💠💠 ردپای مأمور راکفلر در کشاورزی ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت چهارم
🍀 رد پای نورمن بورلاگ در ایران
1⃣ حضور #نورمن_بورلاگ در ایران را از چند منظر میتوان تحلیل کرد؛ گذشته از حضور مستقیم او در ایران در زمان اوج موفقیت جهانی طرح راکفلر، در سالهای اخیر نهادهایی مانند ایری، «بنیاد جایزه جهانی غذا» و… که تحتتأثیر برنامهها و توسط #بنیاد_راکفلر تأسیس شدهاند، در ایران حضوری پر رنگ دارند؛
2⃣ برنامههای ایری برای دستیابی به منابع #ژنتیک_گیاهی ایران در گزارشهای قبلی بررسی شد؛ ذیلاً بر دو اتفاق دیگر که به این برنامه مرتبط است اشارهای خواهیم داشت:
🔸 الف) حضور «کنت کوئین»، مقام امنیتی امریکایی، در ایران
1⃣ نورمن بورلاگ در سال 1986 دفتر «بنیاد جایزه جهانی غذا» را با تأمین مالی مستقیم #راکفلر در «ایالت آیوا» دایر کرد که هر سال جایزهای 250 هزار دلاری را به فرد برجسته برنامههای راکفلر اهدا میکند.
2⃣ این نهاد خصوصی، موقوفه راکفلر و یکی از کانونهای اصلی پیگیریهای #راکفلرها در زمینه ژنتیک گیاهی در سراسر جهان است.
3⃣ مسئول بنیاد جایزه جهانی غذا #کنت_کوئین [Kenneth M. Quinn] (عضو شورای امنیت ملی آمریکا و رفیق پنجاه ساله هنری کیسینجر) است. وی چندی پیش مهمان وزارت جهاد کشاورزی بود!!
🔸 ب) حضور مستقیم بورلاگ در ایران
1⃣ گرچه حضور شخص شناختهشدهای مانند #نورمن_بورلاگ در ایران در فضای تنشآلود سیاسی میان ایران و آمریکا عجیب مینماید، اما در کمال تعجب وی نهتنها در اوج شهرت به ایران دعوت شد، بلکه مورد تجلیل قرار گرفت و «مدال طلای کشاورزی ایران» توسط «وزیر کشاورزی وقت ایران» به وی اعطا شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ردپای مأمور راکفلر در کشاورزی ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت چهارم
🍀 اشارهای به جریان «آیوا»
1⃣ طی قرنهای 20 و 21، #ایالت_آیوا در آمریکا کانون تحولات بیشماری در حوزهی #ژنتیک_گیاهی بوده است.
2⃣ تمرکز دانشمندانی چون بورلاگ، استکمن، ژاکوب هرار و نیز سیاستمدارانی همچون هنری والاس که طی قرن بیستم راه را برای اجرای برنامه غذایی #راکفلر باز کردهاند در این ایالت قابل توجه است؛
3⃣ همچنین این ایالت محل استقرار «بنیاد جایزه جهانی غذا» است.
4⃣ اما اظهارنظر #کنت_کوئین درباره این ایالت قابل توجه است:
5⃣ کنت کوئین به عنوان مسئول این بنیاد و همچنین عضو شورای امنیت ملی آمریکا در گزارش سفرش به ایران در سال 93 میگوید:
🔸طی یکصد سال اخیر برنامههای راکفلرها در کشاورزی کشورهایی مانند شوروی سابق، ژاپن، هند، پاکستان و همچنین ایران از این ایالت هدایت شده است!
6⃣ از سوی دیگر در گزارشهای پیشین دیدیم که نقش جریانی خاص در داخل كشور برای برقراری ارتباط مراکز داخلی با سرشاخههای راکفلر نقشی بیبدیل است.
7⃣ به عنوان نمونه:
🔸اعطای دو مدال طلای کشاورزی ایران به دو محقق برجسته راکفلرها، #نورمن_بورلاگ و #گوردیو_خوش توسط این جریان /
🔸اولین برقراری ارتباط با مؤسسه «ایری» بنا بر تاریخچه خود ایری /
🔸حضور در مراسم تقدیر از مقام امنیتی امریکایی در سال 93 /
🔸حضور مؤثر در همایشهای مرتبط با این جریان تا سال 95 /
🔸پشتیبانی و معاضدت سیاسی مؤثر نسبت به دانشآموختگان راکفلر /
🔸و دهها مورد دیگر موارد سؤالبرانگیزی است که در گزارشی مستقل به آن پرداخته خواهد شد.
8⃣ اما جالب است که یکی از وزرای سابق جمهوری اسلامی که پیگیر راهیابی این جریان بوده نیز دانشآموخته کشاورزی «دانشگاه ایالتی آیوا» بوده است!!
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/Quinn
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ثروتمندترین مرد تاریخ
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت پنجم
🍀 استیلای راکفلرها بر نهادهای بینالمللی
1⃣ دو خانواده امریکایی #راکفلر و #روچیلد متمولترین و ذینفوذترین خانوادههای امریکا هستند و سیطره آنها بر مردم، دولت و نهادهای اقتصادی و سیاسی امریکا و همچنین نفوذ گسترده آنها بر نهادهای جهانی بر کسی پوشیده نیست. برای روشن شدن مسئله بهاختصار به چند نمونه اشاره میشود.
2⃣ جالب است بدانیم که ستاد سازمان ملل متحد، موقوفه راکفلر است. ساختمان ستاد سازمان در نیویورک در سالهای 1949 و 1950 میلادی بنا شد. زمین این ملک را #جان_دی_راکفلر_جونیور به قیمت 8.5 میلیون دلار خرید و پس از احداث بنا توسط فرزندش #نلسون_راکفلر آن را به سازمان ملل متحد اهدا کرد.
3⃣ این سطح از نفوذ، تصمیمات #سازمان_ملل را بکلی تحتتأثیر منویات این بنیاد قرار داده است. برای نمونه در دیماه امسال، پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درخصوص محدودیت شهرکسازی رژیم صهیونیستی، اعلام شد كه #بنیاد_راکفلر کمکهای مالی خود به این نهاد بینالمللی را محدود کرده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ثروتمندترین مرد تاریخ
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت پنجم
🍀 ثروتمندترینهای تاریخ
1⃣ ثروت #بنیاد_راکفلر را نیای راکفلرهای فعلی، #جان_دی_راکفلر با تجارت نفتی پایهگذاری کرد. مجله معتبر «فوربز» در سال 2014 او را با دارایی 340 میلیارد دلار در سال 1937 ثروتمندترین فرد تاریخ معرفی کرد.
2⃣ این مجله مینویسد: «دارایی #راکفلر در زمان مرگش در سال 1937، برابر 1.5 درصد تولید اقتصادی کل امریکا بود. ارزش خالص دارایی او امروزه حدود 340 میلیارد دلار است، که از چهار برابر سرمایه بیل گیتس (ثروتمندترین مرد جهان در حال حاضر) بیشتر است.»
3⃣ این ثروت عظیم دامنه نفوذ این خانواده را در امریکا گسترش داده است. بسیاری از شخصیتهای آمریکایی که از (دستکم) دهه 1930 میلادی تاکنون به پستهای کلیدی دست پیدا کردهاند، در این بنیاد «خیریه» یا سازمانهای تابعه آن فعالیت داشته یا از کمکهای آن استفاده کردهاند. در بین سیاسیون مشهور است که #بنیاد_راکفلر بهنوعی رختکن مسئولین کاخ سفید برای ورود به عرصه قدرت به شمار میرود.
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/JDRJr
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 آغاز پروژه جهانی تغییر ژنتیک انسانها و گیاهان از ۱۹۰۴
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت ششم
1⃣ در قسمتهای قبل با استفاده از منابع خود #بنیاد_راکفلر مستنداتی ارائه شد که برنامه یکصدوچند ساله و نظاممند صهیونیستهای متمول را برای در اختیار گرفتن «منابع راهبردی حیات» روشن کرد.
2⃣ این بنیاد از سالهای ابتدایی سده بیستم، میلیاردها دلار در مقوله #ژنتیک_گیاهی سرمایهگذاری کرده و با فاصله معنیداری از سایر مراکز دانشی دنیا در این مقوله پیش افتاده است.
3⃣ حاصل این سرمایهگذاری عمده، شبکهسازی گسترده در کشورهای مختلف (ازجمله ایران) برای در اختیار گرفتن ذخایر ژنتیکی گیاهان و تصرف جریان کشاورزی آن کشورهاست.
4⃣ #راکفلرها در دهههای 1990، 2000 و 2010، «عمقبخشی کیفی» به فعالیتها را در دستور کار قرار دادهاند. راهاندازی «بنیاد جایزه جهانی غذا» و نیز مجموعه «خزانه بذر #سوالبارد» دو اقدام مهم طی این سالهاست.
5⃣ سرمایهگذاری گسترده این بنیاد بر #ژنتیک سبب شده دانشمندانی همچون باربارا مککلاینتاک، آلفرد هرشی و اندرو فایر (برگزیدگان جایزه نوبل ژنتیک) از ابتدای قرن بیستم تاکنون در این مؤسسه به انجام تحقیقات مشغول باشند.
6⃣ اخیراً یکی از افراد خانواده فورد فاش کرد که برنامه 1904 #بنیاد_کارنگی برای تغییرات ژنتیکی در انسانها توسط #راکفلرها تأمین مالی شده است.
📖 متن کامل مقاله به همراه مستندات:
👉 http://yon.ir/0E32k
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter