جزییاتی از نامه رهبر معظم انقلاب به ولادیمیر پوتین به گزارش اسپوتنیک، امیرعبداللهیان، مشاور رئیس مجلس ایران در امور بین الملل در یادداشتی با اشاره به نامه راهبردی رهبر ایران به ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه اظهار داشت: رهبر انقلاب تأکید دارند که در سیاست خارجی باید متوازن عمل کرد؛ یعنی هم به سیاست نه شرقی، نه غربی برای حفظ استقلال عمل کنیم و هم روابط خارجی را با همه جهان حفظ کنیم.وی بیان کرد: بدون تردید قرن ۲۱ قرن آسیاست. انتخاب زمان این سفر در مقطعی که مستأجران جدیدی وارد کاخ سفید شدهاند این پیام را به متحدین ایران میدهد که ما بیش از این معطل بازی کاخ سفید در برجام نخواهیم شد.مشاور رئیس مجلس ایران در امور بینالملل تصریح کرد: رئیس دومای روسیه نه از طرف پارلمان، بلکه به عنوان نماینده ویژه پوتین پیام رهبر انقلاب را دریافت کرد. ساعتی بعد مطلع شدیم که پوتین پیام را خوانده و مورد توجه جدی قرار داده استوی افزود: روسیه از قبل در یادداشتی رسمی اعلام کرد برای اینکه دریافت پیام رهبری بهخاطر پروتکلها به تأخیر نیفتد، نماینده ویژهای در مسکو این پیام را دریافت کند.امیرعبداللهیان گفت: پیام رهبر انقلاب به پوتین، نکات مهم و دقیقی داشت که برای روسها -با توجه بهمناسبات جدید بینالمللی برای استحکام روابط راهبردی و پایدار دو کشور- مهم بود.
اگر بخواهیم یک تعریف از نفوذ بدهیم، ما یک تئوری کلاسیک نفوذ داریم که سه دهه با آن زندگی کردهایم و در فاز اطلاعاتی و امنیتی و فاز مربوط به بحثهای ضد اطلاعاتی میشود تعریفش کرد.
اما تئوری مدرن نفوذ در ایران در دولت بایدن در یک جمله خلاصه می شود تبدیل کردن توافق هستهای به زیر ساختی برای تغییر ایران از درون و مهار ایران در بیرون
از تاریخ روابط بین الملل و از تحولات قرن بیست و یکم در جهان عبرت بگیریم کلیپ بالا به خوبی نشان می دهد چرا نمی شود به آمریکا و غرب اطمینان کرد ببینید غرب بر سر قذافی چه آورد بیدار شویم منافع ملی و قدرت ملی را مفت نفروشیم 👆👆
روسیه: پیشنهاد ما به ایران و آمریکا، اقدام همزمان برای بازگشت به برجام است
معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه لغو تحریمهای آمریکا علیه ایران، هرچند بطور همزمان ممکن نیست، ولی این تصمیم نباید به تأخیر بیفتد، گفت: مسکو پیشنهاد اقدام همزمان تهران و واشنگتن برای بازگشت به برجام را پیشنهاد میکند. ریابکوف ادامه داد: «مسلماً منطقیترین راه این است که برای اجتناب از بروز هر نوع بحث و اختلاف نظر، بجای اینکه بگوییم کدام طرف باید اول اقدام کرده و کدام طرف سپس، مقامات تهران و واشنگتن بطور همزمان دست به اقدامات لازم برای بازگشت به برجام بزنند.»
پیام تبریک معنادار بن زاید به روحانی
امارات و ایران روابط دیپلماتیک دارند و در زمینه های فنی مانند کمیته مشترک گارد ساحلی برای مدیریت حمل و نقل در خلیج فارس با یکدیگر همکاری می کنند. سنم وکیل عضو ارشد اندیشکده «چتم هاس» در واکنش به این اتفاق نوشت: این پیام تبریک نشان دهنده ی رویکرد جدید امارات در قبال ایران است.
افکار عمومی را بجنبان
دکتر محمدرضا تاجیک
یک
داستان فیلم سگ را بجنبان -فیلمی بهکارگردانی بری لوینسون- طراحی یک جنگ ساختگی در آلبانی است که هدف آن منحرفکردن توجه افکار عمومی از رئیسجمهور ایالات متحده میباشد؛ کسی که تنها دو هفته پیش از انتخابات متهم به رسوایی اخلاقی و تجاوز به یک دختر در کاخ سفید شد. عنوان فیلم از عبارت همنامی میآید که به تلاش در جهت منحرفساختن توجه از یک رویداد یا شرایط مهم به رویداد یا شرایطی با اهمیت کمتر (و یا حتی بیاهمیت) اشاره دارد؛ تمام اینها با هدف پوششگذاشتن بر تمام یا بخشی از رویداد یا شرایط مهمتر است. این عبارت مبتنی بر یک گفتة قدیمی با این مضمون است که «سگ از دمش باهوشتر است، چون اگر دم باهوشتر بود، سگ را تکان میداد». این فیلم را میتوان گویای این واقعیت دانست که تاریخ پر از داستانهای دروغینی است که رهبران و حکومتها آنها را فیلتر کردهاند، یا میتوان گفت که این فیلم نشانگر زمانی است که ما در پساحقیقت و دیگر صورتهای فریبکاری زندگی میکنیم. در این فیلم فردی استخدام شده تا فیلمهایی از صحنههای جنگ آلبانی را گردهم آورد، صحنههایی که با این هدف آشکار در تلویزیون نمایش داده میشود که از رئیسجمهور در برابر تحقیق دربارة اقداماتش حفاظت کند. در واقع، این فیلم ترجمان تصویری این گفتۀ هانا آرنت است که، «حقیقت هیچگاه جزو فضایل سیاسی بهشمار نرفت و دروغپردازیها بهمثابة ابزارهایی قابل توجیه در معاملات سیاسی تلقی شد» برای مطالعه متن کامل این مقاله بر روی آدرس ذیل کلیک نمایید : http://mashghenow.com/%d8%a7%d9%81%da6/
💢 اقدامات سایبری و موشکهای بالستیک، دارایی ایران در جنگهای نامنظم
🔹 دستورکار پیشنهادی به بایدن برای مقابله با ایران؛ از آموزش زبان فارسی تا تشویق دموکراسی
🔻 اندیشکده مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک که به تیم کنونی جو بایدن نزدیک است، در مطلبی به قلم «ست جونز» مشاور رئیس این اندیشکده که با رسانههای معارض ایران نیز گفتگوهای متعددی دارد، به بررسی وضعیت روابط آمریکا و رقبایش به صورت خاص، روسیه، ایران و چین پرداخته و تصریح کرده است ایالات متحده برای جنگ در سایه آماده نیست. از نظر او، امروز ابزارهای اعمال اراده دیگر بمبافکنهای غولپیکر، تانکهای مجهز یا سربازان ماهر نیستند؛ بلکه هکرها، عوامل اطلاعاتی و نیروهای ویژه و شرکتهای نظامی خصوصی هستند که برتری میآفرینند. آمریکا بیش از اندازه بر جنگ هستهای و نیروهای مرسوم نظامی تمرکز کرده است در حالی که روسیه، چین و ایران مرتباً در حال توسعه تواناییهای نظامی غیرمتعارف خود هستند و دولت بایدن باید میان مداخله نظامی و رقابتهای نامنظم تعادل ایجاد کند.
🔻 جونز میگوید ممکن است با بهکارگیری لفظ جنگ برای توصیف اقدامات غیرخشونتآمیز مانند عملیاتهای اطلاعاتی و تحریمهای اقتصادی مخالف باشید اما این چیزی را تغییر نمیدهد. مبارزه بین رقبا طیف گستردهای از اقدامات را دربرمیگیرد. چین از اصطلاح «سه جنگ»، ایران از اصطلاح «جنگ نرم» و روسیه از تعبیر «اقدامات فعال» استفاده میکند. در ادبیات نظامی جنگهای نامنظم یا نبردهای نامتقارن از زمان جنگ سرد پدید آمده است.
🔻 نویسنده در ادامه به راهبردهای عملیاتی سه کشور روسیه، چین و ایران علیه آمریکا اشاره دارد و تأکید میکند مهمترین چالش بایدن در مواجهه با ایران، بازگشت یا عدم بازگشت به توافق هستهای نیست؛ بلکه از بین بردن توان ایران در جنگهای نامتقارن متکی بر دو عنصر «اقدامات سایبری» و «موشکهای بالستیک» است. از نگاه او، اصول اساسی مقابله آمریکا با این سه کشور در گروی درک بهتر چگونگی نگاه روسیه، چین و ایران به رقابت با آمریکاست.
🔻 آموزش زبان، فرهنگ و ادبیات رقبای آمریکا از جمله ایران به دیپلماتها، سربازان و جاسوسان برای راهاندازی کمپینهای کارآمد اطلاعاتی و تلاش برای افشاگری موارد نقض حقوق بشر، فساد و ظلم در ایران به ویژه پیگیری مسائل و رخدادهای مرتبط با مخالفان جمهوری اسلامی ایران از نظر جونز حیاتی است. از نظر او، بسط هژمونی لیبرال بر اساس نظامیگری و براندازی، نباید هدف ایالات متحده باشد؛ بلکه آمریکا باید تجارت آزاد، دموکراسی و حقوق بشر را تشویق کند.
ترجمه: محمد رستمپور
▫️ csis.org/analysis/future-competition-us-adversaries-and-growth-irregular-warfare
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
سخنگوی کاخ سفید: بایدن به زودی با نتانیاهو گفتگو میکند
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قصد دارد به زودی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفتگو کند.
او تاریخ مشخصی برای این گفتگو اعلام نکرد. حدود بیست روز از شروع به کار دولت آقای بایدن میگذرد اما هنوز او با نخست وزیر اسرائیل صحبت نکرده است.
خبرگزاری رویترز با انتشار این خبر میگوید که این امر باعث تعجب ناظران و کارشناسان در خاورمیانه و اسرائیل شده است.
باراک اوباما و دونالد ترامپ، روسای جمهور سابق آمریکا هر دو در نخستین روزهای شروع کار خود با نخست وزیر اسرائیل صحبت کرده بودند.
خانم ساکی گفت که آقای بایدن "مشتاق" صحبت کردن با نتانیاهو است و رابطه دیرینه این دو را "بدیهی" خواند.
📹 ببينيد| بازخوانی تاریخی حادثه کوی دانشگاه تهران و فتنه ۷۸ توسط اصلاحطلبان
دوستان اگر ولایت مداریم این سخنان را به یاد اوریم ☝️☝️🔸رهبر انقلاب: حتّی اگر خونتان به جوش آمد باز هم باید «صبر» کنید...
اگر عکس من را هم آتش زدند باز هم صبر کنید ☝️☝️☝️
🔴 اثرِ هنریِ وزیر اطلاعات با نامِ «تلاش ایران برای دستیابی به بمب اتم» روی خبرگزاری های جهان نقش بست!
#وزیر_نقاش
✅ @khanalizadeh_ir