب را در آدرس ذیل مطالعه كنند:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تراریخت یا بنزین، گازوئیل و خوراک دام؟ (1)
☠ پرونده «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت هجدهم
1⃣ آمارهای رسمی نشان میدهد بخش اعظم #روغن مصرفی در کشور، که منشأ ذرت، سویا و کلزا (کانولا) دارند، و بیش از 95 درصد از آنها وارداتی است، از مواد اولیهی #تراریخته تهیه میشود! ببینیم این محصولات در دنیا، چه نیازهایی را پوشش میدهد؟
2⃣ بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، در سال 2016، کل زمینهای کشاورزی دنیا، حدود 4.9 میلیارد هکتار بوده است. در این میان، در سال 2017، حدود 189.8 میلیون هکتار (یعنی مجموعاً کمتر از 3.9 درصد) از کل این سطح زیر کشت، به تولید محصولات تراریخته اختصاص داشته است.
3⃣ آمارها نشان میدهد از این مقدار، 91.3 درصد مربوط به تنها 5 کشورِ آمریکا، برزیل، آرژانتین، کانادا و هند است. پاراگوئه، پاکستان، چین و آفریقایجنوبی در ردههای بعدی قرار دارند که مجموعاً 6.05 درصد را به خود اختصاص دادهاند.
4⃣ بعد از آن مجموع کشت در کشورهای بولیوی، اروگوئه، استرالیا، فیلیپین، میانمار، سودان، اسپانیا، مکزیک و کلمبیا، حدود 2.5 درصد از سطح زیر کشت کل است و سایر کشورهای دنیا (یعنی حدود 170 کشور) مجموعاً 0.15 درصد (یک و نیم در هزار) از سطح زیر کشت تغییر یافتههای ژنتیکی را به خود اختصاص دادهاند.
5⃣ بر اساس آخرین آمارها در میان گیاهانِ تغییر یافته ژنتیکی در دنیا، تنها چهار قلم، شامل #سویا (50 درصد)، #ذرت (31 درصد)، #پنبه (13 درصد) و #کلزا (5 درصد)، بیش از 99 درصد از کل سطح زیر کشتِ این محصولات را به خود اختصاص دادهاند؛ سایر موارد شامل چغندرقند، پاپایا، اسکوآش، بادمجان و سیبزمینی مجموعاً کمتر از 1 درصد است.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ تراریخت یا بنزین، گازوئیل و خوراک دام؟ (2)
☠ پرونده «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت هجدهم
1⃣ طی سالهای 1996 تا 2017، تولید دو محصول عمدهی #تراریخته در دنیا یعنی #سویا و #ذرت رشد غیرقابل تصوری داشته است؛ برآوردهای اولیه نشان میداد این افزایش فزاینده نمیتوانست ناشی از افزایش مصرف مردم دنیا باشد؛ تحقیقات تکمیلی، صحت این برآوردها را تأیید میکند.
2⃣ تحقیقات نشان میدهد رشد تولید سویا و ذرتِ تغییر یافته ژنتیکی، که 81 درصد تولید محصولات تراریخته دنیا را تشکیل میدهد، مه بخاطر مصرف مردم، بلكه عمدتاً ناشی از تقاضای فزاینده در دو حوزهی ذیل بوده است:
🔸 1. بایوفیول (سوخت زیستی) 😳
🔸 2. خوراک دام 😳
3⃣ #سوختزیستها عمدتاً به دو دسته تقسیم میشود؛ انواعی که در موتورهای بنزینی کاربرد دارد، و عموماً پایهی اتانول دارد؛ و #بایودیزلها که از #سویا، برخی از انواع گیاهان و #روغن_پخت_و_پز گرفته میشود! آمریکا، یکی از پیشتازان تولید سویا و ذرت و کلزای تراریخته در دنیا، و همزمان، یکی از پیشتازان تولید بایوفیول در دنیاست.
4⃣ در تولید انواع زیستسوختها، که در موتورهای بنزینی کاربرد دارد، از #اتانول استفاده میشود. #ذرت بهعنوان مواداولیهی اصلی تولید اتانول در این فرآیند مصرف میشود. در سال 2017، دو کشور آمریکا و برزیل، (که دیدیم 83 درصد ذرت تراریخته جهان را زیر کشت دارند) مجموعاً 84 درصد از اتانول جهان را تولید کردهاند.
5⃣ افزایش یکبارهی تولید ذرت و سویا، علاوه بر سوختهای زیستی، ناشی از یک دلیل دیگر نیز هست؛ کانونهای تولید گاو، مرغ و خوک دنیا – که باز هم اتفاقاً شامل آمریکا، برزیل و چین است – برای افزایش تولیدات دامی خود شدیداً به تأمین خوراک ارزانقیمت دام نیازمند بودهاند. بنابراین بخش اعظم سویای جهان در سه کشوری تولید و مصرف میشود که بخش اعظم تولید گوشت گاو، مرغ و خوک دنیا نیز در همین سه کشور انجام میشود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ قسمتهای قبلی پرونده «جنگ جهانی غذا»
🌐 لینک شروع قسمت اول:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3109
🌐 لینک شروع قسمت دوم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3122
🌐 لینک شروع قسمت سوم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3138
🌐 لینک شروع قسمت چهارم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3552
🌐 لینک شروع قسمت پنجم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3720
🌐 لینک شروع قسمت ششم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3905
🌐 لینک شروع قسمت هفتم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3925
🌐 لینک شروع قسمت هشتم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3944
🌐 لینک شروع قسمت نهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4112
🌐 لینک شروع قسمت دهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4217
🌐 لینک شروع قسمت یازدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4335
🌐 لینک شروع قسمت دوازدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4532
🌐 لینک شروع قسمت سیزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4713
🌐 لینک شروع قسمت چهاردهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4844
🌐 لینک شروع قسمت پانزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4936
🌐 لینک شروع قسمت شانزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/5001
🌐 لینک شروع قسمت هفدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/5145
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رویکرد تراریخته در رژیم صهیونیستی
1⃣ در بسیاری از کشورها، هرچند که واردات غذاهای حاوی محصولات دستکاری شده ژنتیکی انجام میشود، ولی اجازه کشت در کشور داده نمیشود؛ از جمله میتوان سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی را نام برد. این در حالی است که تحقیقات #بیوتکنولوژی کشاورزی در این منطقه بسیار گسترش یافته است.
2⃣ در دانشگاههای رژیم صهیونیستی، در مؤسسات تحقیقاتی دولتی و بخش خصوصی این رژیم تحقیقات بسیار وسیعی بر روی ارگانیسمهای دستکاری شده ژنتیکی بهویژه بر بذرهای دستکاری شده انجام میشود؛ علاوه بر خود #اسرائیل سرمایهگذاران بینالمللی نیز در این رژیم، بودجههای کلانی را جهت بررسی محصولات دستکاری شده تخصیص دادهاند، که از آن جمله میتوان به ایالات متحده آمریکا اشاره کرد.
3⃣ بنابراین میتوان گفت اسرائیل به یک مرکز بینالمللی مطالعه ارگانیسمهای دستکاری شده #ژنتیکی در جهان تبدیل شده است. این به آن معنی است که صهیونیستها از پیشگامان در تحقیقات، بررسی و ارزیابی مخاطرات این نوع محصولات به شمار میآیند.
4⃣ جالب اینجاست به دلیل قانونهای سختگیرانه، محققان زیستفناوری این رژیم برای بررسی نتایج تحقیقات انجام شده خود در مقیاس وسیع، قادر به انجام آنها در خود اسرائیل نبوده و این امور را در خارج از مرزهای این رژیم انجام میدهند. رژیم صهیونیستی رشد و توسعه GMO را تنها جهت اهداف تحقیقاتی و در عین حال مطابق با قوانین تعیینشده در این رژیم مجاز میداند و کشت GMO با مقاصد تجاری در این کشور مجاز نیست.
5⃣ از طرف دیگر، حجم عمدهای از محصولات کشاورزی این رژیم بهطور دائم به کشورهای اروپایی صادر میشود، که دارای برچسب “عاری از هرگونه دستکاری ژنتیکی: GMO FREE” است و سهم مهمی در اقتصاد این رژیم دارد.
6⃣ با این وجود جای تعجب دارد که اخیراً در اقدامی عجیب تعدادی از اساتید رشتههای مختلف طی نامهای خواستار توسعه و تثبیت فناوری بومی گیاهان #تراریخته و محصولات GMO در کشور شدند. افرادی که حتی یک بار هم تحقیقی در مورد مخاطرات این محصولات روی تنوع زیستی و سلامت انسان انجام ندادهاند یا مقالهای در این زمینه منتشر نکردهاند. این در حالی است که حتی بانیان اصلی این محصولات (صهیونیستها) نیز (که دشمن مسلمانان هستند و میتوانند از طریق اقدامات بیوتروریستی امنیت کشورهای اسلامی را مورد تهدید قراردهند) سختگیریهای قانونی در زمینه عدم کاشت، تحقیق و آزمایشگاههای تحقیقاتی، محدودیت در تحقیقات، قوانین مصرف و فروش و تعهد محقق به عدم آلودگی و ایمن بودن تحقیقات محصولات دستکاری شده ژنتیکی را لحاظ میکنند.
7⃣ به این ترتیب به نظر میرسد برای نابودی محیط زیست و سلامت جامعه، ما نیاز به دشمن خارجی نداریم؛ ما خود دشمن خود هستیم!
✍ داوود حیاتغیب / معاون دفتر پژوهش و توسعه فناوریهای محیط زیست
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://yon.ir/bioterror
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter