🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔰 اعمال روز آخر ماه رجب
🔹 غسل کردن از اعمال بسیار توصیه و تأکید شده در روز آخر ماه رجب است. روزهداری این روز نیز بسیار توصیه شده که سبب آمرزش گناهان گذشته و آینده میشود.
🔹 اما از خاصترین اعمال روز آخر ماه رجب اقامه نماز حضرت سلمان است. حضرت محمد صلّیاللهعلیهوآلهوسلم در خصوص ثواب این نماز به سلمان فرموده است: هیچ مؤمنی این نماز را اقامه نمیکند، مگر اینکه همه گناهان صغیره و کبیرهاش محو میشود، اجر کسی که همه ماه رجب را روزه گرفته میبرد، تا سال پیش رو در نزد خدا از نمازگزاران نوشته میشود و هر روز برایش عمل شهیدی از شهدای بدر نوشته میشود.
🔵 نحوه اقامه نماز سلمان
🔹 پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلم میفرمایند: هر کس در آخر ماه رجب ۱۰ رکعت نماز (۵ تا دو رکعت) بخواند که در هر رکعت سوره حمد را یک مرتبه و سوره توحید را سه مرتبه و سوره کافرون را سه مرتبه بخواند و پس از هر سلام نماز (یعنی هر دو رکعت که تمام شد و سلام دادید) دستهایش را به سوی آسمان بلند کند و بگوید:
لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لاشَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْدُ يُحْيِي وَ يُمِيتُ وَ هُوَ حَيٌّ لا يَمُوتُ، بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ، وَ لا حَوْلَ وَ لاقُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ
🔹 و سپس دستهایش را به روی صورت بکشد و حاجتش را از خداوند بخواهد دعای او مستجاب شود.
🔹 سلمان رضوان الله علیه میگوید: «هنگامی که کلام پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلم به پایان رسید، به حالت گریه به سجده افتادم و خداوند را شکر کردم که این حدیث را از پیامبر شنیدم».
📚 مفاتیح الجنان/ اعمال روز آخر ماه رجب
#ماه_رجب
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🌸 جمعیت جوان، عامل پیشرفت کشور
✅ رهبرانقلاب: امروز حفظِ جمعیّتِ جوانِ کشور یکی از ابزارهای قوّت است؛ اینکه بنده زیاد روی موالید تکیه میکنم، به خاطر این است. کشور ما امروز کشور جوانی است؛ اگر چنانچه موالید در این کشور به قدر لازم و به قدر کافی تولید نشوند -که الان به قدر کافی نیست- چند صباح دیگر، چند سال دیگر نسل جوان در کشور کمیاب خواهد شد. آن وقت کشوری که در آن جوان کم است، پیشرفتش [هم] کم است. یکی از ابزارهای قدرت حفظ اکثریّت جوان در جامعه است.
#فرزند_آوری
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
#نماز
از عباداتی است که در تمام شریعتها وجود داشته هرچند که گونههای آن بر حسب شریعتهای مختلف متفاوت بوده است.
در قرآن از نماز حضرت ابراهیم(علیه السلام )،اسماعیل، اسحاق، موسی، زکریا، عیسی، شعیب و لقمان حکیم و در روایات از نماز حضرت آدم حضرت موسی(علیه السلام) و بسیاری دیگر از انبیا یاد شده است.
🌹 نماز در یهودیت «تفیلا» و در جمع تفیلیم یا تفیلوت خوانده میشود و احکام آن در سیدور یا بخشهای «میشنا» (کتب سنتی دعای دین یهود) آمده است.
معمولا در هر روز سه نماز خوانده میشود و در روز شبات (شنبه) و سایر روزهای مقدس، فرقههای اُرتُدُکس و محافظه کار نماز دیگری به نام موسف میخوانند.
🌹نماز در مسیحیت برای ارتباط با خداوند (پدر) یا دیگر اشخاص تثلیث (پسر یا روح القدس) برگزار میشود.
در میان فرقههای مختلف مسیحی نماز به صورتهای مختلف گزارده میشود.
نمازها میتواند به صورت جمعی (نیایش سرایی) باشد مانند مراسم عشای ربانی و یا به صورت فردی برگزار شود.
🌹وجوب نمازهای پنجگانه (یومیه)، در شب معراج و حدود ۱۸ ماه پیش از هجرت پیامبر(صلی الله علیه و اله) به مدینه اتفاق افتاد. این نمازها همگی دو رکعتی بودند که در سال اول هجری هفت رکعت به آنها اضافه شد.
البته در سالهای آغازین اسلام و در دوران دعوت مخفیانه، پیامبر اکرم(صلی الله علیه و اله) به همراه امام علی(علیه السلام) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) نماز میخواندند.
#اعتقادی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔅🔅🔅🔅🔅
زندگی راحت...؟! فشار بر مومنین بیشتر است زیرا...
هرکس خیال می کند می شود به گونه ای زندگی کرد که بی زحمت زندگی را سپری کند و بمیرد، اشتباه کرده. نه [اینکه] از نظر شرعی اشتباه کرده، [بلکه] از نظر شعور انسانی هم اشتباه کرده. برای اینکه این دنیا با تجربه به همه نشان داده که مطابق میل هیچ کس تا آخر عمر نچرخیده. هیچ...
شما بگویید بالاترین قدرت، بالاترین شخصیت شرق نباشد، غرب دنیا باشد- چه کسی بوده که ناراحتی نداشته؟ چه کسی بوده که مصیبت به او متوجه نشده؟ چه کسی بوده که تا آخر عمرش رضایت خاطر داشته از برنامه های زندگی اش؟ ابدا ما نداشته ایم.
اصلا خدا خلق نکرده...
منتها مومنین وضعشان بدتر است. یعنی فشارشان باید بیشتر باشد؛ برای اینکه یک مسئولیت و تعهدی از باطن دارند که این تعهد با حق تعالی را کفار ندارند. آنها خیال می کنند که مرگ آخر خطشان است، مسلمانها می گویند مرگ آخر خط ما نیست. بعد از مرگ تازه نتائج عملکرد دنیای خودمان را باید دریافت کنیم. إنْ خَيراً فَخَيْراً وَ إنْ شَرّاً فَشَرّاً...
🗓 ۹۵/۰۷/۲۲
❤️ آیت الله استاد مرتضی تهرانی (ره)
#درس_اخلاق
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🌸🌈🌸🌈🌸🌈🌸
✅ "چشمک بازی"
🔷تعداد افراد در این بازی باید بیش از سه نفر باشد.
🔹به تعداد افراد روی تکههای کوچک کاغذ، کلماتی یا اعدادی نوشته و در یکی از آنها کلمه چشمک نوشته میشود. کاغذهابه نحوی تا میخورند که محتوایشان معلوم نباشد. هر کس یکی از کاغذها را برمیدارد. کسی از چیزی که روی کاغذش نوشته حرفی نمیزند!
🔸فردی که کاغذ چشمک به دستش افتاده ، به یکی از افراد به گونهای چشمک میزند که دیگران نفهمند. آن فرد هم بعد از چند لحظه کاغذش را وسط میگذارد و کنار میرود. دیگران در حین بازی باید چشم در چشم یکدیگر دوخته و با دقت بر روی چشم افراد، بفهمند که کاغذ چشمک در دست کیست. اگر کسی به درستی حدس زد، یک امتیاز گرفته و بازی تمام میشود؛ اما اگر اشتباه حدس بزند، میبازد و بیرون می رود. فردی هم که این شخص به اشتباه او را حدسزده ، از بازی کنار میرود.
🔸اگر فردی که کاغذ چشمک در دست اوست بتواند به اعضا چشمک بزند، بی آنکه دیگران بفهمند، نفر آخری که میماند بازنده میشود.
🔸اگر کسی بی آنکه صاحب کاغذ چشمک به او چشمک زده باشد، کاغذش را وسط بیندازد، صاحب کاغذ چشمک خود را معرفی کرده و فردی که کاغذش را وسط گذاشته بازنده معرفی میشود.
بازنده در این بازی تنبیه میشود. اگر کسی غیر از کسی که چشمک دست اوست، بازنده شد.
▫️صاحب چشمک تنبیه او را مشخص میکند و اگر صاحب چشمک باخت، کسی که باعث سوختن او شده، مجازات را تعیین می کند؛ البته می توان قبل از بازی بر روی تنبیه توافق کرد.
🔺کاغذها باید شکل یکسانی داشته باشد تا با دیدن آنها کسی متوجه درون آن نشود. کسی هم نباید درباره قرعه خود با دیگری حرف بزند، وگرنه بازنده خواهد شد.
🔺هر بازیکن باید یک قرعه بردارد، در غیر این صورت بازنده خواهد بود.
از ابتدا امتیازی مشخص کنید تا سقف بازی شود.
#معرفی_بازی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔹صفحه: 63
💠سوره آل عمران: آیات 101 الی 108
#قرائت_روزانه
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸
اعمال مشترک ماه شعبانالمعظم
🌕 حلول ماه مبارک و پر خیر و برکت شعبان المعظم بر همه منتظران مولود نیمه شعبان مبارک باد.
#ماه_شعبان
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
✅مصاحبه با فعال فرهنگی موفق سرکار خانم ربابه داودالموسوی(مدیرکل فرهنگی جامعه الزهرا(س) )
با عرض سلام و ادب و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خودتان را در اختیار ما قرار دادید .
🎤لطفاً خودتان را معرفی نمایید.
عرض ادب و احترام دارم خدمت تمامی طلاب بخش غیرحضوری و مجازی. ربابه داودالموسوی هستم مدیرکل فرهنگی جامعه الزهرا. از سال ۱۳۶۱ که مشغول تحصیل سوم راهنمایی بودم، با تشویق خانواده وارد مکتب الزهرا شدم. خانواده من اکثراً طلبه هستند و از ابتدای مدرسه رفتن بنده، آرزو داشتند وارد حوزه شوم.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شدید؟
انگیزه ی من بیشتر حول محور دغدغه هایم برای کار فرهنگی بود و هست.
🎤در مورد فعالیتهای فرهنگی کنونی و امور فرهنگی خود توضیحی بفرمایید.
بنده از سال ۱۳۶۴ که جامعه الزهرا(س) تاسیس شد، ما برای ادامه تحصیل و فعالیت فرهنگی آماده شدیم. بنده در کنار تحصیل، کار فرهنگی و تبلیغ هم انجام دادم تا اینکه در سال ۱۳۷۵ به عنوان کارمند جامعه الزهرا(س) فعالیت رسمی خود را در کارفرهنگی شروع کردم. از کارشناس فرهنگی به کارشناس مسئول فرهنگی ارتقاء یافتم و در حال حاضر مدیرکل فرهنگی هستم و ۳ اداره بزرگ فرهنگی جامعه الزهرا(س) زیرنظر بنده است.
🎤عوامل موفقیت شما در امر فرهنگی چه بوده است؟
۱_ مدیر و مسئولین فرهنگی خوب که فعالیت فرهنگی را گام به گام به ما یاد دادند. ۲_ تشویق و همراهی خانواده. ۳_ دغدغه درونی خودم. دغدغه فرهنگی بنده به قدری بالاست که زمانی که از کار فارغ میشوم و به منزل می روم تا فردا که سرکار بیایم، دایماً فکرم مشغول طرح و برنامه های فرهنگی است.
🎤توصیه شما به طلابی که در آغاز راه فرهنگی هستند، چیست؟
توصیه من به طلابی که در آغاز کار فرهنگی هستند این است که حتما فعالیت های فرهنگی خود را در قالب ایجاد تشکّل، اداره کنند و به دنبال فراگیری مدیریت فرهنگی، کنشگری در فعالیت های فرهنگی، مهارت ارتباط موثر و... بروند. در زمان امام حسن عسگری(ع) با ایجاد تشکیلات فرهنگی، کار فرهنگی به نحو احسن انجام شد.
🎤چه كتاب ها و مقالاتي از شما در زمینه فرهنگی منتشر شده است؟
در زمینه کار فرهنگی موثر، مطالعات زیادی داشته ام ولی میتوانم برای معرفی دوره های مدیریت فرهنگی استاد "عرب اسدی" را نام ببرم که بنده ۱۵ دوره با ایشان گذرانده ام که بسیار پربار بود و مکتوبات این دوره ها هم موجود است.
🎤از محضر چه كساني در عرصه فرهنگی _تبلیغی در حوزه علمیه استفاده كردهايد؟
خانم عزیزی(مدیرکل تبلیغ جامعه الزهرا)، خانم صفاتی، خانم نادری، خانم حائری(صبیه ی آیت الله مشکینی)
🎤به نظر شما چه مشكلاتي در فعالیتهای فرهنگی وجود دارد؟
اصلا کار فرهنگی با مشکلات رو به رو هست. ائمه ی ما برای کار فرهنگی بسیار دچار مشکل می شدند. ولی با توکل و پشتکار مشکلات حل خواهد شد.
🎤ضمن تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، در پايان اگر صحبت خاصي داريد، بفرماييد.
جامعه الزهرا(س) در ۱۲ استان، برای طلاب کانون دایر کرده است، که فعال ترین طلاب در کانون ها، طلاب غیرحضوری و مجازی هستند، توصیه بنده به این طلاب این است که فعالیت فرهنگی خود را بیشتر کنند، هر طلبه ای که وارد جامعه الزهرا(س) می شود در واقع شاگرد امام زمان(عج) شده است و باید رسالت تبلیغ و کار فرهنگی خود را انجام دهد.
#فعال_فرهنگی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔆🔆🔆🔆🔆
🌐 جلسه توجیهی طلاب ورودی جدید نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱
⏰ زمان : پنج شنبه ۴ اسفند ساعت 9
📎 لینک ورود به جلسه برای طلاب ورودی جدید پیامک میشود.
⭕️ حضور طلاب ورودی جدید در جلسه الزامی می باشد.
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔹صفحه: 64
💠سوره آل عمران: آیات 109 الی 115
#قرائت_روزانه
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
39.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅🔅🔅🔅🔅🔅
💠مناجات شعبانیه با نوای بسیار دلنشین.
🔸با نوای: حاج مهدی سماواتی
#ماه_شعبان
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
📚📚📚
#حمایتازآثارپژوهشی
🔰معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها در راستای هدفمند سازی خدمات برگزار می کند:
💠فراخوان شناسایی و حمایت از پژوهشگران
🔅ویژه طلاب سطح۳،۲و۴ (حضوری وغیر حضوری و مجازی)
🔅اساتید، پژوهشگران و فرهیختگان حوزوی وابسته به جامعه الزهرا سلام الله علیها
💠مدارک مورد نیاز:
تکمیل کاربرگ ثبت نام از طریق لینک ذیل👇
http://forms.jz.ac.ir/f_30/
💠نوع حمایت:
🔸حمایت مالی از پژوهشگران در سطوح مختلف از طریق مرکز خدمات
✅محدویت سنی و معدل ندارد برای همه کسانی است که حداقل پژوهش ها را انجام داده باشند.
📆مهلت ثبت نام ۱۵ اسفند ماه1401
📌راه ارتباطی
☎️025-32112569
☎️025-32112314
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
🌐 کانال پژوهشیار طلاب مجازی و غیر حضوری
🆔https://eitaa.com/pzh_mgh