⭕️ اپولزیسیون
▪️ حکم دادگاه عالی ایالاتمتحده در 20 آوریل 2016 (اول اردیبهشت 95) برای مصادره اموال مردم ایران، دستاویزی شده تا برخی ایرانیان نیز به بهانههای مختلف از ایران شکایت کنند تا با این شکایتها بتوانند اموال مردم ایران در آمریکا را غارت کنند. افرادی همچون مسیح علینژاد، اردشیر امیرانتظام فرزند عباس امیرانتظام، مهدی سحرخیز فرزند عیسی سحرخیز و امیررضا اویسی فرزند ارتشبد اویسی ازجمله این افراد هستند.
🔸 یکی از اصلیترین حامیان برداشت از منابع بلوکهشده ایران، بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) از اندیشکدههای نومحافظهکار و جنگطلب آمریکاست. این اندیشکده که همواره خواهان اعمال شدیدترین تحریمها و حتی جنگ علیه ایران است، تنها چهار روز قبل از اجرای برجام در حمایت از مصادره اموال بانک مرکزی در دادگاه پرونده معروف به «جفرسون و بانک مرکزی» حاضر شد.
🔹 فشار به دولت آمریکا برای تسهیل مصادره اموال دولت ایران در آمریکا و حتی کشورهای دیگر، یک راهبرد حسابشده علیه ایران است. اصلیترین هدف FDD و جریانات همسو پیرامون مصادره اموال ایران در آمریکا و بهویژه در سایر کشورها، اطمینان از انزوای همیشگی اقتصاد ایران است. بنیاد دفاع از دموکراسیها با تلاش برای رویهشدن اخذ غرامت از اموال ایران در آمریکا و سایر متحدان واشنگتن، به دنبال این است که حتی درصورت رفع تحریمها، تعامل اقتصادی ایران با آمریکا و کشورهای اروپایی عادی نشود.
🔸 علینژاد و سایر شاکیان، درحالی بهدنبال غرامتهای چندصد میلیون دلاری از اموال مردم ایران هستند که در آمریکا به خانواده جورج فلوید، سیاهپوستی که پلیس سفیدپوست با قراردادن زانو روی گردنش او را کشت تنها 27میلیون دلار غرامت پرداخت شد. یا در مثالی دیگر، نرمن باتلر (محمد عبدالعزیز) که پس از 55 سال در 83 سالگی از اتهام قتل مالکوم ایکس در سال 1965 تبرئه شد، درخواست غرامت 20 میلیون دلاری کرده است.
🔻 به نظر میرسد این افراد در شرایطی که جو ضدایرانی و عدمحضور نماینده ایران در دادگاههای آمریکا، زمینه را برای درخواست غرامتهای نامتعارف از پول مردم ایران فراهم کرده است، در تلاش برای مصادره اموال ایران هستند. با این حال به نظر میرسد اگر این ادعاهای دروغین به اطلاع دادگاه فدرال در آمریکا برسد، برای شاکیان این پروندهها تبعات قابلتوجهی خواهد داشت.
🔸 مطالب کذب موجود در ادعاهای شاکیان فرصت مناسبی است تا رسانهها و گروههای مختلف مانع از این موج سوءاستفاده از نظام حقوقی آمریکا توسط جنگطلبان شوند. این دادخواستها نشان میدهد علاوهبر جنگ اقتصادی، رسانهای، سیاسی و نظامی، جنگ حقوقی مبتنیبر احکام دادگاههای ایالتی آمریکا نیز علیه ایران درحال شعلهور شدن است. در چنین شرایطی دولت ایران، گروههای ضدجنگ و حتی ایرانیآمریکاییهای وطندوست میتوانند و باید در جهت توقف این جریان خطرناک ضدایرانی که درصدد چپاول اموال مردم ایران و اطمینان از انزوای همیشگی اقتصاد ایران است بهطور جدیتری فعال شوند.
https://rubika.ir/rasull313
♨️ گاردین: انگلیس بدهی ایران را میپردازد
▪️انگلیس ۴۰۰ میلیون پوند به ایران بدهکار است و وزارت خارجه انگلیس در پاسخ به سوالی درباره پرداخت بدهی ایران گفته: ما در حال بررسی گزینههای خود برای حلوفصل این پرونده به صورت اضطراری هستیم و امیدوارم تا در آینده نزدیک بدهیهای معوق خود به ایران را پرداخت کنیم.
▪️انگلستان درحالی از عزم خود برای پرداخت بدهیها میگوید که مساله آزادسازی داراییهای ایران یکی از موارد مورد مذاکره در وین است و پیشتر نیز تلاشهایی برای آزاد شدن پولهای ایران در کره جنوبی و عراق صورت گرفته است.
▪️به نظر میرسد که آزاد کردن داراییهای ایران برای غربیها گام راحتتری نسبت به دیگر خواستهها و مطالبات ایران باشد. آنطور که مقامات ایرانی اما تا کنون گفتهاند، این اقدام اگرچه مثبت و سازنده است اما کافی نیست.
https://rubika.ir/rasull313
✅در رابطه با پیشنهاد جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه
✍️رضا نصری
🔷 کنگره آمریکا «بیانیه سیاسی» صادر نمیکند. صرفاً میتواند قطعنامههای غیرالزامآوری با رأی اکثریت تصویب کند که به آنها قطعنامههای "Sense of" گفته میشود.
🔷 اگر چنین قطعنامهای در قالب یک «قطعنامه همزمان» (Concurrent resolution) به رأی هر دو مجلسین گذاشته شد و به تصویب رسید، به آن Sense of Congress میگویند؛ و اگر در قالب یک «قطعنامه ساده» به تصویب یکی از مجلسین رسید، به آن Sense of the House یا Sense of Senate میگویند.
🔷 با توجه به ترکیب مجلس سنا - و ویژگیهای آییننامهای آن - بسیار بعید است مجلس سنا قطعنامهای در حمایت از برجام به تصویب برساند.
🔷 مضاف بر اینکه از هماکنون به همت سناتور گراهام و ممندز یک قطعنامه غیرالزامآور رقیب نیز در دست بررسی است.
🔷 مجلس نمایندگان هم بعید است در قالب چنین قطعنامهای از برجام حمایت کند؛ و حتی اگر چنین کند نیز قطعنامه غیرالزامآوری که صرفاً به تصویب یکی از مجلسین رسیده باشد ارزش «سیاسی» چندانی نخواهد داشت.
🔷پس طرح پیششرط صدور بیانیه سیاسی - یا همان تصویب قطعنامه غیرالزامآور - از جانب ایران خاصیتی ندارد.
🔷 در هر حال، نمایندگان موافق دولت بایدن در کنگره احتمالا در قالب یک نامه سرگشاده - چه با پیششرط ایران چه بدون آن - از نتیجه مذاکرات حمایت خواهند کرد.
مرگ سرکرده برجسته داعش در عراق/ واحد اطلاعرسانی امنیتی عراق از کشته شدن یک سرکرده برجسته داعش و معاون وی در حمله نیروی هوایی این کشور خبر داد.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گزارش داد «پیشرفتهای جدی» در مذاکرات وین صورت گرفته و اگر ایران «جدیت» نشان دهد رسیدن به یک توافق در روزهای آینده امکانپذیر است.
سایت خبری اکسیوس میگوید حدود ۲۰۰ عضو جمهوریخواه کنگره نامهای به جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا نوشته و به او هشدار دادهاند اگر با ایران بدون تائید کنگره بر سر برنامه هستهای جمهوری اسلامی توافق کند، این قرارداد سرانجامی چون برجام خواهد داشت.
توافق هستهای سال ۲۰۱۵ برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) در زمان دولت باراک اوباما به تایید کنگره نرسید و از همینرو دونالد ترامپ بعد از روی کار آمدن، توانست بهراحتی از آن خارج شود.
دور هشتم مذاکرات وین در حالی در جریان است که دولت بایدن از آغاز کار، از عزم خود برای بازگشت به این توافق به شرط پیروی تهران از تمام مفاد آن سخن گفته است. جمهوری اسلامی اما میگوید تا تحریمهای هستهای برداشته نشود، تهران به تعهدات خود عمل نخواهد کرد.
امضاءکنندگان این نامه که احتمالا در دوره بعدی کنگره، اکثریت مجلس را خواهند داشت، دولت بایدن را به نرمش مقابل تهران متهم میکنند.
این در حالی است که یک سخنگوی وزارت خارجه امریکا با اشاره تلویحی به عدم دخالت ملاحظات حزبی در این گفتوگوها، به این سایت خبری گفته که دولت بایدن بدون توجه به اینکه چه کسی اکنون و در آینده رهبری دو کشور را برعهده دارد، در این مذاکرات شرکت کرده است.
خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی که روز پنجشنبه ۲۸ بهمن منتشر کرد، به نقل از دیپلماتها نوشت که توافق میان ایران و آمریکا برای احیای برجام در حال شکلگیری است.
برخورد قاطع با مروجان بیدینی توسط برخی سلبریتیها-https://farsnews.ir/my/c/122339
حمایت کنید و به دیگران بفرستید
🔍 آذوقه های جهاد تبیین
رهبری:
مردم با وجود اینکه در محاصره انواع مشکلات مانند کرونا، مشکلات معیشتی، لجنپراکنیهای بیگانگان و متأسفانه کمک بعضی عناصر داخلی به آن لجنپراکنیها قرار داشتند، این راهپیمایی عظیم را بهگونهای انجام دادند که بر اساس گزارشهای معتبر جمعیت در اغلب استانها بیش از سال گذشته بود.
با وجود آنکه بنده در زمینه مسائل اقتصادی مانند عدالت اجتماعی، توزیع عادلانه ثروت و نابرخورداری طبقات ضعیف همواره انتقاد دارم اما حتی در مسئله اقتصاد نیز به گزارش مراکز اقتصادی معروف دنیا، پیشرفتهای بزرگی ایجاد شده است، ضمن اینکه در خودکفایی بسیاری از اقلام و افزایش اعتماد به نفس تولیدکننده داخلی پیشرفتهای مهمی داشتهایم.
28/2/1400
@osulgara98
🔹 به ایرانیان تلقین میکنند که در اروپا پول پارو میشود، اما نمیگویند که غربیها بهسختی باید کار کنند تا امور خود را بچرخانند.
🔸 اینها تعدادی جوانان #فرانسوی هستند که هیچ سرمایهای ندارند. یک چهارپایه در خیابان گذاشتهاند و رهگذران را ۱۵ دقیقه ماساژ میدهند و مقداری پول کاسبی میکنند.
🔹 خیلی از دانشجویان هم باید درس بخوانند و هم کار کنند تا هزینه تحصیل خود را فراهم کنند. اینها هم برخی دانشجو هستند. ماساژ میدهند و مشتریان هم هر چقدر خواستند از ۲ یورو تا هر چقدر همتشان باشد توی کاسه آنها میریزند.
بله، آنها اینطور نان میخورند.
#زندگی_نرمال
🔗 Hamed Sarrafpour
🔺@barahoot_TV
مواجهه پهلوی و جمهوری اسلامی با جنگها چگونه بود؟
🔹در دوران پهلوی ارتشهای سه کشور انگلیس، شوروی و آمریکا در جریان جنگ جهانی دوم از مرزهای جنوبی و شمالی وارد کشور شدند و بدون هیچ مقاومتی به پیشروی خود ادامه دادند و توانستند ظرف مدت کوتاهی تهران را به اشغال خود درآورند.
🔹این در حالی است که امام خمینی حساسیت ویژهای نسبت به حفظ تمامیت ارضی کشور و آزادسازی شهرهای اشغالی داشت و در جریان جنگ تحمیلی ارتش بیگانه با مقاومت رزمندگان ایرانی مجبور به ترک مناطق اشغالی شد.
🔹در این گزارش به بررسی و مقایسه مولفههای مهمی همچون مشارکت مردم در امر سیاست، حضور جوانان و نخبگان در عرصه مدیریتی، حفظ تمامیت ارضی، نفوذ در بین ملتهای منطقه و... پرداختهایم.
@TasnimNews
🔴 لوازم خانگی ایرانی از مرزها خارج میشود، لیبل کرهای میخورد و دوباره به کشور باز میگردد
🔹محمد وصالی قمصری، مدیرکل دفتر صنایع لوازم خانگی و اداری وزارت صمت : از صد در صد واحدهای تولیدی لوازم خانگی، کیفیت ۵۰ تا ۶۰ درصد واحدهای تولیدی خوب است و حتی صادرات معکوس می شود.
🔹مردم بدانند محصول ایرانی به خارج از مرزهای اطراف میرود و لیبل خارجی یا کره ای میخورد و دوباره به داخل کشور بر می گردد و مردم به تصور کالای خارجی آن را خریداری می کنند./نود اقتصادی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
📣 گزارشی از شکل گیری یک فعالیت #ضدفرهنگی زیر پوست شهر؛
کافه هایی که بیشتر از دانشگاه ها دانشجو دارند!
🔹رقابتی زیر پوست شهر جریان دارد که طی آن، دانشگاهها #فضای_تعامل و گفت وگو را به کافهها میبازند! بسیاری از دانشجویان این روزها ترجیح میدهند بخش زیادی از روز خود را در کافهها یا فضاهای کاری اشتراکی بگذرانند و در حالی که میتوانند کارهای درسی خود را پیش ببرند، بدون نگرانی راجع به محدودیت زمان یا تذکر حراست، با همکلاسیها و دوستان خود گفتگو کنند. گویی دانشگاه برای بخش قابل توجهی از دانشجویان، فقط صرفاً به محلی برای برگزاری کلاسها و ارائه دروس تنزل یافته است!
🔸به کافههای مرکز شهر که سر بزنید، احتمال خیلی زیاد چشمتان به چند مشتری با شکل و شمایل دانشجو میخورد که پشت لپتاپی نشستهاند یا روی میزشان کتاب و دفترهایی قرار دارد. دانشجوها یا پژوهشگرانی که کافهها را برای فعالیتهای علمی به کتابخانه و محیط دانشگاه ترجیح میدهند و وقتی که پای صحبتهایشان بنشینید، میگویند “احساس راحتی بیشتری در اینجا داریم!”
🔹“ایمان”، مدرس دانشگاه و پژوهشگر علوم اجتماعی یکی از این افراد است. او میگوید مسیر رفت و آمد به کافه برایش راحتتر از کتابخانه دانشگاه است و وقت کمتری هم در ترافیک هَدر میرود. علاوه بر این، در کافه، غذا و نوشیدنی هم آماده است.
🔸 باید از هم اکنون برای مشکلاتی که در این گزارش نیز به آن اشاره شد راهحلهایی منطقی و درست تدوین کرد و به دور از هیجانات سیاسی به دنبال مدیریت درست فضای فعلی بود.
ادامه گزارش از دانشجویان، در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=38513
🆔 @sedayehowzeh