✅ هنر مردان خدا
🍀 امام خمینی رحمة الله علیه:
🌺«هنر آن است كه بي هياهوهاي سياسي و خودنمائيهاي شيطاني، براي خدا به جهاد برخيزد و خود را فداي هدف كند نه هوی، و اين هنر مردان خداست».
🔰 صحيفه نور، ج15، ص26؛ تاریخ: 1/4/1360
روزشمار: اول مهر 1281ش، سالروز ولادت امام خمینی.
🌸🌸🌸 محل تولد: شهرستان خمین.
🙏 شادی روحشان صلوات!☘️
✅ راهکار ناب!
🔺 امام خمینی به نقل از استاد عارفِ بزرگوار و شيخِ عالیقدر خود، آیت الله شاهآبادی مىفرمودند:
🌿 «مواظبت در آيات - آخر سورهی حشر، از آیهی شریفهی: «يَا اَيُّهَاالَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوالله وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ ما قَدَّمَتْ لِغَدٍ» تا آخر سورهی مباركه - و تدبّر در معنى آنها در تعقيب نمازها، و به¬خصوص در اواخر شب - كه قلب فارغالبال است – در اصلاح نفس بسیار مؤثّر است. همچنین، براى جلوگيرى از شرّ نفس و شيطان، دوام بر وضو را سفارش مىفرمودند و مىگفتند: «وضو به منزلهی لباس جُندىست».
🔰 چهل حديث، ص208
🔰روزشمار: سوم صفر 1369ق، سالروز رحلت ایت الله محمدعلی شاه آبادی.
🙏شادی روحشان صلوات!
✍️ چهل سال دفاع مقدس
🍀مدلسازی
🌷 امام خامنه ای:
حضرت آیتالله خامنهای: «در دفاع مقدّس برای حضور مردمی یک مدلسازی جدیدی انجام گرفت. هر کسی توانست در یک شبکهی زنده، کارآمد، داوطلبانه و پُرشور جای خودش را پیدا کند. امروز هم اگر همّت بکنیم و با نگاه درست به مردم و مسائل نگاه کنیم، میتوانیم از این مدل استفاده کنیم.» ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=46531
🔴 از سیم خاردار نفست عبور کن!
🌸رحمت خدا، رضوان خدا بر آن شهید عزیزی که این کلمه را یاد ما داد که اگر از سیم خاردار نفْس خودت گذشتی، میتوانی از سیم خاردار دشمن هم بگذری. رضوان خدا بر این شهیدان! خیلی چیزها یاد ما دادند.
🔰بیانات در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن، 26/01/1398
🔰وقتی مهتاب گم شد!
🔻علامه مصباح: شهدا از اول خاص نبودند ...
🔻 چنین نبود که شهدا، افراد خاصی بوده باشند؛ چه بسا قبل از انقلاب، خیلی هم به دنبال شهادت و یاری دین خدا نبودند؛ اما در مکتب امام (ره)، چنان اوج گرفتند که عارفان بزرگ را جاگذاشتند و به کمال رسیدند؛
🔸لذا امام (ره) با آن عظمتش می فرماید رهبر ما آن طفل 13 ساله است.
🔹شرایط رشد و کمالی که امروز وجود دارد، در طول تاریخ بشریت وجود نداشته است؛ از یک طرف همه میراث انبیاء، و اهل بیت (ع) در اختیار ماست و از طرف دیگر، نمونه های عینی تحقق وعده های الهی را بارها دیده ایم
👈دیدار با طلاب مدرسه شهید صدوقی
11/اسفندماه/97
#دفاع_مقدس
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/mesbahedustan 🌹
17.pdf
6.27M
🚩 ۱۷ روز مانده تا اربعین
⬅️ توصیه حضرت آیت الله مصباح یزدی به چلهی #زیارت_عاشورا از عاشورا تا اربعین
✅ به همراه فایل pdf متن زیارت عاشورا
🏴 @mesbahyazdi_ir
🌺🌺🌺🌺السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ
🌿🌿🌿🌿 سالروز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها را تسلیت عرض میکنیم.
هدایت شده از یا زینب صبور
🌺 دقت مادر در تربیت فرزند
🍃 آیت الله محسن حرم پناهی نقل میکنند:
🔺 به یاد دارم روزی در همان ایام بچگی به قبرستانی رفته بودم. در كنار قبرستان، باغی بود كه تكه چوبی خشكیده از درختان آن به داخل قبرستان افتاده بود. من به رسم كودكی، آن را برداشتم و راهی منزل شدم. وقتی داخل منزل شدم همین كه مادرم چوب را در دستم دید، از من پرسید: این چوب را از كجا آورده ای! من جریان را تعریف كردم. ایشان گفتند: مادرجان! تو كه نمی دانی آیا صاحب آن باغ راضی است یا نه، و اگر راضی نباشد تو در روز قیامت چه جوابی در پیشگاه خدا خواهی داشت. این كلام آن قدر در وجودم تأثیر گذاشت كه من، آن شب تا صبح نخوابیدم و گریه كردم تا اینكه صبح شود و صاحب باغ را راضی كنم و سرانجام صبح رفتم و صاحب باغ را راضی كردم.
🔰روزشمار: 2 مهر 1381 ش، سالروز رحلت آیت الله محسن حرم پناهی.
🙏 شادی روحشان صلوات!
https://hawzah.net
37.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎁 🎁نماهنگ | پیامی دارم
🌿🌿🌿 « ... وَیَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِینَ لَمْ یَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ».
🌹🌹🌹🌹 مهاجران الی الله
📜 «وَ مَن یَخرُج مِن بَیتِه مُهاجِراً اِلَی اللهِ وَ رَسولِه ثُمَّ یُدرِکهُ المَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجرُهُ عَلَی الله».
🔰روز شمار: 2 مهر 1394، سالروز فاجعه خونین سرزمین منا.
🌷🌷🌷«اِنَّ اللّهَ اشتَری مِنَ المُؤمِنینَ اَنفُسَهُم»؛ خدا جان را می¬خرد، خدا مشتری است».
🙏 شادی روح شهدای حج خونین صلوات!
☘️ میرزا ابوالقاسم قمی رحمة الله علیه
🔺مرحوم حجت الاسلام حاج شيخ مرتضي انصاري قمي نقل می کند: روزي حاج شيخ ابوالقاسم براي اقامه جماعت به مسجد امام (ع) آمد و قبل از خواندن نماز به خانه اش بازگشت. وقتي از وی علّت را جويا شدند، گفتند: كثرت نمازگزاران مرا خوشحال كرد و ديدم امروز قصد قربت در اين نماز ندارم.
❇️ واکاوی نیت
روزشمار: 3 مهر 1313 ش، سالروز رحلت میرزا ابوالقاسم قمی.
✅ محل دفن: در جوار بارگاه ملکوتی خانم فاطمه معصومه سلام الله علیها
🔰 شادی روحشات صلوات!
https://www.hawzahnews.com
🔴 «سعدبن ابی وقّاص» حاکم کوفه شد. او از بیت المال قرض کرد. در آن وقت، بیت المال دست حاکم نبود. یک نفر را برای حکومت و اداره ی امور مردم می گذاشتند، یک نفر را هم رئیس دارایی می گذاشتند که او مستقیم به خودِ خلیفه جواب می داد. در کوفه، حاکم «سعد بن ابی وقّاص» بود؛ رئیس بیت المال، «عبدالله بن مسعود» که از صحابه ی خیلی بزرگ و عالی مقام محسوب می شد. او از بیت المال مقداری قرض کرد- حالاچند هزار دینار، نمی دانم- بعد هم ادا نکرد و نداد.
🔹«عبدالله بن مسعود» آمد مطالبه کرد؛ گفت پول بیت المال را بده. «سعدبن ابی وقّاص» گفت ندارم. بینشان حرف شد؛ بنا کردند با هم جاروجنجال کردن. جناب «هاشم بن عتبة بن ابی وقّاص»-معروف به هاشم مرقال که از اصحاب امیرالمؤمنین(ع) و مرد خیلی بزرگواری بود- جلو آمد و گفت بد است، شما هر دو از اصحاب پیامبرید، مردم به شما نگاه می کنند. جنجال نکنید؛ بروید قضیه را به گونه ای حل کنید. «عبدالله مسعود» که دید نشد، بیرون آمد، رفت عدّه ای از مردم را دید و گفت بروید این اموال را از داخل خانه اش بیرون بکشید-معلوم میشود که اموال بوده است- به «سعد» خبر دادند؛ او هم یک عدّه دیگر را فرستاد و گفت بروید و نگذارید.
🔹به خاطر این که «سعد بن ابی وقّاص»، قرض خودش به بیت المال را نمی داد، جنجال بزرگی به وجود آمد. حالا «سعد بن ابی وقّاص» از اصحاب شوراست؛ در شورای شش نفره، یکی از آنهاست؛ بعد از چند سال، کارش به اینجا رسید. ابن کثیر می گوید: این اوّل حادثه ای بود که در آن، بین مردم کوفه اختلاف شد؛ به خاطر این که یکی از خواص، در دنیا طلبی این طور پیش رفته است و از خود بی اختیاری نشان می دهد!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بی خواص 3 | سعد بن ابی وقّاص
📜 درسی در دفاع مقدس
🎁 توکل و مدیریت امام راحل
🌾🌾🌾مدیران جهادی
✍️شهیدمحمد ابراهیم همت فرمانده لشگر 27 حضرت رسول، درباره عملیات «بیت المقدس» در خاطره ای نقل میکند: در آن وضعیت بحرانی، بعد از آن همه درگیریها مغزها خسته شده بود؛ یعنی برای مرحله سوم عملیات الی بیت المقدس هیچ کدام از فرماندهان نمیدانستند چه تصمیمی بگیرند. با آن شرائطی که به وجود آمده بود، تردید داشتند که وارد خرمشهر بشوند یا نشوند؟
🔺از آن طرف چون تلفات داده بودیم، نیروهایمان به شدت افت کرده بود و همین امر باعث شده بود که همه دو دل شویم که آیا به داخل «خونین شهر» برویم یا نرویم؟ دیگر هیچ کس قدرت تصمیمگیری نداشت و قرار شد تا آقایان محسن رضایی و صیاد شیرازی به محضر امام خمینی مشرف شوند. این دو برادر خدمت امام رسیدند و مسائل را برای ایشان توضیح دادند و به ایشان عرض کردند که ورود ما به خرمشهر دارای چنین سختیهای است؛ ما هر چه پیش بینی میکنیم، میبینیم نیروی ما برای اجرای مرحله نهائی عملیات کافی نیست. استحکامات دشمن فوق العاده زیاد است و ما نمیتوانیم به او حمله کنیم، ولی باز در عین حال قادر به تصمیمگیری نهائی هم نیستیم. شما نظر بدهید که ما چه باید بکنیم؟ حمله بکنیم یا نکنیم؟
☘️ شهید همت در ادامه میگویند: تمام این صحبتها که از سوی آنان مطرح شد، امام در قبال تمام این حرفها با اطمینان خاطر یک جمله فرمودند: «تا توکل تان چقدر باشد!» پس از آن بود که فرماندهان با برگزاری یک جلسه اضطراری و مهم مقدمات حمله به خرمشهر را فراهم نموده و پس از چند روز درگیری سنگین، شهر خرمشهر آزاد گردید.
🔰 http://www.imam-khomeini.ir
🌸 شفاعت میرزای قمی
🌿🌿🌿🌿🌿🌿 شیخ عباس قمی(ره) که به محدث قمی نیز معروف است از علمای زاهد و بزرگواری بود که حکایات بسیاری در وصف تواضع و عرفان ایشان نقل شده است و خداوند چنان برکتی به قلم ایشان داد که کتاب مفاتیح الجنان را تألیف کرد و هم اکنون این اثر گرانقدر به عنوان کتابی جدایی نا پذیر از قرآن کریم در اکثر خانه های شیعیان وجود دارد.
محدث قمی نقل می کند: درعالم رؤیا مرحوم میرزای قمی اعلی الله مقامه الشریف را دیدم،
از ایشان سؤال کردم : آیا اهل قم ر ا حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها شفاعت خواهند کرد؟
میرزا چون این سخن را شنید ناراحت شد و نگاه تندی به من کرد و فرمود: چه گفتی؟ من دوباره سؤالم را تکرار کردم ، باز با تندی به من فرمود: شیخ ، تو چرا چنین سؤالی می کنی!؟ شفاعت اهل قم با من است، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تمام شیعیان جهان را شفاعت خواهند کرد.
📜 به اقتباس و ویراست از کتاب مردان علم در میدان عمل
https://www.hawzahnews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 مشارطه
🎥 چطوره حال شما؟
😕 حالمون خوبه اگر تو بذاری!
🤫 کی؟
🔐 گاها بهتره قفل زد!
کمک مؤمنانه اولویت اقتصادی امام حسن مجتبی (علیه السلام)
آدمهایی که اهل اقتصاد هستند معمولاً کمک به فقرا به عنوان اولویت دوم و یا حتی دست چندم آنهاست آنها با توجیه اینکه باید اولویتشان تولید ثروت باشد تا بتوانند در آینده نیز به فقرا کمک کنند گاه در بحرانها خزانهها و گاوصندوقهای خود را چند قفله میکنند تا از بحران عبور کنند و درست در جایی که فقرا و نیازمندان چشمبهراه یاری آنها هستند در جیبهایشان را میدوزند درحالیکه در سیره امام حسن مجتبی (علیه السلام) موضوع کاملاً برخلاف این رویه بوده است و حضرت در بحرانهای اقتصادی بیشترین مقدار کمک را نسبت به نیازمندان داشتند تا آنجا که سه مرتبه اموال خود را به دونیم تقسیم کرده و نیمی را به فقرا دادند و نیمی را برای خود برداشتند و دو مرتبه نیز تمام دارایی خود را در راه خدا انفاق فرمودند.
منبع: بلاذری، انساب الاشراف، ج۳، ص۹؛ ابن اثیر، اسد الغابة، ج۱، ص۴۹۰.
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
کمک متواضعانه
تواضع در مقابل فقرا یکی از چیزهایی است که قرآن به صورت صریح به آن دستور داده و میفرماید:
وَأَمَّا السَّائِلَ فَلَا تَنْهَرْ؛[ ضحی،آیه 10]
چون سائلی به تو روی آورد او را با تندی مران.
در سیره کمک مؤمنانه امام حسن مجتبی (علیه السلام) تواضع در مقابل فقیر بهوفور به چشم میخورد تا آنجا که بعضی از اشراف و بزرگان شهر ایشان را به خاطر شدت تواضع و همنشینی با فقرا و ژندهپوشان مورد شماتت و سرزنش قرار میدادند؛ آوردهاند که روزی آن حضرت از کنار کوچهباغی در حال عبور بود که عدهای از فقرا را مشاهده میکنند که در حال خوردن تکههایی از نان خشک هستند آنان رو به حضرت کرده و عرضه داشتند ای پسر رسول خدا آیا هم سفره فقیران میشوی؟! آن حضرت از اسب پیاده شدند و در کنار آنها در روی زمین نشستند و با آنها هم سفره شدند و از همان نان خشک همگی خوردند و سیر شدند سپس حضرت از آنها خواست تا برای بازدید به منزل ایشان مشرف شوند و سفرهای از غذای مطبوع برای آنها انداخت و پس از غذا از اموالی که داشتند به آنها بخشیدند این صفت تواضع در مقابل فقرا که میراث رسول خدا و امیرمؤمنان بود در کریم اهلبیت (علیهم السلام) در حد کامل ظهور پیدا کرد.
منبع: ابن شهر آشوب، المناقب، ج۴، ص۲۳
#ندای_تهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
🌱 مبادا رشادتها فراموش شود!
🌺«من منتظرم که این حصر آبادان از بین برود. و [هشدار] می دهم به پاسداران، قوای انتظامی و فرماندهان قوای انتظامی که باید این حصر شکسته بشود؛ مسامحه نشود در آن، حتماً باید شکسته بشود. فکر این نباشند که ما اگر اینها هم آمدند، بیرونشان می کنیم. اگر اینها آمدند، خسارات بر ما وارد می کنند. نگذارند اینها بیایند در آبادان وارد بشوند. از خرمشهر اینها را بیرون بکنند. حال تهاجمی بگیرند.» (صحیفه امام، ج 13، ص 333)
🔰 روزشمار: 5 مهر 1360، سالروز آغاز شکست حصر ابادان در عملیات ثامن الائمه.
🍀 رمز عملیات: «نصر من الله و فتح القریب».
🔺 ولایت پذیری
🙏 شادی روح امام و شهدا صلوات!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نماهنگ | مفتخر به سلمان
🍀قُلتُ لِأَبی عَبدِاللّهِ الصّادِق علیهالسلام: ما أَکثَرَ ما أَسمَعُ مِنکَ یا سَیِّدی ذِکرَ سَلمانَ الفارسی»
«فَقال: لاتَقُل «الفارسی» وَ لکِن قُل سَلمانَ المُحَمَّدی»،
🌺آیت الله سید ابوالقاسم خویی رحمة الله علیه:
«من به تجربه دریافته ام که انسان باید آموخته هایش را به دیگران بیاموزد. در درس گفتن یک نوع نبوغ برای انسان حاصل میشود که خیلی مفید است.»
🔰 گلشن ابرار، ج3، ص429
✍️ روز شمار: 8 صفر 1413 ق، سالروز رحلت آیت الله ابوالقاسم خویی.
🍀 محل دفن: نجف اشرف - مسجد خضراء
🙏 شادی روحشان صلوات!
🌺 آیت الله شهید سید محمدباقر صدر:
اينجانب علاقه شديد و وافر به بزرگ ما و استاد ما، سند و پشتوانه علمی ما حضرت آيتالله العظمی خويی دارم. استادی كه چشمم به نور معنويت درس ايشان روشن و طعم حلاوت و شيرينی معرفت را از محضر ايشان چشيدم و میشود گفت كه بهترين نعمتهای الهی كه همان ايمان و علم است و اگر خداوند متعال اين نعمتها را برای من ارزانی داشته است، اين از فضل و الطاف استادم میباشد. آن چه من دارم قطرهای از دريای بیكران علم ايشان است و به حق میشود گفت كه ايشان پدر روحانی من است.
🔰 گلشن ابرار، ج3، ص435
https://iqna.ir/fa/news/1566991/15