❓ اما آیا اسقف مالخاز به تشیع علاقهمند شده و این ارتباط صمیمی تنها به شیعیان اختصاص دارد؟!
✡ کشیش مالخاز بههمراه رهبر باپتیستهای آمریکا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ لابد مرام و منش اسقف مالخاز باپتیست بر اساس همزیستی ادیان الهی است، اما گل سرسبد نظرات اسقف را ببینید:
✡ سمپاتیِ اسقف مالخاز سونگولاشویلی با همجنسگرایان:
📝 Homosexuals and heterosexuals are created in the form and the image of God. Both of them are God’s children, and God loves both of them the same. Some of us are born as women, some as men, some as left-handed and some as right-handed, some dark-skinned, some fair-skinned, some heterosexual, some homosexual, some transgender. We did not have the choice of how we were born. None of this is a defect in our humanity. It is a gift that God bestowed. Once again we should cite our famed poet, Shota Rustaveli, who wrote that “God gave us a world of uncountable colours.”
🌐 منبع:
👉 https://www.ethicsdaily.com/baptists-in-nation-of-georgia-divide-over-homosexuality-part-1-cms-22970/
🎯 حاصل وبگردیهای دوستان ما در مورد اسقف مالخاز مطالب بیشتری را شامل میشود، اما فكر میكنم همین اندازه كافی باشد. بقیهاش با خودِ شما همراهان 😉
.
اندیشکده مطالعات یهود
✡ سمپاتیِ اسقف مالخاز سونگولاشویلی با همجنسگرایان: 📝 Homosexuals and heterosexuals are created in t
✍ ترجمهی یکی از دوستان کانال:
✡ همجنسگرایان و دگرجنسگرایان در شکل و تصویر خدا خلق شدهاند. هر دوی آنها فرزندان خدا هستند، و خدا هر دوی آنها را به یک میزان دوست دارد. بعضی از ما به شکل زن، بعضی به شکل مرد، بعضی چپ دست و بعضی راست دست، بعضی رنگین پوست، بعضی سفیدپوست، بعضی همجنسگرا، بعضی دگرجنسگرا، و بعضی تراجنسیتی به دنیا آمدهاند. ما انتخاب نکردهایم که چگونه به دنیا بیاییم. هیچیک از اینها نقصی در بشریت ما نیست، بلکه نعمتی است که خدا به ما عطا کرده. یک بار دیگر باید از شاعر معروفمان، شوتا روستاولی، نقل کنم که: «خدا به ما دنیایی از رنگهای بیشمار داده است».
✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (1)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 چهار دوره متمایز کنشگری کشاورزی صنعتی
1⃣ در یک دستهبندی، از ابتدای سده بیستم تاکنون کشاورزی صنعتی در سطح جهانی شاهد چهار دوره اساسی بوده است.
2⃣ این دورهها تحت تأثیر شرایط مالی، سیاسی و دانشی بنیادهای ثروتمند آمریکایی – خصوصاً #بنیاد_راکفلر – شکل میگرفته و دچار تغییر میشده است.
3⃣ این چهار دوره به قرار زیر است:
🔸 از سال 1900 تا قبل از سال 1940 میلادی
🔸 مابین 1940 تا 1960 میلادی
🔸 مابین 1960 تا 1990 میلادی
🔸 از 1990 میلادی تاکنون
4⃣ تشریح سطح، نوع و همچنین گستره اقدامات این کمپانیها در هر دوره، از بخشهای بسیار خواندنی و جذاب این پرونده است. در ادامه این چهار دوره بهصورت مختصر معرفی شده است.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (2)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 1940-1900؛ سالهای بنیانسازی و ریلگذاری
1⃣ طی چهار دهه ابتدایی قرن بیستم، اقدامات ابرکمپانیهای آمریکایی در دو حوزه «کنش سیاسی در ساختار قدرت» و همچنین «تربیت دانشی در دانشگاههای آمریکا» تعریف میشود.
2⃣ در این زمان #راکفلرها هنوز از پایه دانشی کافی برای سیطره بر کشاورزی برخوردار نیستند و با سرمایهگذاری روی پروژههای زیستی از خدمات نهادهایی مانند «بنیاد کارنگی» و «دوپونت» بهره میبرند.
3⃣ این شرایط بعد از 1940 دچار تغییر میشود، به این ترتیب که راکفلرها خود با تأسیس شبکه گسترده نهادهای دانشی، دانشمندان #علوم_گیاهی جهان را در اختیار میگیرند و به این ترتیب هرچه پیشتر میرویم همزمان با قدرت گرفتن راکفلرها در این عرصه، نقش بنیادهایی همچون کارنگی در پازل #کشاورزی_جهانروا به نقشی حاشیهای و کمرنگ تبدیل میشود.
4⃣ راکفلرها در این چهار دهه بسیار فعال عمل میکنند؛ بررسی افراد و نهادهای مؤثر این جریان طی این سالها نشانگر اهمیت راهبردی اقدامات این بنیاد است.
5⃣ همکاری نزدیک و مستقیم افرادی چون «ژاکوب (یعقوب) هرار»، «هنری والاس»، «الوین استکمن» و «جرج واشنگتن کارور» و همچنین آغاز به همکاری #نورمن_بورلاگ با راکفلرها قابل توجه است.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (3)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 1960-1940؛ پیادهسازی در یک کشور نمونه (پایلوت مکزیک)
1⃣ در دهههای 1940 و 1950 میلادی، با توجه به توسعه ابزارهای ارتباطی و حملو نقل، شرایطی فراهم شد که مسئولان #بنیاد_راکفلر را به این نتیجه رساند که یک #پایلوت برنامه کشاورزی صنعتی را در کشوری در همسایگی آمریکا اجرا کند.
2⃣ این برنامه طی فرآیندی «سیاسی – کشاورزی» در قالب «طرح گندم مکزیک» اجرا شد، و طی دو دهه به نتیجه رسید؛ بهگونهای که مکزیکیها در ابتدای دهه 1960، بیش از 95 درصد از بذر گندم خود را از انواع پایهکوتاه #راکفلرها میخریدند.
3⃣ این دو دهه از چند منظر شایسته بررسی است:
🔸 آغاز کار علمی منسجم راکفلرها بر ژنتیک گیاهی و کشاورزی
🔸 در این سالها هنوز زیرساختهای حمل و نقل برای توسعه کسب و کار راکفلرها به تمامی نقاط دنیا فراهم نیست، لذا مکزیک در همسایگی آمریکا برای این امر انتخاب شد.
🔸 دانشمندان و افراد سیاسی که در چهار دهه ابتدایی قرن بیستم بهصورت آزاد با این بنیاد فعالیت میکردند، غالباً به استخدام بنیاد راکفلر درآمدند.
🔸 موفقیت این پایلوت، به همراه گسترش ابزارهای ارتباطی، راه را برای گسترش #کشاورزی_صنعتی به تمام دنیا باز کرد.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (4)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 1990-1960؛ عبور از مکزیک و توسعه راهبردی به سراسر جهان
🎯 سالهای دهه 1960، مقطعی مهم و نقطه عطف در برنامههای #بنیاد_راکفلر است. این برنامهها با سه هدف زیر ریلگذاری میشود و تغییر میکند:
1⃣ عبور از پایلوت مکزیک و گسترش سرزمینی
👈 رصد فعالیتهای #راکفلرها طی سالهای 1960 تا 1990 میلادی نشاندهنده گسترش شبکه فعالیتهای این بنیاد توسط همان تیم مکزیک به هند، پاکستان، ژاپن، ویتنام، شوروی، بسیاری از کشورهای افریقایی و همچنین آمریکای لاتین تحت راهبرد «گسترش سرزمینی» است. شماتیک بخشی این شبکه گسترده در تصویر بالا مشخص است.
2⃣ عبور از گندم و گسترش اقلام
👈 در پی موفقیت «طرح مکزیک»، راکفلرها گسترش ارقام را نیز در دستور کار قرار دادند. در ابتدای دهه 1960، علاوه بر گندم، #تغییر_ژنتیکی اقلام اساسی همچون برنج و ذرت در دستور کار این بنیاد قرار گرفت.
3⃣ سازماندهی شبکه فراملی فنی و دانشی
👈 در این سالها تأسیس «تشکیل شبکه فراملی فنی و دانشی»، مانند «ایری»، «سیمیت» و «CGIAR» که اکنون از 15 مرکز اصلی فراتر رفته، با سرمایهگذاری هنگفت در دستور کار قرار گرفت.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (5)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 2018-1990؛ لایهبندی و عمقبخشی استراتژیک
1⃣ این جریان جهانی در سه دههی اخیر، نسبت به دهههای پیش از آن، تحولاتی بنیادین را تجربه کرده است.
2⃣ #ابرکمپانیهای_آمریکایی طی فاصله دهه 1990 تاکنون، دو راهبرد «عمقبخشی استراتژیک» و «لایهبندی فعالیتها» را در دستور کار قرار دادهاند.
3⃣ راهاندازی نهادهای فراملی مانند «بنیاد #جایزه_جهانی_غذا» و «خزانه بذر #سوالبارد» و همچنین راهبری بنیادها و کمپانیهای خوشنام مانند «بیل و ملیندا گیتس» یا «بایر» جزو سیاستهای اساسی در این دوران است.
✍ در بخشهای بعدی پرونده، روایت جذاب این روزهای «طرح جهانروای غذا» تشریح خواهد شد.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
تبار انحراف.pdf
1.13M
📚 #دانلود_کتاب / 13
✍ تبار انحراف؛ پژوهشی در جریانشناسی انحرافات تاریخی
🔹 زیر نظر: حجتالاسلام مهدی طائب
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter