📜 درسی در دفاع مقدس
🎁 توکل و مدیریت امام راحل
🌾🌾🌾مدیران جهادی
✍️شهیدمحمد ابراهیم همت فرمانده لشگر 27 حضرت رسول، درباره عملیات «بیت المقدس» در خاطره ای نقل میکند: در آن وضعیت بحرانی، بعد از آن همه درگیریها مغزها خسته شده بود؛ یعنی برای مرحله سوم عملیات الی بیت المقدس هیچ کدام از فرماندهان نمیدانستند چه تصمیمی بگیرند. با آن شرائطی که به وجود آمده بود، تردید داشتند که وارد خرمشهر بشوند یا نشوند؟
🔺از آن طرف چون تلفات داده بودیم، نیروهایمان به شدت افت کرده بود و همین امر باعث شده بود که همه دو دل شویم که آیا به داخل «خونین شهر» برویم یا نرویم؟ دیگر هیچ کس قدرت تصمیمگیری نداشت و قرار شد تا آقایان محسن رضایی و صیاد شیرازی به محضر امام خمینی مشرف شوند. این دو برادر خدمت امام رسیدند و مسائل را برای ایشان توضیح دادند و به ایشان عرض کردند که ورود ما به خرمشهر دارای چنین سختیهای است؛ ما هر چه پیش بینی میکنیم، میبینیم نیروی ما برای اجرای مرحله نهائی عملیات کافی نیست. استحکامات دشمن فوق العاده زیاد است و ما نمیتوانیم به او حمله کنیم، ولی باز در عین حال قادر به تصمیمگیری نهائی هم نیستیم. شما نظر بدهید که ما چه باید بکنیم؟ حمله بکنیم یا نکنیم؟
☘️ شهید همت در ادامه میگویند: تمام این صحبتها که از سوی آنان مطرح شد، امام در قبال تمام این حرفها با اطمینان خاطر یک جمله فرمودند: «تا توکل تان چقدر باشد!» پس از آن بود که فرماندهان با برگزاری یک جلسه اضطراری و مهم مقدمات حمله به خرمشهر را فراهم نموده و پس از چند روز درگیری سنگین، شهر خرمشهر آزاد گردید.
🔰 http://www.imam-khomeini.ir
🌸 شفاعت میرزای قمی
🌿🌿🌿🌿🌿🌿 شیخ عباس قمی(ره) که به محدث قمی نیز معروف است از علمای زاهد و بزرگواری بود که حکایات بسیاری در وصف تواضع و عرفان ایشان نقل شده است و خداوند چنان برکتی به قلم ایشان داد که کتاب مفاتیح الجنان را تألیف کرد و هم اکنون این اثر گرانقدر به عنوان کتابی جدایی نا پذیر از قرآن کریم در اکثر خانه های شیعیان وجود دارد.
محدث قمی نقل می کند: درعالم رؤیا مرحوم میرزای قمی اعلی الله مقامه الشریف را دیدم،
از ایشان سؤال کردم : آیا اهل قم ر ا حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها شفاعت خواهند کرد؟
میرزا چون این سخن را شنید ناراحت شد و نگاه تندی به من کرد و فرمود: چه گفتی؟ من دوباره سؤالم را تکرار کردم ، باز با تندی به من فرمود: شیخ ، تو چرا چنین سؤالی می کنی!؟ شفاعت اهل قم با من است، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تمام شیعیان جهان را شفاعت خواهند کرد.
📜 به اقتباس و ویراست از کتاب مردان علم در میدان عمل
https://www.hawzahnews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 مشارطه
🎥 چطوره حال شما؟
😕 حالمون خوبه اگر تو بذاری!
🤫 کی؟
🔐 گاها بهتره قفل زد!
کمک مؤمنانه اولویت اقتصادی امام حسن مجتبی (علیه السلام)
آدمهایی که اهل اقتصاد هستند معمولاً کمک به فقرا به عنوان اولویت دوم و یا حتی دست چندم آنهاست آنها با توجیه اینکه باید اولویتشان تولید ثروت باشد تا بتوانند در آینده نیز به فقرا کمک کنند گاه در بحرانها خزانهها و گاوصندوقهای خود را چند قفله میکنند تا از بحران عبور کنند و درست در جایی که فقرا و نیازمندان چشمبهراه یاری آنها هستند در جیبهایشان را میدوزند درحالیکه در سیره امام حسن مجتبی (علیه السلام) موضوع کاملاً برخلاف این رویه بوده است و حضرت در بحرانهای اقتصادی بیشترین مقدار کمک را نسبت به نیازمندان داشتند تا آنجا که سه مرتبه اموال خود را به دونیم تقسیم کرده و نیمی را به فقرا دادند و نیمی را برای خود برداشتند و دو مرتبه نیز تمام دارایی خود را در راه خدا انفاق فرمودند.
منبع: بلاذری، انساب الاشراف، ج۳، ص۹؛ ابن اثیر، اسد الغابة، ج۱، ص۴۹۰.
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
کمک متواضعانه
تواضع در مقابل فقرا یکی از چیزهایی است که قرآن به صورت صریح به آن دستور داده و میفرماید:
وَأَمَّا السَّائِلَ فَلَا تَنْهَرْ؛[ ضحی،آیه 10]
چون سائلی به تو روی آورد او را با تندی مران.
در سیره کمک مؤمنانه امام حسن مجتبی (علیه السلام) تواضع در مقابل فقیر بهوفور به چشم میخورد تا آنجا که بعضی از اشراف و بزرگان شهر ایشان را به خاطر شدت تواضع و همنشینی با فقرا و ژندهپوشان مورد شماتت و سرزنش قرار میدادند؛ آوردهاند که روزی آن حضرت از کنار کوچهباغی در حال عبور بود که عدهای از فقرا را مشاهده میکنند که در حال خوردن تکههایی از نان خشک هستند آنان رو به حضرت کرده و عرضه داشتند ای پسر رسول خدا آیا هم سفره فقیران میشوی؟! آن حضرت از اسب پیاده شدند و در کنار آنها در روی زمین نشستند و با آنها هم سفره شدند و از همان نان خشک همگی خوردند و سیر شدند سپس حضرت از آنها خواست تا برای بازدید به منزل ایشان مشرف شوند و سفرهای از غذای مطبوع برای آنها انداخت و پس از غذا از اموالی که داشتند به آنها بخشیدند این صفت تواضع در مقابل فقرا که میراث رسول خدا و امیرمؤمنان بود در کریم اهلبیت (علیهم السلام) در حد کامل ظهور پیدا کرد.
منبع: ابن شهر آشوب، المناقب، ج۴، ص۲۳
#ندای_تهذیب
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
🌱 مبادا رشادتها فراموش شود!
🌺«من منتظرم که این حصر آبادان از بین برود. و [هشدار] می دهم به پاسداران، قوای انتظامی و فرماندهان قوای انتظامی که باید این حصر شکسته بشود؛ مسامحه نشود در آن، حتماً باید شکسته بشود. فکر این نباشند که ما اگر اینها هم آمدند، بیرونشان می کنیم. اگر اینها آمدند، خسارات بر ما وارد می کنند. نگذارند اینها بیایند در آبادان وارد بشوند. از خرمشهر اینها را بیرون بکنند. حال تهاجمی بگیرند.» (صحیفه امام، ج 13، ص 333)
🔰 روزشمار: 5 مهر 1360، سالروز آغاز شکست حصر ابادان در عملیات ثامن الائمه.
🍀 رمز عملیات: «نصر من الله و فتح القریب».
🔺 ولایت پذیری
🙏 شادی روح امام و شهدا صلوات!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نماهنگ | مفتخر به سلمان
🍀قُلتُ لِأَبی عَبدِاللّهِ الصّادِق علیهالسلام: ما أَکثَرَ ما أَسمَعُ مِنکَ یا سَیِّدی ذِکرَ سَلمانَ الفارسی»
«فَقال: لاتَقُل «الفارسی» وَ لکِن قُل سَلمانَ المُحَمَّدی»،
🌺آیت الله سید ابوالقاسم خویی رحمة الله علیه:
«من به تجربه دریافته ام که انسان باید آموخته هایش را به دیگران بیاموزد. در درس گفتن یک نوع نبوغ برای انسان حاصل میشود که خیلی مفید است.»
🔰 گلشن ابرار، ج3، ص429
✍️ روز شمار: 8 صفر 1413 ق، سالروز رحلت آیت الله ابوالقاسم خویی.
🍀 محل دفن: نجف اشرف - مسجد خضراء
🙏 شادی روحشان صلوات!
🌺 آیت الله شهید سید محمدباقر صدر:
اينجانب علاقه شديد و وافر به بزرگ ما و استاد ما، سند و پشتوانه علمی ما حضرت آيتالله العظمی خويی دارم. استادی كه چشمم به نور معنويت درس ايشان روشن و طعم حلاوت و شيرينی معرفت را از محضر ايشان چشيدم و میشود گفت كه بهترين نعمتهای الهی كه همان ايمان و علم است و اگر خداوند متعال اين نعمتها را برای من ارزانی داشته است، اين از فضل و الطاف استادم میباشد. آن چه من دارم قطرهای از دريای بیكران علم ايشان است و به حق میشود گفت كه ايشان پدر روحانی من است.
🔰 گلشن ابرار، ج3، ص435
https://iqna.ir/fa/news/1566991/15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راه حق- روایت فتح
🔴 پیامد ریاکاری
🍀 مقام معظم رهبری:
«آن وقتىكه به آن بدنهى شفاف اخلاص ما، اندک خدشهاى وارد مىآيد، كارها طور ديگرى مىشود؛ يعنى فوراً مىبينيم كه يک گوشهى كار عيب پيدا مىكند».
🔰بیانات در دیدار مسئولان دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی، 20/8/1370
💠 امداد الهی دوران دفاع مقدس ادامه خواهد داشت اگر...
🔹️مساله امدادهای غیبی در دوران #دفاع_مقدس اجمالا به حد تواتر رسیده بود و همه میدانستند که غیر از اسباب و عوامل عادی و وسایل و تجهیزات نظامی دست دیگری در کار است که به پیروزی جبهه حق کمک میکند.
🔸️البته این امداد تا زمانی ادامه دارد که دو عنصر صبر و تقوا وجود داشته باشد، اما اگر یکی از این دو عامل ضعیف شد، امداد الهی نیز نخواهد بود.
92/04/23
🔺️انتشار به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس
🏴 @mesbahyazdi_ir
🔻خاطره علامه مصباح از قطعی برق در کانادا
🔸 هرچه ایمان ضعیفتر باشد، نظارتهای بیرونی باید شدیدتر باشد؛ در دنیا تنها نظامی که مبتنی بر دین و ایمان مردم بنا شده است، نظام جمهوری اسلامی ایران است و تجربه نیز نشان داده بر خلاف رهبران ایران، بسیاری از رؤسا و رهبران دنیا تخفات مالی و اخلاقی دارند.
💢 البته باید اعتراف کرد حتی در کشور اسلامی ما، آمار فسادها و ناهنجاریها کم نیست.
🔹 از طرفی هرگز نمیتوان توقع داشت که با تلاش در جهت تقویت ایمان مردم، همه مسائل و مشکلات رفع شود، اما میتوان میزان مشکلات را کاهش داد، چرا که تا پایبندی اخلاقی و معنوی نباشد، تدبیرها نمیتوانند خیلی مؤثر باشند.
🔸هرچند گاهی مروجین فرهنگ غربی، چنان وانمود میکنند که مردم غرب مؤدب و منظم هستند، اما بخش زیادی از قانونمداری و نظم آنها، در گرو شدت نظارت خارجی است.
(علامه با اشاره به خاطره خود در مسافرت به کانادا): هرچند در کانادا، قطعی برق به ندرت اتفاق میافتد، اما زمانی برق کانادا قطع شد و نزدیک به دوساعت برق نبود، پس از وصل شدن برق، رسانهها اعلام کردند که اکثر فروشگاههای بزرگ کانادا به طور کامل غارت شدهاند.‼️
🔻 این نشان میدهد در واقع تبلیغاتی که از نظم مردم غرب میشود و ظاهری که از آن نمود مییابد، نه از این جهت است که انضباط در آنها نهادینه شده، بلکه از جهت ترس و اجباراست و زمانی که دوربینهای کنترل، قطع بوده و نظارت بیرونی وجود نداشته باشد، کمتر کسی منظم خواهد بود.
🔸 هرگز نظارت بیرونی نمیتواند جای نظارت درونی را بگیرد؛ هر چند نظارت ظاهری نیز میتواند به عنوان نقش کمک دهنده در کنار نظارت باطنی قرار گیرد، اما هرگز چنین نظارتی نمیتواند به صورت ریشهای با فساد مبارزه کند.
92/12/16
#ایمان
#نظارت_درونی
#غرب_وحشی
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🌹 eitaa.com/mesbahedustan 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 السلام علیک یا مسلم بن عقیل
سردار سلیمانی:
قبل از عملیات بدر میخواستیم در منطقه شلمچه در زید، عملیانی انجام دهیم. خیلی مراقبت میکردیم که عملیات لو نرود. خط شلمچه متروکه بود. یک طرف خاکریزِ دژِ ایران آب بود. بچه ها با مسئولیت حسین مشغول شناسایی بودند. چند شب پشت سر هم میرفتند شناسایی. اولبن تیم شناسایی که رفت، «اکبر موسایی» و «حسبن صادقی» بودند که برنگشتند. نمیدانستیم که اسیر شده اند یا شهبد. من خیلی نگران و ناراحت بودم که آیا دشمن فهمید، عملیات لو رفت؟ روز بعد حسین من را صدا زد، گفت: «بچه ها فردا برمیگردند.» گفتم: از کجا این را میگویی؟ گفت: «در عالم خواب، اکبر موسایی به من گفته که ما اسیر نشدیم، شهید شدیم و خواهیم آمد. من فردا می آیم و صادقی روز بعد.» حسین پبش بینی کرد که روز دوازدهم یا سیزدهم این دو شهید باز خواهند گشت. قدری با حسین شوخی کردم و گفتم: مگر تو علم غیب داری؟ گفت: حسین، پسرِ غلام حسین این را میگوید. این تکیه کلامش بود. من توی خط بودم. همین خط شلمچه. بچه ها صدا زدند و گفتند یک سیاهی روی آب است. با اینکه آب کم عمق بود و احتمال این که جنازه ها را بیاورد در حقیقت کم بود، ولی همین اتفاق افتاد و روز دوازدهم، آب، اکبر موسایی را به لب ساحل، جایی که بچه ها کنار نهر زیارت عاشورا میخواندند، آورد. این اتفاقی نبود که [درست] جنازه ها را در همان زمان که حسین گفته بود و همان جایی که بچه ها زیارت عاشورا میخواندند، به ساحل بیایند. روز سیزدهم هم جنازه حسین صادقی به ساحل رسید. بعد که جنازه ها آمد، حسین به من گفت: میدانی چرا اکبر موسایی پور اول آمد و صادقی روز دوم؟ گفتم نه! گفت: چون نماز شبش در آب هم قطع نشد!