📍فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال شد
علی فتحاللهزاده بار دیگر به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد.
✅
@kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
⭕️آتش سوزی در کارگاه خیاطی زندان اوین مهار شد/ درگیری بین زندانیهای محکومیت مالی و سرقت با ورود انتظامات تحت کنترل درآمد
🔸مرکز رسانه قوه قضاییه:
🔹ساعتی پیش بود که تصاویری از بروز آتش سوزی در زندان اوین تهران در شبکههای اجتماعی منتشر شد که پیگیریها از سازمان زندانها نشان میدهد در پی درگیری بین تعدادی از زندانیهای محکومیت مالی و سرقت یک کارگاه کارآفرینی زندان دچار حریق میشود.
🔹بلافاصله پس از بروز درگیری و آتش گرفتن کارگاه خیاطی بند زندانیان محکومیت مالی و سرقت انتظامات زندان برای کنترل درگیری وارد عمل شده و ایستگاه آتش نشانی مستقر در زندان نیز بلافاصله عملیات اطفا حریق را آغاز کرده و هم اکنون اتش سوزی مهار و خاموش شده است.
🔹این گزارش حاکی از آن است که، نیروی انتظامی هم جهت کمک به برقراری هر چه زودتر آرامش در اوین به انتظامات زندان کمک کرده است.
🔹بر اساس این گزارش درگیری بین زندانیان نیز با ورود انتظامات زندان تحت کنترل درآمده است.
🆔
@kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
امشب در شبکه افق چه گذشت؟
🔺سخنان مهم ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما) در برنامه جهان آرای شبکه افق:
🔹بی بی سی در هنگامه انقلاب، برنامه داشت که رهبر بعد از امام خمینی(ره) را مشخص کند، که دکتر سنجابی و بازرگان و اعضای نهضت آزادی بودند.
🔹در خیابان دیدم یک خانمی پشت فرمان نشسته و مدام بوق میزند، اعتراض کردم، گفت فان است!
بخشی از معترضان اینگونهاند و همه چیز را به سرگرمی گرفتهاند.
🔹همان کاری که غربیها با اوکراین کردند و این کشور را خلع سلاح کردند، میخواستند در برجام با ایران بکنند، نشانهاش هم وقتی که روحانی در جمع مردم گفت برجام 2 و 3 در راه است.
آمریکا همه رسانهها را علیه جمهوری اسلامی سر خط کرده، حتی سوسیالیستها
دیدند دولتی در ایران بر سر کار آمده که با وجود تحریمها در حال کار کردن است، نفت فروش میرود و ایران در حال عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای است، پس تصمیم گرفتند این روند را متوقف کنند اما جنگ، راهش نیست.
🔹میدانستند اگر اوضاع اقتصادی ایران بهتر شود، دیگر نمیتوانند کسی را به اعتراض وادارند، آن هم بعد از 3 سال که مدارس ایران تعطیل بود و دانشآموزان در اختیار فضای مجازی بودند بنابراین روی آنها حساب کردند.
دشمنان دنبال یک سوژه بودند که ابتدای مهرماه برایشان فراهم شد.
🔹جنگ هیبریدی علیه جمهوری اسلامی به راه افتاده، یعنی هم خون میریزند و همه جنگ رسانهای به راه میاندازند.
رسانههای ایرانی مدام آگهی پخش میکنند ولی ایران اینترنشنال بدون آگهی، 24 ساعته برنامه پخش میکند، واکنش ما چه بود؟
🔹بعضی که انتخابات را تحریم کردند و نیامدند، حالا میگویند ما را کنار گذاشتید که وضع اینگونه شد!
در سوریه هم با هشتگسازی کار را شروع کردند.
🔹دشمنان جنگ هیبریدی علیه جمهوری اسلامی به راه انداختهاند ولی خسته شدهاند، چون به تکرار افتادهاند و حالا دنبال یک دختر هستند که بکشند و باز هم احساسات مردم را تحریک کنند.
سلبریتیای داریم که خودش در گروه «پیکار» بوده و الان هم فرزندش در خارج از کشور است و حالا چپ و راست، علیه جمهوری اسلامی موضع میگیرد و خیال میکند کسی گذشتهاش را نمیداند؛ مطبوعات انقلابی باید این موضوعات را شفاف کنند.
🔹خاتمی و روحانی، دو رئیس جمهوری بودند که بیشتر از همه حرف از آزادی زدند، پس چرا خودشان اصل 27 قانون اساسی را اجرا نکردند؟
🔹میگویند گفتوگو کنیم، نماینده و آدم معترضان کیست که بیاید و از درون کشور گفتوگو کند؟ نه اینکه حرف آمریکا را بزند.
@kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
📣 هزینههای عربستان، انگلیس و امریکا برای تولید محتوای فارسی
🔺 با نگاهی به بازتاب وقایع رخ داده در ایام گذشته در رسانههای غربی فارسی زبان، یعنی از ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ که فوت مهسا امینی بهانه شروع تنشهای خیابانهای ایران بود تا امروز که ۱۷ مهر است و ۲۳ روز گذشته است، نتایج قابل تاملی به دست آمده است. فعالیت اغلب این رسانهها به صورت متمرکز روی موضوع اغتشاشات ایران بوده تا حدی که آمار ثابت میکند هر کدام از آنها در خروجی اینستاگرام در ۱۵ روز اخیر چند پست تولید کردهاند و چند درصد از این پستها تحریک مخاطب به اغتشاشات است. از کل صفحههای فعال فارسی زبان مقیم خارج از ایران- در اینستاگرام آمار قابل تاملی رصد کردهایم که با جمعبندی در یک جدول آنها را در کنار هم میبینیم.
🔺 موضوع حضور پررنگ رسانهها در وقایع اخیر در ایران، موضوعی قابل بررسی است اما نکته قابل توجه، اعتماد برخی از اقشار مردم به محتواهای این رسانههاست که با تمام مدارکی که در این گزارش ارائه و توصیف شد و یا به آنها اشاره شد که با یک جستجوی ساده در اینترنت میتوان به آنها دست پیدا کرد، چطور رخ میدهد؟
🔷@kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
آن روز که گفتیم مسئول مفسد را جلو چشم شلاق بزنید بخاطر این بود که اعتماد مردم را برگردانید که نکردید!
آن روز که میگفتیم سلبریتی خاطی را تبیه کنید بخاطر این بود که بوقچیان دشمن نشوند که نکردید!
بفرمایید این هم از لیدر جدید اغتشاشات علی دایی!
@kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین تصاویر از زندان اوین بعد از حوادث دیشب
🔹زندانیان میتوانند از طریق تلفنهای داخل زندان با خانواده خود تماس بگیرند.
📌 @kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 تصاویری از وضعیت داخل بندهای زندان اوین ساعتی پس از حادثه شب گذشته
✅ @kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوتی عجیب شبکه ایران اینترنشنال!
🔹تیتر فعلا این باشه: ۴۰ کشته و صدها زخمی در آتشسوزی اوین
✅ @kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⚠️حسن عباسی زندانی می شود!
⛔️کلیپ جنجالی از ماجرای پرونده حسن عباسی و مهدی تاج در فدراسیون فوتبال...
✅ @kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویر ماهواره ای مربوط به چند ماه اخیر نشان دهنده توسعه سنگین در تاسیسات موشکی در خجیر و پارچین و احتمالا انجام یک آزمایش سیستم پیشران موشکی در این تاسیسات است.
✅ @kabarnahavand
اخبار نهاوند و ایران
بر اساس یافته های نظرسنجی یکی از مراکز پژوهشی کشور
هشدار جدی نخبگان نسبت به چشم انداز امنیتی و ژئوپلیتیک تحولات جدید قفقاز
تحولات دو سال اخیر و منازعات شکل گرفته در منطقه قفقاز موجب بازگشت سرزمینهای مورد ادعا جمهوری آذربایجان از ارمنستان شد ولی به نظر میرسد با عملیات اخیر جمهوری آذربایجان در شهریور 1401 در استان سیونیک، دارای اهداف جدید و به تبع آن تحولات ژئوپولیتیکی جدیدی باشد.
جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک بازیگر فعال منطقهای از یک سو و تاثیرپذیر از هرگونه تغییرات و تحولات جدید این منطقه، رویکردها و سیاست خاص خود که مبانی آن بر گرفته از موضع مقام معظم رهبری در مورد عدم تغییر مرزهای شمال غربی کشور قفقاز است، را دنبال میکند.
رویکرد و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات قفقاز با نقد و واکنش مختلفی در محافل مختلف مردمی، رسانه ای و نخبگانی روبرو بوده است. در این راستا در یک نظرسنجی که از میان 384 نفر از میان نخبگان دانشگاهی (دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، تبریز، گیلان، شیراز، رازی کرمانشاه)، پژوهشگران و تحلیگران سیاست خارجی آگاه به مسائل قفقاز انجام گرفته است نتایج زیر به دست آمده است.
تحرکات بازیگران منطقهای عنصر کلیدی تحولات
52 درصد از پاسخ دهندگان، در پاسخ به تشدید دور جدید تنش در منطقه قفقاز، تحرکات بازیگران فعال منطقهای را دلیل تشدید دور جدید تنش بیان کرده اند. 31 درصد نیز درگیری روسیه در پرونده اوکراین را موجب کاهش نقش توازن بخش این کشور و در نتیجه تشدید منازعه در قفقاز عنوان کرده اند. مابقی پاسخ دهندگان عدم پایبندی یکی از طرفین یا هردو طرف به توافقات و همینطور مداخله قدرتهای بزرگ را دلیل تشدید تنشها در دور جدید دانسته اند.
ترکیه و رژیم صهیونیستی بازیگر اصلی دور جدید تحولات
41 درصد از پاسخ دهندگان سیر و روند تحولات جدید منطقه در راستای منافع کشور ترکیه میدانند. 34 درصد نیز این تحولات در راستای منافع کشور آذربایجان عنوان می کنند و مابقی نیز این روند را در راستای سایر بازیگران میدانند. نکته قابل توجه دیگر این است که 57 درصد از پاسخ دهندگان ترکیه را دارای بیشترین تاثیرگذاری بر سیاست های دولت آذربایجان می داند در حالی 24 درصد رژیم صهیونیستی را دارای بیشترین تاثیرگذاری بر سیاست های دولت آذربایجان بیان می کنند و مابقی پاسخ دهندگان بازیگران دیگر را در این میان مطرح می کنند.
اولویت ایران در منطقه ژئوپلیتیک و تمدنی است
در پاسخ به پرسش از اولویت و جایگاه منطقه قفقاز در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، 43 درصد از پاسخ دهندگان بر اولویت منافع ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی و 26 درصد بر اهمیت فرهنگی و تمدنی این منطقه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند. این درحالی است که 18 درصد بر اقتصاد و تجارت و 13 درصد بر اهمیت از منظر سیاسی و امنیتی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید داشتند.
ملاحظه امنیتی ایران تثبیت مرزهای ژئوپلیتیک منطقه است
53 درصد از پاسخ دهندگان مخالفت با تغییر مرزها و ژئوپلیتیک منطقه قفقاز جنوبی را بخش مهمی از ملاحظات امنیتی و استراتژیک ایران در قبال تحولات جدید منطقه میدانند. 18 درصد از پاسخ دهندگان ممانعت از حضور تهدیدمحور بازیگران فرامنطقهای دولتی، 15 درصد تامین منافع ژئواکونومیک ایران و 14 درصد مخالفت با تحرکات قوممدارانه و تجزیهطلبانه را به عنوان بخش مهمی از ملاحظات امنیتی و استراتژیک ایران در قبال تحولات جدید بیان می کنند.
لزوم تغییر جهت گیری سیاست خارجی ایران فعالانه بر مبنای اولویت دیپلماسی سیاسی
نکته قابل توجه دیگر در این نظرسنجی تاکید 57 درصد از پاسخ دهندگان به اولویت دیپلماسی سیاسی از سوی دستگاه های مرتبط با سیاست خارجی ایران در پاسخ به سوال از نوع جهتگیری دستگاه دیپلماسی برای تامین ملاحظات استراتژیک در منطقه قفقاز تاکید کرده اند. در حالی که 21 درصد بر دیپلماسی اقتصادی، 17 درصد بر دیپلماسی فرهنگی اشاره کرده اند.
از سویی دیگر43 درصد از پاسخ دهندگان اقدامات جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات اخیر منطقه قفقاز در قالب سیاست بی طرفی منفعلانه صورت بندی می کنند. این درحالی است که 31 درصد این اقدامات را در دیپلماسی چند جانبه صورت بندی می کنند. مابقی پاسخ دهندگان نیز اقدامات جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات اخیر منطقه قفقاز را در قالب دیپلماسی پنهان و سیاست بی طرفی فعال صورت بندی میکنند.
39 درصد پاسخ دهندگان در مورد تاثیر اقدامات تاکنون انجام گرفته دستگاه دیپلماسی کشور در روند تحولات منطقه قفقاز بیان می دارند که این امر موجب القای انفعال ایران در میان سایر بازیگران شده است. 36 درصد بر بیتاثیر بودن اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور در روند تحولات منطقه قفقاز تاکید دارند. این در حالی است که 19 درصد نیز بر قائل به کمک جمهوری اسلامی ایران به مدیریت