44.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روشنا
👈قسمت ۴ (۱۵دقیقه)
🔻آنچه خواهید دید:
امثال رائفی پور با دادن آدرسهای غلط و جعلی سعی در کمرنگ کردن مهدویت اصیل را دارند...
#استادشهبازیان
#سیدفخرالدین_موسوی
🚩روشنا؛ بررسی تخصصی جریانهای انحرافی:
🆔https://eitaa.com/roshana_media
31.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه برنامه #روشنا
👈قسمت دوم (فایل اول)1️⃣
↙️آنچه در این قسمت خواهید شنید:
🔸آیا بحث از نمادهای فراماسونری کار درستی بود؟
🔸هارون یحیی یا عدنان اکتار کیست؟
🔸خطر نظراتی که قائلند جنیان در آکواریوم هستند !
رائفی پور و ....
#در_وادی_انحراف
#روشنا
#استادشهبازیان
📆 پنجشنبه 11 مرداد 1403
دریافت فایل کامل در کانال آپاراتی روشنا:
https://www.aparat.com/Roshana_m
کانال #روشنا در ایتا:
🆔https://eitaa.com/roshana_media
🆔@nofoz_shenasi
36.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه برنامه #روشنا
👈قسمت دوم (فایل دوم)2️⃣
↙️آنچه در این قسمت خواهید شنید:
🔸آیا بحث از نمادهای فراماسونری کار درستی بود؟
🔸هارون یحیی یا عدنان اکتار کیست؟
🔸خطر نظراتی که قائلند جنیان در آکواریوم هستند !
رائفی پور و ....
#در_وادی_انحراف
#روشنا
#استادشهبازیان
📆پنجشنبه 11 مرداد 1403
دریافت فایل کامل در کانال آپاراتی روشنا:
https://www.aparat.com/Roshana_m
کانال #روشنا در ایتا:
🆔https://eitaa.com/roshana_media
🆔@nofoz_shenasi
روزنامه اسرائیل الیوم:
آخر هفته از یک مقام ارشد اسرائیلی پرسیده شد که اسرائیل به کجا میرود.
او به سادگی پاسخ داد: "هیچ کجا" وقتی از او خواسته شد که توضیح بدهد، پاسخ داد که «اسرائیل» در همه عرصهها گیر افتاده است و احتمال گیرافتادن در آنها بیشتر از امکان حل مشکلات آن است.
@kriyaassess
روزنامه «هممیهن» در گزارشی با اشاره به موج چهارم پیمایش ملی ارزشها و نگرشهای ایرانیان، نوشت: «۹۲ درصد ایرانیان نسبت به وضعیت فعلی معترضاند.»
این گزارش افزوده: «حدود ۶۲ درصد معتقد بودند وضع موجود را باید با اصلاحات بهتر کرد و حدود ۳۰ درصد گفتهاند وضع کشور قابل اصلاح نیست.»
📣انتقاد عارف از ضربهپذیری سیستم توزیع بنزین در پی دو حمله سایبری یکسان در سالهای گذشته
معاون اول رئیس جمهور:
🔸به سیستم توزیع بنزین کشور حمله شد و ضربه خورد؛ حمله سال دوم هم عین سال اول بود؛ چه کسی باید پاسخگو باشد؟
🔹در این بخش غفلت شده و جدا غفلت کرده اید؛ از وزیر نفت می خواهم در کل بخش صنعت نفت مقابله با حملات سایبری را به طور جدی دنبال کند.
🔸ظرفیت پاسخگویی به این موضوع را در کشور داریم و با تعامل و همکاری با بخش های ذی ربط، از نظر علمی در کشور این مسائل قابل حل است.
🔹تجربه نشان داد در یک سال دو بار حمله شد و هر دو بار هم عین همدیگر بود و حملات تغییری نکرده بود آقای پاک نژاد هم این مسأله را به طور جدی دنبال کند.
@mashreghnews_channel
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سخنگوی نیروهای مسلح یمن از سرنگون کردن پهپاد (MQ-9) آمریکا هنگام گشتزنی در آسمان استان مأرب خبر داد
🔻 یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یک پهپاد پیشرفته آمریکایی از نوع «MQ-9» در آسمان استان مأرب (مرکز یمن) رهگیری و ساقط شده است.
🔻 یحیی سریع گفت که این هشتمین پهپاد آمریکایی از این نوع است که از زمان آغاز عملیاتهای یمن در پشتیبانی از غزه رهگیری و ساقط میشود.
🔻 سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: «به انجام وظایف جهادی خود در یاری ملت مظلوم فلسطین و دفاع از یمن ادامه خواهیم داد».
@StrategicNews_ir
💢 وزیر دفاع یمن: پاسخ ما به رژیم صهیونیستی، محکم و ویرانگر خواهد بود
🔻 صنعا با تمام توان با قدرتهای شروری مانند اسرائیل، آمریکا و انگلیس مبارزه خواهد کرد تا بتواند هژمونی آنان را بشکند.
🔻 در خصوص موضع یمن هیچگونه تردید یا عقبنشینی وجود ندارد. این مسئله محال است و هیچ چانهزنی دراینخصوص وجود ندارد.
@StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تظاهرات دانشجویان هلندی در حمایت از غزه و محکومیت اشغالگران
🔻 دانشجویان دانشگاه آمستردام هلند با برگزاری تظاهراتی در حمایت از مردم مظلوم غزه، جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه آنها را محکوم کردند.
@StrategicNews_ir
💢 حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به آتشنشانان و امدادگران لبنانی/ ۳ آتشنشان بهشهادت رسیدند
🔻 پهپاد رژیم صهیونیستی به آتشنشانان لبنانی که در حال خاموش کردن آتش در درههای فرون بودند حمله کرد. آنها برای خاموش کردن آتش که به خاطر حملات سنگین دیشب دشمن به راه افتاده بود در حال تلاش بودند.
🔻 وزارت بهداشت لبنان حمله به یک سازمان رسمی دولت لبنان را محکوم کرد. این دومین حمله علیه نیروهای امدادی در کمتر از ۱۲ ساعت گذشته است. سه آتشنشان در این حمله به شهادت رسیدند و یک نفر مجروح شده است./ لیبانیران
@StrategicNews_ir
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 چگونه کارزار مردمی تحریم شرکتهای حامی اسرائیل، سهم فروش آنان را در بازار کشورهای منطقه کاهش داده است؟
@StrategicNews_ir
💢 سفر السیسی به ترکیه؛ ۱۱ سال پس از کودتا ضد اخوان
🔻 عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر، در روز چهارشنبه هفته قبل در نخستین سفر خود به ترکیه با استقبال همتای خود رجب طیب اردوغان وارد آنکارا شد و با وی دیدار کرد. زمینه و اهداف این سفر در این نوشتار به اختصار بررسی میشود.
🔸 سفر پس از ۱۱ سال؛ بدون تغییر در شرایط
سفر السیسی به ترکیه در شرایطی انجام شد که ۱۱ سال پیش اردوغان مهمترین مخالف قدرت گرفتن او در مصر بود و آشکارا نیز اقدام نظامیان علیه دولت اخوانی محمد مرسی را کودتا نامید. اخوانالمسلمین پس از ۸۴ سال مبارزه، در سال ۲۰۱۱ در مصر به قدرت رسیده بود و میان این جریان و حزب عدالت و توسعه در ترکیه روابط نزدیکی به خصوص به لحاظ ایدئولوژیک وجود داشت. برداشت اردوغان این بود که به قدرت رسیدن اخوانالمسلمین در مصر میتواند به دیگر کشورها نیز تسری یابد و نظمی اخوانی با رهبری ترکیه در جهان اسلام شکل گیرد اما کودتای نظامیان علیه دولت مرسی و بازداشت رهبران اخوانالمسلمین سبب شد رویای ترکیه برای ایجاد مدل ترکی حکومت در جهان اسلام به باد برود. اکنون همچنان السیسی در قدرت قرار دارد، تغییری در وضعیت اخوانالمسلمین هم ایجاد نشد و در ترکیه نیز همچنان اردوغان و حزب عدالت و توسعه قدرت را در اختیار دارند. بنابراین، سؤال مهم این است که چه عللی سبب نزدیکی اردوغان و السیسی به هم شده است؟
1️⃣ تغییر رویکرد سیاست خارجی اردوغان
به نظر میرسد نخستین عامل، تغییر در رویکرد سیاست خارجی دولت اردوغان است. دولت اردوغان در سه سال اخیر پایان دادن تنش در سیاست خارجی را در اولویت قرار داد و به نوعی به راهبرد «تنش صفر» در سیاست خارجی که پیش از سال ۲۰۱۱ اتخاذ میکرد، بازگشت. در همین راستا، روابط با عربستان سعودی را احیا کرد و درصدد احیا روابط با مصر نیز برآمد. از این رو، رجب طیب اردوغان اسفند سال گذشته به مصر سفر و با السیسی دیدار و گفتگو کرد. در جریان سفر اردوغان به قاهره، طرفین عنوان کردند که «برگی تازه» در تاریخ روابط دو کشور ورق خورده است. سفر السیسی به ترکیه پاسخی به سفر سال گذشته اردوغان و در امتداد احیای روابط دوجانبه است.
2️⃣ نیاز السیسی به ظرفیت سیاسی و اقتصادی ترکیه
عامل مهم دیگر، نیاز دولت السیسی به اتخاذ رویکردی عملگرایانه در سیاست خارجی است. از یک سو، تنش با ترکیه کاهش مییابد و از سوی دیگر السیسی از ظرفیتهای اقتصاد ترکیه برای سرمایهگذاری در مصر و کاستن از مشکلات اقتصادی که پاشنه آشیل دولت اوست بهره میگیرد. مطابق گزارشهای منتشر شده، در سفر السیسی به آنکارا، حدود ۲۰ توافقنامه در زمینه دفاعی، اقتصادی، بهداشت و درمان و بخش انرژی امضا شد. مصر و ترکیه قصد دارند حجم مبادلات اقتصادی و تجاری میان خود را که هم اکنون زیر ۱۰ میلیارد دلار است، به ۱۵ میلیارد دلار افزایش دهند.
🔸 رایزنی درباره غزه؛ بدون اتخاذ تصمیمی جدی علیه رژیم صهیونیستی
نکته مهم دیگر این است که اگرچه جنگ غزه و نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه عامل سفر السیسی به ترکیه نبوده، اما طرفین درباره جنگ غزه نیز گفتگو کردند. با توجه به همزمانی این سفر با ادعای نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره قاچاق سلاح توسط حماس با حمایت مصر و همچنین میزبانی مصر از مذاکرات آتشبس گفتگوی اردوغان و السیسی در این زمینه نیز حائز اهمیت بوده است. البته با توجه به انفعال طرفین در مقابل جنایات صهیونیستها، نمیتوان انتظار داشت که دیدار اردوغان و السیسی به تصمیمی جدی درباره رژیم صهیونیستی منجر شود.
✔️ نتیجه: این سفر و دیدار ناشی از تغییر رویکرد در سیاست خارجی دولت اردوغان و کاهش تنش با کشورهای منطقه و همچنین ناشی از اهداف اقتصادی آنکارا و قاهره است. مهمترین پیامد این سفر میتواند تقویت روابط دوجانبه و به خصوص گسترش نفوذ ترکیه در شمال آفریقا باشد. اگرچه این سفر در اوج نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غزه انجام شد، اما رهبران دو کشور نشان دادند که اقدام جدی علیه رژیم صهیونیستی انجام نخواهند داد.
▫️ Tabyincenter
@StrategicNews_ir