فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پاسخ شهید بهشتی به امثال آقامیری که اسلام را با حالت کاریکاتوری و ناقص به مخاطب معرفی میکنند: بالاخره اسلام دین صلح است یا جهاد؟ دین محیت است یا خشم؟
#شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ظاهرا با اینکه آقای پزشکیان در مناظرات انتخاباتی تاکید کردند که بنزین را گران نخواهند کرد، اما وزیر اقتصادِ ایشان در حال آماده سازی اذهان عمومی برای گرانی بنزین هستند!
#تناقض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️اگر تو خوابت برد، معلوم نیست دشمن خوابش برده باشه...
#دشمن_شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨سلام و درود بر مدافعان حرمی که با اینکه افراد کوتهبین تخریبشون میکردند، اما مردانه جلوی حرامیها ایستادند تا این صحنههای سینمایی در کشور عزیزمان واقعی نشود!
#شهدا
#امنیت_اتفاقی_نیست
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺حالا که برخلاف گفتهی آقای پزشکیان در زمان مناظرات انتخاباتی که فرموده بودند بنزین گران نمیشود، زمزمههای گرانی بنزین در دولت ایشان از همیشه بیشتر قوت گرفته، به این فیلم تبلیغاتی زمان انتخابات یه نگاه دوباره بندازیم (:
#پزشکیان
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزادیخواه یا تروریست تکفیری ؟!
⭕️ نیرویهای تحریرالشام دوره افتادند در بیمارستان حلب از بستری ها استنطاق می کنند که تو شیعه هستی یا سنی یا علوی؟!
🔻تکنیکهای مهندسی اجتماعی (هفتم)
تله عسل یاHoney Trap
در این نوع حمله، مهندس اجتماعی هویت یک فرد جذاب را به خود می گیرد و سپس با قربانی به صورت آنلاین رابطه برقرار میکند و تلاش مینماید تصاویر و فیلمهای شخصی را از او دریافت کند. مهاجم در این نوع حملات یا از تصاویر پروفایل جذاب و زیبا استفاده میکند یا خود را شخصی متخصص و دارای نفوذ و تأتیرگذاری خاص معرفی مینماید.
#تله_عسل
#شانتاژ
#مهندسی_اجتماعی
🔻ساختار اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی
موجودیت رژیم صهیونیستی به طور شدیدی با مسائل امنیتی در هم تنیده است. فلسفهی وجودی اسرائیل و ترس بالقوه از نابودی قوم یهود، منجر به شکلگیری و تداوم رویکردی در اندیشهی رژیم صهیونیستی شده که رویکرد بقا محور نام دارد.
در این رویکرد، تأمین امنیت ملی و ارتقای شاخص پایداری امنیت، در تمام مسائل داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی بر سایر حوزهها تقدم دارد. به همین جهت رژیم صهیونیستی، یکی از امنیتیترین رژیمهای سیاسی جهان به شمار میرود که بخش عظیمی از استراتژیها و تدابیر خود را در ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با مسائل امنیتی و اطلاعاتی طراحی میکند.
با توجه به اهمیت ویژهی مسائل امنیتی اسرائیل، اطلاعات و سازمانهای اطلاعاتی بخش مهمی را از سیستم حکومتی این رژیم تشکیل میدهند.
به طور کلی، جامعهی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به ۶ نهاد و ردههای آنان تقسیم میشود که در سطوح استراتژیک، تاکتیکال و امنیتی فعالیت میکنند:
1- سازمان اطلاعات نظامی: آمان
۲- سازمان اطلاعات داخلی: شاباک یا شینبت
۳- سازمان اطلاعات خارجی: موساد
۴- معاونت اطلاعات پلیس
۵- وزارت اطلاعات
۶- دفتر اطلاعات وزارت امور خارجه
وزارت اطلاعات اسرائیل به عنوان یک نهاد مرجع، سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل را مدیریت و هماهنگ میکند. این نهاد بهخودیخود سازمان عملیاتی و ضابط نیست، بلکه سازمانهای ضابط را رهبری میکند.
در سطح استراتژیک، وزارت اطلاعات، شورای عالی امنیت ملی و دفتر اطلاعات وزارت امور خارجه برای نخستوزیر و مقامات دولتی و نظامی، اطلاعات مربوطه را تجزیه و تحلیل میکند.
در سطح تاکتیکال، سازمان آمان قرار دارد که اطلاعات نظامی و دفاعی را به عهده دارد. (مشابه سازمان DIA آمریکا)
سازمانهای اطلاعاتی موساد و شاباک مستقیما به نخستوزیری متصلاند و عزل و نصب مقامات ارشد آنان نیز به دست نخستوزیر صورت میگیرد، هرچند هماهنگی و سیاستگذاری این دو دستگاه توسط وزارت اطلاعات اسرائیل انجام میشود.
ریاست سازمان آمان نیز توسط نخستوزیر نصب و عزل میشود، اما از لحاظ ساختاری این سازمان ذیل ستاد کل ارتش به نخستوزیری مرتبط است.
امنیت داخلی اسرائیل از بعد اطلاعاتی به شاباک و از بعد انتظامی و امنیتی به پلیس واگذار شده و سازمانهایی همچون موساد از دخالت در امنیت داخلی اسرائیل منع شدهاند.
در پستهای بعدی به معرفی مهمترین سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل یعنی آمان، موساد و شاباک خواهیم پرداخت.
#سازمانهای_اطلاعاتی
#جامعه_اطلاعاتی_اسرائیل