🔴 حمله هوایی به طالبان در پنجشیر به سود مقاومت پنجشیر- معلوم نیست کار چه کشوری بوده
1️⃣ خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاهپاسداران، خبر داده پس از ورود دیشب طالبان به پنجشیر و حمله به مقاومت پنجشیر امشب جنگندههایی ناشناس مواضع طالبان را در پنجشیر زدهاند و جنگ سنگینی بین نیروهای احمدمسعود و طالبان شکل گرفته.
▫️فارس نوشته: «هنوز مشخص نیست این جنگندهها از سوی کدام کشور به طالبان حمله کردهاند، اما شاهدان محلی میگویند ورق به نفع مقاومان پنجشیر برگشته.»
2️⃣ فارس در کنار این خبر، این فیلم را منتشر کرده و نوشته: «مردم کابل هستند که فریاد زندهباد احمدمسعود و مرگ بر پاکستان سر دادهاند.
امینی: داستان های گاندو بر اساس واقعیت است
تهیه کننده سریال گاندو:
🔹آقایانی که در دولت قبل این سریال را نقد کردند خودشان کاملا در جریانند که این ماجراها صحت داشته است.
🔹مستندات تمامی داستانهایی که در گاندو روایت کردیم وجود دارد.
🔹آنها برای این که به مردم بابت قصورشان جواب ندهند، بازیهای ژورنالیستی را راه انداختند.
🔹این سریال آنقدر برای آقایان گران تمام شد که از رئیسجمهور گرفته تا رئیس دفتر و... نسبت به این سریال جبهه گرفتند، چرا که ظرفیت نقد را نداشتند.
📌متن علیه حاشیه
📍تجربه دولت روحانی مخصوصا در سالهای آخر در کنار تجربه دوره دوم ریاستجمهوری احمدینژاد، نماد غلبه حاشیه سیاست بر متن سیاست بود.
🔹اصرار این حاشیهها از جانب دولت روحانی که بدون تلاش برای اصلاح ساختار بوروکراسی و تنظیمات اقتصاد ایران بهدنبال معجزه سیاست خارجی میگشت و در سخن و کلام رییس و اعضای کابینه مشهود بود، به طرزی متفاوت در سالهای پایانی دولت احمدینژاد در غلبه جریان انحرافی بر کلیت دولت نمایان بود. اگر دو دولت احمدینژاد جریان انحرافی راه را بر اراده واحد برای حل مشکلات کشور بست و حاشیهها را به متن غلبه داد، در دولت روحانی، نگاه سیاست داخلی به حوزه دیپلماسی و نوعی از بیدولتی یا بددولتی، کشور را وارد تنگنای اقتصادی و عوارض اجتماعی کرد.
🔸طبیعی است که اگر این دولتها به جای تمرکز بر حاشیه بر متن امور متمرکز میشدند نتیجه حتما متفاوت بود. چنین تجربهای پیش روی جریان اصولگرایی بهویژه در دولت و مجلس است.
♻️ این دو قوه که برآمده از امید و خواست مردم هستند با همکاری و تنظیم روابط باید با استراتژی غلبه متن بر حاشیه به مصاف مشکلات کشور و حتی جریانهای رقیب روند. وقت کار و تلاش برای عبور کشور از تنگناهای اقتصادی فرارسیده و در این زمان هرگونه حاشیهروی بر اهداف کلان این قوا تاثیر منفی میگذارد. عملکرد دولت و مجلس و قوه قضاییه این امید را پدید آورده که با تفوق متن بر حاشیه، کشور با سرعت به جلو حرکت کند.
✍ صبح نو
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
▪️این قلاده اسقاطیلی توی ایتالیا هوس میکنه مجسمه برج پیزا رو بخره میره داخل یه فروشگاه و میگه اینو میخوام
فروشنده بنگلادشی میگه اهل کجایی از کجااومدی؟ میگه از اسقاطیل
فروشنده هم میگه اسقاطیلیا قاتلن بگیر که اومد با مجسمه میزنه تو سر و صورتش
دمش گرم
💬 أخٌفيالله
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
در سالهای اخیر افسر ارشد MI6 در ایران، در مقطعی برای ایران کار میکرد ✌️✌️
#گاندو۲
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔸از نوه دیروز تا نوه امروز
🔴 سیدحسن خمینی که با نام نوه و یادگار امام شهرت دارد، با در دست داشتن بودجه میلیاردی موسسه تنظیم و نشر امام، خط #تحریف و امام زدایی را در جامعه دنبال میکند.
🔷 در حرکات و رفتارها، شباهتی به امام ندارد. نه ساده زیست است و نه مدافع حقوق مردم، روحانی نسبتا متکبری است که به کسی هم پاسخگو نیست.
هرچند فاصله زیادی بین او و سیدحسین خمینی است اما امیدواریم که همان مسیر را طی نکند.
سید حسین فرزند سید مصطفی خمینی، روحانی شروری بود که عاقبت خوبی نداشت.
⭕️در ادامه توجه شما را به یک خاطره جالب جلب میکنم:
◀️ شهید حجت الاسلام #قدوسی به دفعات دیدار امام میرفت و یک نظری داشت و امام چیز دیگری میفرمودند و وقتی برمیگشت، کاملا معلوم بود که نظر امام را بر نظر خودشان ترجیح میداد و در عینحال اگر انتقادی به نظرش میرسید، صریحا به امام میگفت.
🔹 در آن زمان در #قم وضع مدارس و دبیرستانها کمی آشفته بود. ایشان خدمت امام رسیده بود. امام پرسیده بودند: «از وضع قم چه خبر؟» آقای قدوسی جواب داده بود: «وضع قم خوب است به شرطی که نوه شما[حسین مصطفوی] بگذارد.» امام هم پرسیده بودند: «مگر او در آنجا کاری میکند؟»
شهید قدوسی گفته بود: «بله، وضع دبیرستانها را به هم میریزد» امام فرموده بودند: «همان طور که با بقیه برخورد میکنید، با او هم برخورد کنید.»
📚 مصاحبه حجت الاسلام #حسینیان با ماهنامه شاهد یاران، شماره ۳۸، دی ماه ۱۳۸۷، صفحه ۱۵
✍️#عبدالله_عرفانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🚨 صحبتهای شنیده نشده از حاج قاسم سلیمانی درباره شکست آمریکا در افغانستان و سوریه و...☝️☝️
🎥 جالبه بدونید که قبل از طالبان، دیوار کشیدن در کلاس های دانشگاه سال ۱۳۶۴ توسط انجمن اسلامی در دانشگاه تهران انجام شد که متوقف شد!
افراد زیر از شخصیتهای برجسته این انجمن بودند:
ابراهیم اصغرزاده، عباس عبدی، علی شکوری راد، محسن میردامادی، هاشم آغاجری حشمت الله طبرزدی و...☝️☝️
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(۹۴)
⛔️ شرایط بحرانی
✳️ آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت در مورد تماس آقای هاشمی رفسنجانی با ایشان در روز دوم فروردین۶۸ بیان می کند:
✳️ «ما مشهد بودیم، ایّام عید بود. آقای هاشمی تلفنی دنبال من میگشت. گفتند آقای هاشمی تماس گرفته، شما را میخواهد... تماس برقرار شد. ایشان گفت که شما باید فوری بیایی تهران. گفتم چرا؟ گفت کار بسیار مهمّی است، قضیّه ی آقای منتظری دارد به یک جاهای خیلی باریکی میرسد و بیا ببینیم چکار باید بکنیم»
✳️ سپس در ادامه آیتالله خامنهای تحلیل و نظر خود در مورد این اتفاق را این گونه بیان می کند:
✳️ «من از آن نامه امام که روز دوّم فروردین پخش شد، حس کرده بودم که امام به شدّت از قضایا ناراحتند. در واقع ایشان مثل کسی که طغیان میکند، آنچه را در دلش هست بیرون میریزد و با اشارات و کنایات حرف میزند، حرف زده بود. ایشان خیلی رنجیده و ناراحت بود. حس کرده بودم که ممکن است قضیّه آقای منتظری به یک جای مهمّی رسیده باشد، و خب ما هم حقیقتاً فکر اینکه ممکن است برکناری آقای منتظری پیش بیاید ناراحت بودیم. یعنی هیچ واقعاً راضی نبودیم که این کار انجام بگیرد. گفتم خیلی خب، می آیم»
✳️ به هر صورت، آیتالله خامنهای سریعاً خود را به تهران می رساند. از طرف دیگر نیز حضرت امام پیامی برای اعضای هیئت رئیسه مجلس خبرگان میفرستد مبنی بر اینکه اوّلاً اعضا را برای تشکیل اجلاس دعوت کنند، ثانیاً خود هیئت رئیسه هم خدمت امام بروند تا در این باره با آنها صحبت کنند.
ادامه دارد...
منبع: خاطرات آیتالله خامنهای
✍️#حسین_کاظمی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby