نشریه ایتالیایی: مسئله حضور بانوان در استادیومهای ایران حل شده و حذف آنها شایعه است
🔹بعد از حواشی بازی ایران و لبنان برخی رسانهها شروع به شایعهسازی کردند. برای مثال «اسکای اسپورت» مدعی شد تیم ملی ایران در آستانه حذف از جامجهانی قرار دارد و ایتالیا جانشین آن میشود.
🔹اما نشریه معتبر «گازتا دلو اسپورت» ایتالیا امروز در گزارشی به این شایعات پایان داد و نوشت:« هیچ مسئول رسمی از فیفا درباره حذف ایران صحبتی نکرده و این موضوع شایعه است. فیفا در سال ۲۰۱۹ اولتیماتومی به ایران برای ورود بانوان به ورزشگاه داده بود و مسئله ورود بانوان پیش از این در ایران حل شده است.
🔹اخبار ایران نشان میدهد که اتفاق بازی با لبنان بهدلیل ناهماهنگی در میان مسئولان برگزاری بازی رخ داده و مسئولان بلندمرتبه کشور از جمله رئیسجمهور ایران خواهان بررسی فوری این مسئله شده است».
امیرعبداللهیان: ۵ میلیون آواره افغانستانی در ایران هستند
🔹وزیر امور خارجه در نشست همسایگان افغانستان به اضافه طالبان، اندونزی و قطر در چین: ایران نگران وضعیت گسترش آوارگان افغانستانی است. در ۷ ماه گذشته حدود یک میلیون مهاجر افغان وارد ایران شدند و الان رقم آوارگان افغانستانی در ایران حدود ۵ میلیون نفر است.
🔹آمریکاییها ٢٠ سال افغانستان را در اشغال داشتند، اما یک اتاق کوچک بهعنوان درمانگاه نساختند، اما امروز سخن از بازسازی افغانستان میکنند؛ اگر انگیزهای در کمک داشتند نباید شاهد وضعیت اسفبار انسانی حاضر در افغانستان بودیم.
🔹امروز اینجا جمع نشدهایم که به جای مردم افغانستان تصمیم بگیریم، بلکه اینجا هستیم که به همه مردم افغانستان کمک کنیم، آیندهای روشن و سرشار از رفاه داشته باشند.
@Farsna
⭕زندگی مردم را به برجام گره نزدیم/ حل مشکلات کشور معطل گرهگشایی بیگانگان نیست
🔹️رئیس جمهور:
🔹️مذاکرات برجام با قوت و عزت دنبال میشود و ما از میز مذاکره کنار نکشیدهایم.
🔹️امروز مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران با عزت بیان میشود اما به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزدهایم.
🔹️ما چشم به بیگانه نداریم، ارتباط با همه را میپسندیم اما هرگز منتظر نمیشویم دیگران بیایند و گرهی از گرههای ما را بگشایند.
🔹️تجربه نشان داده و از پیشینیان نیز عبرت گرفتیم که به هیچعنوان به بیگانه اعتماد نکنیم. آنها گرهی از هیچ کس نگشودند و از ما هم نخواهند گشود، اعتماد ما به داشتهها و ظرفیتهای کشور است.
🔹️دشمنیها و مانعتراشیها بر سر راه ما وجود دارد و جریان نفوذ تلاش میکند اما هیچ کدام از اینها حرکت ملت ایران را متوقف نخواهد کرد.
🔸خالد مشعل: ماه رمضان آبستن حوادث غافلگیرکنندهای خواهد بود
خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در خارج اعلام کرد که روزهای آینده و ماه مبارک رمضان آبستن حوادث غافلگیرکنندهای خواهد بود و مقاومت و پایداری ملت فلسطین به ویژه در قدس و شیخ جراح طرحها و توطئههای دشمن را نقش برآب خواهد کرد
وستانیوز
➖ رضا نصری، کارشناس حقوق بین الملل در واکنش به گزارش رادیو فردا در مورد شرط آمریکا برای خروج سپاه از لیست سازمانهای تروریستی:
در آمریکا سازوکاری به نام Disposition matrix وجود دارد که به رییسجمهور اختیار میدهد هر فردی را که سیستم امنیتی - طی یک فرایند فراقضایی و غیرشفاف - تهدید تشخیص داد - عمدتاً به وسیله پهپاد - معدوم کند. آیا آمریکا حاضر است متعهد شود از این پس اتباع ایرانی از این سازوکار معاف شوند؟
توافقات علیه ایران در نشست مشترک اسراییل و کشورهای عربی
گزارش نشریه آمریکایی" بیریکینگ دیفنس" از پشت پرده توافقات اسراییل و 4 کشور عربی علیه ایران در نشست اخیر وزرای خارجه در نقب اسراییل:
🔹یک منبع نظامی اسراییلی در این باره به "بریکینگ دیفنس" گفت: "این همکاری از یک سو شگفتانگیز است و از سوی دیگر یک الزام واقعی دفاعی برای محافظت از کشورهای منطقه در برابر کشوری (ایران) با قابلیتهای هستهای و رویای کنترل مناطق بزرگی از خاورمیانه و خلیج فارس است.
🔹به گفته این منبع برخی از ترتیبات توافق شده آنقدر حساس هستند که نمی توان آنها را فاش کرد، اما یکی از آنها شامل به اشتراک گذاری اطلاعات لحظه ای در مورد پهپادهای ایرانی است تا بتوان آنها را راحت تر رهگیری کرد...
🔸 قرقاش: امارات به دنبال رابطه با ایران و دوری از گفتمانهای تقابلی و قطببندی است
▪️میدل ایست نیوز: «انور قرقاش»، مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی با انتشار توئیتی نوشت که این کشور در جهتگیری خود برای تقویت ثبات و رفاه، از گفتمانهای تقابلی و قطببندی کردن، فاصله میگیرد و رابطه ما با همسایهمان ایران، در هسته اصلی این روند قرار میگیرد.
وی افزود که ارتباطات دیپلماتیک و همکاری اقتصادی راه امارات برای تعامل با مسائل باقیمانده از گذشته و برنامههای آینده است.
قرقاش در گفتوگو با شبکه سیانان هم اعلام کرد که کشورش در پی یافتن روشی برای همکاری مؤثر با ایران و برقراری نظام ضامن ثبات و شکوفایی در کل منطقه است.
قرقاش همچنین تاکید کرد که منطقه خاورمیانه شاهد تغییرات بنیادی است اما باید همپای تغییرات جهانی پیش برود و راه آن «تمرکز بر مسائل غیر سیاسی است
وستانیوز
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 337
🔰 مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت چهارم)
💠 موضوع: آيا انقلاب در ایران ضرورت داشت؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#جهاد_تبیین_روایت
#جنگ_شناختی
#مقام_معظم_رهبری
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
رئیسی: تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم، اما مردم میدانند چه وضعیت سختی داشتیم / کشور در وضعیتی بود که برخی میگفتند اگر کسی بتواند ۲۰۰ هزار بشکه نفت بفروشد او را وزیر نفت میکنیم / اینکه به برخی مطالب رسانهها نمیپردازم برای این است که بسیاری از دولتها و مجالس، گرفتار حاشیهها شدند؛ ترفند دشمن این است که ما را گرفتار حاشیه کند
الزامات تحقق شعار سال1401 ( دکتر یدالله جوانی) رهبر حکیم انقلاب اسلامی با نگاهی عالمانه و واقع بینانه، در پیام نوروزی خود با تمرکز بر مشکل اصلی کشور و مردم، شعار ۱۴۰۱ را باهدف رفع این مشکل تعیین و اعلام کردند. معظم له در پیام خود با مروری بر شیرینیها، تلخیها، فرازها و فرودها در سال ۱۴۰۰؛ مهم ترین تلخی سالی را که گذشت، درد و رنج مردم در مشکل معیشت دانسته و فرمودند: «تلخیهایی هم داشتیم، که از بین همه تلخی ها، آنی را که از همه به نظر من سخت تر و مهم تر است عرض میکنم و آن تنگی معیشت مردم، مسئله گرانیها و تورم و از این قبیل موضوعات بود که خب باید حتما علاج بشود». حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) با تشخیص درست، مشکل اصلی کشور در سالهای اخیر از یک سو و با ریشه یابی این مشکل از سویی دیگر، شعارهای چندسال گذشته را با هدف حل این مشکل تعیین کردند.
شعار سال ۱۴۰۱ هم با همین نگاه تعیین شده و جای امید فراوان است که در پرتو همت مسئولان کشور و آحاد مردم، سال ۱۴۰۱، سال عبور از این مشکل و کاهش چشمگیر آن باشد. مشکل آزاردهنده کشور، مشکل اقتصاد و معیشت مردم است. از منظر ولایت، " تولید" همان اکسیرحلّال این مشکل است. اکسیر" تولید" برای حل مشکل اقتصادی کشور، برگرفته از نگاه های کارشناسانه و صاحب نظران در حوزه اقتصاد است. از همین رو کلید واژه تولید در شعارهای سال های گذشته، به صورت پررنگ تکرار شده است. شعارهایی چون: « تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی » در سال ۱۳۹۱، « اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» در سال۱۳۹۶، «رونق تولید» در سال ۱۳۹۸، «جهش تولید» در سال ۱۳۹۹ و شعار «تولید؛ پشتیبانیها، مانع زداییها» در سال۱۴۰۰، نمونه هایی از این دست شعارها هستند. برای مطالعه متن کامل این یادداشت بر روی آدرس اینترنتی ذیل کلیک نمایید: https://www.jahannews.com/news/795584/%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D9%82%D9%82-%D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B1